- 7 Mart 2016
- 2.102
- 5.226
- 83
Ayyy tek temennim bu 6 gün kaldı sonra kurtuluyorum =)Sundan kurtul kuzum ama bu seferki adam akilli olsun litfennn![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayyy tek temennim bu 6 gün kaldı sonra kurtuluyorum =)Sundan kurtul kuzum ama bu seferki adam akilli olsun litfennn![]()
Valla düzelmediği sürece öyle babaya gerek yok. En son aralık basında gördü oğlumu oda baya olayliydi bayramda görmek istedi izin vermedim daha arayan soran yok canimBosanma asamasininin ilk baslarinda oglumun babasi da oyleydi. Erkekler bosanirken esten bosanmakla cocuktan da bosandigini saniyorlar sanirim. Ama sonra bir cocuklari oldugunu bir sure sonra fark ediyorlar. Su an hakimin belirledigi takvime uyup oglumu gormeye geliyor. Ilk baslarda oyle degildi ama.
Umuarim sizin esiniz de o kivama gelip baba oldugunu hatirlar.
Bana bak tugce onu gorunce yelkenleri suya indirme dik dur kararından vazgecme yaptiklarini hatirlaAyyy tek temennim bu 6 gün kaldı sonra kurtuluyorum =)
Ben soyle yapiyordum. Oglum babasiyla gorusmek istediginde numarayi cevirip ogluma veriyordum telefonu. Ben pek onunla muhatap olmak istemiyordum cunku.Evet bende o yüzden üstelemiyoeum.. Bide kızım beni sorarsa ara çekinme falan diyor bende aramıyorum o arayıp sormadıktan sonra ben neden arayayım
Valla bu hafta full yalvardı çok diktimBana bak tugce onu gorunce yelkenleri suya indirme dik dur kararından vazgecme yaptiklarini hatirla
Kızını azarladı.. Nerden çıktı anlamadım daha önce hiç duymadım dedi bende eve geldim
Evet yalvarıyor..Ben soyle yapiyordum. Oglum babasiyla gorusmek istediginde numarayi cevirip ogluma veriyordum telefonu. Ben pek onunla muhatap olmak istemiyordum cunku.
Anladigim kadariyla esiniz kafasinda sizi bitirmemis. Sizinle gorusmek icin kizinizi bahane ediyor gibi. Kiziniz sorarsa beni ara demesinden ben onu anladim.
O yalvarmalara kanmayin. Ikinci kez denemede en fazla 4 ay sonra tekrar fabrika ayarlarina donuyorlar merak etmeyin. Genler ayni cunku. Kimse degismez. Sadece degismis gibi yapiyorlar. Ama bir sure... yuzlerindeki maske bir sure sonra dusuyor...Evet yalvarıyor..
Aferin kız valla hic pes etme kurtulacaksın yakındaValla bu hafta full yalvardı çok diktim
Bi ton masraf yapıcam oraya gidicem asla dönmem
![]()
Küçük çocuk bi çocuğa bunu nasıl söyler muhtemelen o çocuğun yanında bunun lafı olmuştur arkadaşınızla irtibatı kesin bi taraftan da bunun önüne geçemezsiniz anne baba ayrı olan çocuklar maalesef bunun ezikliğini duyarlar...zamanla büyüdükçe çocuğunuz da bunu anlar dediğiniz gibi huzursuz bi yuva da büyümesinden ayrı olması daha sağlıklı olur4 yıllık evliyim 2 buçuk yaşında bir kızım var..
Bu hafta anlaşmalı boşanma davam var. Eşim çok yalvarıyor ama asla kabul etmiyorum. Daha önce konularımı bilenler yaşadıklarımı bilir.. Bugün bi arkadaşıma gittik ve çocuğu kızıma benim babam var senin yok deyip itti çok zoruma gitti.. Kızım ömrü boyunca bu lafları mı duyacak yaşayanlar nasıl atlattınız lütfen yardımcı olurmusunuz bana.. Kızım için elimden geleni yapıyorum kendimi toparladım ve ona iyi bi anne olmaya çalışıyorum. Eşimin yalvarmalarına kanmaamaya çalışıyorum değişecek adam 4 senedir değişirdi. Kızım huzurlu bir yuvada olmadıktan sonra evliliğin bir anlamı bence yok sizce?
Terbiyesız çocuk.O arkadaşını hayatından sil at.En ıyı arkadaşta anne baba ve kardestır.Ötesını at çöpe.Evet çok agır laflar edıolar.Benım cocugummyok.İşyerındebı olay olmuştu.Haklıydım hakkımı savundum.Bana dediki eniştenın seni neden boşadığı belli oldu dedi.Benden beter ol dedim bende.Ama içimden.Çünkü cevap verecek gucum yoktu.Huzursuz bı evde buyuse daha mı ıyı olucak?4 yıllık evliyim 2 buçuk yaşında bir kızım var..
Bu hafta anlaşmalı boşanma davam var. Eşim çok yalvarıyor ama asla kabul etmiyorum. Daha önce konularımı bilenler yaşadıklarımı bilir.. Bugün bi arkadaşıma gittik ve çocuğu kızıma benim babam var senin yok deyip itti çok zoruma gitti.. Kızım ömrü boyunca bu lafları mı duyacak yaşayanlar nasıl atlattınız lütfen yardımcı olurmusunuz bana.. Kızım için elimden geleni yapıyorum kendimi toparladım ve ona iyi bi anne olmaya çalışıyorum. Eşimin yalvarmalarına kanmaamaya çalışıyorum değişecek adam 4 senedir değişirdi. Kızım huzurlu bir yuvada olmadıktan sonra evliliğin bir anlamı bence yok sizce?
kalsın ozaman mümkünse bu sekilde dahada çok bozulur cocugun psikolojisiHerşey var =) küfür hakaret şiddet aldatma eve haps etme çalışmama