Boşanıyorum, iki çocuğum var kaynana vakası.

talihsizkus

Üye
Kayıtlı Üye
9 Temmuz 2020
109
45
13
30
Özet geçicem biri 3 yaşında diğeri 3aylık kızım var. Kayınvalidem le yaşıyorum ( heryere beraber gidiyoruz eşimle yanlız hiçbiryere gidemiyoruz evde bile yatmadan yatmaya yanlız kalıyoruz.) eşim annesine sürekli şu hayatta senden değerli hiçbirşey yok vs gibi şeyler söylüyor çocuklar ve ben 2. Plandayız. Kw alttan alttan onu dolduruyor ve tartışıyoruz sabahtan yatana kadar g... Yer görmüyor. Yinede kmseye yaranamıyorum. Eşim yurt dışına gemiye işe gitti. 15GÜNLÜĞÜNe daha sonra 6 ay gideceğini söyledi annesine bende duyunca sitem ettim ve bana sen karışamazsın milletin karısı krı değilmi bekliyor beklemek zorundasın yerini bil givi laflar etti. Sürekli annesini arıyor konuşuyor annesi bana verirse biz konuşuyoruz. Mesaj atıyor annesine herşeyini anlatıyor banada sadece naptın çocuklar nasıl. Sanki onlar karı koca. Neyse ablam yanımıza geldi biz bursada yaşıyoruz annesiyle denize gittik. Mesaj atmış annem hasta ( hasta falan değil bi tansiyonu var bütün gün güneşin altında zaten geziyor) çabuk eve. Gidin. Bende Ben demedim annen gidelim dedi dedim ablam taa nerden geldi bi kaç günlüğüne nasıl eve gidelim deyim. Ne saçmalıyosun senin ailen gelse ben de OAman onlara saygı yapmam dedim. Annesine mesaj atmış o babasını ararım kızınızı ortalık karıştırmaya mı yolladınız vs derim diye ablam duydu çok üzüldü ağladı bizde eşimle kavga ettik. Ben gidiyorum yeter dedim. Daha sonra beni engelledi ben gelene kadar yazma bana dedi zaten de konuşmuyorduk okadar. Bende gitmedim gelsin konuşuruz diye düşündüm. Annesine de mesajda kendinden itiyor soğutuyor kendi kendine bitiriyor falan demiş benim için annesi çağırdı beni. Seni artık sevmiyor olabilir mi falan dedi. Öyle konuştuk bende her ailem geldiğinde tartışma çıkarıyor nasıl onun ailesi kıymetliyse benimde kıymetli dedim kadın coştu bana pisliğe bakar gibi bakıyor ağız göz eğiyor sonra eşim aradı eşime diyoki noldu talihsizkuş diyelim. Gidecek diyemi zorlandın dedi. Onu duydum iyice sinirlendim bana biz senle aynı evde olamayız falan dedi annesi. Geceydi eşyalarımı topladım ailemi aradım para istedim eşimde duydu gittiğimi engellediği için ona arayıp haber veremedim oda beni aramadı. Otogara gittim aradı hemen eve git annem aradı ağlıyor dedi (kızım için ağladı) ne diyosun sne dedim evde aramadın beni ne oldu diye sormadın annen ağlayınca mı aradın dedim. Ailemin yanına gittim. Daha sonra aradım eşimi böyle böyle annen bunları yaptı dedim sana mesaj atıyor dolduruyor sonra kenara çekiliyor dedim tabi o annesini savundu hayatının hatasını yaptın ben burdayım beni yüz üstü bıraktın dedi bana boşanma dilekçesi yolla falan dedi. Siz ne düşünüyorsunuz

Bir erkek karısını seviyorsa değil 6 ay 6 gün bile dayanamaz demeki sevmiyor olan hep çoçuklara oluyor kim ne derse desin ama oturup adam akıllı konuşabilirsiniz bir evliliği bitirmek kolay değil helede 2 çoçuk varsa annesiyle yaşamak istemediğini dile getir çoçuklarını babasız büyütme mi istemiyorsan ben sen çoçuklarım ayrı evde taşıyalım dedi mi hiç tepkisi ne oldu

Ayrı ev istemiyor

Bu kadar sey yasatan biriyle 2 çocuk yapmis olmaniz kendinize büyük hakaret ve cocuklara da yazik olmuş. Sizi insan yerine koymayan bu tip birse suyun üstüne nasil cikmaya calisir diye merak etmiyorum bu tiplerden oldukca fazla. Kendinizi kurtarin. Cocuklarinizi da kurtarin. Kaynanayida Allah bildiği gibi yapsin.

Ya adam resmen evlilik ve çocuk yapma ritüelini tamamlayayım, annem de evde iş yükünden kurtulsun diye evlenmiş. Böyle bir zekasızla ömür geçmez, ortada kurtulabilecek bir ilişki de yok zira bir ilişkinin kurtulması için arada bir bağ olması gerekirdi ama sizin aranızda o da yok. Hala annesi yüzünden eve dönmenizi istiyor, siz o başta bahsettiğim ritüelleri tamamlamak ve annesini rahat ettirmek için hayatındaki bir araçsınız. Çok sert oldu farkındayım ama ortada yumuşak bir tablo yok. Sizce ne yapılır böyle bir evlilikte? Bir de neden 2. çocuk ya? Neden yani? Bu adamdan bir b.k olmaz, zaten ben ve çocuğum yeterince çekiyoruz, ikinci olmamalı diye düşünemediniz mi? Bu tür şeyleri anlamaya çalışırken cidden beynim yanıyor.

bunca zaman madem ailen arkadandaydı neden durdun onu düşünüyoruım.
Seviyordum
Vallahi ister kizin ister kirilin ..bu adamla evlendin bir cocuk yaptin 2.cocuk neden..gercekten ne gerek var..
Haklısınız
Ben birazını bile okurken bunaldım valla siz de bunalın. Katlanmayın artık.
.. Zaten bıktım tek takıldığım nokta bana dediki ben uzaktayım gelemiyorum yanına gidicem diyosun beni yüzüstü bırakıyorsun dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…