boşanıyorum

Eşiniz hatalı olsa da üzerine düşeni yapmış. Siz de bir şans verin evliliğinize, baktınız ki değişen bir şey yok en azından ben denedim der, o zaman boşanırsınız.

Ozellikle hamilelik donemlerinde yada bebek dogduktan sonra bosanma istekleri cok artiyor bu 10 kisinden 6 si diyebilirim ama inanin zamanla duzeliyor sonrasinda ben ne yaptim dememek icin bi sans daha isteyin yada verin cocuklar icin degmezmi egoist olmak hicbisi kazandirmaz ben gururumu bi kenara attim onlar.icin sans verdim ve suan cok mutluyum bu zmanlarda anlasmazliklar cok yasaniyor ama sonra zmanla inanin duzelir duzelmesse ozman caresine bakilir.ama ozman bu zman olmamali

Yeni gelişmeleri okuyunca sizin adınıza sevindim.Eşiniz durumunun bilincinde ve düzeltmek için doğru adımlar atmaya söz vermişken,siz de seviyorum diyorsunuz.O zaman siz de kendi sıkıntılı durumularınızı düzeltmek için,gereken çabayı gösterirseniz iyi olur. Evliliğinizi yoluna koyarsınız ve herşey sizler için daha güzel olur inşallah.İki taraflı çaba gösterirseniz toparlayabileceğinize eminim.Çünkü,ikinizde birbirinizi seviyorsunuz.

Bir şans daha verebilirsiniz bence. Eşiniz evliliğini önemsiyor ve düzeltmek istiyor. Terapisti kendinin önermesi bile düzelmek istediğini gösterir. Bir kez daha deneyin, bu süreçte çocuğunuz biraz daha büyür ve birbirinizle daha kaliteli vakit geçirebileceğiniz zamanlar yaratabilirsiniz.

Gerçekten sözleri tutarsa bir şans daha verin. Böyle bir adam randevu alabiliyor herşeyini feda ediyorsa gerçekten kaybetmek istemiyordur. Demek ki size hevesli görünüp blöf yapmış. Siz yapıcı olun seviyorsunuz insallah o da verdiği sözleri tutar. Benim eski eş kişisi boşanmayı sözde istemeyen ama mahkemeye çağıran evi boşaltmami isteyen ve hiçbir şeyde kendini değiştirmeyen biriydi tabii ki şans vermedim. Insallah kurtarırsiniz evliliğinizi.

Çaba harcayın yuvamız için hemen bitirmeyin. Bitince güllük gülistanlık olmayacak her şey. En azından denedim dersiniz. Adamda pişmanmış zaten bence bir şans daha verin derim.

Bir şans daha verdim evladım için. Benimde çok fazla hatalarım var. Ben annesiz büyüdüm evladımı herşeyden üstün tuttum. Eşimle aram soğudu. Yani aslında tüm herşeyin karşılıklı sebepleri var. Bilemiyorum affettik sözde birbirimizi ama hala suratı asık. Ben elimden gelini payıma düşeni yapmayı kabul etmişken hala surat yapması canımı çok sıkıyor.

adam gibi konuşun suratsızlıklar tatsızlıklar için. bence adam sizi seviyor pişman olacağınızı düşünüyorum boşanırsanız.
biraz daha sakin ve mantıklı olun.

Hemen bir sihirli değnek değip düzelecek değil her şey zamanla olacak. Siz elinizden geleni yapın eşinizde bunu görüp çabalayacaktır eminim. Oturun karşılıklı konuşun onu sevdiğinizi yuvanızı yıkmak istemediğinizi açık açık söyleyin. Bu gün konuşmadıklarınıza yarın pişman olursunuz iş işten geçer. Çocuğunuza vereceğiniz en büyük değer göstergesi onu mutlu anne babanın olduğu bir ailede büyütmek. Çocuktan önce evliliğiniz sahip çıkın ki o çocukta orada kendini mutlu ve güvende hissetsin. Aile olmak, insanın kendini seven birisini bulması çok zor. Bu şans bir daha karşınıza gelmeyebilir iyi değerlendirin.

Büyük affedilmeyecek şeyler olsaydı bunları söylemezdim. Ama sizin evliliğiniz şu an kurtarılabilecek durumda. İleride kurtarılamayarak boyutlara gelmeden müdahale edin ki sonra keşke olmasın hayatınızda bu durum.

Bahsettiğiniz kıskançlıktan öte bir şey, düşüncesi pis, değil başkalarına size bile güveni yok, bu da kolay kolay değişmez. Ama çocuğunuzun hatrına inşallah değişir.

Neden suratının asık olduğunu sordun mu ?

Konuyu yeni okudum ve 8. Sayfadaki gelişmeye sevindim, kıskançlık konusunda tedavi olacaksa pek sorun kalmayacak gibi, sizde hatalarınızı görüyorsunuz zaten.
Karşılıklı çaba ile toparlar gibisiniz .

Ona buna takılma sen de artık. Bak ilk sayfalarda ne kadar üzgündün. Onu seviyorum o beni hiç sevmiyormuş nasıl ister ayrılmayı falan.. tutuşmuştun tabiri caizse. Adam gerçekten bir çaba içinde. Sen de kıla tüye takılma. Bir-kac gün içinde toparla kendini, günlük hayatınıza dönün. Minicik bebek var o yaşasın istermisin senin yaşadıklarını? Burda neler okuyoruz. Adam senden mal kaçırmıyor, yardim ediyor, büyük hatasını telafi edeceğini söylüyor, özür dilemesini biliyor.. Tamam kıskançlığı patolojik bir raddeye gelmiş ve çok çirkin bir iftira atmış. Bu büyük bir hareket. Ama arkası iyi gelecek belki. Sen de toparlamaya calis biraz kendini. Baktin olmuyor o zaman oturur bir daha konuşursunuz.

Neden suratının asık olduğunu sordun mu ?
herşey birgünde değişemezmiş. Çaba lazımmış. Ama bende onu çok yormuşm sürekli sinirli agresif olmam sevgisini azaltmış. Eğer güzel günler yaşacaksak benden de adım gelmeliymiş. Adım attım zaten davayı açmayarak daha ne yapabilirim emin değilim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…