boşanıyorum

Biz de böyle sacma sebeplerden boşanıyoruz üstelik ıkinciye hamileyim
Allah yar ve yardımcın olsun güzel kardeşim. Umarım daha mutlu olursun. Bazı şeyler emin ol olmuyorkem daha güzel. Arkanda ailende varsa şanslısın. Benim kimsem yok bu hayatta. Bir oğlum var. Kocamı çok sevdim ama bitirdi kavgalarımız saygımızı. O her ikisini kaybetti ben saygımı. Onu hala çok seviyorum salak gibi. Ama doğru olan bu. Bu hayatta kendimizi mahkum etmek yerine bazen evladımız için gidebilmeli. Her iki taraf içinde hayırlısı olur belki. Hem çocuklarımız her iki tarafıda iyi görür sevecen iyi bilir. Böyle hem ben hem kocam evladimıza iyi hayat sunamayız. Artık hayırlısı olsun kaderimizde ne varsa onu yaşayacağız

Allah yardimcin olsun cnm,huzursuzluk cok zor haklisin kurtulmakta.ama ikinizide seviyorsunuz birbirinizi,bosanmak yerine biraz uzak kalip ikininizde kafanizi biraz toplasaniz olurmuki?gidecegin yer yokmu hic akraban,kardesin ne bileyim

Allah yardimcin olsun cnm,huzursuzluk cok zor haklisin kurtulmakta.ama ikinizide seviyorsunuz birbirinizi,bosanmak yerine biraz uzak kalip ikininizde kafanizi biraz toplasaniz olurmuki?gidecegin yer yokmu hic akraban,kardesin ne bileyim
kimsem yok. Annem yok babam var ama yok bugüne kadar hiç arkamda olmadi şimdide olmaz. Durumu bildiği halde sustular. Büyük olarak bi kapımi çalıp ne sizin derdiniz demediler. Kardeşim yok. Amcam dayım halam teyzem yok. Bu hayatta tek varlığım oğlum kaldı yanımda.

Canim benim onun icinmi bu kadar ustune gidiyor acaba eşin,kimsesi yok nasilsa diyemi.kayinbaban,kayinvaliden ne diyor bu duruma peki

Eşyalarımı topluyorum demissiniz , nereye gideceksiniz peki?
Madem bu kadar oğlunu düşünüyor, kendisi gitsin ailesinin yanına en azından siz işe girip bir düzen kurana kadar.

Eşyalarımı topluyorum demissiniz , nereye gideceksiniz peki?
Madem bu kadar oğlunu düşünüyor, kendisi gitsin ailesinin yanına en azından siz işe girip bir düzen kurana kadar.
Ev buldum yarın gidicem tutmaya. Eşyaları halledicem beni uzun süre geçindirecek bir para veriyor. Altınlarıda verdi. Aylık ödemede yapıcak. Yani şuan elimdeki parayla 1 yıl geçinebilirim. O yüzden pek umursamıyoruz ikimizde. Bir an önce boşanıp herkes hayatına bakmam istiyor. Elinden gelen tum maddiyatı sağladığı için içi rahat.

Dünden razıymıs ozmn cnm kocan,bu kadar kolay senden vazgectigine gore.ozmn yolun acik olsun.cocugunla mutluluklar cnm

Diyecek birşey yok gerçekten. Şuanki kararınızın arkasında sonuna kadar durun doğru yoldasınız tek diyebileceğim bu . İnsan eşine nasıl yakıştırır bunları nasıl ağzına alırda sonra “ama seviyorum” diyebilir akıl alır gibi değil . Eşiniz ağır hasta kaçın kurtulun

Kıskançlık düzelmez de çekilemez de. Hakkınızda hayırlısı olsun ama bence en doğru kararı vermişsiniz. Bugün size böyle bir iftira atan adam yarın ne yapmaz. Bugün görmezden gelirseniz yarın daha beteriyle çıkar karşınıza. Evlenmeme şartını da kabul etmeyin derim hayat bu ne getireceği belli olmaz ayrıca o yaş çocuğunu hiçbir mahkeme babaya vermez içiniz rahat olsun

Kuzum konunun tamamını okuduguna emin misin? Adam karisinin sokağa çıkmasını istemeyen , eve gelen misafirin elini sıktığı ve sohbet ettiği için karisinin namusuna iftira atmış bir koca!! Sen böyle bir insandan boşandıktan sonra pişman olur muydun gerçekten ??

Konuyu yazarken ayrıntıları yazsaydı daha iyi olurdu aslında, konu sahibi

Allah yardımcınız olsun çok üzüldüm gerçekten,en kısa zamanda bir iş bulursaniz hem geçim kayginiz hafifler hem kafaniz dağılır bence,hakkınızda hayirlisi

herkese teşekkürler. Içimin yanması normal mi aizce? Geçecek mi bu günler? Aklımı kaçırmadan atlatabilirmiyim? Minicik bir bebekle sıfır destekle nasıl dimdik durabilirim. Içim eziliyor boğuluyorum şuan. Güzel günlerimize üzülüyorum. Allah kahretsin malesef seviyorum...

Hakkınızda hayırlısı olsun . Çocuk olunca güzel giden evlilikte bile sürtüşmeler olabiliyor. Tekrar deneyin diycektim ama yazdığın kıskançlık konusu çok üst düzey bir tartışma. Bir arkadaşımın eşi de çok kıskançmış . Rüyasında eşinin kendisini aldattığını görüp yatarken boğazına sarılmış . Ne yaptın diye sordum .Ay yat Allah aşkına demiş. Zamanla azaldı dedi. Şimdi iki çocukları var . Arkadaşım çalışıyor.

Oda evlenmeyecekse kabul edin yoksa ... Gitsin... Yani güle güle... Tövbe tövbe.

öyle yapana kadar kendi çekip gitseydi boşu boşuna çocuğun düzenini bozacaksiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…