Boşanıyorum, destek ve fikir

Avukatiniza sormadan hareket etmeyin.
Allah kolaylık versin

Valla bende merak ettim sanki bu sefer bir şeyler farklı gibi geldi niyeyse
Sen iyisindir farklı çünkü. Avukata vekalet verdim ötesi var mı? Gerçekten yargı dağıtanların hepsi umarım boşanmayı yaşamıştır. Neden bunu söylüyorum çünkü kendi yaşamadığınız şeyin koçluğunu yapmanız çok abest. Bu niyet için noter yoluna düşüp vekalet vermek bile, dilekçe için tekrar eskileri hatırlamak bile insan için zaten yorucu.

bahsedenleri gorunce usenmeyip eski birkac konuya baktim

Eski konuşmalarimizi az çok hatirliyorsundur diye umuyorum
Bak gerçekten boşanmak çok zor alınacak bir karar ben seninle hem fikirim. Gitmek birden evdeki düzenini bırakmak toplumdaki insanlarla uğraşmak hepsi ayrı ayrı sıkıntılı . Ama senin eşinle en başından beri ortak noktayı bulduğunuz bir durum olmadı . O hep annesini istedi yok ablamla ortak ev dedi . Sende hep gidiyorum dedin tavır yaptın adam seni arabadan indirecekti yine de döndün . Bu şekilde yürümeyecegi o kadar belliydi ki . Tek çözüm boşanmak diyemem çünkü başka sıkıntın varmı bilmiyorum . Ama adamın duzelecegi yok çözümü ne olabilir sen görmezden gelecektin . Ne istiyorsa yapacaktı ki bu tipler genellikle hep daha fazlasını ister . Umarım senin için bundan sonrası iyi olur . Insanlar sana neden kızdı biliylr musun o sırada sinirini burdakilerden çıkardın . Kendi içinde eşini aklamaya çalıştığın için sana doğru söyleyenlere kızdın . Farklı bir psikolojideydin belki de .demek istediğim tek şey şu ki her şeyi bu sefer iyice düşün . Gerçekten kararını ver herşeyi değerlendir . Böyle sürekli git gelli bir evlilik olmaz .

Bizden dua istemistin ya ben duami edeyim Allah kalbine gore versin ki veriyor bence. Bizim icin ne dusunup diliyorsan bizden once sana nasip olsun. Iyi seyler dusundugunu varsayarak diyorum bunu. Hepimizi sevdigini biliyoruz. Umarim bosanmayi yasamislardir diye senden beklenen cevabi vermissin. Sana defalarca insan gibi bosanmanin blofunu yapma dedik. Sen ne dedin haddinizi bilin dedin.

Umarım derken bile beddua ediyor alenen , gerçekten çok tuhaf bir insan

Umarım derken bile beddua ediyor alenen , gerçekten çok tuhaf bir insan

O beddualari da donup dolasip kendisini buluyor o yuzden. Allah herkese kalbine gore veriyor buna cok inaniyorum bir kez daha gordum.

Sanirsin hepimiz bekariz, aklimiz bir karis havada, evlilik nedir bilmeden atip tutiyoruz saniyor. Konularinda defalarca hepimiz kovuldugumuz halde insan gibi cok yazdik ama o saniyor ki herkes kendi zeka seviyesinde. Birak ne hali varsa gorsun.

Ben böyle konularda bir kac faktör bir araya geldigini düsünüyorum. Kimse ayrilmak icin evlenmiyor tabi. Kendisi de bosanmak istemiyordur, ama bosanarak da "karsi tarafi" da sevindirmek istemiyor. Burda insanlara kizmasinin ama sebebi de bu zaten. Ne kadar bosanmak istiyorum, bosanicagim dese de kac kere geri döndü. Insanlar bu yüzden artik ciddiye almiyor cünkü onlara göre gecekci birseyler yazsalar bh sefer hakaret ve kücümsemeler basliyor. Ban geliyor konu kapaniyor yani

3 yıldır evliyim ve evliliğin nasıl birşey olduğunu biliyorum çok şükür, ki burdaki hanımların çoğu da evli , böyle birşey dilemesi gerçekten çok yanlış, hiçkimse hele de hemcinsleri için böyle birşey dilememeli düşmanı bile olsa Mavera nın daha çok toy olduğunu düşünüyorm, evlilik konusunda da ailesine bağımlı bu adamla zaten yürümez ama ben boşanacağına nedense inanmıyorum ...

Klasik döngü malaesef
Bence aslında Mavera saf falan değil yaşadıklarının farkında biraz da belki zamanla düzelir diye devam ediyor her seferinde. Beni seviyor bak boşanmak istemedi diye düşünüyor . Tamam her evlilikte sıkıntı olur ama buradaki temel mesele eşinin ailesindeki cesaret . Oğullarını bildikleri için her istediklerini söylüyorlar. Hiç çekinceleri yok .

aynen. Böyle herkesin pat bosaniyorum diye harekete gecememesine fazla sasirmiyorum bizim toplumda. Heleki kadini ailesi aslinda arkasinda degilse. Insallah kendine göre bir cözüm yolu bulur.
Burdaki üyelerine saydirmalarini bende dogru bulmuyorum. Burda evet bazen cevaplar pat pat tokat gibi oluyor, ama genelde o insanlar bizim kadinlarimizin elin hödük ailesi tarafindan ezilmesini istemediginden. Yoksa kimse buraya "aman bugünde birini ezikliyim" diye girmiyor

Burdaki uyeler bence konu sahibine üzülüyor çünkü maversya çok destek veren oldu . Konuyu çok takip etti herkes . Sonra birden o dönemde bence onun da psikolojisi iyi değildi buradaki üyelere kızmaya başladı. Belki de gerçeği görmek istemedi . Ondan bence hala burdan akıl almak için yazıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…