valla sorularınızın cevabını bilemiyorum ama madem 5.000 6000 lira maaş alıyorsunuz eşinizin 1000 tl.lik maaşından ne nafakası?
Avukatlar donuna kadar alırız diyorlar ya onun gibi birşey herhalde ama hem dayak hem küfür var bende alırdım inanki
canım sen bi avukatla görüşmedin mi hiç? Yani yazlık sana miras yoluyla kalmadı anladığıma göre, annen sana satmış gibi gösterdi, ve anladığım kadarıyla işyeri senin üstüne, bence sen nafakanın derdine düşene kadar bu konuyu iyi bir araştır, eşin onlar üstünde hak iddia etmesin. ben avukat değilim, verdiğim bilgi yanlış olabilir ama evlenme yılınıza göre falan da değişiyor zaten bu durumlar, mallar paylaşılmasın bir de... kendim birşey bilmeden sana akıl vermeye çalışıyorum gibi anlama ama, Laale arkadaşımıza demişsin ya anlaşmalı boşanmayı iki tarafında kabul etmesi demek sanıyordum diye, senin de pek bilgin olmadığını düşünüp sadece uyarmak istedim sen mağdur olma diye, kk'da hukuk bölümüne falan danışsan veya telefonla da olsa bir avukatla görüşsen hiç fena olmaz gibi duruyor
Evet, öncelikle şu yazlık konusu ve işyeri sorun çıkartır gibi görünüyor. Avukatla konuşmadan nafaka konusunu gündeme getirme. Araba da göz ardı edilebilir. Dimyata pirince giderken durumu olmasın.
Ben bir süre önce ayrıldım. Eski eşim çocuğundan para esirgeyecek bir adam değil asla ama..Ev ve arabam ben de.. Nafaka da onun gelirine göre anlamlı miktarda.. İlk defa bu ay alıcam. Daha önce oğlumun okul taksidi ve ders paralarını ödüyordu. Hemen hamen denk geldi. Herşey kağıt üstünde, sağlama aldım. Ha olur da çok sıkıştım ödeyemem dese tolere ederim. Ama bir yere kadar. Ben senin yaşadıklarını yaşamadım. Şiddet ve küfür insanın canını çok yakar elbet. Yine de zararlı çıkmamak için soğukkanlı olman gerek.
Bu arada... İyi ki ayrılmışım. Boşanma süreci sıkıntılı yıpratıcı ama.. Biz, ben ve oğlum hayatımızdan çok memnunuz şükür. Eminim sizin için de öyle olacak. Yeni hayatınızda mutluluklar diliyorum.
valla sorularınızın cevabını bilemiyorum ama madem 5.000 6000 lira maaş alıyorsunuz eşinizin 1000 tl.lik maaşından ne nafakası?
Arkadaşlar alsın nafakasını alsın tabii istiyorsa.
Yani adama çektirmek ya da çocuklarımın rızkı diyor tamam da o kadar dayak yerken,küfür işitirken madem ondan kat be kat üstündü de ne diye boşanmadı da bir de o çocukları yaptı?
Madem dünyaya getirmeyi istedi bu kadar eziyete rağmen kendisi onlara bakma gücü vardır,adamdan gelecek 300 e 500 e bakmamalı diye düşündüğüm için bana garip geldi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?