Boşanıyorum, destek ve fikir

Heee beddua ediyorum. Etmeme gerek yok. Zatek yaşayan bir insan ile dalga geçe geçe kinayeli konuşmak buna sebep olabilir. Yoksa beddua ile işim yok.
Eğer bana diyorsan kesinlikle dalga geçmedim, fakat siz beddua edici bir dil kullandınız, biraz değişmeyi deneyin lütfen, en azından beddua etmekten vazgeçin insanlara , bu şekilde hayat çok zor sizin için ..

hayır birde başlığın kendisinde destek ve FİKİR yazıyor. e fikir veriliyor onu da beğenmiyor ne alaka ya:)))

Katılıyorum. Sen kadın cinayeti olsa, haketmiştir diyecek kadınlardan birisin. Kendi seçimiydi filan. Kendi seçimlerine dikkat et hayatın boyunca.
Boşanan kadınlar hakkında dediklerini hala hatırlıyoruz mavera, şimdi çeyizini döktürme bana . Şimdi hala aynı düşünüyor musun onların hakkında?

hayır birde başlığın kendisinde destek ve FİKİR yazıyor. e fikir veriliyor onu da beğenmiyor ne alaka ya:)))

Arkadaş demişti ki
Hayat benim hayatım sizin gibi boşanıp size fırsat vermiyecem
Her evlilikte olan şeyler demişti

Oysa bize ne fırsatı olucak ki kk dan çıkınca herkes kendi hayatına dönüyor aklımızda 24 saat mavera yok yani
Kendine çok değer veren önemseyen biri
Biz cahilleriz o kadar

Bakın kötü giden evliliğin faturasını burdaki insanlara kesemezsiniz, kaldı ki bu insanlar defalarca sizin için resmen çırpındı gerçekleri haykırdı siz ise sadece saldırdınız, biraz öz eleştiri yapın, ben kendi adıma böyle bir adamdan kurtulmanızı canı gönülden isterim ister inanın ister inanmayın

aaaa lütfen 24 saat aklımızda o olmalı ayıp ettik şimdi

Boşanan kadınlar hakkında dediklerini hala hatırlıyoruz mavera, şimdi çeyizini döktürme bana . Şimdi hala aynı düşünüyor musun onların hakkında?

Yok simdi onlardan destek bekliyor ve bosanmayanlara beddua ediyor. Saniyor ki hepimiz balik hafizaliyiz unuttuk gitti. 1 konusunda olsaydi bunlar gercekten de unutur giderdik ama hayat boyle surprizli iste sayip doktuklerine muhtac birakiyor insani demek ki. Tabi sen normal insan oldugun icin anlayamazsin bunlari :)

Kişi kendinden bilir işi demek ki. İnsanın içinde ne varsa dışına da o çıkar. Aman boşanmasın ellemeyin
Dünde vardı ya konu kız kardeşli boşanan kadınlar kadar başlarına taş düşsün

Büyük konusmuyacaksin iste

Ne demişler büyük lokma ye büyük konuşma

Siz boşandınız diye herkes boşanmak zorunda değil dedi oysa konu
Evden gittim avukatla görüştüm ama eşyaları nasıl alayimdi
Konu başında boşanır sonuna doğru eşine kör kütük aşık olur
'ye neler dedi neler hangisini yazalm

Günces diyor ya iyi kalpler özelden yazıyor diye
Bu iyi kalplilere özelden ne diyor acaba
Daha özel beddualar mi yapıyor acaba

hahahaha zaten bizde oturdugumuz yerde ellerimizi ovuşturup mavera o muhteşem kocasından boşansa diye bekliyorduk :)))

Boşanınca ne oluyormuş, gayet normal, evlenmek kadar normal. Kaldı ki umarım boşanır, ha ben Mavera’nın değil kocasının bağları tamamen kopardığını düşünüyorum. Mavera boşanmaz çünkü, blöf yapar; sanırım blöfünü yemek zorunda kaldı, öyle hissettim. Büyük büyük ağızlara gerek yok, her şey insan için; bu ağızlarından sonra bile boşandığı için kınamam, kendine iyilik etmiş olacak, ders alırsa ne âlâ.

Günces diyor ya iyi kalpler özelden yazıyor diye
Bu iyi kalplilere özelden ne diyor acaba
Daha özel beddualar mi yapıyor acaba

ahah cok guldum bu ozel beddualara. Bana bir konusunda demisti ki tabi sizin gibilerin bir suru sevgilisi oldugu icin hepiniz evlilik ptofu olmussunuz demisti beni de hic tanimiyor hee bu arada. Kac sevgilim olmus bilem ne. baska konusunda da zoruna gitmis bellli oh iyi iyi demisti zoruma gidilecek bisi soyledigini saniyor zihniyetine laf edildigini bile anlamiyor. yani bakis acisi ve zihniyeti bu olan birinin de destek beklemesi ne bileyim.

Ben ilk sevgilimle evlenmedigim icin kendimle gurur duyuyorum, esimi sectigim icin de kendimle gurur duyorum. Namussuzluk yapmadim, ahlaksizlik yapmadim, hirsizlik yapmadim bana uygun biri ile evlilik yaptim. Ama ilk sevgili olmayinca kendi kafasinda ne kuruyorsa artik ona gore hafif biri oluyoruz. Hele ki bosananlar aman Allahim sorsan hepimiz mutsuzuz ondan boyleyiz cahille sohbeti kesmis. Gulenlere de kiziyor valla yalan yok ben cok guluyorum.

Tabi ki de boşanmayacak deli misin?
Bu zihniyete sahip birinden kendi hayatı için rasyonel kararlar alıp devam etmesini beklemem zaten ya.
O da ayrı patolojik vaka. Oturduğu yerden kendini şişirip şişirip millete sarıyor gocamı alacaanız diye. Şaka gibi.
Bu kadın da onun bir değişik sürümü işte. Ama bak zihniyetlerinin çürüklüğü benzer. Sinek kadar kocam olsun başımda dursun bana, boşanıp kurtulması için yardım ettikten sonra dava bitince gelip "sevinin boşandım" diyen birini hatırlattı. Şimdi kendisi şükür namazı kılıyor ancak o dönem biz kendisinin iyiliğini istemeyen zebanilerdik :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…