- 22 Ağustos 2008
- 4.118
- 2.652
- 448
- Konu Sahibi Nehir_0685
-
Bela okuma istiyorum sabah sabah.
Gerizekalııı, senin gibisini zor bulur. Sadece hafta sonları eve gelecek, çocuğu tek başına büyüteceksin, gıkını çıkarmayıp bir de adamın üzerine düşeceksin dolu dolu sevgiyle .
Ayrılırsanız, sürünücek...pislik, şerefsiz!!
Evet herşey yoluna girer birgün ama zaman sizden destek bekliyorum kızlar lütfen cuma günü nsl davranıyım... çok bunaldım artık yaa
Evet herşey yoluna girer birgün ama zaman sizden destek bekliyorum kızlar lütfen cuma günü nsl davranıyım... çok bunaldım artık yaa
ben kadın başıma 4 yıl sabah akşam 2,5 şar saat yol yaptım. günde 5 saat ediyordu. sabahları köpekler ulurken titreye titreye yanlarından geçiyordum. 1 saatlik yolumu totosu yememiş? keşke en başından beri buna izin vermemiş olsaydınız...
Konuya nerden başlasam bilemedim ama benim hikayem çok farklı
eşimle birbirimizi çok severek evlendik kendisi mühendis (adam diil) ben çalışmıyorum kendisi çalıştırtmadı 6.5 yıllık evliliğimiz birde kızımız var 3.5 yaşında biz çok mutlu bir çiftik nadir sorun yaşardık ona okadar güvenirdimki..
Bi maddi sıkıntı yaşadı bu sıralar evi ve arabayı sattı benim geç hbrm oldu bende sıkıntıda diye ses etmedim destek oldum birkere yalnız bırakmadım 6 aydır bulunduğum şehre 1 saat mesafede çalışıyordu herhafta sonu gelirdi mutluyduk sonra 1 ay gelmedi banada aşkım gelicem işim yoğun diyordu inandım
Uzatmıyım hafta sonu geldi 1 ay sonra benimle normal karı koca ilişkisini yaşadı hayatım dedi sonra gitti 1 gün sonra soğudum diye watsaptan yazdı iki gün kendime gelemedim 1 hafta geçincede açtım davamı çocuğumu benden mahrum etme diyip duruyor cuma günü benim avukatın yanında buluşucaz ilk defa karşı karşıya gelicez yardım edin napıyım
bu arada bakıyorum 24 saat watsapta kesin biri var yoksa o beni bırakmazdı durduk yere....
Ben gerçekten haketmedim çok dua ettim istemeden bedduada birde msjla bitti dedi sevgilisiyim sanki...
Çok tşk ederim size ve herkese hiç hatam yok varsada önemsiz şeylerdir kıymetimi bilmedi. . En çok zoruma giden bir msjla bitirdi hiç yüz yüze gelmedik...Merhabalar çok geçmiş olsun diyorum öncelikle. Bu konu dahilindeki tüm mesajları okudum.
Sanırım siz gerçekten çok sevmişsiniz ve bazı sinyalleri göremeyerek eşinize konduramamışsınız. Hep sizin fedakarlıklarınızla giden tek taraflı bir evlilik olmuş gibi.
Eşiniz yolu bahane etmişki bu çok açık sizi sevse evdeki birlik bütünlüğe önem ve değer verse doğacak çocuğunuzu ve sizi düşünse bu halinizle sizi bir saat için yalnız bırakma bencilliğinde bulunmazdı diye düşünüyorum. Normal biri olsa evimizi işe yakın bir yere taşıyalım diye çözüm üretirdi.
Merak ettiğim bir husus gelmediği günlerde siz bu adam ne yapıyor deyip neden hiç merak etmediniz iş yerine sürpriz bir ziyaretle gitmediniz yada ne bileyim belli aralıklarla onu davranışlarını takip edip izini sürmedinizz?
Hayatında başka biri olma ihtimali çok yüksek nr yazıkki... Maalesef bu tür ş...sizler bir gün önce beraber oldum ertesi gün nedem terk ettim diye düşünmezler bu kadar da zevkine ve keyfine düşkünler bu kadar benciller sonra kadının uğrayacağı duygusal yıkımıda düşünmezler.
Boşanma davası açmakla anlık bir karar vermişsiniz diyemem eşiniz sizden aniden ayrılmak istediğini söylemiş kısasa kısas olmuş çok da iyi olmuş. Herhalde arkasından yalvarıp peşini bırakmayacağınızı felan düşündü.
Satış yapmış demişsiniz bu konuyu muhakkak avukata bildirin. Yasal haklarınız ne ise sizin ve meleğinizin sonuna kadar alın kimsede hakkınız kalmasın değil mi?
Avukat yanında sizinle ne için hangi konuda görüşecek bilmiyorum ama anlaşmaya yanaşacaksanızda talepleriniz olsun ve bunlardan asla taviz vermeyin sosyal medya hesaplarını vs araştırıp bulup delil edinmeye çalışırsanız birşeyler bulursanız ne iyi olur evi terk etmek kusuruda dava için önemli bir savunma sizin için.
Görüşmeye gittiğinizde göz göze gelmemeyr çalışın rahat olmaya içinizdekileri fırtınada kopsa dışınızdan belli etmeyin yaprak bile kımıldamıyormuşçasına bir duruş sergileyin. onun karşısında zayıf aciz çaresiz ve güçsüz bir profil oluşturmayın dimdik kemdinden emin ve güçlü durun. sonuçta sizi zaten kendinden evvelde uzaklaştırmış bir adam var karşınızda sizi üzdüğü kırdığı ve haksızlık yaptığı anları hatırlayın ...
Allah müstehakını versin böylelerinin yaa..
Allah sizinde yardımcınız olsun inş kazasız belasız en az hasarla atlatır ve kendi yolunuza bakarsınız. vicdanınız rahatsa siz kötü birşey yapmamışsanız kendinizi hiçde kötü hissetmeyin o sizi istrmiyor mu siz de onu istemeyin kimse bulunmaz bursa kumaşı değil kendinizi sevin değer verin sizi üzen değer bermeyen sadece cinsel obje olarak gören beyinsizlerden uzak durun ...
Konuya nerden başlasam bilemedim ama benim hikayem çok farklı
eşimle birbirimizi çok severek evlendik kendisi mühendis (adam diil) ben çalışmıyorum kendisi çalıştırtmadı 6.5 yıllık evliliğimiz birde kızımız var 3.5 yaşında biz çok mutlu bir çiftik nadir sorun yaşardık ona okadar güvenirdimki..
Bi maddi sıkıntı yaşadı bu sıralar evi ve arabayı sattı benim geç hbrm oldu bende sıkıntıda diye ses etmedim destek oldum birkere yalnız bırakmadım 6 aydır bulunduğum şehre 1 saat mesafede çalışıyordu herhafta sonu gelirdi mutluyduk sonra 1 ay gelmedi banada aşkım gelicem işim yoğun diyordu inandım
Uzatmıyım hafta sonu geldi 1 ay sonra benimle normal karı koca ilişkisini yaşadı hayatım dedi sonra gitti 1 gün sonra soğudum diye watsaptan yazdı iki gün kendime gelemedim 1 hafta geçincede açtım davamı çocuğumu benden mahrum etme diyip duruyor cuma günü benim avukatın yanında buluşucaz ilk defa karşı karşıya gelicez yardım edin napıyım
bu arada bakıyorum 24 saat watsapta kesin biri var yoksa o beni bırakmazdı durduk yere....
Şuanda eşiniz ne alemde? eve gelmiyor mu?Arkadaşlar bütün yorumlarınızı tek tek okudum bazıları aynı benim düşüncem bşr yandanda bu işlerle uğraştığım için cvp veremedim tek twk bazı arkadaşlar sormuş cvplıyım eşim 1aydır gelmiyor gündüzleri arayıp düzgü konuşup kapatırdı hep iş streslerinden bahsederdi bende üzülürdüm ses etmezdim sıkma kendini derdim... bende çok taviz vermişim haklısınız ama bilemedim işte çok güvendim son zamanlarda ona severdi beni ne biliim çok büyük ihanete uğradım birde kullanıldım bazen nefes alamıyorum ama onurum gururum onları arkama atamıyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?