- 24 Ocak 2021
- 12.906
- 29.706
- 548
Eğer bana diyorsan kesinlikle dalga geçmedim, fakat siz beddua edici bir dil kullandınız, biraz değişmeyi deneyin lütfen, en azından beddua etmekten vazgeçin insanlara , bu şekilde hayat çok zor sizin için ..Heee beddua ediyorum. Etmeme gerek yok. Zatek yaşayan bir insan ile dalga geçe geçe kinayeli konuşmak buna sebep olabilir. Yoksa beddua ile işim yok.
hayır birde başlığın kendisinde destek ve FİKİR yazıyor. e fikir veriliyor onu da beğenmiyor ne alaka ya:)))Ahhh mavera sana ilk konularin da destan yazdık yanın da olduk yol gösterdik
Destek olduk neler yazdık ya ac oku eski konularını
Ama sen hakaretler yağdırdın
Benim.karsima çıksanız konusucak yüreğiniz yok dedin
Siz dedin evde yanlız kalmış sorunlu insanlarsınız dedin
Benim seviyeme yetişemezsiniz dedin
Hele ki bana ciddi küfür ettin
Kusura bakma yada istersen bak
Istemediğin lafi duymak istemiyorsan ağzından çıkana dikkat ediceksin
Halen alttan alata hakaretler yapıyor sözüm ona küçümsüyorsun
Ya bi ayna bak dön kendinle yüzleş
Boşanan kadınlar hakkında dediklerini hala hatırlıyoruz mavera, şimdi çeyizini döktürme bana . Şimdi hala aynı düşünüyor musun onların hakkında?Katılıyorum. Sen kadın cinayeti olsa, haketmiştir diyecek kadınlardan birisin. Kendi seçimiydi filan. Kendi seçimlerine dikkat et hayatın boyunca.
Ben bilmiyorum o kısmıBoşanan kadınlar hakkında dediklerini hala hatırlıyoruz mavera, şimdi çeyizini döktürme bana . Şimdi hala aynı düşünüyor musun onların hakkında?
Dimi sen meleksinÜzülmekten çıktı iş. Üzülen üyeler özelden de yazabiliyor bana. Bazı kullanıcılar gerçekten kötü kalpli.
Ya genc erkekler ile ya da yaşlı ve zengin erkekler ile geziyormuşsunuz.Ben bilmiyorum o kısmı
Kişi kendinden bilir işi demek ki. İnsanın içinde ne varsa dışına da o çıkar. Aman boşanmasın ellemeyinYa genc erkekler ile ya da yaşlı ve zengin erkekler ile geziyormuşsunuz.
hayır birde başlığın kendisinde destek ve FİKİR yazıyor. e fikir veriliyor onu da beğenmiyor ne alaka ya:)))
Bakın kötü giden evliliğin faturasını burdaki insanlara kesemezsiniz, kaldı ki bu insanlar defalarca sizin için resmen çırpındı gerçekleri haykırdı siz ise sadece saldırdınız, biraz öz eleştiri yapın, ben kendi adıma böyle bir adamdan kurtulmanızı canı gönülden isterim ister inanın ister inanmayınBuradaki kimse beni ve eşimi tanımıyor.
Dışarıdan kusursuz gözüken , kimi zaman kusırsuz olan bir evliliğim vardı.
Yani boşanmak için insanın yeterli nedenleri olması gerek.
Ben şu konuda herkese hak veriyorum.
Benim arkadaşım yaşamadan önce bir şey yaşadıysam, onun dahaa hızlı ders almasını istiyorum. Ona sinirleniyorum. Belki de burada böyle oluyor. Ama ben o bana ne halde gelirse gelsin. “Geldin mi sözüme, işte bak falan filan” gibi bu söylemler çok insani değil.
Kaldı ki burada ki insanlar ancak bana destek olmalı. Ama iyice kötü bir hal aldı burası.
Cidden çok artniyetli insan doldu. Mavera yorum yapsa da yok boşanamadın mı desem yok bilmem ne desem.
Belki sizlere normal geliyor ama ben kk yı takip eden bir kullanıcı olarak, bir kere elim gitmedi başkasının açtığı konuda onu yargılamaya
Konu açsın diye bekleyip saldırmaya.
Gelinen nokta bu.
Hadi hanımlar açtığım davanın 10.000 tlsini, çekişmeli olursa 25.000 tlsini toplayın benim için. Eşimde olan 5 bilezik ve diğer ziynetlerimi de alın.
Ve eski hayatımı kurun bana ?
Ancak klavye üzerinde had aşıyorsunuz siz
Tek bir fayda sağlayan cesaret verici söz yok.
Sana demiyorum pamukannesi sen adil kullanıcılardan birisin.
Kolay değil ! Aşktan sevgiden sürdürmüyor kimse evliliği. Mantıklı adım atmak gerek.
aaaa lütfen 24 saat aklımızda o olmalı ayıp ettik şimdiArkadaş demişti ki
Hayat benim hayatım sizin gibi boşanıp size fırsat vermiyecem
Her evlilikte olan şeyler demişti
Oysa bize ne fırsatı olucak ki kk dan çıkınca herkes kendi hayatına dönüyor aklımızda 24 saat mavera yok yani
Kendine çok değer veren önemseyen biri
Biz cahilleriz o kadar
Tabi ki de boşanmayacak deli misin?Kişi kendinden bilir işi demek ki. İnsanın içinde ne varsa dışına da o çıkar. Aman boşanmasın ellemeyin
Boşanan kadınlar hakkında dediklerini hala hatırlıyoruz mavera, şimdi çeyizini döktürme bana . Şimdi hala aynı düşünüyor musun onların hakkında?
ne dedi ne dedi?Boşanan kadınlar hakkında dediklerini hala hatırlıyoruz mavera, şimdi çeyizini döktürme bana . Şimdi hala aynı düşünüyor musun onların hakkında?
Dünde vardı ya konu kız kardeşli boşanan kadınlar kadar başlarına taş düşsünKişi kendinden bilir işi demek ki. İnsanın içinde ne varsa dışına da o çıkar. Aman boşanmasın ellemeyin
Harika2 ay giremedim işte düşün
Öyle iyi öyle bomba gibi
Günces diyor ya iyi kalpler özelden yazıyor diyeYok simdi onlardan destek bekliyor ve bosanmayanlara beddua ediyor. Saniyor ki hepimiz balik hafizaliyiz unuttuk gitti. 1 konusunda olsaydi bunlar gercekten de unutur giderdik ama hayat boyle surprizli iste sayip doktuklerine muhtac birakiyor insani demek ki. Tabi sen normal insan oldugun icin anlayamazsin bunlari :)
hahahaha zaten bizde oturdugumuz yerde ellerimizi ovuşturup mavera o muhteşem kocasından boşansa diye bekliyorduk :)))Arkadaş demişti ki
Hayat benim hayatım sizin gibi boşanıp size fırsat vermiyecem
Her evlilikte olan şeyler demişti
Oysa bize ne fırsatı olucak ki kk dan çıkınca herkes kendi hayatına dönüyor aklımızda 24 saat mavera yok yani
Kendine çok değer veren önemseyen biri
Biz cahilleriz o kadar
Boşanınca ne oluyormuş, gayet normal, evlenmek kadar normal. Kaldı ki umarım boşanır, ha ben Mavera’nın değil kocasının bağları tamamen kopardığını düşünüyorum. Mavera boşanmaz çünkü, blöf yapar; sanırım blöfünü yemek zorunda kaldı, öyle hissettim. Büyük büyük ağızlara gerek yok, her şey insan için; bu ağızlarından sonra bile boşandığı için kınamam, kendine iyilik etmiş olacak, ders alırsa ne âlâ.Boşanan kadınlar hakkında dediklerini hala hatırlıyoruz mavera, şimdi çeyizini döktürme bana . Şimdi hala aynı düşünüyor musun onların hakkında?
Günces diyor ya iyi kalpler özelden yazıyor diye
Bu iyi kalplilere özelden ne diyor acaba
Daha özel beddualar mi yapıyor acaba
Bu zihniyete sahip birinden kendi hayatı için rasyonel kararlar alıp devam etmesini beklemem zaten ya.Tabi ki de boşanmayacak deli misin?
O da ayrı patolojik vaka. Oturduğu yerden kendini şişirip şişirip millete sarıyor gocamı alacaanız diye. Şaka gibi.Dünde vardı ya konu kız kardeşli boşanan kadınlar kadar başlarına taş düşsün
Büyük konusmuyacaksin iste
Ne demişler büyük lokma ye büyük konuşma
Siz boşandınız diye herkes boşanmak zorunda değil dedi oysa konu
Evden gittim avukatla görüştüm ama eşyaları nasıl alayimdi
Konu başında boşanır sonuna doğru eşine kör kütük aşık olur
'ye neler dedi neler hangisini yazalm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?