Boşanıyorum.Çocukları vermem diyor.Alır mı kesin :(

Hiç sanmıyorum. Zor alır.
 
Karşısında ezik durmayin.Elinden geleni ardına koyma deyin ve geçin büyük oğlunuzla konuşun durumu anlatın ustu kapalı şekilde.
Uzun uzun sohbetler edin gezin tozun bu boşanmadan az yara alarak kurtulmasını sağlayın çocuk mahkeme de sizi seçecektir.
Küçük olanı zaten size verir.
Ayrıca esinizin söylediği tüm tehditleri kayit altına alıp mahkemeye sunun eliniz güçlensin
 
12 yasina kadar bildigim kadariyla cocuklar annede kaliyor. 12 yasindakine soruyorlar ama yine de cogunlukla karari anneden tarafa kullaniyorlar. 16 yasinda olsaydi o zaman cocugun karari onemliydi.iftira atsa da ispat etmek zorunda. Iftira atacagim dediginde telefonuna sesini kaydeyseydiniz ya. Ya da bir sahitle iftira atacagini belgelerseniz mahkemede tanik olarak o kisiyi gosterirseniz birsey yapamaz.
 
Iftira atarsa kanitlamak zorunda. Korkmayin cocuklarla tehdit ediyor ama alamaz. Tum yazismalari herseyi saklayin. Bir avukat tutun. Bu arada tum haklarinizi da isteyin. Tazminata kadar. Takilarinizi da. Dugun cd sini delil olarak kullanirsiniz takilar icin. eger tehdit varsa eve ve size 50 metreden fazla yaklasamama karari cikarabilirsiniz yani koruma karari. Avukat gerekeni soyleyecektir. Once bir avukat bulun.
 
Adamin dediklerini kayita al ama burda sana soylenilenleri soyleme sadece neyaparsan yap de ve sessiz sakin hallet sende isini. Ben eminim cocuklari sana verirler. Atsin iftirasini Allah katinda iki yakasi bi araya gelemez sonra
 
Çok rahatlattınız beni çok sağolun.iyiki varsınız.yazdığınız her şeyi dikkate alcam kesinlikle..Allahım beni yavrularımdan ayırma.nolur Allahım..
Avukat arkadaslarimdan duydugum kadariyla bosanma davalarinda kadinin yeterli geliri varsa adam ondan korkmalı:) hiiiic sıkmayın canınızı hukuk kadindan yana oluyor. Yeterli geliriniz var maliniz var cocuklari almayi ruyasinda gorur ayrica kanit sunmazsa iddialar havada kalir. iyi bir avukat ve size sahitlik yapacak guvenilir tanidiklar bulun yeterli.
 
Eğer yine tehdit ederse kayıt edeceğim.keşke bana şiddet uygulandığında polise gitseydim.rapor alsaydım.ben çocuklarım babasız kalmasın diye sabrettim.Çocuğuma da şiddet uyguluyor.Beni her gün dövüyor diyor herkese.mahkemede konuşsa işe yarar mı?
 
Korkmayın blöf yapıyor sadece. İftira atmak kolay da ispatı nerde? Evet büyük çocuğunuzu da dinleyecektir hakim. Büyük ihtimalle çocuk psikoloğu eşiğinde ifadesi alınacaktır. Eğer şiddet uyguluyorsa da biraz zor alır çocukları.
 
Mesajlasin ve ağzından laf alın. Çocukları vermem diyin
Bakalım size bu söylediklerini mesajla yazarsa delil olarak saklayın. Ne olur ne olmaz
Maddi durumunuz iyi olmasa bile yüz kızartıcı bir suçunuz yada Esrar alkol bağlılığınız yoksa çocuklar sizde kalır. Boyun eğmeyin korkmayin
 
Tehdite dair tek bir mesaj bile yeterli olur hic korkmayin. Darp raporu almaniz iyi olurdu ama psikolojinizin bozulduguna dair ilgili merciilerden rapor da alabilirsiniz. Cocuklariniz huzursuz ve sagliksiz bir aileden yetismektense huzurlu va babasiz bir ailede yetismeyi tercih ederler emin olun onlar suan her seyin farkinda sandigimiz kadar saf olmuyorlar ve bu yasadiklari ilerideki hayatlarinda bas rol oynuyor bu yuzden bu adamdan en kisa zamanda kurtulun cocuklarinizla psikolojik destek almanizi tavsiye ederim.
 
Ne olur bir şeyler yazın.O kadar ihtiyacım var ki.Çok mutsuzum.Sürekli ağlıyorum..
Eşiniz ne yaparsa yapsın istediği iftirayı atsın yine de çocukları alamaz.
12 yaşından küçük çocukları hakim anneye verir.
Eşinizin attığı iftiraları yalancı şahitle ispatlasa bile yine bişey olmaz.
Mahkeme soyut delillere değil somut delillere bakar.
Yapmanız gereken tek şey davayı sizin açmanızdır.Anlaşmalı boşanmalar da genelde dilekçeye çocukların kimsfe kalacağı önceden yazılır.Ancak çocuk konusunda anlaşmaya varılmazsa anlaşmalı boşanma açılamaz çekişmeli dava açılır. Davayı siz açarsanız daha çabuk biter.
Ayrıca anne yüz kızartıcı bir suç işlemediği sürece hakim çocukları babaya değil anneye verir.Annenin maddi durumu olmasa bile mahkeme nafaka bağlar çocukları yine anneye verir.
Mahkeme de Eşiniz ne derse desin ne yaparsa yapsın SAKIN ses etmeyin bağırmayın cevap vermeyin hakim size SÖZ HAKKI verene kadar SUSUN.
Mahkemeye karşı olan duruşunuz saygınız size artı puan kazandırır.
Ne kadar mahsun ve mazlum davranızsanız çocuklarınızı almanız kolay olur.
Eşinizin attığı iftiraların İFTİRA olduğunu ispatlarsanız hakim çocukların baba da yatılı kalmasına bile müsaade etmeyecektir.
Avukatlık bir işiniz yok.Eşinizden mal mülk vs gibi talepleriniz yok ise avukata da gerek yok.Avukatlar genelde karşı tarafla anlaşma yoluna gider. Küçük çocuğu size büyük olanı da babaya verdirebilirler.Ancak siz kendi kendinizi savunursanız emin olun yapmış olduğunuz haklı mücadele de mahkeme sizi evlatları için mücadele eden fedakâr anne sıfatıyla görür ve sizden taraf olur.
 
Allah razı olsun hepinizden.içime su serptiniz.gidip görüştüm avukatla.burda hiçbir davayı kaybetmemiş bir avukat.o da çok rahatlattı beni.çocuklar konusunda.tazminat acmiycam dedim çok kızdı.hakkın dedi.pazartesi acıyor um davayı.nolur dua edin.evlatlarım olmazsa yaşayamam.inançlı biriyim.tesettürlüyüm.dinimi yaşamaya çalışıyorum.ama çocuklarıma zaafım var.intihar bile geçiyor aklımdan alamazsam.Allahım sen beni affet bu dusuncemden.çocukları mla imtihan etme nolur
 
iftiradan neden korkuyorsun ki.attigi iftirayi ispatlamakla mukellef.olmayan biseyi nasil ispatlayacak
 

Avukata danismakla en iyisini yapmissiniz,sizin su an dusunemediginiz her turlu hamleye karsi avukatiniz tetikte olacaktir,Allah yardimciniz olsun.
 

Avukatiniz dogru soylemis. Yaptiklari yanina kar kalmamali.
 
çocuklara çok düşkün ama her gün dövüyo
bu nasıl düşkünlük????
alamaz bence de

Ben de bilmiyorum nasıl bir düşkünlük.
Ben cocuklarımsız yapamam diyor.
Ve dövüyor.Ve diyor ki baba hem döver hem sever.Terbiye veriyormuş.Ama çokta
seviyormuş.Yıllardır onları ileri sürdü bosanmadi.Şimdi kendisi istiyor.Beni istemiyormuş onları da asla bana vermezmiş.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…