valla ne bileyim anlaşşmalı sadece iki kisinin de boşanmak istedigi anlamına geliyor sanmıstım
ayrıca arabayı fln sonradan söyledi...
5 bin 6 bin lira maaş alıp 1000 lira maaş alan adamdan nafaka istemekte neyin nesi
Avukatlar donuna kadar alırız diyorlar ya onun gibi birşey herhalde ama hem dayak hem küfür var bende alırdım inanki
Ne bileyim derken?
Protokole imza atılmış,şimdi farklı taleplerinizi sununca davanız uzayacak farkında değil misiniz?
Avukat tutun arkadaşım,yeni baştan düzenlensin herşey. Gerçi 1 hafta kalmış nasıl olur bilmiyorum ama bu kadar zenginliğin içinde gözünüzü hırs bürümüş ne diyeyim?
Adli tatil de geliyor,hiç mi hesap kitap yapmazsınız bir işe kalkışırken?
Çocuklarınıza yazık,size yazık,eşinize yazık..
5000-6000 alıyorsunuz.adamcağızın 1000 lirasına göz koyuyorsunuz.e ölsün mü bu adam?ondan gelecek 200 liralık nafakayı da hediye etme lütfunda bulunun bir zahmet.
200 lira siz atıverin bankaya çocuklarınız için.o sizin için hiç para ama onun için hayati.vicdan da kalmamış.
5 bin 6 bin lira maaş alıp 1000 lira maaş alan adamdan nafaka istemekte neyin nesi
alın tabiki de hakkınız.
adamın 1000 liralık maaşı vardıysa çocuk yapmasaymış, yada karısını dövüp küfredip boşanmak zorunda kalmasaymış.
bu bayanın malı parası var diye o adam çocuklarına nafaka ödemeyecek mi yani??
oh ne ala memleket.
çocukları tek başına yapmadınız ama tek başına bakmak mecburiyetinde bırakılmışsınız.
bunun para hırsıyla alakası yok bence, çocuğunuzun nafakasını hibe etmek zorunda değilsiniz.
madem çocukların babası, maddi destek sağlasın.
yarın öbür gün evlenecek o adam muhtemelen, yeni evine çocuklarına bakacak yedirecek içirecek, ama sizden olan çocuklarına kendi parasıyla bir lokma yedirmemiş olacak. nerede kaldı onun babalığı şimdi?
kusra bakmayın ama çocuğu yaptıysanızbabaları olarak da bakmak da zorundasınızdır!
tüm kanuni haklarınızı kullanın,eğer kanun size o adamın donuna kadar alma hakkını veriyorsa demek ki hakediyor.
ne arabanzı bırakın ne nafakanızı bence
kimsenin geleceği garanti altında değil, yarın öbür gün o nafakaya ihtiyacınızın olmayacğı ne malum?
alın tabiki de hakkınız.
adamın 1000 liralık maaşı vardıysa çocuk yapmasaymış, yada karısını dövüp küfredip boşanmak zorunda kalmasaymış.
oh ne ala memleket.
çocukları tek başına yapmadınız ama tek başına bakmak mecburiyetinde bırakılmışsınız.
bunun para hırsıyla alakası yok bence, çocuğunuzun nafakasını hibe etmek zorunda değilsiniz.
yarın öbür gün evlenecek o adam muhtemelen, yeni evine çocuklarına bakacak yedirecek içirecek, ama sizden olan çocuklarına kendi parasıyla bir lokma yedirmemiş olacak. nerede kaldı onun babalığı şimdi?
kusra bakmayın ama çocuğu yaptıysanızbabaları olarak da bakmak da zorundasınızdır!
tüm kanuni haklarınızı kullanın,eğer kanun size o adamın donuna kadar alma hakkını veriyorsa demek ki hakediyor.
kimsenin geleceği garanti altında değil, yarın öbür gün o nafakaya ihtiyacınızın olmayacğı ne malum?
alın tabiki de hakkınız.
oh ne ala memleket.
mrb hanımlar
sizlere birsey danısmak istiyorum...
1 hafta sonra boşanma davam var, anlaşmalı olarak boşanıcaz fakat her gün yeni sorunlar cıkıyor.
bi kere şahite gerek var mı? yani şart mı??
eşimle ben benim kurdugum işte calıstık 4 yıl boyunca.. arabamız var, arabayı ben alıcam diyor benim hakkım diyor??
araba ortak degil mi?
eşimden boşanınca eşim 900-1000 liralık bir işte calısır.
ben ise aylık 5000 6000 tl kazanıyorum.
eşimden zamanında dayak yedim, hep küfür hep azar...
ayrıca benim 2 cocugum var, arabayı neden hediye edeyim? 20 milyarlık araba , 10 bini benim hakkım degil mi hanımlar?
annem yazlıgını bana verdi.. baya pahalıya geldi işlemler 7000 tl fln tuttu - bana sattıgı icin. satış vergisi vs vs..
eşim diyor ki o ev var olan birsey, o ev senin, ve o eve 7000 tl verdik... bu mantıklı mı arkadaşlar?
sonucta ben evi sattıgım zmn o 7000 tlyi geri alamicam ki.. vergi dairesine fln ödendi o para!!
ama anlamıyor buna karşılık arabayı istiyor...
onun harcamalarını saysam bitmez.. ama onlar ayrı diyor o para gitmiştir.. ama senin evin duruyor diyor
delircem ya..
nafaka isteyebilrimym maasım daha yüksek oldugu halde? 1000 liralık maasta nekadar nafaka belirlerler?
sonucta 2 cocugum var, ve nafaka alabilirsem cocuklarım icin almak istiyorm.. onların gelecegi icin ona para hediye etmeyi dusunmyrm.. cocuklarımın hesabına atarım!
off bu arada yazarken aklıma geldi de, annem yazlıgını bana sattı, tabi ben para vermedim ama sattı gorunuyor,yani miras gorunmuyor. yazlıkta eşimin hakkı da olur mu?
bu durum icin ne yapabilirim?
bu arada cocuklu boşanan var mı aranızda? hayatınız nasıl devam etti? oh iyi boşanmısım mı dediniz? yoksa oh iyiki boşandım ama simdiki hayatım da hayat degil mi dediniz?
tavsiyelerinize fikirlerinize ihtiyacım var.. dogal olarak cok korkuyrm tcde 2 cocuklu.. yapa yanlız. kimsem yok istanbulda.. off off
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?