boşanıyorum desteğinize ihtiyacım var kızlar :((

Ağzına sağlık

Evet herşey yoluna girer birgün ama zaman sizden destek bekliyorum kızlar lütfen cuma günü nsl davranıyım... çok bunaldım artık yaa

güçlü ol canım sana ihtiyacı olan bir çocuğun var onu düşün ve onun bu olayı en az hasarla atlatmasını sağla. neticede tek boşanmaya karar veren sen değilsin. çok zor bir durumdur farkındayım ama sen eşine güçlü göründükçe ona muhtaç olmadığını belli ettikçe hatasını anlayacaktır. birini artık sevmeyebilir bir insan ama çocuğunu 1 ay boyunca görmeden ki dediğine göre h.sonları gelip görme imkanı vardı nasıl dayandı ilginç

Canım meleğim gel artık yazıyor,profilinizde belli ki geç ve çok istenilen bir çocuk olmuş kızınız ..Bir kadın için bir anda her şeyden vazgeçebilen bir adam için yapmanız gereken şeyi yapmışsınız ..Umarım mutlu olursunuz .Yaşınız kaç? İşiniz var mı ?

ben kadın başıma 4 yıl sabah akşam 2,5 şar saat yol yaptım. günde 5 saat ediyordu. sabahları köpekler ulurken titreye titreye yanlarından geçiyordum. 1 saatlik yolumu totosu yememiş? keşke en başından beri buna izin vermemiş olsaydınız...

Evet herşey yoluna girer birgün ama zaman sizden destek bekliyorum kızlar lütfen cuma günü nsl davranıyım... çok bunaldım artık yaa

bence içiniz enkaz halinde bile olsa ona bunu hissettirmeyin,dimdik gidin,hatta yük kalkmış gibi olsun üstünüzden ,yıkılmış,perişan,aciz görmesin sizi,güzel bir makyaj,güzel bir kıyafet ,kendinden emin bir kadın ..Ona bu yakışır ..Sinir oldum ya

bence o bir saatlik yol kılıf olmuş adama..Orda gönlünü eğlendirmiş,neylesin bir saat yol gelip,nasıl olsa kadın tek başına bakıyor çocuğa ,orda bir yerlerde duruyo..Beyimizde keyfine bakmış ..

eğer dediğiniz gibi evlilik içinde araba satma vs gibi işlemler varsa anlaşmalı boşanmayın derim . bir şeyler yaptığı zaten kızımı benden mahrum etme demesinden belli Allah yardımcınız olsun .

Acaba evi arabayı satmak ayrılırken mal paylaşımı olmasın diye miydi diye düşündüm?
İnşallah güzel günler sizinle olur.

başkası olduğuna eminseniz sakın üzülmeyin..zaten oda boşanmayalım dememiş çocuğumu benden mahrum etme demiş sadece..öyle yapın sizde..hayat inşallah bundan sonra daha güzel olur...

Merhabalar çok geçmiş olsun diyorum öncelikle. Bu konu dahilindeki tüm mesajları okudum.
Sanırım siz gerçekten çok sevmişsiniz ve bazı sinyalleri göremeyerek eşinize konduramamışsınız. Hep sizin fedakarlıklarınızla giden tek taraflı bir evlilik olmuş gibi.
Eşiniz yolu bahane etmişki bu çok açık sizi sevse evdeki birlik bütünlüğe önem ve değer verse doğacak çocuğunuzu ve sizi düşünse bu halinizle sizi bir saat için yalnız bırakma bencilliğinde bulunmazdı diye düşünüyorum. Normal biri olsa evimizi işe yakın bir yere taşıyalım diye çözüm üretirdi.
Merak ettiğim bir husus gelmediği günlerde siz bu adam ne yapıyor deyip neden hiç merak etmediniz iş yerine sürpriz bir ziyaretle gitmediniz yada ne bileyim belli aralıklarla onu davranışlarını takip edip izini sürmedinizz?
Hayatında başka biri olma ihtimali çok yüksek nr yazıkki... Maalesef bu tür ş...sizler bir gün önce beraber oldum ertesi gün nedem terk ettim diye düşünmezler bu kadar da zevkine ve keyfine düşkünler bu kadar benciller sonra kadının uğrayacağı duygusal yıkımıda düşünmezler.
Boşanma davası açmakla anlık bir karar vermişsiniz diyemem eşiniz sizden aniden ayrılmak istediğini söylemiş kısasa kısas olmuş çok da iyi olmuş. Herhalde arkasından yalvarıp peşini bırakmayacağınızı felan düşündü.
Satış yapmış demişsiniz bu konuyu muhakkak avukata bildirin. Yasal haklarınız ne ise sizin ve meleğinizin sonuna kadar alın kimsede hakkınız kalmasın değil mi?
Avukat yanında sizinle ne için hangi konuda görüşecek bilmiyorum ama anlaşmaya yanaşacaksanızda talepleriniz olsun ve bunlardan asla taviz vermeyin sosyal medya hesaplarını vs araştırıp bulup delil edinmeye çalışırsanız birşeyler bulursanız ne iyi olur evi terk etmek kusuruda dava için önemli bir savunma sizin için.
Görüşmeye gittiğinizde göz göze gelmemeyr çalışın rahat olmaya içinizdekileri fırtınada kopsa dışınızdan belli etmeyin yaprak bile kımıldamıyormuşçasına bir duruş sergileyin. onun karşısında zayıf aciz çaresiz ve güçsüz bir profil oluşturmayın dimdik kemdinden emin ve güçlü durun. sonuçta sizi zaten kendinden evvelde uzaklaştırmış bir adam var karşınızda sizi üzdüğü kırdığı ve haksızlık yaptığı anları hatırlayın ...
Allah müstehakını versin böylelerinin yaa..
Allah sizinde yardımcınız olsun inş kazasız belasız en az hasarla atlatır ve kendi yolunuza bakarsınız. vicdanınız rahatsa siz kötü birşey yapmamışsanız kendinizi hiçde kötü hissetmeyin o sizi istrmiyor mu siz de onu istemeyin kimse bulunmaz bursa kumaşı değil kendinizi sevin değer verin sizi üzen değer bermeyen sadece cinsel obje olarak gören beyinsizlerden uzak durun ...

sizde de var bi gariplik...her hsonu gelen adam 1 ay gelmiyor siz de evde hic sorgulamadan bekliyorsunuz. üstelik her dakka whats app taymış. kaldığı yere bi gidemediniz mi, bi yoklayamadınız mı, cat kapı yapamadınız mı, karısısınız...Artı o gelmediği 1 ay nasıl geçti bahsetmemişsiniz, aradı mı sordu mu akşamları neler yapıyordu mesela ulaşabiliyor muydunuz yoksa ben yatıyorum modunda mıydı hep , her aradığınızda ulaşılır mıydı mesela

ayrıca 1 saatlik mesafe nedir ki, bircok bayan 1 saat hatta daha fazlasını gelip gidiyor çalışırken, örnek ben...bayanlar bile gidip geliyor da bi erkek nasıl dayanamıyor. Bence baştan belliymiş ki zaten, 1 saatlik mesafede olmayı bahane ederek kendine özgürlük alanı yaratmış farketmemişsiniz bile...Sizde de bi boşvermişlik gördüm ben açıkcası

ben senin yerinde olsam boşanmam yada boşanmak ister gibi davranır onun derdi ne onu ögrenirim mesela neyse iyi oldu kızım senin gibi bir babayı haketmiyor bende bekar kalıcak değilim evlenirim dersin gayet rahat ol ama bence boşanma anladıgım kadarı ile sorunu olmayan bi evliliğin var durum ne bilemeyiz bi erkek kadın için herşeyi satmaz . gururunu ayaklar altına alma onu da gurur yapmaya teşvik etme konuşturmaya çalış kusura bakma ben evlenirim bi kaç sene içinde sende gelip o çocugu göremezsin deee mesela seni seviyosa kesin tepki vericektir yüzüne bakıp ta senden soğudum gibi cevaplar veremez .

bide ne dir yani sen yuvanı yıkıp başka kadına mı vericeksin yok öyle dünya ne evi boşalt nede boşan emin ol sen boşanmadıkça gelmek isticek sende almazsın içeri hayatında başkası varsa bile ona altın tepside sunmayı düşünmüyosun heralde erkekler çocuk gibidir beyinleri çok çalışmaz onları kandırmak kolaydır. o yüzden kolay kolay pabuç bırakma heee evet gurrun kırılmış olabilir ama inanki ne dul kalmak kolay nede birdaha evlenmekk . elinden geldiğince çaba verr emin ol hepimizin başından geçiyor bu tarz kadın muhabbetleri . benim eşimde çok kandırmışımdır onu bak hastalık vardır kanser bile bulaşır başkasından neler neler dedim herkez sever evli erkeklerii bırakma kocanıı

Ben gerçekten haketmedim çok dua ettim istemeden bedduada birde msjla bitti dedi sevgilisiyim sanki...

Canım gurur yapma gerçekten o boşanmak o kadar kolay bişeykii ama hayat bir kadın için çok zor ve çok gençsin çocugun küçük yapma sakın

Çok tşk ederim size ve herkese hiç hatam yok varsada önemsiz şeylerdir kıymetimi bilmedi. . En çok zoruma giden bir msjla bitirdi hiç yüz yüze gelmedik...

başka birine aşık..maddi sorunlarda destek olmuşsunuz, yanındasınız ve severek evlenmişsiniz.. durduk yere insan neden soğur ?

Arkadaşlar bütün yorumlarınızı tek tek okudum bazıları aynı benim düşüncem bşr yandanda bu işlerle uğraştığım için cvp veremedim tek twk bazı arkadaşlar sormuş cvplıyım eşim 1aydır gelmiyor gündüzleri arayıp düzgü konuşup kapatırdı hep iş streslerinden bahsederdi bende üzülürdüm ses etmezdim sıkma kendini derdim... bende çok taviz vermişim haklısınız ama bilemedim işte çok güvendim son zamanlarda ona severdi beni ne biliim çok büyük ihanete uğradım birde kullanıldım bazen nefes alamıyorum ama onurum gururum onları arkama atamıyorum...

Yarın avukatın yanına gidiyorum ve bitiyor işte bizim hikayemizde bukadarmış... Vicdanen rahat ayrılıyorum... Allah yardımcım olsun nediyim yarın büyük gün ilk defa yüzyüze gelicez dua edin kızlar..

Şuanda eşiniz ne alemde? eve gelmiyor mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…