Beddualı olan kısmı atladınSizin bütün konularınız “siz haklıydınız, boşanıyorum” diye başlıyor, “bu sefer kesin” diye devam ediyor. Sonra ortadan kaybolup boşanmamış olarak geri dönüyorsunuz.
Sanırım evet
Heee beddua ediyorum. Etmeme gerek yok. Zatek yaşayan bir insan ile dalga geçe geçe kinayeli konuşmak buna sebep olabilir. Yoksa beddua ile işim yok.Umarım derken bile beddua ediyor alenen , gerçekten çok tuhaf bir insan
Burdaki uyeler bence konu sahibine üzülüyor çünkü maversya çok destek veren oldu . Konuyu çok takip etti herkes . Sonra birden o dönemde bence onun da psikolojisi iyi değildi buradaki üyelere kızmaya başladı. Belki de gerçeği görmek istemedi . Ondan bence hala burdan akıl almak için yazıyor
Üzülmekten çıktı iş. Üzülen üyeler özelden de yazabiliyor bana. Bazı kullanıcılar gerçekten kötü kalpli.Burdaki uyeler bence konu sahibine üzülüyor çünkü maversya çok destek veren oldu . Konuyu çok takip etti herkes . Sonra birden o dönemde bence onun da psikolojisi iyi değildi buradaki üyelere kızmaya başladı. Belki de gerçeği görmek istemedi . Ondan bence hala burdan akıl almak için yazıyor
Katılıyorum. Sen kadın cinayeti olsa, haketmiştir diyecek kadınlardan birisin. Kendi seçimiydi filan. Kendi seçimlerine dikkat et hayatın boyunca.yoo ben üzülmüyorum ben kendim seçtim ev işlerinde yardım etmeyecek adamı ne o öyle sevmem ben dedi. erkek dediğin erkek gibi olacak dedi. tercihleri yüzünden kimseye üzülme haddimiz yok bence
Geçmiş olsun.
Ben de belki bir sefer almış olabilirim, hatırlamıyorum. Ama bana çok sağlam saydırmıştı, onu hatırlıyorum.
Ben tanımıyordum ilk Mavera'yı, bundan iki veya üç konu evveli sanırım. Bir yorum yapmıştım ki, paragraf paragraf, ultra şefkatli böyle. Sonra aynı konunun son sayfalarında beni görmeliydiniz.
hahahahahahaha ayyy işyerinde bilgisayar başında kahkaha attım yaaaaaŞak açıyorum davayı, bu bi şok, şak geliyor ayağıma, yalvar yakar, ben ettim sen etme, gözünün yağını yiyim maveralar, hediyeler bilmem neler, şak çekiyorum davayı, adam olmuş mum mum....biz cahiller şu plana yürümez desek hakarete, yürür desek bedduaya doyucaz, o yüzden her türlü arkandayiz Mavera, sen neylersen kabulumuz....
Katılıyorum. Sen kadın cinayeti olsa, haketmiştir diyecek kadınlardan birisin. Kendi seçimiydi filan. Kendi seçimlerine dikkat et hayatın boyunca.
2 ay giremedim işte düşünDaha dokundurmali kısım
Konu dışı olacak ama uzun zamandır görmemiştim seni bebiş nasıl umarım iyidir
Senin yanlış veya kendince doğru seçimine bir şey demiyor ki. Yaptığın seçimin sonuçları bariz ortadayken, kabul edip yoluna bakmak yerine; içten içe inanmadığını dilde savunmanı anlatıyor. Hayat bu seçimlerden ibaret.Katılıyorum. Sen kadın cinayeti olsa, haketmiştir diyecek kadınlardan birisin. Kendi seçimiydi filan. Kendi seçimlerine dikkat et hayatın boyunca.
Buradaki kimse beni ve eşimi tanımıyor.aynen. Böyle herkesin pat bosaniyorum diye harekete gecememesine fazla sasirmiyorum bizim toplumda. Heleki kadini ailesi aslinda arkasinda degilse. Insallah kendine göre bir cözüm yolu bulur.
Burdaki üyelerine saydirmalarini bende dogru bulmuyorum. Burda evet bazen cevaplar pat pat tokat gibi oluyor, ama genelde o insanlar bizim kadinlarimizin elin hödük ailesi tarafindan ezilmesini istemediginden. Yoksa kimse buraya "aman bugünde birini ezikliyim" diye girmiyor
Çok kötü bir insansın ya. İş yerinde kk ya girip gülmekten mahvolmakta ne bileyim :) üstelik boşanan bir kadına saçma yapılan bir yoruma. Başka gülecek bir şeyin yok , aciz insan.hahahahahahaha ayyy işyerinde bilgisayar başında kahkaha attım yaaaaaay mahvoldum gülmekten
Sen beyaz eşya fiyatlarından haberi olmayanları boşver bence..dün bir tanesine baktım 18 bin TL...para kolay mı kazanılıyor?:)) eşyalar hiç mi önemli değil ya :))) bence önemli
Haklı olabilirsinizBuradaki kimse beni ve eşimi tanımıyor.
Dışarıdan kusursuz gözüken , kimi zaman kusırsuz olan bir evliliğim vardı.
Yani boşanmak için insanın yeterli nedenleri olması gerek.
Ben şu konuda herkese hak veriyorum.
Benim arkadaşım yaşamadan önce bir şey yaşadıysam, onun dahaa hızlı ders almasını istiyorum. Ona sinirleniyorum. Belki de burada böyle oluyor. Ama ben o bana ne halde gelirse gelsin. “Geldin mi sözüme, işte bak falan filan” gibi bu söylemler çok insani değil.
Kaldı ki burada ki insanlar ancak bana destek olmalı. Ama iyice kötü bir hal aldı burası.
Cidden çok artniyetli insan doldu. Mavera yorum yapsa da yok boşanamadın mı desem yok bilmem ne desem.
Belki sizlere normal geliyor ama ben kk yı takip eden bir kullanıcı olarak, bir kere elim gitmedi başkasının açtığı konuda onu yargılamaya
Konu açsın diye bekleyip saldırmaya.
Gelinen nokta bu.
Hadi hanımlar açtığım davanın 10.000 tlsini, çekişmeli olursa 25.000 tlsini toplayın benim için. Eşimde olan 5 bilezik ve diğer ziynetlerimi de alın.
Ve eski hayatımı kurun bana ?
Ancak klavye üzerinde had aşıyorsunuz siz
Tek bir fayda sağlayan cesaret verici söz yok.
Sana demiyorum pamukannesi sen adil kullanıcılardan birisin.
Kolay değil ! Aşktan sevgiden sürdürmüyor kimse evliliği. Mantıklı adım atmak gerek.
Buradaki kimse beni ve eşimi tanımıyor.
Dışarıdan kusursuz gözüken , kimi zaman kusırsuz olan bir evliliğim vardı.
Yani boşanmak için insanın yeterli nedenleri olması gerek.
Ben şu konuda herkese hak veriyorum.
Benim arkadaşım yaşamadan önce bir şey yaşadıysam, onun dahaa hızlı ders almasını istiyorum. Ona sinirleniyorum. Belki de burada böyle oluyor. Ama ben o bana ne halde gelirse gelsin. “Geldin mi sözüme, işte bak falan filan” gibi bu söylemler çok insani değil.
Kaldı ki burada ki insanlar ancak bana destek olmalı. Ama iyice kötü bir hal aldı burası.
Cidden çok artniyetli insan doldu. Mavera yorum yapsa da yok boşanamadın mı desem yok bilmem ne desem.
Belki sizlere normal geliyor ama ben kk yı takip eden bir kullanıcı olarak, bir kere elim gitmedi başkasının açtığı konuda onu yargılamaya
Konu açsın diye bekleyip saldırmaya.
Gelinen nokta bu.
Hadi hanımlar açtığım davanın 10.000 tlsini, çekişmeli olursa 25.000 tlsini toplayın benim için. Eşimde olan 5 bilezik ve diğer ziynetlerimi de alın.
Ve eski hayatımı kurun bana ?
Ancak klavye üzerinde had aşıyorsunuz siz
Tek bir fayda sağlayan cesaret verici söz yok.
Sana demiyorum pamukannesi sen adil kullanıcılardan birisin.
Kolay değil ! Aşktan sevgiden sürdürmüyor kimse evliliği. Mantıklı adım atmak gerek.
memnun oldum bende helin:) hadi güle güle gökhan türkmenden büyük insan.Çok kötü bir insansın ya. İş yerinde kk ya girip gülmekten mahvolmakta ne bileyim :) üstelik boşanan bir kadına saçma yapılan bir yoruma. Başka gülecek bir şeyin yok , aciz insan.
Ahhh mavera sana ilk konularin da destan yazdık yanın da olduk yol gösterdikO zaman bana hakaret eden herkese cevaplarım aynı olacak. Kimse yargı dağıtamaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?