Allah yar ve yardımcın olsun güzel kardeşim. Umarım daha mutlu olursun. Bazı şeyler emin ol olmuyorkem daha güzel. Arkanda ailende varsa şanslısın. Benim kimsem yok bu hayatta. Bir oğlum var. Kocamı çok sevdim ama bitirdi kavgalarımız saygımızı. O her ikisini kaybetti ben saygımı. Onu hala çok seviyorum salak gibi. Ama doğru olan bu. Bu hayatta kendimizi mahkum etmek yerine bazen evladımız için gidebilmeli. Her iki taraf içinde hayırlısı olur belki. Hem çocuklarımız her iki tarafıda iyi görür sevecen iyi bilir. Böyle hem ben hem kocam evladimıza iyi hayat sunamayız. Artık hayırlısı olsun kaderimizde ne varsa onu yaşayacağızBiz de böyle sacma sebeplerden boşanıyoruz üstelik ıkinciye hamileyim
kimsem yok. Annem yok babam var ama yok bugüne kadar hiç arkamda olmadi şimdide olmaz. Durumu bildiği halde sustular. Büyük olarak bi kapımi çalıp ne sizin derdiniz demediler. Kardeşim yok. Amcam dayım halam teyzem yok. Bu hayatta tek varlığım oğlum kaldı yanımda.Allah yardimcin olsun cnm,huzursuzluk cok zor haklisin kurtulmakta.ama ikinizide seviyorsunuz birbirinizi,bosanmak yerine biraz uzak kalip ikininizde kafanizi biraz toplasaniz olurmuki?gidecegin yer yokmu hic akraban,kardesin ne bileyim
Canim benim onun icinmi bu kadar ustune gidiyor acaba eşin,kimsesi yok nasilsa diyemi.kayinbaban,kayinvaliden ne diyor bu duruma pekikimsem yok. Annem yok babam var ama yok bugüne kadar hiç arkamda olmadi şimdide olmaz. Durumu bildiği halde sustular. Büyük olarak bi kapımi çalıp ne sizin derdiniz demediler. Kardeşim yok. Amcam dayım halam teyzem yok. Bu hayatta tek varlığım oğlum kaldı yanımda.
Eşyalarımı topluyorum demissiniz , nereye gideceksiniz peki?kimsem yok. Annem yok babam var ama yok bugüne kadar hiç arkamda olmadi şimdide olmaz. Durumu bildiği halde sustular. Büyük olarak bi kapımi çalıp ne sizin derdiniz demediler. Kardeşim yok. Amcam dayım halam teyzem yok. Bu hayatta tek varlığım oğlum kaldı yanımda.
kayınpederin durumlardan haberi bile yok. Kayınvalidem olmazsa ayrılın ölüm yok ya diyor.Canim benim onun icinmi bu kadar ustune gidiyor acaba eşin,kimsesi yok nasilsa diyemi.kayinbaban,kayinvaliden ne diyor bu duruma peki
Ev buldum yarın gidicem tutmaya. Eşyaları halledicem beni uzun süre geçindirecek bir para veriyor. Altınlarıda verdi. Aylık ödemede yapıcak. Yani şuan elimdeki parayla 1 yıl geçinebilirim. O yüzden pek umursamıyoruz ikimizde. Bir an önce boşanıp herkes hayatına bakmam istiyor. Elinden gelen tum maddiyatı sağladığı için içi rahat.Eşyalarımı topluyorum demissiniz , nereye gideceksiniz peki?
Madem bu kadar oğlunu düşünüyor, kendisi gitsin ailesinin yanına en azından siz işe girip bir düzen kurana kadar.
Dünden razıymıs ozmn cnm kocan,bu kadar kolay senden vazgectigine gore.ozmn yolun acik olsun.cocugunla mutluluklar cnmEv buldum yarın gidicem tutmaya. Eşyaları halledicem beni uzun süre geçindirecek bir para veriyor. Altınlarıda verdi. Aylık ödemede yapıcak. Yani şuan elimdeki parayla 1 yıl geçinebilirim. O yüzden pek umursamıyoruz ikimizde. Bir an önce boşanıp herkes hayatına bakmam istiyor. Elinden gelen tum maddiyatı sağladığı için içi rahat.
Diyecek birşey yok gerçekten. Şuanki kararınızın arkasında sonuna kadar durun doğru yoldasınız tek diyebileceğim bu . İnsan eşine nasıl yakıştırır bunları nasıl ağzına alırda sonra “ama seviyorum” diyebilir akıl alır gibi değil . Eşiniz ağır hasta kaçın kurtulunKıskançlık söyle. Hep kıskançtı ama bunun için ağır hakaretler etmezdi. Ben hep alttan alırdım. Yapım geregi zaten sessiz suskun pek insanlarla haşır neşir olan bir yapım yok ama çocuktan sonra ister istemez hastane park orasi burasi derken evden çıkmalarım arttı. Eş kişisi iftira atti namusuma. Bu beni çileden çıkardı.
Olayda şu oğlum daha 1 buçuk aylıktı ve evimize misafir geldi. Karı kocalardı. Sohbet muhabbet derken beyfendi bana ee zor olmuyor mu çocuk bizde düşünüyoruz korkuyoruz dedi. Bende gülerek her zorluğun sonunda hep kötü şeyler yoktur bakın ne kadar güzel bu zor olsa ne olur unutuluyor herşey dedim. Giderkende kapiya uğurlamaya cıktik. Tesettürluyüm yeterli olmasada dinimin getirilerine önem veririm. Biri elini uzatmadiğı taktirde uzatıp tokalaşmam. Beyfendi elini uzattı ayip olur diye bende uzattım. Gittiklerinde kavga ettik. Neymiş gözüm varmış. Can atmışım tokalaşmaya hep gözlerine bakıp gülmüşüm. Normalde sessiz sakin konuşmazsın adami görünce cilve yapmişim. Bide akrabamiz eşimin yani. Bu olaydan sonra ipler koptu. Resmen köle hayatına döndü hayatim. O gitme dedi ben gittim. O giyme dedi ben giydim. Guvenin yoksa git dedim. Seviyorum dedi. Seven insan iftira atabilir mi allah aşkına.
Bugunde kavga ettik. 8 aydır ayda bir kez birlikte oluyoruz. Sabah kalktı banyoya gitti direk. Umursamadım. Çok oldu sevgim oleli ama saygımıda kaybettim. Sonra bana ne işe yariyorsun karılık yapmıyosun. Seni istemiyorum sevmiyorum. Işine gelirse böyle yaşa dedi. Bende kalktim hazırlandım. Gidersen öldürürüm oğlumu bırak git dedi. Bi canım var al alacaksan dedim. Üstüme yürüdü cam çerçeve indi bana vurmadi ama herşeyi kırdı döktü. Burda koptu olay o gitti şimdi hazırlanmam için. Bende eşyalarımı hazırlıyorum.
Kuzum konunun tamamını okuduguna emin misin? Adam karisinin sokağa çıkmasını istemeyen , eve gelen misafirin elini sıktığı ve sohbet ettiği için karisinin namusuna iftira atmış bir koca!! Sen böyle bir insandan boşandıktan sonra pişman olur muydun gerçekten ??Anlattığınıza bakılırsa boşanmak için tek sebep ben sizi gördüm.
Bozuk psikolojinizin faturasını kocana kesmemeniz lazım.
Normalde boşanan kadına destek olurum ama siz boşandıktan sonra pişman olacaksınız bence.
Konuyu yazarken ayrıntıları yazsaydı daha iyi olurdu aslında, konu sahibiKuzum konunun tamamını okuduguna emin misin? Adam karisinin sokağa çıkmasını istemeyen , eve gelen misafirin elini sıktığı ve sohbet ettiği için karisinin namusuna iftira atmış bir koca!! Sen böyle bir insandan boşandıktan sonra pişman olur muydun gerçekten ??
Hakkınızda hayırlısı olsun . Çocuk olunca güzel giden evlilikte bile sürtüşmeler olabiliyor. Tekrar deneyin diycektim ama yazdığın kıskançlık konusu çok üst düzey bir tartışma. Bir arkadaşımın eşi de çok kıskançmış . Rüyasında eşinin kendisini aldattığını görüp yatarken boğazına sarılmış . Ne yaptın diye sordum .Ay yat Allah aşkına demiş. Zamanla azaldı dedi. Şimdi iki çocukları var . Arkadaşım çalışıyor.Allah yar ve yardımcın olsun güzel kardeşim. Umarım daha mutlu olursun. Bazı şeyler emin ol olmuyorkem daha güzel. Arkanda ailende varsa şanslısın. Benim kimsem yok bu hayatta. Bir oğlum var. Kocamı çok sevdim ama bitirdi kavgalarımız saygımızı. O her ikisini kaybetti ben saygımı. Onu hala çok seviyorum salak gibi. Ama doğru olan bu. Bu hayatta kendimizi mahkum etmek yerine bazen evladımız için gidebilmeli. Her iki taraf içinde hayırlısı olur belki. Hem çocuklarımız her iki tarafıda iyi görür sevecen iyi bilir. Böyle hem ben hem kocam evladimıza iyi hayat sunamayız. Artık hayırlısı olsun kaderimizde ne varsa onu yaşayacağız
Oda evlenmeyecekse kabul edin yoksa ... Gitsin... Yani güle güle... Tövbe tövbe.2 buçk yıllık evliyim. Bir oğlum var sekiz aylık. Birbirimizi çok severek evlendik. Allah aşkı kahretsin. Gözümü kör etmiş. Eşim kötü bir insan değil hatta tam aksine iyi bir insan. Ama biz yapamadık. Çok zıt karakterleriz. Ev işlerine yardım eder çoçuğumuzla ilgilenir. Ama kıskamç. Çok kıskanç. Hayatı zehir edecek derecede kıskanç.
Yapım gereği çabuk parlar yıkar dökerim ama pişman olurum. Eşimde çok sinirlidir. Olmadı denedik olduramadık. Çocuk olana kadar çok mutluydum. Ama sekiz aydır 1 gün olmazsa 2. gün kavga. Biktım artık. Nefret ediyorum hayattan. Yıllarca ailem denen mahluklardan çektim. Üvey anne dayaklari yedim. Ac kaldım. Yurtlara atıldım. Mecbur sokakta kaldım evlendim. Sevdiğimi sandım. Bana sahip çıktı kul köle olurum dedim. Ama yapamadım. Bana bunca iyilik bile yapmış olsa yaptiğı bir kötülüğü silemedim. O 10 adım attıysa ben iki adımı zor gittim
Yarın adliyeye gidicez. Anlaşmali boşanma ne kadar sürer. Şuan işim yok ama ev tutacak iş bulacak ve çocuguma bakicı bulacak kadar maddi imkanim var beni idare eder. Arkamda kimsem yok. Lanet olsun. Şu hayatta hep aci çektim.
Anlaşmalı boşanma ne kadar sürer? Mal paylasımı velayet her konuda anlaştık. Ama eş kişisinin tek şarti evlenmemem çocugun velayeti gecicek ona kabul etmeli miyim?
Bebeğim hasta şuan cevap veremesemde gece hepinize tek tek yazıcam herkesten allah razı olsun.
öyle yapana kadar kendi çekip gitseydi boşu boşuna çocuğun düzenini bozacaksinizEv buldum yarın gidicem tutmaya. Eşyaları halledicem beni uzun süre geçindirecek bir para veriyor. Altınlarıda verdi. Aylık ödemede yapıcak. Yani şuan elimdeki parayla 1 yıl geçinebilirim. O yüzden pek umursamıyoruz ikimizde. Bir an önce boşanıp herkes hayatına bakmam istiyor. Elinden gelen tum maddiyatı sağladığı için içi rahat.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?