- 10 Ağustos 2009
- 26.179
- 18.338
- 823
- Konu Sahibi talihsizkus
Sizinki evlilik değilmiş zaten anasına hizmetçi tutmuş çocuklar da ekstra işte , adam uzaktan size meydan okuyor yanınızda olmadığı halde ,
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayrı ev istemiyor
Ayrı ev istemiyor
Ayrı ev istemiyor
[/QUOTE her şerde vardır bir hayır Rabbim sizede hayırlı bir kapı açsın kimin çoçuğu var huzuru yok kimin huzuru var çoçuğu yok kiminde her ikiside yok ne demiş Mevlana sabret kulum sabretki sana daha iyisini vereyim sizde biraz sabır edin Allahım ben sana inanıp sana güvenip sabrediyorum sende benim sabrımın sonunu selamete çevir yarabim deyip besmele çekip Allaha dündür yüzünü Rabbim yardım etsin arkadaşım![]()
Özgüvensizim, güçsüzüm, kendi kendimi yaşatabilmekten acizim demektense 'seviyorum' o yüzden böyle yaşamayı tercih ediyorum diye kendini kandırmaya çalışmak daha acısız çünkü.Bütün bunlara rağmen adamı sevebiliyorsanız sizde de sıkıntı var demektir.
Umarım sebebi gerçekten dediğiniz gibidir. Çünkü bu adama rağmen hala ortada sevgi varsa tüm yaşadıkları ve yaşayacakları sonuna kadar müstahaktır.Özgüvensizim, güçsüzüm, kendi kendimi yaşatabilmekten acizim demektense 'seviyorum' o yüzden böyle yaşamayı tercih ediyorum diye kendini kandırmaya çalışmak daha acısız çünkü.
Sert oldu belki ama böyle.
haklısınızBak bu adam yalvaracak size tekrar dönün diye.Çünkü evin işini gücünü kim yapacak.Annesine kıyamayacak yine size yalvaracak dön diye.
Sevdiği icin değil.Bu adam sizi zerre sevmiyor üzgünüm.
lütfen o zaman kanmayın.Yeterince ezilmişsiniz.Daha fazla izin vermeyin demisti
..Sizinki evlilik değilmiş zaten anasına hizmetçi tutmuş çocuklar da ekstra işte , adam uzaktan size meydan okuyor yanınızda olmadığı halde ,
haklısınızSiz eşinizi sevmiyorsunuz bence. Onun sizi yok sayması, değersizleştirmesi içten içe hoşunuza gitmiş sanırım. Anne oğul arasında devamlı oyuna alınmayı bekleyen dışlanmış çocuk gibi hayatlarına bir köşeden girmeye çalışıp durmuşsunuz. Ablanız ziyarete gelmiş rezil etmiş sizi ve ablanızı ağlatmış kendinize yapılanı kendinize hak görüyorsunuz belki ama ablanıza ya da çocuklarınıza da mı üzülmüyorsunuz. Üzerinizde nasıl bir baskı kurmuş öyle yine peşinizden gelip sizi ikna etsin diye gitmişsiniz sanki bitirmek için değil de. Kolay değil 2 çocukla yeni bir hayat kurmak belki ama bu hayata devam etmek size ne getirecek sizden neyi alıp götürecek iyice düşünün olur mu ?
imkanım varBence imkanlarınız uygunsa düşünmeyin boşanın. Eşinizin tutumu çok açık değer görmediğiniz yerde 1 saniye bile kalmayın hayat çok kısa, umarım herşey hayırlı olur sizin için
inşallahhayatının hatasını yaptın ben burdayım beni yüz üstü bıraktın diyen adamdan hayır gelmez bide seni dinleseydi ne olurdu..
o boşaninca pişman olacak...
senin değerini ikinci eş aldığınca anlayacak..
=)Talihsiz kuş geri dönersen yazma, sinirim bozulmasın![]()
haklısınOturup onun annesine hizmet edeceginize kendi ailenize hizmet edin,
Yasadiginiz şey zaten evlilik degil, adam annesiyle bir hayat kurmuş, sizi de ev işlerine bakan, gece ihtiyaclarini karsilayan ve cocuk doguran herhangi biri olarak görüyor, size kimsenin bu sekilde davranmasina izin vermeyin. Evlilik bu degil.
aminÇok üzülüyorum böyle konuları okuyunca. Ben bekarım o yüzden rahat rahat yorum yapmak istemiyorum evlilik hakkında ama görünce susmak da istemiyorum. Muhtemelen eşiniz dönmeniz için sizi ikna etmeye çalışırsa sizi sevdiğinden değil de annesi yalnız kalmasın, evin işi görülsün diye çabalayacak. Çok şükür bir aileniz var. Onların da desteğiyle toparlar, bir işe girer çalışırsınız. Yapamam edemem demeyin. İnsan istedi mi neleri başarıyor. Allah size ve çocuklarınıza sağlıklı, huzurlu, mutlu bir ömür nasip etsin, amin![]()
hayır istememNe kadar kısıtlanmış bir hayatın var özgür değilsin, insan yerine konulmuyorsun, maaşlı yardımcıların bile hakları var senin o da yok. Bir denize gidip eğlenmek istemişsin burnundan gelmiş. Yazık günah evlatlarını bu huzursuzlukta yetiştirme. Sonra özgüvensiz bireyler yetişiyor, ileride onlarda sizin gibi olsun ister misiniz yapmayın.
=)Özgüvensizim, güçsüzüm, kendi kendimi yaşatabilmekten acizim demektense 'seviyorum' o yüzden böyle yaşamayı tercih ediyorum diye kendini kandırmaya çalışmak daha acısız çünkü.
Ailen yanında ysa ayrilin
Umarım sebebi gerçekten dediğiniz gibidir. Çünkü bu adama rağmen hala ortada sevgi varsa tüm yaşadıkları ve yaşayacakları sonuna kadar müstahaktır.
evetSeni sevse bu sekilde davranıŕmıydı? Sevmiyor deger vermiyor.Sevilmedigin saygı gormedigin bir yerde durma.Hem cocuklarinin psikolojisini hem kendini düşün.Zaten uzakta ha var ha yok.Uzakta olup ilgilense tamamda anasını arayıp onla muhatap oluyormuş.O zaman ana ogul otursunlar
evet öyle hissediyorumÖmür boyu"" değersizlik""psikolojisi ile yaşamaktansa kurtulmak , özgürleşmek, ve bu kötü duygudan arınmak sizi rahatlatacaktır adam zaten yanınada olsa dahi size yakın davranmıyor sen değersizsin hissi yaşatıyor
Kayinvaliden kinasini yakmismidir acaba cok merak ettim
erkek annesiyim, olgumu cok seviyorum
olur da ileride esinin yaninda senden degerlisi yok annem derse kulagini öyle bir bükerim ki
esinde suc var ama annesi de bos degil hani
oglun yuvasini kurmus iki cocuk yapmis sal bi
kizim var ileride esi böyle yapsa cok üzülürüm
ogluma da zaten bunu yapmasina izin vermem
ne oluyor bu insanlara yahu
Seviyordum
Haklısınız ailemin yanındayım zate nGerçekten amacım sizi kırmak değil ama böyle bir adamı nasıl seviyorsunuz? Adam sizi es olarak görmüyor. Değer vermiyor.
Ana kuzusu bebek gibi. Böyle bir adam nasıl sevilir.
Allah tan aileniz yanında kaçın kurtulun