Kıskançlık söyle. Hep kıskançtı ama bunun için ağır hakaretler etmezdi. Ben hep alttan alırdım. Yapım geregi zaten sessiz suskun pek insanlarla haşır neşir olan bir yapım yok ama çocuktan sonra ister istemez hastane park orasi burasi derken evden çıkmalarım arttı. Eş kişisi iftira atti namusuma. Bu beni çileden çıkardı.Tam olarak sorunu acarmısiniz?
Kiskanclik dermişsiniz ama cocuk olduktan sonra ne değişti?
oğlumu bırakmam kimseye tek şartı bu ya oğlumu bırakıcam yada ölüm çıkarmış bu evden. Bende kabul ettim ama sen evlenirsen bende evlenirim velayetide vermem dedim tamam dedi.Seve seve ayrilmak mi? Ne ugruna inat ugruna mi? Bosandiktan sonra isteyen istedigiyle evlenir boyle sacma sart mi olur? Esin psikopat falan mi? Hadi o psikopat olsun sen geri kalan omrunu yalniz mi gecireceksin gercekten? Cok ama cok cocukca.
Olmuyor malesef. Sevdik ama başaramadık...Allah yardımcınız olsun eğer kolay kolay boşanın diyen biri değilim Ama olmuyorsa da olmuyo gerçekten
Belki oğlunuzla daha güzel bir hayatınız olabilir
daha doğrusu ben sevdim o hic sevmemiş...Allah yardımcınız olsun eğer kolay kolay boşanın diyen biri değilim Ama olmuyorsa da olmuyo gerçekten
Belki oğlunuzla daha güzel bir hayatınız olabilir
bunu yapamayacağımı biliyor. Günümü gün edemem. Büyük konuşmayayım ama ben dinimin getirilerini yapmaya çalışan biriyim. Oğlum üvey babada büyüyemezmiş...Evcilik mi kuzum bu yok bosanak evlenme anlayamadim ozaman gununu gun et evlenme cocuk.icin daha mi iyi
Maalesef Canım sizin film kopmuş ilk okuduğum da çocuk küçük evlilik terapisti be falan gitseler toparlanır mı acaba dedim ama birbirinize zarar vermeden bitirin bence hakkında hayırlısı umarım bundan sonra Güler hayat sanaKıskançlık söyle. Hep kıskançtı ama bunun için ağır hakaretler etmezdi. Ben hep alttan alırdım. Yapım geregi zaten sessiz suskun pek insanlarla haşır neşir olan bir yapım yok ama çocuktan sonra ister istemez hastane park orasi burasi derken evden çıkmalarım arttı. Eş kişisi iftira atti namusuma. Bu beni çileden çıkardı.
Olayda şu oğlum daha 1 buçuk aylıktı ve evimize misafir geldi. Karı kocalardı. Sohbet muhabbet derken beyfendi bana ee zor olmuyor mu çocuk bizde düşünüyoruz korkuyoruz dedi. Bende gülerek her zorluğun sonunda hep kötü şeyler yoktur bakın ne kadar güzel bu zor olsa ne olur unutuluyor herşey dedim. Giderkende kapiya uğurlamaya cıktik. Tesettürluyüm yeterli olmasada dinimin getirilerine önem veririm. Biri elini uzatmadiğı taktirde uzatıp tokalaşmam. Beyfendi elini uzattı ayip olur diye bende uzattım. Gittiklerinde kavga ettik. Neymiş gözüm varmış. Can atmışım tokalaşmaya hep gözlerine bakıp gülmüşüm. Normalde sessiz sakin konuşmazsın adami görünce cilve yapmişim. Bide akrabamiz eşimin yani. Bu olaydan sonra ipler koptu. Resmen köle hayatına döndü hayatim. O gitme dedi ben gittim. O giyme dedi ben giydim. Guvenin yoksa git dedim. Seviyorum dedi. Seven insan iftira atabilir mi allah aşkına.
Bugunde kavga ettik. 8 aydır ayda bir kez birlikte oluyoruz. Sabah kalktı banyoya gitti direk. Umursamadım. Çok oldu sevgim oleli ama saygımıda kaybettim. Sonra bana ne işe yariyorsun karılık yapmıyosun. Seni istemiyorum sevmiyorum. Işine gelirse böyle yaşa dedi. Bende kalktim hazırlandım. Gidersen öldürürüm oğlumu bırak git dedi. Bi canım var al alacaksan dedim. Üstüme yürüdü cam çerçeve indi bana vurmadi ama herşeyi kırdı döktü. Burda koptu olay o gitti şimdi hazırlanmam için. Bende eşyalarımı hazırlıyorum.
Çift terapisi aldık. Ben 4 aydır tek terapide alıyorum. Olmuyor beceremiyoruz. Oğluma üzülüyorum. Ben annesiz büyüdüm. Yavruma hep yuva vermek istedim. Direndim. Ama sevmiyor işte istemiyor. Mutsuzmuş. Yorulmuşmuş bana laf anlatmaktan. Sürekli hakaret eder oldu. Evlendiğim sevdiğim adamı kocamı tanıyamaz oldum.Ben de çok kolay bosan derim ama sizde cidden bunun gerekliliğini hissetmedim. Çocuk zaten coook zor çok yıpratıcı bir olay.
Çift terapisi vs alsanız hic mi oluru yok bu işin
Yani oglunuz babadami kalacak anlayamadimoğlumu bırakmam kimseye tek şartı bu ya oğlumu bırakıcam yada ölüm çıkarmış bu evden. Bende kabul ettim ama sen evlenirsen bende evlenirim velayetide vermem dedim tamam dedi.
umarım. Artık mutlu olmak istiyorum. Kendim yapabilirim. Tek korkum şuan çalışmıyorum umarım hemen iş bulabilir ve evladımı güvenebileceğim birine emanet edebilirim.Maalesef Canım sizin film kopmuş ilk okuduğum da çocuk küçük evlilik terapisti be falan gitseler toparlanır mı acaba dedim ama birbirinize zarar vermeden bitirin bence hakkında hayırlısı umarım bundan sonra Güler hayat sana
Sevmemek değildir de sanırım bazı insanlar sorumluluk artıkça çok geriliyorlar. Karakterleri değişiyor.Çift terapisi aldık. Ben 4 aydır tek terapide alıyorum. Olmuyor beceremiyoruz. Oğluma üzülüyorum. Ben annesiz büyüdüm. Yavruma hep yuva vermek istedim. Direndim. Ama sevmiyor işte istemiyor. Mutsuzmuş. Yorulmuşmuş bana laf anlatmaktan. Sürekli hakaret eder oldu. Evlendiğim sevdiğim adamı kocamı tanıyamaz oldum.
Dedi ki evlenme hiçbir zaman ya oğlumu bana bırak evleneceksen. Bende hayat bu ne olacagı belli olmaz daha çok gencim dedim neden evlenmeyeyim oğlumuda bırakmam sana dedim. Oda niyetin koca bulmaksa oğlumu bana bırak yada otur köle hayatı yaşa ölün çıkar bu evden dedi.Yani oglunuz babadami kalacak anlayamadim
oğlumu bırakmam kimseye tek şartı bu ya oğlumu bırakıcam yada ölüm çıkarmış bu evden. Bende kabul ettim ama sen evlenirsen bende evlenirim velayetide vermem dedim tamam dedi.
Istediğini yapsın. Evlilikte gözümde yok. Ben üvey anne de gördüm üvey babada evladımı büyütürüm yeter bana. Bunaldım kurtulmak istiyorum.O da hic evlenmeyecek yani.Valla benim kafam bu kadarina basmiyor.Cok duygusal ve fevri buldum ikinizi de. Suan resmen sacmaliyorsunuz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?