Hiç sanmıyorum. Zor alır.Evet arkadaşlar boşanıyorum.12 yıllık evliliğim bitiyor.Yıllardır anlaşamıyoruz.Ama çocuklara düşkün olduğumuz için devam ettik bu zamana kadar.Fakat artık tükendik.Birbirimizi kaldıramıyoruz.
Çocuklarım erkek, biri 3 diğeri 10 yaşında.Ikisi de çok düşkünler bana.Eşim kesinlikle alcam senden diyor.Onlarsız yaşayamam.
Işim var evim arabam.Bunlara rağmen alabilir mi benden?Çok kötü yalan dolan şeyler yazcakmis dilekceye.Elinden geleni yapacakmış.Yalvarıyoruma ama anlasmiyor.Ne olur bir şeyler söyleyin ne yapmalıyım
Aynı şeyi yazacaktım. Konuştuğunuz her şeyi kayıta alın. Bir de sakın hakaretvari şeyler söylemiyorum.Size yazdigi tehditleri vs herbi konuşmayi kaydedin silmeyin, isinize yarayacak. Allah yardimciniz olsun..
Çok dikkat ediyorum.Güzel güzel konuşuyorum.ikna olmuyor.hem çocuklara düşkün hem de canımı yakmak istiyor belli.maddi olarak aynı durumdayız.
Avukat arkadaslarimdan duydugum kadariyla bosanma davalarinda kadinin yeterli geliri varsa adam ondan korkmalı:) hiiiic sıkmayın canınızı hukuk kadindan yana oluyor. Yeterli geliriniz var maliniz var cocuklari almayi ruyasinda gorur ayrica kanit sunmazsa iddialar havada kalir. iyi bir avukat ve size sahitlik yapacak guvenilir tanidiklar bulun yeterli.Çok rahatlattınız beni çok sağolun.iyiki varsınız.yazdığınız her şeyi dikkate alcam kesinlikle..Allahım beni yavrularımdan ayırma.nolur Allahım..
Eşiniz ne yaparsa yapsın istediği iftirayı atsın yine de çocukları alamaz.Ne olur bir şeyler yazın.O kadar ihtiyacım var ki.Çok mutsuzum.Sürekli ağlıyorum..
Allah razı olsun hepinizden.içime su serptiniz.gidip görüştüm avukatla.burda hiçbir davayı kaybetmemiş bir avukat.o da çok rahatlattı beni.çocuklar konusunda.tazminat acmiycam dedim çok kızdı.hakkın dedi.pazartesi acıyor um davayı.nolur dua edin.evlatlarım olmazsa yaşayamam.inançlı biriyim.tesettürlüyüm.dinimi yaşamaya çalışıyorum.ama çocuklarıma zaafım var.intihar bile geçiyor aklımdan alamazsam.Allahım sen beni affet bu dusuncemden.çocukları mla imtihan etme nolur
Allah razı olsun hepinizden.içime su serptiniz.gidip görüştüm avukatla.burda hiçbir davayı kaybetmemiş bir avukat.o da çok rahatlattı beni.çocuklar konusunda.tazminat acmiycam dedim çok kızdı.hakkın dedi.pazartesi acıyor um davayı.nolur dua edin.evlatlarım olmazsa yaşayamam.inançlı biriyim.tesettürlüyüm.dinimi yaşamaya çalışıyorum.ama çocuklarıma zaafım var.intihar bile geçiyor aklımdan alamazsam.Allahım sen beni affet bu dusuncemden.çocukları mla imtihan etme nolur
çocuklara çok düşkün ama her gün dövüyo
bu nasıl düşkünlük????
alamaz bence de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?