Evet tam da tarif ettiğin şeyleri hissediyorum. Yolumuz açık olsunAynısını yaşadım yaşıyorum (benimki biraz karışık bitmedi henüz) ama seni çok iyi anlıyorum... Yeniden doğmuş gibi, omuzlarından yük kalkmış gibi, çiçek açmış gibi oluyorsunHuzunlendigim tek zaman niye daha önce yapmamişım da yıllarca beklemişim dediğim anlar o sana uzulenler boşanma tü kaka, dul kalmak çok fena kafasındaki tipler, uzak dur
çook sevindim mutlu olmalısın zaten zorluklardan sıkıntılardan kurtuldun.. Her şey gönlünce olucak buna inanmana mutlu olmana bayıldım inan ki .Seni tebrik ederim. İnsanlar biriciktir ve her duruma aynı tepki vermezler. İnsanların beklentilerindeki gibi hissetmek zorunda değiliz. Herkes patlak vermeni ve o boşanmış kadın stereotypeına uymanı istiyorlar ondan öyle düşünüyorlar. Boşver herkes istediğini düşünsün sen hissettiklerine bakSelam arkadaşlar. Boşanma aşamasında olduğumu söylemiştim diğer konumda. 10 gün oldu, ailemin yaşadığı ve aynı zamanda memleketimiz olan şehirdeyim şu an. Her tarafımız akraba dolu. Gelen giden çok oluyor ve herkesin dilinde bir 'geçmiş olsun'. Ben de hasta değilim ki ben diyorum, ne geçmiş olsunu? Gayet iyiyim. Hem psikolojik hem de fiziksel olarak iyi görünmem insanların garibine gidiyor resmen. 'Çok güçlüsün, başkası olsa yataklara düşerdi' vs diyorlar. Yani üzgün olmam için bir sebep yok, çünkü çok kötü bir evliliğim vardı. Artık o evde durmak beni her anlamda çok kötü etkiliyordu. Bu evlilik yüzünden psikolojik tedaviye başlamıştım. Yorgundum, mutsuzdum. Kimseye bir şey anlatamıyordum, her şeyi içimde yaşıyordum. Şimdi bu adımı atınca resmen kendime geldim, tazelendim. İnsanlara derdimi anlatmak çok iyi geldi. Yeniden doğmuş gibiyim. Herkesin her şeyi bilmesi beni inanılmaz rahatlattı sanki. Eskisinden daha iyiyim. Yiyorum,içiyorum,geziyorum;süsleniyorum. Eskisinden daha neşeliyim, daha fazla gülüyorum. Bu süreç bana çok çok iyi geldi. Bunu insanlara açıklamaktan bıktım. Sanırım herkes rol yaptığımı ve bir yerde patlak vereceğimi düşünüyor. Yok mu benim gibi boşanma aşamasında mutlu olan?
Ohhh sefan olsun. Ye iç gez, kimseyi ipleme bacım.Selam arkadaşlar. Boşanma aşamasında olduğumu söylemiştim diğer konumda. 10 gün oldu, ailemin yaşadığı ve aynı zamanda memleketimiz olan şehirdeyim şu an. Her tarafımız akraba dolu. Gelen giden çok oluyor ve herkesin dilinde bir 'geçmiş olsun'. Ben de hasta değilim ki ben diyorum, ne geçmiş olsunu? Gayet iyiyim. Hem psikolojik hem de fiziksel olarak iyi görünmem insanların garibine gidiyor resmen. 'Çok güçlüsün, başkası olsa yataklara düşerdi' vs diyorlar. Yani üzgün olmam için bir sebep yok, çünkü çok kötü bir evliliğim vardı. Artık o evde durmak beni her anlamda çok kötü etkiliyordu. Bu evlilik yüzünden psikolojik tedaviye başlamıştım. Yorgundum, mutsuzdum. Kimseye bir şey anlatamıyordum, her şeyi içimde yaşıyordum. Şimdi bu adımı atınca resmen kendime geldim, tazelendim. İnsanlara derdimi anlatmak çok iyi geldi. Yeniden doğmuş gibiyim. Herkesin her şeyi bilmesi beni inanılmaz rahatlattı sanki. Eskisinden daha iyiyim. Yiyorum,içiyorum,geziyorum;süsleniyorum. Eskisinden daha neşeliyim, daha fazla gülüyorum. Bu süreç bana çok çok iyi geldi. Bunu insanlara açıklamaktan bıktım. Sanırım herkes rol yaptığımı ve bir yerde patlak vereceğimi düşünüyor. Yok mu benim gibi boşanma aşamasında mutlu olan?
Selam arkadaşlar. Boşanma aşamasında olduğumu söylemiştim diğer konumda. 10 gün oldu, ailemin yaşadığı ve aynı zamanda memleketimiz olan şehirdeyim şu an. Her tarafımız akraba dolu. Gelen giden çok oluyor ve herkesin dilinde bir 'geçmiş olsun'. Ben de hasta değilim ki ben diyorum, ne geçmiş olsunu? Gayet iyiyim. Hem psikolojik hem de fiziksel olarak iyi görünmem insanların garibine gidiyor resmen. 'Çok güçlüsün, başkası olsa yataklara düşerdi' vs diyorlar. Yani üzgün olmam için bir sebep yok, çünkü çok kötü bir evliliğim vardı. Artık o evde durmak beni her anlamda çok kötü etkiliyordu. Bu evlilik yüzünden psikolojik tedaviye başlamıştım. Yorgundum, mutsuzdum. Kimseye bir şey anlatamıyordum, her şeyi içimde yaşıyordum. Şimdi bu adımı atınca resmen kendime geldim, tazelendim. İnsanlara derdimi anlatmak çok iyi geldi. Yeniden doğmuş gibiyim. Herkesin her şeyi bilmesi beni inanılmaz rahatlattı sanki. Eskisinden daha iyiyim. Yiyorum,içiyorum,geziyorum;süsleniyorum. Eskisinden daha neşeliyim, daha fazla gülüyorum. Bu süreç bana çok çok iyi geldi. Bunu insanlara açıklamaktan bıktım. Sanırım herkes rol yaptığımı ve bir yerde patlak vereceğimi düşünüyor. Yok mu benim gibi boşanma aşamasında mutlu olan?
Yaa canım benim çok teşekkür ederim, sen iyi ki varsın iyi kiKüllerinden doğacaksın Handem, çiçek açacaksın inşallah
Evet üzgünüm ama makyaj da yapıyorumAma nasıl olur dağınık saçlar, sünmüş pijamanızla salya sümük ağlamanız gerekiyordu. Üzüntüden yemek yiyip 200 kilo olmanız veya iştahsızlıktan 30 kiloya düşmeniz lazımdı. Makyaj falan da yapıyorsunuzdur Allah bilir.
Siz boşanmıyorsunuz ki yeniden doğuyorsunuz.
Merhaba canım iyiyim umarım sen de iyisindirHandeciğim nasılsın ne yaptın?
Bende iyiyim doğum hazırlıklarıMerhaba canım iyiyim umarım sen de iyisindirBoşanma davası açıldı. Süreç devam ediyor. Değişen bir şey yok şu anlık.
oyy umarım sağlıkla kucağına alırsın minik bebeğiniBende iyiyim doğum hazırlıkları
Anlaşmalı olmadı desene…
Aminnnnn beybimmmoyy umarım sağlıkla kucağına alırsın minik bebeğiniyok maalesef anlaşmalı olmadı ve uzayacak gibi duruyor :/
Elinde darp raporu varken neyine güveniyor da çekişmeli boşanmayı göze alıyormuş salak herif? Dikkat et çirkefleşecek gibime geldi.oyy umarım sağlıkla kucağına alırsın minik bebeğiniyok maalesef anlaşmalı olmadı ve uzayacak gibi duruyor :/
Boşanmıyorum, ben karımı seviyorum diyormuş avukata:) Bende ipler kopalı çok oldu. Hayatıma devam ediyorum avukatımla muhattap olabiliyor sadece.Elinde darp raporu varken neyine güveniyor da çekişmeli boşanmayı göze alıyormuş salak herif? Dikkat et çirkefleşecek gibime geldi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?