Boşanıyorum, destek ve fikir

Merak ettim nasıl bu aşamaya geldiniz .
Mavera prensip sahibi bir plaza kadınıdır, kovulmadan asla avukata gitmez ama bu sefer çok sert kovulmuş galiba...olsun be tatlım mavera110 , üzülme, bir aya kalmaz bunu da duzeltirsin, sen güçlü kadınsın, biz güveniyoruz sana

Son düzenleme:
Kovulmadan avukata gitmez. Bu sefer çok sert kovulmuş galiba...
Tuum konularını okudum o kadar yorum yaptım en son siz kimsiniz ki benim karşımda olsanız konuşmazdiniz demisti bir kaç üyeye . Kocasına bağımlı biri olduğunu düşünüyorum . Geçen de avukata gitmişti . Sanki bu sefer biraz akillanmis gibi

Yok siz dogru yazdiniz ama boyle dumduz yazarsaniz birazdan konudan kovulursunuz ve haddinizi bilin denir :) ben o yuzden evirip cevirip oyle yazdim :)
Ben böyle evlilikler gördükçe üzülüyorum gunces. Kadın ve erkeklere acilen eş eğitimi verilmedi toplum yapısı bozulmaya başladı iyice.

Ben böyle evlilikler gördükçe üzülüyorum gunces. Kadın ve erkeklere acilen eş eğitimi verilmedi toplum yapısı bozulmaya başladı iyice.

Yok ben kendi adima hic uzulmuyorum. Bence bu egitimler kendini egitimli sananlara verilmeli. Boyle adamlari secip canim kocisim hic ev isi yapmaz, bu tip isler kadinin gorevidir, bosanmalar o yuzden artiyor diyen bir zihniyete hic uzulmuyorum. Herkes kendi sectigi hayati yasiyor.

Şak açıyorum davayı, bu bi şok, şak geliyor ayağıma, yalvar yakar, ben ettim sen etme, gözünün yağını yiyim maveralar, hediyeler bilmem neler, şak çekiyorum davayı, adam olmuş mum mum....biz cahiller şu plana yürümez desek hakarete, yürür desek bedduaya doyucaz, o yüzden her türlü arkandayiz Mavera, sen neylersen kabulumuz....

Bana inanmazsan inanma demiş
Bakalım ne gibi bir farklılık oldu hayatin da senin soruna cevap versin
Bi aciklasin bekliyorum cidden

Sonra bana laf atsın mavera
Valla bende merak ettim sanki bu sefer bir şeyler farklı gibi geldi niyeyse

Bilmiyorum ki belkide kimse istemezdi bu düşüncede olmayı yetiştirildiği toplum yüzünden bu düşüncededir. Ben ne güçlü anneler gördüm kızlarına hayrandım hep takdir etmiştim ebeveyn bilinçlenirse toplum da bilinçlenir.

Sen şaaak deyince Efe Aydal'ın sesi çınladı kulaklarımda, neyse foti atmıcam buraya.

Ben ciktiktan hemen sonra almistim esyalari. Aksi halde kesinlikle 1 daha senelerce birikimlerimle aldigim esyalarimi geri alamazdim. O ex esimin ailesi konardi herseyime. Yasamayan bilemez. Insan 1 adet igne bile onlara kalmasin istiyor.

Kanarya bak sen ne guzel konularinda diyorsun ki ben boyle yetistirildim daha yeni farkediyorum bazi seyleri diyorsun. Mavera ise bununla gurur duyuyor. Bilerek isteyerek ben bu kocayi sectim diyor. Kocasi annesini arayip kizinizi alin diyor, mavera ailem arkamda diyor (bu kendi soylemi buna da inanmiyorum) kosa kosa kocisine sofra kuruyor. haddinizi bilin ben plazadan bildiriyorum diyor. Ilk defa o ortamlari gordugu o kadar belli ki ama bu profil gelip bize had bildiriyor. Ben bunun nesine uzuleyim. Iletisimi cok farkli olsaydi inan ki uzulurdum ama herkes ektigini biciyor.

Ay ben de yazık dicektim kıza biraz daha anlayış gösterelim felan yazacaktım rozaaa tanimadigim için ne bilim eski konularını bulma sandim olsa da bakabilsem

"Beni/konularımı biliyorsunuz" girişlerine de ben ayar oluyorum. Binlerce üye var, nerden bilelim? Kısa bi özet geçin bari, girip profilden konu mu didikleyelim?
Al benden de o kadar.
Ben tanımıyorum mesela.
Benim için özet geçmesi lazım
Hayır bir de profiline sınırlama getirmiş, istesek de göremiyoruz önceki konuları..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…