Boşanıyorum, destek ve fikir

Ben halen bekarım çocuğum yok

Biri deseki bir kocan olsun birde çocuğun dese ya böyle beddua beddua aman be nereye kadar
Evrene yolladığın mesajlara dikkat et beybisi...Burda görüyoruz bazı evlileri, belki de verilmiş sadakan vardır Bekarligin tadını çıkar be yav, ne yapican evlenip, deli mi dürttü?

hatirladim o konuyu baya heyecanliydi ne oldu acaba adam kurtardi mi kendini

Yine dua istediği üyelere beddua ederek, boşanmalarını umarak, önüne gelene saydırarak banlanmışsın, tebrikler. Asla iflah olmazsın. Sanki yaşadığın sefil, patetik evliliğin sorumlusu buradaki insanlar. Burnundan soluyorsun çünkü esasen boşanmak senin kararın değil, sonunda adam da bezdi ve seninle tüm bağını kopararak ailesini seçti sanırım, sen de blöflerini yemek zorunda kaldın. Boşanmaktan başka çare kalmayınca güçlü kadın pozları kestin, söylemlerin yüzüne vurulunca o hırsla gerçek yüzünün ortaya çıkması uzun sürmedi.

Bilmiyorum ki ne oldu acaba yazdı gitti o zaman
Ne konuydu ama heycanla günlük ne oldu acaba diye bekliyorduk
konular bi sonuca baglanmayip havada kalinca da olmuyorki ya bosuna mi o kadar takip ediyoruz. Hatta konu sahibi kapaliydi ex sevgili acik oldugu icin ailesi kabul etmemis zamaninda kadin acik diye bile yakistirmalarda bulunmustu turlu turlu

konular bi sonuca baglanmayip havada kalinca da olmuyorki ya bosuna mi o kadar takip ediyoruz. Hatta konu sahibi kapaliydi ex sevgili acik oldugu icin ailesi kabul etmemis zamaninda kadin acik diye bile yakistirmalarda bulunmustu turlu turlu
Aynen öyleydi açık olduğu için istememişlerdi

Beni çok üzen adamın ağlıyarak onu hiç unutmadım çok sevdim demesiydi

Bu tiplerin ortak noktaları beddua etmek sanırım. Boşanmış 2 çocuklu bir kadın vardı , yurtdışında yaşıyormuş , Türkiye'de bir herif bulmuş ama adamla hiç yüzyüze görüşmemiş ama sürekli görüntülü konuşuyormuş çok iyi tanıyormuş evlenmek istiyormuş bununla falan falan. Uyarmıştım kendisini , bana en sonunda ağlayarak sana ah ediyorum falan demişti.

Hah, evlenme vaadiyle burundili veya malezyali bir dolandırıcının ağına düşmen an meselesi, hadi bakalım....

Çok klişe ama cidden kadının düşmanı kadın.
Boşanan kadına nasıl bakıldığını ben çok iyi biliyorum. Çok cahil bir çevrem var çünkü (akraba vs) maalesef.
Ama ben boşanan erkeğe kötü gözle bakıldığını hiç görmedim. Kadına laf edenlerin çoğu da kadın.

"Beni/konularımı biliyorsunuz" girişlerine de ben ayar oluyorum. Binlerce üye var, nerden bilelim? Kısa bi özet geçin bari, girip profilden konu mu didikleyelim?

Sonra konu içinde üyeler "konu sahibinin eski konusu ne , ne olmuş ?" diye birbirine sormaya başlar.

Beni/konularımı biliyorsunuz diyen üyelerin de , nedense profili de gizliye alınmış olur.(!)

Üyenin eski konu/konularının linki veya alıntıları paylaşılınca da , konu sahibi "eski konularımı karıştırıyorlar" diye şikayetçi olur ; birkaç mesaj sonra uyarı mesajını okuruz.

O konuyu buldum tuğçe konuya yazayım dedim daha önce hortlamışlar baya kızan olmuş
Dedim şimdi akşam akşam azar yemeyim

Harika aman sağlıklı olsun da altı aylik olmuş senin doğumdan önce organlarima yer kalmadi batliyacak gibi hissediyorum yazdığını unutamıyorum hala
Ay ama inan öyle oluyorsun bir yerden sonra
göreceksin sen de
Normal doğumdaki hissi bilmiyorum ama
Sezaryen olacaksan çocuk çıkınca böyle içine bi ferahlık geliyor insanın
Resmen yer açılıyor

Senin hamilelik nasıl gidiyor?
Sonlara doğru gümbür gümbür geliyorsun bakıyorum ki

Bir şirkette biri işten ayrılınca eksilen çalışan yerine, iş arayan , işsiz bir insan işe alınabiliyor /iş bulabiliyor ya ; aynı mantıkla düşünüyor bunu yazan konu sahipleri.

Boşanınca bir bekarın eski kocasını kapmak için elinde özgeçmişi sırada beklediğini düşünüyorlar sanırım.

Evlilerden çok , konulara yazan bekarlara diş bilenmesi de bu yüzden diye düşünüyorum.

ama bir önceli avukat hata sende evine dön demiştide öyle dönmüştü mavera
Mavera ilk kez baba evine giderken benzin 7.80 tl ayçiçek yağı 15 tl ,avukat ücreti de bu günün yarısı idi ..kendisini ikna edip kocasının yanına dönmesini sağlayıp her türlü maddi kayıp yaşamasına yol açan avukattan istesin boşanma masraflarını.

Ya ister bekar ol, ister evli. Hayatındaki erkeğe bazı sınırları çizmen gerekiyor. Adam ısrarla dinlemiyor, geçiyorsa sınırı postalamak şart olur. Benim sevgilimi çarptım birkaç kez, anladı. Anlamadığında ayrılırım. Öyle bin kere şans verince düzelmiyor. Ha benden ayrılınca yenisini mi bulur? Hayırlı olsun, bana ne.
Kendinden çok taviz vermeyeceksin, hoşuna gitmeyeni hiç karnında tutup da şişmeyeceksin. Pat pat söylemek lazım, kıymetli oluyorsun.
Yani bekarlar ilişkiden anlamıyor diye bir şey yok. Adamlar aynı adamlar, evliyken de aynılar neticede, sevgiliyken de.

Yani benimki aşırı sorunlu gidiyor malesef bende canımın sıkıntısından buraya sariyorum en son bebekte göbek fıtığı olabilir dediler bakalım tekrar detayli ultresona gireceğim çok şükür sağlığında başka sıkıntı olmasın o da yoktur diye umut ediyorum . Bende sanırım bir doğsa rahatliyacagim hamilelik değil de sürekli bı pürüz çok yordu beni .

Bekarları tehdit olarak görüyor da olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…