Rüyasında görürmüş.Ben de bilmiyorum nasıl bir düşkünlük.
Ben cocuklarımsız yapamam diyor.
Ve dövüyor.Ve diyor ki baba hem döver hem sever.Terbiye veriyormuş.Ama çokta
seviyormuş.Yıllardır onları ileri sürdü bosanmadi.Şimdi kendisi istiyor.Beni istemiyormuş onları da asla bana vermezmiş.
Evet arkadaşlar boşanıyorum.12 yıllık evliliğim bitiyor.Yıllardır anlaşamıyoruz.Ama çocuklara düşkün olduğumuz için devam ettik bu zamana kadar.Fakat artık tükendik.Birbirimizi kaldıramıyoruz.
Çocuklarım erkek, biri 3 diğeri 10 yaşında.Ikisi de çok düşkünler bana.Eşim kesinlikle alcam senden diyor.Onlarsız yaşayamam.
Işim var evim arabam.Bunlara rağmen alabilir mi benden?Çok kötü yalan dolan şeyler yazcakmis dilekceye.Elinden geleni yapacakmış.Yalvarıyoruma ama anlasmiyor.Ne olur bir şeyler söyleyin ne yapmalıyım
allah yardımcın olsun ama mutlaka iyi bir boşanma avukatı tutÇok rahatlattınız beni çok sağolun.iyiki varsınız.yazdığınız her şeyi dikkate alcam kesinlikle..Allahım beni yavrularımdan ayırma.nolur Allahım..
Öncelikle rahat olun.Evet arkadaşlar boşanıyorum.12 yıllık evliliğim bitiyor.Yıllardır anlaşamıyoruz.Ama çocuklara düşkün olduğumuz için devam ettik bu zamana kadar.Fakat artık tükendik.Birbirimizi kaldıramıyoruz.
Çocuklarım erkek, biri 3 diğeri 10 yaşında.Ikisi de çok düşkünler bana.Eşim kesinlikle alcam senden diyor.Onlarsız yaşayamam.
Işim var evim arabam.Bunlara rağmen alabilir mi benden?Çok kötü yalan dolan şeyler yazcakmis dilekceye.Elinden geleni yapacakmış.Yalvarıyoruma ama anlasmiyor.Ne olur bir şeyler söyleyin ne yapmalıyım
Neden yalvarıyorsun 3 yaşındaki cocugun kesin sende ama 10 yasindakine mahkeme uygun bir sekilde soracak cocukta dinlenecek cocugun karari önemli durusmadaEvet arkadaşlar boşanıyorum.12 yıllık evliliğim bitiyor.Yıllardır anlaşamıyoruz.Ama çocuklara düşkün olduğumuz için devam ettik bu zamana kadar.Fakat artık tükendik.Birbirimizi kaldıramıyoruz.
Alır ama çocukları değil.
Ne diye yalvarıyorsun anlamadım istediği kadar yalan dolan yazabilir ispat edebilir mi, hayır sen de yazabilirsin kalemine kuvvet
Yazıyorum yazıyorum bitmiyor.Pazartesiye hazır olsun dedi avukat.ben gerçekleri yazıcam sadece gerçekleri.onun attığı her iftira onun boynuna.bunun ahireti de var.Allah'a havale ettim hepsini.çocukları alayım da ne yapıyorsa yapsın.
Sen her şeyi olduğu gibi yaz.Zaten vicdanlı bir hakim öyle tek kişinin iddiasını kanıtsız kabul etmez.Ha en kötü ihtimal hakim eş-dost veya rüşvetçi çıkabilir bir tek buna karşı dua et canım.
Hatta boşanma sürecinde seni böyle tehdit ettiğini,gerekirse iftira atarım dediğini bile yazabilirsin belki.
Vallahi aklıma gelen hinlik: belki eski eşinle bir daha konuşursan bu tip bir odunun korkacağı bir şeydir kesin diye düşündüm: Anneleriyle yeterince görüşemeyen erkek çocuklarında gay olma ihtimali artıyormuş dersin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?