Boşanıyorum, destek ve fikir

Hahahaha dedin ya heleki bosananlara diye iste o benim gülüyorum
Bana nasılsa koca size çok demişti

Oysa bende saf saf sen çalışan birisin evini kur hayatına bak yazık değil mi sana diye teselli ediyorken
Kk da mavera benim için çok farklı bir dünya beddua aldım heleki toplu beddualarin başındaydım

Ama maveranin beddualar cidden çok özel yerini tutucak bir şey olmadı daha

Ay ben de yazık dicektim kıza biraz daha anlayış gösterelim felan yazacaktım rozaaa tanimadigim için ne bilim eski konularını bulma sandim olsa da bakabilsem
:) Mavera'yı nasıl tanımazsınız ya? Kendisi forumun ünlü şahsiyetlerinden. Eşya reis olur kendisi.
Her kavgada boşanmaya kalkar, daha doğrusu dili öyle söyler. Hemen evdeki eşyaları taşıma derdine düşer. AlimAllah kocasına falan kalırsa çamaşır makinesi kalpten gider yani, şakası yok. Sonra milleti uğraştırır, yorum yaptırır bir dolu. Bir bakarsın kaybolur, sonra gelir lütfedip bir iki mesaj yazar, barıştığını saklamaya çalışır. Baktı ki olmuyor, koca benim evlilik benim size ne beaaaa diye çıkışır, herkesi suçlar, kapanış.

Aaaa sen geçen gün "hepinizin anasının kıçını görürler inşallah" gibi inanılmaz kreatif beddualarla kapanan konuya uğramadın mı? Ben oradaydım, bizzat şahit oldum o tarihi anlara, sen nasıl kaçırdın? Maverayla kapışır bence o konu sahibi ama adını unuttum .

Yok o konuda yoktum ama ne konulara ne beddualara maruz kaldımbir bilsen

Hadi hanımlar açtığım davanın 10.000 tlsini, çekişmeli olursa 25.000 tlsini toplayın benim için. Eşimde olan 5 bilezik ve diğer ziynetlerimi de alın.
Ve eski hayatımı kurun bana ?
Aaa biz niye hayatını baştan kuralım ayol? Bacım mısın, çocuğum mu? Sen kimsin de bunları yapacakmışız? Sana şurada harcanan vakit, klavyede basılan harfler bile nafile. Sanki o kocayı seçerken bize mi sordun, 45255 kere geri dönerken adama bize mi sordun da şimdi hesabını bizden soruyorsun? Az yerini bil bence, iyice azıttın çünkü.
Sana cesaret veren, destek olan çoktu. Bir sürü kadın paragraf paragraf yazdı sana. Önce hepsini bağrına bastın, canım gülüm dedin. Sonra herkesi yanıltıp kendi bildiğin yoldan gittin. Ve o insanlar da haliyle alkış tutmadı sana. Bunun için kimseyi suçlayamazsın. E şimdi de aynısını bekliyorsun ama yaptıkların yapacaklarının teminatı olduğu için artık kimse sana güvenip de bir sürece girmek istemiyor. Olan tam olarak bu.

Annemin poposunun görülmesini kaldıramam........ Çok acı beddua bu.

Füze atsaydın hemşire

Burda bana beddua edilince , dilenci verdiğim parayı kafama atmış gibi hissediyorum cok da şey degil yani
Oda kötü be paranı beğenmeyen dilenci

Bir konu vardı belki hatırlayan olur
Kadın kocasının eski sevgilisine yazdığı mesajı görmüş yada tesadüf karşılaşmışlar adamda eşine demiş galiba

Adam onla evlenmek istemiş aile yapisibuygun değil diye izin cikmmais mecbur şuan ki esle evlenmiş üstünden 10 kusur yıl geçmiş 3 coxuk vardı
Eski sevgili de evlenmiş böyle dram yüklü bir hayat kadın sürekli eski sevgiliyi suçluyor ama hiddetli şiddetli günlerce devam etti konu neler yazıyoruz kadına nuh diyor peygamber demiyor
Arada para pul ortak işlerde var kadın kocadan ayrılsa aileler sıkıntı yaşıyacak

Orda demişti inşallah sende çocuklarınla ortada kal kocan eski sevgilisine dönsün
Ilk bedduam di unutmuyorum konu çok üzücüydü
Öyle aklım da kaldi

Avukat, mavera vazgecse bile canını disine takar ve bosar cünkü bu sekilde egitiliyorlar askım arastırmanı öneririm

Füze atsaydın hemşire
E ama sanki yaşadıklarının suçlusu bizmişiz gibi davranıyor. Bizim bu olaylarda en ufak bir dahlimiz yok ki. Kendi yazdı çizdi, kendi oynadı yani. Bu mutsuzluğu tamamen kendi eseri.
Ayrıca Katibin Ruhu nun da dediği gibi boşanan kadınlar ve erkek davranışları hakkında mükemmel görüşleri vardı kendisinin. O noktadan sonra zaten bilinçli ve duyarlı üyeleri kaybetti çoktan. Feminizm demek her kadını kucaklamak anlamına gelmiyor benim kitabımda. Böylesini kucaklamam ben şahsen.

Ben de evde cocugu varken baska biriyle yan odada fingirdeyen sevisen bir kadına kızmıstım özelden bana inş kocanla bosanırsın ve çocuğunu elinden alır yazmıstı. O zaman evli degildim ve cocugum yoktu ama üzülmüstüm birazcık…

Bana çok numune üyelerden biri insallah çocuk sahibi olamazsın demişti bende ztn olmadığını haddini aşmaması gerektiğini söyledim o zmn Allah biliyor da vermiyor dedi. Hiç birsey demedim
Sonrasında sitede baya ünlendi, en son girmeyi bıraktı bir sürü sorun yasiyordu inşallah dönmez bazı insanlar gerçekten kötü yine o hüznü hatirladim bak..

Ben halen bekarım çocuğum yok

Biri deseki bir kocan olsun birde çocuğun dese ya böyle beddua beddua aman be nereye kadar

Yaa bı gitsinler, salak salak İşler yapıp sonra yanlışını gösterenlere inşıllıh siz de şiyle böyle ılırsınız diyenlerin duası kime hayretmis ki bedduası tutacak. Sinerjik telepati konusunda az yeteneğim var, salacam bigun gerisin geri bunlardan birisinin üstüne o olacak. Ama daha kendine güldürmekten ileri gidebilen olmadı şükür.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…