- 6 Temmuz 2020
- 141
- 235
- 103
- Konu Sahibi laytralaylom
-
Özel değilse boşanma sebebinizi öğrenebilir miyim?O sorunları ve taşınma işini yaşamız biri olarak o evden çıktıktan sonra çok rahatlayacaksınız hiçbir şeyiniz kalmadığında artık o da bitecek sizin için.
Ben anlaşmalı taraftarıyım. O avukatıyla bu hafta görüşecek, haber verecek bana.Nasıl boşanacaksınız anlaşmalı mı 1 yılı bekleyecek misiniz
Ben gündeme getirmedim, kendisi nikahımızda tebrik etme nezaketini dahi göstermeyen akrabasına gitmemizi teklif etti. Tartışma oradan çıktı. Tedavi gördüm, eskiden daha basit konularda da sinirlenirdim, artık sadece sabrım çok zorlanınca içimden şeytan çıkıyor. Hakaret küfür konusunda haklı olmadığımı biliyorum. Olan oldu maalesef.Ben sizi haksız buldum. Maalesef herkes aileci bu da doğru değil ama ısıtıp ısıtıp aileyi gündeme getirmemek gerek. Hadi geldi gündeme tartıştınız da hakaret ve küfür aşırı yanlış. Tedavi olmayı denediniz mi? Ben de aşırı tez canlıyım ama hakaret küfür etmem ancak bağ koparsa sallarım arkasından
Bunlar için boşanılmaz ama. Ev terk etme sebebi hakaretler mi acaba? Yoksa rutin bir şekilde gidiyor mu?Ben gündeme getirmedim, kendisi nikahımızda tebrik etme nezaketini dahi göstermeyen akrabasına gitmemizi teklif etti. Tartışma oradan çıktı. Tedavi gördüm, eskiden daha basit konularda da sinirlenirdim, artık sadece sabrım çok zorlanınca içimden şeytan çıkıyor. Hakaret küfür konusunda haklı olmadığımı biliyorum. Olan oldu maalesef.
Rutin bir şekilde ailesi yüzünden kavga ediyoruz. Ben dozu kaçırıyorum ve o gidiyor.Bunlar için boşanılmaz ama. Ev terk etme sebebi hakaretler mi acaba? Yoksa rutin bir şekilde gidiyor mu?
Anladım ikinizde hatalısınız terapi alın ya da birsüre ayrı kalın.boşanmak için erkenRutin bir şekilde ailesi yüzünden kavga ediyoruz. Ben dozu kaçırıyorum ve o gidiyor.
çift terapisi aldık :) anca bu kadar işe yaradı işte. Teşekkürler yorumlarınız için...Anladım ikinizde hatalısınız terapi alın ya da birsüre ayrı kalın.boşanmak için erken
Çözmeye çalıştı gitmeden önce, hiç çalışmadı diyemem. Ama onun sorun çözme anlayışı benimkiyle farklı. Ailemle konuşacağım ben de üzülüyorum böyle olmanıza diyor, ama evin küçük oğlu gibi mi konuşacak yoksa bir kadının kocası gibi mi konuşacak ailesiyle diye sorduğumda karşımda küçük bir çocuk görüyorum. Bir de ailesi beni zaten pek istekli almadı gelin olarak. Boşanmamızı da ciddi olarak istiyorlar. Bunu kabullenmek istemiyor, Ona kalsa ailesinin zamana ihtiyacı var, zamanı gelince benimle iyi olacaklar. ailesine sınırlarını keskince çizemiyor. Üzerim, kırarım, kaybederim endişesi var, Çizemeyecek de. Ben ailesiyle görüşmesine hiç karışmadığım halde ailem mi karım mı ikilemine girdi ve sanırım ailesini seçti, gitti. Yolu açık olsun. Sizin adınıza çok sevindim. İnşallah böyle devam eder...Sevgiliyken çözülmedi
Nişanlıyken de evliyken de
Ben sizi anlıyorum bende evliliğimin ilk üç ayı ciddi öfke kontrolü problemi yaşadim en son sanırım sinir krizi geçirdim tıbbi olarak dlgru mu bilmiyorum ama nefes alamadım yüzüm resmen uyuştu ondan sonra gerçekten korktum kendimden . Eşime dedim ki en değerli benim ben hiç iyi değilim ya son vereceksin bu işlere ya burda bitirelim çok ciddiydim ve o sorunlar ondan sonra çözüldü . Sizin eşiniz ise skrunlari çözmek yerine evden gidiyor. Bilmiyorum benim yaşadığım aşamaya gelmenizi istemem . Üç buçuk yıllık evliyim eşim düzeldi sonra çocuk sahibi olduk. Hala herşey düzeldi mi diye sorarsaniz ailesi hala aynı çocukla birlikte yine problemler yaşandı sanki başa döndük Allah'tan bu sefer eşim yanımdaydı olmasaydı ayrilirdim bu defa yani bilmiyorum bu bir risk konu sahibi. Sürekli evi terk ederse toparlamak için adım atmazsa bu evlilik yürümez ki . Delirene değil bazen delirtene sormak lazım .
En doğrusunu yapmışsınız ana kuzusu biriyle ömür geçmez ya kabul edip görmezden gelinecek ya da ayrılacak. Aksi adamı kanser eder. En çok üzüldüğümde bu sitede çiftlerin en büyük kavga sebebinin erkeğin hep ana kuzusu olması, önceliği ve en büyük değer her zaman eşine ailesine değilde kendi ailesine vermesi. Sanki eşinin ailesi farklı bir gezegenden gelmiş gibi tavırlar sergilemeleri.. Ben çevremde de çok duyardım ama bu denli olduğunu bilmiyordum. Seni görmezden gelen, sadece kendi fikirlerini ve ailesini önemseyen biriyle evleneceğine gerçekten ömür boyu bekar kal daha iyi. O yüzden genelde eleştiriyorum başta da böyleydi biraz diyenleri. Bu basit görülecek, sonradan değişeceğini düşüneceğiniz bir davranış, alışkanlık değil. Asla değişmezler. Bi üyeye daha yazmıştım '' değişir mi? '' diye sorduğunda. Ona da '' sizden bile vazgeçer, boşanalım deseniz kabul eder ama değişmez '' demiştim. O yüzden hiç başlamamak en iyisi. Kuzenimde öyle hatta resmen hizmetçiliğini yapıyor eşinin ailesine. Her hafta giderler 2 3 gün kalır hizmetini eder eşi varını, yoğunu onlara adar. Ama kuzenim memnun gibi bi şey böylece sürüyor evliliği. Dediğim gibi aksi mümkün değil zaten. Hakkınızda hayırlısı olsun boşanmak sorun değil sadece sizin katlanamayacağınızı düşündüğünüz davranışları görmezden gelmeyin.Merhaba,
7 aylık evliyim, eşim geçen hafta evi terk etti, ben de kendime bir ev buldum ve gelecek hafta sonu kendime ait eşyaları alıp taşınıyorum.
Ailesiyle bazı problemler yaşadık. Genel olarak hatalı olan onlar. Sorunumuz onun ailesine olan aşırı düşkünlüğü ve hassaslığı, beni ailesine karşı savunamayışı; arkamda duramayışı, genel olarak hayatta pasif oluşu, benim ise öfke kontrol problemim; anlaşılmadığımda bağırmam,daha da ileri gidersem küfür ve hakaret etmem, çok tezcanlı ve aktif olmam.
Sevgiliyken ve nişanlıyken de benzer sorunlar yaşadık, bile bile lades dedik kendimiz ettik kendimiz bulduk diyelim.
Daha önce de evi terk ettiği olmuştu, evde kalmaya devam etmiştim. Sonra barıştık. Ama artık bu kadar olay üzerine, sürekli evi terk eden bir adamı evde oturup beklemeyi hazmedemediğim ve sorunların çözüleceğine inanmadığım için kendimi de sinir krizlerine girip yıpratmak istemiyorum. Evi terk edişinin ertesi günü kendi evimi tuttum.
Yapı olarak ben önce üzülen sonra yoluna devam eden birisiyim. O da önce vurdumduymaz davranıp sonra acısı çıkanlardan. Bilmiyorum belki de mantığım bu iş olmayacak dediği için onun yumuşamasını, adım atmasını beklemeden yolları ayırmak istedim. Yaşadığımız semt benim hiç istemediğim, sevmediğim ama borçlar bitene kadar oturmamızı rica ettiği bekarlık eviydi zaten. O nedenle evden ayrılma fikri zor gelmedi.
Şimdi eşyalarımı topluyorum ama çok zorlanıyorum. Annem yapıyor her işi. Pek elimi sürmek istemiyorum. Bir yanım gitmeyi istemiyor yani.
Bu süreci daha önce yaşayanlardan yorum ve öneride bulunmalarını rica edebilir miyim?
Sevgiler.
Görmezden gelebilecek bir yapım yok... Beni tamamen görmezden geldi de diyemem, ama onlara gösterdiği hassasiyeti bana pek göstermedi...En doğrusunu yapmışsınız ana kuzusu biriyle ömür geçmez ya kabul edip görmezden gelinecek ya da ayrılacak. Aksi adamı kanser eder. En çok üzüldüğümde bu sitede çiftlerin en büyük kavga sebebinin erkeğin hep ana kuzusu olması, önceliği ve en büyük değer her zaman eşine ailesine değilde kendi ailesine vermesi. Sanki eşinin ailesi farklı bir gezegenden gelmiş gibi tavırlar sergilemeleri.. Ben çevremde de çok duyardım ama bu denli olduğunu bilmiyordum. Seni görmezden gelen, sadece kendi fikirlerini ve ailesini önemseyen biriyle evleneceğine gerçekten ömür boyu bekar kal daha iyi. O yüzden genelde eleştiriyorum başta da böyleydi biraz diyenleri. Bu basit görülecek, sonradan değişeceğini düşüneceğiniz bir davranış, alışkanlık değil. Asla değişmezler. Bi üyeye daha yazmıştım '' değişir mi? '' diye sorduğunda. Ona da '' sizden bile vazgeçer, boşanalım deseniz kabul eder ama değişmez '' demiştim. O yüzden hiç başlamamak en iyisi. Kuzenimde öyle hatta resmen hizmetçiliğini yapıyor eşinin ailesine. Her hafta giderler 2 3 gün kalır hizmetini eder eşi varını, yoğunu onlara adar. Ama kuzenim memnun gibi bi şey böylece sürüyor evliliği. Dediğim gibi aksi mümkün değil zaten. Hakkınızda hayırlısı olsun boşanmak sorun değil sadece sizin katlanamayacağınızı düşündüğünüz davranışları görmezden gelmeyin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?