Evrene yolladığın mesajlara dikkat et beybisi...Burda görüyoruz bazı evlileri, belki de verilmiş sadakan vardırBen halen bekarım çocuğum yok
Biri deseki bir kocan olsun birde çocuğun dese ya böyle beddua beddua aman be nereye kadar
hatirladim o konuyu baya heyecanliydi ne oldu acaba adam kurtardi mi kendiniOda kötü be paranı beğenmeyen dilenci
Bir konu vardı belki hatırlayan olur
Kadın kocasının eski sevgilisine yazdığı mesajı görmüş yada tesadüf karşılaşmışlar adamda eşine demiş galiba
Adam onla evlenmek istemiş aile yapisibuygun değil diye izin cikmmais mecbur şuan ki esle evlenmiş üstünden 10 kusur yıl geçmiş 3 coxuk vardı
Eski sevgili de evlenmiş böyle dram yüklü bir hayat kadın sürekli eski sevgiliyi suçluyor ama hiddetli şiddetli günlerce devam etti konu neler yazıyoruz kadına nuh diyor peygamber demiyor
Arada para pul ortak işlerde var kadın kocadan ayrılsa aileler sıkıntı yaşıyacak
Orda demişti inşallah sende çocuklarınla ortada kal kocan eski sevgilisine dönsün
Ilk bedduam di unutmuyorum konu çok üzücüydü
Öyle aklım da kaldi
Ay evet ya tamamEvrene yolladığın mesajlara dikkat et beybisi...Burda görüyoruz bazı evlileri, belki de verilmiş sadakan vardır
Bilmiyorum ki ne oldu acaba yazdı gitti o zamanhatirladim o konuyu baya heyecanliydi ne oldu acaba adam kurtardi mi kendini
konular bi sonuca baglanmayip havada kalinca da olmuyorki ya bosuna mi o kadar takip ediyoruz. Hatta konu sahibi kapaliydi ex sevgili acik oldugu icin ailesi kabul etmemis zamaninda kadin acik diye bile yakistirmalarda bulunmustu turlu turluBilmiyorum ki ne oldu acaba yazdı gitti o zaman
Ne konuydu ama heycanla günlük ne oldu acaba diye bekliyorduk
Aynen öyleydi açık olduğu için istememişlerdikonular bi sonuca baglanmayip havada kalinca da olmuyorki ya bosuna mi o kadar takip ediyoruz. Hatta konu sahibi kapaliydi ex sevgili acik oldugu icin ailesi kabul etmemis zamaninda kadin acik diye bile yakistirmalarda bulunmustu turlu turlu
Bu tiplerin ortak noktaları beddua etmek sanırım. Boşanmış 2 çocuklu bir kadın vardı , yurtdışında yaşıyormuş , Türkiye'de bir herif bulmuş ama adamla hiç yüzyüze görüşmemiş ama sürekli görüntülü konuşuyormuş çok iyi tanıyormuş evlenmek istiyormuş bununla falan falan. Uyarmıştım kendisini , bana en sonunda ağlayarak sana ah ediyorum falan demişti.Ben de evde cocugu varken baska biriyle yan odada fingirdeyen sevisen bir kadına kızmıstım özelden bana inş kocanla bosanırsın ve çocuğunu elinden alır yazmıstı. O zaman evli degildim ve cocugum yoktu ama üzülmüstüm birazcık…
Hah, evlenme vaadiyle burundili veya malezyali bir dolandırıcının ağına düşmen an meselesi, hadi bakalım....Bu tiplerin ortak noktaları beddua etmek sanırım. Boşanmış 2 çocuklu bir kadın vardı , yurtdışında yaşıyormuş , Türkiye'de bir herif bulmuş ama adamla hiç yüzyüze görüşmemiş ama sürekli görüntülü konuşuyormuş çok iyi tanıyormuş evlenmek istiyormuş bununla falan falan. Uyarmıştım kendisini , bana en sonunda ağlayarak sana ah ediyorum falan demişti.
Benim dolandırma ihtimalim daha yüksek.Hah, evlenme vaadiyle burundi li veya malezyali bir dolandırıcının ağına düşmen an meselesi, hadi bakalım....
Çok klişe ama cidden kadının düşmanı kadın.ahah cok guldum bu ozel beddualara. Bana bir konusunda demisti ki tabi sizin gibilerin bir suru sevgilisi oldugu icin hepiniz evlilik ptofu olmussunuz demisti beni de hic tanimiyor hee bu arada. Kac sevgilim olmus bilem ne. baska konusunda da zoruna gitmis bellli oh iyi iyi demisti zoruma gidilecek bisi soyledigini saniyor zihniyetine laf edildigini bile anlamiyor. yani bakis acisi ve zihniyeti bu olan birinin de destek beklemesi ne bileyim.
Ben ilk sevgilimle evlenmedigim icin kendimle gurur duyuyorum, esimi sectigim icin de kendimle gurur duyorum. Namussuzluk yapmadim, ahlaksizlik yapmadim, hirsizlik yapmadim bana uygun biri ile evlilik yaptim. Ama ilk sevgili olmayinca kendi kafasinda ne kuruyorsa artik ona gore hafif biri oluyoruz. Hele ki bosananlar aman Allahimsorsan hepimiz mutsuzuz ondan boyleyiz cahille sohbeti kesmis. Gulenlere de kiziyor valla yalan yok ben cok guluyorum.
"Beni/konularımı biliyorsunuz" girişlerine de ben ayar oluyorum. Binlerce üye var, nerden bilelim? Kısa bi özet geçin bari, girip profilden konu mu didikleyelim?
Ben iki sefer ban aldım mavera yüzünden herkes unutsa ben unutmam
O konuyu buldum tuğçe konuya yazayım dedim daha önce hortlamışlar baya kızan olmuşkonular bi sonuca baglanmayip havada kalinca da olmuyorki ya bosuna mi o kadar takip ediyoruz. Hatta konu sahibi kapaliydi ex sevgili acik oldugu icin ailesi kabul etmemis zamaninda kadin acik diye bile yakistirmalarda bulunmustu turlu turlu
Ay ama inan öyle oluyorsun bir yerden sonraHarikaaman sağlıklı olsun da altı aylik olmuş senin doğumdan önce organlarima yer kalmadi batliyacak gibi hissediyorum yazdığını unutamıyorum hala
Ben de bekarım bana da hepimiz boşatmaya çalışıyormuşuz gibi konuşmuştu.
Öyle manyak bir grubuz ki sıradan bir üyeyi kocasından boşatmak için birlik olduk.
Buna cidden inanan var mı ya? Lütfen olmasın çünkü.
Mavera ilk kez baba evine giderken benzin 7.80 tl ayçiçek yağı 15 tl ,avukat ücreti de bu günün yarısı idi ..kendisini ikna edip kocasının yanına dönmesini sağlayıp her türlü maddi kayıp yaşamasına yol açan avukattan istesin boşanma masraflarını.ama bir önceli avukat hata sende evine dön demiştide öyle dönmüştü mavera
Ya ister bekar ol, ister evli. Hayatındaki erkeğe bazı sınırları çizmen gerekiyor. Adam ısrarla dinlemiyor, geçiyorsa sınırı postalamak şart olur. Benim sevgilimi çarptım birkaç kez, anladı. Anlamadığında ayrılırım. Öyle bin kere şans verince düzelmiyor. Ha benden ayrılınca yenisini mi bulur? Hayırlı olsun, bana ne.Bir şirkette biri işten ayrılınca eksilen çalışan yerine, iş arayan , işsiz bir insan işe alınabiliyor /iş bulabiliyor ya ; aynı mantıkla düşünüyor bunu yazan konu sahipleri.
Boşanınca bir bekarın eski kocasını kapmak için elinde özgeçmişi sırada beklediğini düşünüyorlar sanırım.
Evlilerden çok , konulara yazan bekarlara diş bilenmesi de bu yüzden diye düşünüyorum.
Yani benimki aşırı sorunlu gidiyor malesef bende canımın sıkıntısından buraya sariyorum en son bebekte göbek fıtığı olabilir dediler bakalım tekrar detayli ultresona gireceğim çok şükür sağlığında başka sıkıntı olmasın o da yoktur diye umut ediyorum . Bende sanırım bir doğsa rahatliyacagim hamilelik değil de sürekli bı pürüz çok yordu beni .Ay ama inan öyle oluyorsun bir yerden sonra
göreceksin sen de
Normal doğumdaki hissi bilmiyorum ama
Sezaryen olacaksan çocuk çıkınca böyle içine bi ferahlık geliyor insanın
Resmen yer açılıyor
Senin hamilelik nasıl gidiyor?
Sonlara doğru gümbür gümbür geliyorsun bakıyorum ki
Ya ister bekar ol, ister evli. Hayatındaki erkeğe bazı sınırları çizmen gerekiyor. Adam ısrarla dinlemiyor, geçiyorsa sınırı postalamak şart olur. Benim sevgilimi çarptım birkaç kez, anladı. Anlamadığında ayrılırım. Öyle bin kere şans verince düzelmiyor. Ha benden ayrılınca yenisini mi bulur? Hayırlı olsun, bana ne.
Kendinden çok taviz vermeyeceksin, hoşuna gitmeyeni hiç karnında tutup da şişmeyeceksin. Pat pat söylemek lazım, kıymetli oluyorsun.
Yani bekarlar ilişkiden anlamıyor diye bir şey yok. Adamlar aynı adamlar, evliyken de aynılar neticede, sevgiliyken de.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?