- 16 Ekim 2018
- 1.837
- 3.462
- 133
Katılıyorum demeye geldimAllah aşkı kahretsin. Gözümü kör etmiş.
Orasını gözden kaçırmışımKuzum konunun tamamını okuduguna emin misin? Adam karisinin sokağa çıkmasını istemeyen , eve gelen misafirin elini sıktığı ve sohbet ettiği için karisinin namusuna iftira atmış bir koca!! Sen böyle bir insandan boşandıktan sonra pişman olur muydun gerçekten ??
suanki eve kredi oduyoruz benim kredi odeyebilecek maddi gucum olacagini sanmiyorumöyle yapana kadar kendi çekip gitseydi boşu boşuna çocuğun düzenini bozacaksiniz
evlenmeyecekmisOda evlenmeyecekse kabul edin yoksa ... Gitsin... Yani güle güle... Tövbe tövbe.
Doğumdan sonra depresyona girdim malesef atlatamadım. Eşiminde bazi davranışları tuz biber oldu. Niyetim ayrılmak değildi ama şuan geri adım atamıyorum. Oda çok mutlu şuan eminim beni istemediğini daha net belli edemezdiİkinizde evlenmemeye söz vererek nasıl boşanıyorsunuz ki?Böyle bir söz neden verilir?Boşanmayıp bir süre ayrı mı kalsanız daha iyi olurdu acaba?diye düşündüm.Ayrı kalınca belki kafanız rahatlar,mantıklı düşünürsünüz.Gerçekten birbirinizle yapamayacağınız konusunda netleşirse fikriniz,mahkemeler bir yere kaçmıyor gider verirsiniz dilekçeleri.
evet bendim. Malesef başaramadım. Susamadım yutamadım. Gecmişi irdeledik o beni bitirmiş kafasında bunu her hareketiyle belli ediyor. Benim içim yanarken o çok mutluSanki sizi hatırlıyorum.
Eşinizle huzursuzluğunuza dair bir konu açmış mıydınız daha önce?
Eğer doğru hatırlıyorsam çok üzüldüm son gelişmelere.
Kıskanmanın ölçüsü var. Onun bu halleri bizi mahvetti. Bugün bu haldeysek benim 5 suçum varsa onunda 3 suçu var. Ne o beni alttan aldı ne ben onu. Ne ben çenemi kapatabildim ne o pis huylarını törpüleyebildi.Benim eşim de kıskansın istiyorum.benjseven kıskanır
Hakkınızda hayırlısı olsun ne diyeyim.Eşinizde depresyona girmiş olabilir belki.Ama,size karşı biraz daha insancıl olması gerekirken,durumu daha da perçinleyecek davranışlar sergilemiş.Boşansın bakalım.Sizi daha fazla depresyona sokmasından iyidir.Siz kendinizi toparlamaya bakın.Çocuğunuzda varmış.Üzülüp durmak hiçbir işe yaramaz.Allah kolaylık versin.Doğumdan sonra depresyona girdim malesef atlatamadım. Eşiminde bazi davranışları tuz biber oldu. Niyetim ayrılmak değildi ama şuan geri adım atamıyorum. Oda çok mutlu şuan eminim beni istemediğini daha net belli edemezdi
Inanın onu o kadar çok seviyorum ki şuan elimde imkan olsa ve içinde gram swvgi olduğunu bilsem oğlum için grurumu hiçe sayacağım. Ama karşımdaki çok mutlu. Evlenirken bu kadar mutlu değildi belkideBi süre uzak kalsanız birbirinizden belki ikinize de iyi gelir hemen gitmeseniz adliye kapılarına, bilmiyorum üzülüyorum böyle boşanmaları duyunca.
inanın bunu çok isterdim ama beni sevmediği çok belli.Bence siz birbrinizi seviyorsunuz boşanmazsınız, eşinin destek almasını öneririm.
Yanılıyosunuz bence, onunda içi kan ağlıyordur kesinInanın onu o kadar çok seviyorum ki şuan elimde imkan olsa ve içinde gram swvgi olduğunu bilsem oğlum için grurumu hiçe sayacağım. Ama karşımdaki çok mutlu. Evlenirken bu kadar mutlu değildi belkide
Sizi seviyorsa kiskancliklari gostermelik bisey ya da takinti mi. Seven kiskanir cunku. Sevmedigine eminseniz bosanmak icin yeterli bi sebep tabi ki.Inanın onu o kadar çok seviyorum ki şuan elimde imkan olsa ve içinde gram swvgi olduğunu bilsem oğlum için grurumu hiçe sayacağım. Ama karşımdaki çok mutlu. Evlenirken bu kadar mutlu değildi belkide
Sizinki sevgi degil alışkanlık bence. Bir süre ayrı kalıp kafanızı dinleyin. Salim kafa ile düşünün. Bence eşinde bu durumdan hoşnut degil öyle görünmeye calısıyordur. Bundan sonrası umarım senin için daha iyi olur.bInanın onu o kadar çok seviyorum ki şuan elimde imkan olsa ve içinde gram swvgi olduğunu bilsem oğlum için grurumu hiçe sayacağım. Ama karşımdaki çok mutlu. Evlenirken bu kadar mutlu değildi belkide
Konuştuk defalarca kal gitme ama benden sevgi bekleme birlikte olmam seninle sadece çocuğumuza anne baba oluruz diyor. Bende bunu kabul edemiyorum ne demem birlikte olmamak. Evet cinsellik mi yuva kurtarmak mı saçma belki ama cinsellik olmadan olmaz malesef kabul edemem. Ne benden vazgeçiyor ne de katı kurallarında.Yanılıyosunuz bence, onunda içi kan ağlıyordur kesin
bosanmak,yuvayı dağıtmak kolay mı? Ama siz üzülebiliyorken o napacagini bilemeyip şapşal gibi mutlu rolü oynuyordur ya bence,eşinizin mutlu olduğunu sanmayin ya şuan boşluktan düşmüş gibi hissediyordur oda,bence bı kere daha oturup konusun ve anlamaya çalışın birbirinizi anlayışlı olun diyebilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?