Yani konunun gidişati ikiniz icinde belli :)O zaman ben susayım nasıl sa mavera yine aynı devam edicek olan bana olmasin
Merak ettim nasıl bu aşamaya geldiniz .Huffff :) sen inanma lütfen. Ya sizlere cevap verecek halim yok , buraya yazdım inanan inanır inanmayan inanmasın. Ben inanın diye ne yapabilirim, çaba mı sarfedeyim?
Mavera prensip sahibi bir plaza kadınıdır, kovulmadan asla avukata gitmez ama bu sefer çok sert kovulmuş galiba...olsun be tatlımMerak ettim nasıl bu aşamaya geldiniz .
Tuum konularını okudum o kadar yorum yaptım en son siz kimsiniz ki benim karşımda olsanız konuşmazdiniz demisti bir kaç üyeye . Kocasına bağımlı biri olduğunu düşünüyorum . Geçen de avukata gitmişti . Sanki bu sefer biraz akillanmis gibiKovulmadan avukata gitmez. Bu sefer çok sert kovulmuş galiba...
Yok siz dogru yazdiniz ama boyle dumduz yazarsaniz birazdan konudan kovulursunuz ve haddinizi bilin denir :) ben o yuzden evirip cevirip oyle yazdim :)Benden daha iyi tanıyorsunuz. Siz diyorsanız doğrudur
Ben böyle evlilikler gördükçe üzülüyorum gunces. Kadın ve erkeklere acilen eş eğitimi verilmedi toplum yapısı bozulmaya başladı iyice.Yok siz dogru yazdiniz ama boyle dumduz yazarsaniz birazdan konudan kovulursunuz ve haddinizi bilin denir :) ben o yuzden evirip cevirip oyle yazdim :)
Ben böyle evlilikler gördükçe üzülüyorum gunces. Kadın ve erkeklere acilen eş eğitimi verilmedi toplum yapısı bozulmaya başladı iyice.
Bana inanmazsan inanma demişMerak ettim nasıl bu aşamaya geldiniz .
Valla bende merak ettim sanki bu sefer bir şeyler farklı gibi geldi niyeyseBana inanmazsan inanma demiş
Bakalım ne gibi bir farklılık oldu hayatin da senin soruna cevap versin
Bi aciklasin bekliyorum cidden
Sonra bana laf atsın mavera
Hiç sanmıyorum değişen bir şey yok benceValla bende merak ettim sanki bu sefer bir şeyler farklı gibi geldi niyeyse
Klasik Mavera cevap vermiyorHiç sanmıyorum değişen bir şey yok bence
Yine konuyu yazdı yok oldu
Ara ara gelir
Herkese verir veristirir gider
Bilmiyorum ki belkide kimse istemezdi bu düşüncede olmayı yetiştirildiği toplum yüzünden bu düşüncededir. Ben ne güçlü anneler gördüm kızlarına hayrandım hep takdir etmiştim ebeveyn bilinçlenirse toplum da bilinçlenir.Yok ben kendi adima hic uzulmuyorum. Bence bu egitimler kendini egitimli sananlara verilmeli. Boyle adamlari secip canim kocisim hic ev isi yapmaz, bu tip isler kadinin gorevidir, bosanmalar o yuzden artiyor diyen bir zihniyete hic uzulmuyorum. Herkes kendi sectigi hayati yasiyor.
Sen şaaak deyince Efe Aydal'ın sesi çınladı kulaklarımda, neyse foti atmıcam buraya.Şak açıyorum davayı, bu bi şok, şak geliyor ayağıma, yalvar yakar, ben ettim sen etme, gözünün yağını yiyim maveralar, hediyeler bilmem neler, şak çekiyorum davayı, adam olmuş mum mum....biz cahiller şu plana yürümez desek hakarete, yürür desek bedduaya doyucaz, o yüzden her türlü arkandayiz Mavera, sen neylersen kabulumuz....
Bilmiyorum ki belkide kimse istemezdi bu düşüncede olmayı yetiştirildiği toplum yüzünden bu düşüncededir. Ben ne güçlü anneler gördüm kızlarına hayrandım hep takdir etmiştim ebeveyn bilinçlenirse toplum da bilinçlenir.
Ay ben de yazık dicektim kıza biraz daha anlayış gösterelim felan yazacaktım rozaaaGeçmiş olsun.
Ben de belki bir sefer almış olabilirim, hatırlamıyorum. Ama bana çok sağlam saydırmıştı, onu hatırlıyorum.
Ben tanımıyordum ilk Mavera'yı, bundan iki veya üç konu evveli sanırım. Bir yorum yapmıştım ki, paragraf paragraf, ultra şefkatli böyle. Sonra aynı konunun son sayfalarında beni görmeliydiniz.
Al benden de o kadar."Beni/konularımı biliyorsunuz" girişlerine de ben ayar oluyorum. Binlerce üye var, nerden bilelim? Kısa bi özet geçin bari, girip profilden konu mu didikleyelim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?