Boşanıyorum, iki çocuğum var kaynana vakası.

Sizi insan yerine koymayan, annesine sizi hizmetçi olarak alan, size pislik gibi davranan, hepinizin hayatını etkileyecek kararlarda size bir şey söyleme tenezzülünde bile bulunmayan, en küçük bir sevgi saygı paylaşım göstermeyen kişi kocanız, ama sorun kayınvalide sorunu öyle mi? Bence eşinizi ve size karşı tavırlarını yeniden gözden geçirmelisiniz. Adam sizi istemiyor ki. Anasına hizmetçi, çocuklarına bakıcı olasınız diye varlığınıza göz yummuş sadece. Yerini bil dediği gün çocuklarınızı alıp kapıyı çarpıp çıkmanız gerekirdi. Çünkü o size onun hayatındaki yerinizi çok net göstermiş.

Seviyordum

Haklısınız

.. Zaten bıktım tek takıldığım nokta bana dediki ben uzaktayım gelemiyorum yanına gidicem diyosun beni yüzüstü bırakıyorsun dedi
Bu sevmek nasıl bişi ya bana biri açıklasın adam sizi insan yerine koymuyo ama siz seviyorsunuz bu sevgi değil ya sevmek bu değil azıcık kendinize saygınız olsun

O zaman ne olur dönme... Güçlü kadınlar, zarar gördükçe, kahır çektikçe daha da güçlenir unutma.
Haklısınız sevgime yenik düşüyorum
İlk gittiğinde yazıyordu benimde uykum oluyordu tamam siz konuşun diyordum. Zaten ilk beni arasa yazsa a nnesi kavga çıkarır bildiği için onu arıyordu annesi de al birazda siz konuşun diye veriyor du sadece nasılsın çocuklar nasıl bende uzatmıyor kapatıyodum.
Ayni yerde böyle 3lü yasamaya kabul etmemeliydiniz son ayrılıklarda. Kadin yatalak değil birşey degil
Evet sevgimden herşeye göz yumdum
Kv sizin kumanız galiba ve eşiniz sizden çok onu seviyor, siz ikinci plandasınız, hatta planda hiç yoksunuz.
Annesine şu hayatta senden değerli hiçbirşey yok diyor kaç kere gördüm
Aynen sevse böyle yapmazki zaten ncak hanımın yılları heba olacak
Haklısınız

Kusura bakma ama kv ile yaşamayı kabul edenlerin kv veya kocadan şikayet etmeye hiç hakkı yok.Ben kaymanın yerinde olsam baştan bilmiyor muydu kabul etmeseydi der işin içinden cikarim

Yazık çok yazık nafakanı da alırsın boşa gitsin anasıyla yaşasın okurken sinir oldum ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…