Boşanıyorum.

Gözlerim yaşardı yorumunuzu okuyunca. Teşekkür ederim. Ben de pişman olur muyum diye çok yiyorum kendimi. Ettiğim küfürler yüzünden mi bu hale geldik diyorum bazen. Her ne olursa olsun keşke ben ağzımı bozmasaydım ama sebeplerim de ortada. İnşallah ben de ileride sizin gibi dönüp baktığımda içim rahat olur. Allah hepimizin yardımcısı olsun, iyi insanlarla karşılaştırsın.

Kesinlikle bu zamanda evlenilmez, eşin iyi olsa bile evlilik çok zor..

Bunlar hep karşının manipüle etmeleri sonucu oluşan duygular..
Siz normal bir insan olarak etki ye tepki veriyorsunuz ama karşı size deli muamelesi yapıyor.
Emin olun acınıza alıştıkça doğruları daha net görmeye başlarsınız.
Yapacak hiç birşey yok elden gelinen her şey yapıldı ama böyle insanlarla ömür geçmez.
Amin vakti saati var her şeyin hakkımızda hayırlısı olsun

Merhaba herkese,

Yılbaşı gecesi şöyle bir konu açmıştım:

Kendi de aynı gece bir sosyal medya platformu üzerinden şöyle bir yazı paylaştı: “canımdan can gitti. en çok korktuğum şey başıma geldi, nefret edildiğimi kalben hissettiğim tek ve o son an.”

Açıkçası hala biraz hüzünlüyüm. Herhangi bir şekilde iletişime geçmedik.

Konumu okuyan arkadaşlar yorumda bulunabilirlerse çok sevinirim. Biraz içimi dökmeye ihtiyacım var.

Sevgiler…

Sizi suçluyor.

Evet sosyal medyada beğendiği bütün paylaşımlar da beni suçlama üzerine.

Biraz daha suçlanırsam suçlu olduğuma inanacağım sanırım…
İlla tepki vermek istiyorsanız, sosyal medyada durumunuzu şu şekil yapabilirsiniz.

Eklentiler

• Screenshot_20230111-142836_WhatsApp.webp
    2,2 KB · Görüntüleme: 52
Umarım bu sürecı hayırlı bır sekılde atlatırsınız. Çift terapıstıne gıtsenız belkı duzelır dıcem ama bazı şeyler gerçekten çözülmüyor. Hep lades dıyıp sonra aynı yerden vuruluyorum. Çok zor işler. Allah yardımcınız olsun

Ne probleminiz var bilemiyorum da küfür hakaret nedir?
Davranış bozukluğunuz var sanırım.
Kimse sizin hakaretleri izi kaldırmak zorunda değil bir kere evlendik diye.
Bazı kadınlarda bu var nasılsa evlendik ağzıma geleni sayayım bazı erkeklerde de var.
Saygısız küfür hakaret eden bir adamı 5 dakika tutmam hayatımda

Hemencecik davranış bozukluğu analizi yapmak yerine konuyu detaylı okusaydınız problemin ne olduğunu da, benim davranışlarımı savunmadığımı da anlardınız. Bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmayın, konumdan da uzak durun.

Buraya konu yazdıysan her türlü yorumu kaldırmak zorundasın bu bir.
Saygısız küfürbaz birine yorum yapmamam gerek haklısın .

Öncelikle hakkınızda hayırlısı olsun.
Kendinizi ve eşinizi çok iyi tanımlamışsınız bundan yola çıkarak kavga anınızı düşünüyorum. Olmaması gereken şeyler olmuş her ne kadar eşinizin evi terk etmesi doğru olmasa da sizin de küfür ederek bağırmanız aynı seviye de doğru değil.. yani burada eşit seviyede haksızsınız.
Aile konusuna gelince, lütfen bana kızmayın fakat bir iki yorumda tercihten bahsedilmiş.
Bir evlat için en acı şey olmalı tercih zorunda bırakılmak. Eşime hala çok aşığım fakat bana böyle birşey sunsa ailemi seçerim evladım olmasına rağmen.
Ben böyle durumlarda kişinin sorunlarını kendisinin çözmesi taraftarıyım. Ailesiyle sorunlarınız mı var? siz konuşabilecek yetişkinliktesiniz. Konuşarak çözemediniz mi? Eşinize "ben yapabilecek herşeyi yaptım fakat hala aynı seviyedeyiz bu saatten sonra kendime saygısızlık olarak algılarım bu yüzden seviye koymak zorundayım. Sen istediğin zaman görüş git gel fakat artık benden bekleme" dediğiniz de ama sakince :) eşiniz bence bunu anlayacaktır.
Sanırım bir inatlaşma durumu olmuş.

En sevdiğininizi hayal edin ve eşinizden hoşlanmadığını arada kalmak inanılmaz kötü birşey.

O sizi tebrik etmeyen akraba, şuan çok mu üzgündür ya da çok mu mutludur.. ama bakın siz şuan ne hayallerle kurduğunuz yuvanızı dağıtmak üzeresiniz.
Her zaman derim haklı olmayı değil, mutlu olmayı seçin

Her zaman derim haklı olmayı değil, mutlu olmayı seçin
Böyle böyle ağzımızın tavanına salıncak kurup sallana sallana s..tılar zaten amaaan Herkes kendi delisine sahip çıkacak, aksi olunca hem bi işe yaramıyor hem sen kötü oluyorsun.

Böyle böyle ağzımızın tavanına salıncak kurup sallana sallana s..tılar zaten amaaan Herkes kendi delisine sahip çıkacak, aksi olunca hem bi işe yaramıyor hem sen kötü oluyorsun.
Bu kendinizi kullandırın, isteyen size istediği gibi davransın siz yine gülüp geçin demek değil ki.
Aksine sınırlarınızı belirleyin, anlamayan insanlara anlatmak için çaba göstermeyin ayrıntılarda boğulup güzel şeyler görmeyi engellemeyin demek.
Yani konuda yola çıkarsak biri benim düğünüme gelmiş gelmemiş, tebrik etmiş etmemiş hiç umrumda değil. Bunlara takılıp, boğulmam ben.
Benim pencerelerim çok daha farklı yönde açıktır.
Benim dedem gelmedi düğünüme hatta keyfine ee şimle kac kere ziyaretine gittik :) Ne olacak ki yani eşimin ve benim umrumda bile değil gelip gelmemesi.
Gelmeyip, tebrik etmeyen kişiler de olmuştur (konu üzerinden düşünüyorum da ) onlara da takılmam ki hatta özel günlerine çagırsalar, müsait olursam giderim.
Yani bana böyle o takılmış, bu yapılmıs, şu söylenmiş .. çok saçma geliyor

Kısa zaman önce sağlık sorunumdan dolayı üye oldum buraya. Ara ara gelip BDV bölümünü okuyorum. Dehşete düşüren eş konularını okuyup, inanamıyorum o kadının hala nasıl boşanmamasına ve hala evliliğinden ümit beklemesine. Sonra çaresizliği, eğitimsizliği düşünüyorum içim acıyor bir kadın olarak.

Fakat ilk kez bu konuda boşanılmasına üzüldüm. Kişileri hiç tanımıyorum ama yorumları okudum ve konu sahibi kendini, eşini iyi bir şekilde tanımlamış. Konuyu ailemden biri olarak düşünürek ele alıyorum. Bunlar çözülemeyecek şeyler değil. Takılan konular çok basit.. anladığım kadarıyla eşi de öyle saygısız, direten, bencil bir adam değil. Sadece herkes gibi ailesine düşkün fakat eşiyle o dengeyi henüz sağlayamamış. Eş bu süreçte çok aşırı tepkiler verince, o da evdeb giderek hata yapmış.
Bence iki tarafta yeni hayatlarını kurarken sadece biraz bocalamış. Ciddi bir iletişim sorunu yaşanmış evlerinin içine 3.kişileri sokarak inatlaşmalar başlanmış.
Ben iki tarafında hala birbirini sevdiğine inanıyorum ve iki tarafta zamanla sakinleşince bu sorunları çözebilecektir. Şuan fevri hareketler ve can yakma belki ders verme duyguları harekete geçmiş ama çok taze bir süreç içindeler ve boşluktalar. Burada haklı taraf asla yok.

Ailesi arayıp sormadığı için konuşmak gibi bir durumumuz olamadı. Hoş ben de arayabilirdim ama onların hatalı olduklarını düşündüğüm için adım atmadım. Adım gelirse karşılık verecektim eşimle de mutabık kalmıştık. Sonra farkettim ki adım asla gelmeyecek. Çünkü beni istemiyorlardı en başından beri. Ailesinin de bu ayrılıktan dolayı keyiflerinin yerinde olduğunu düşünüyorum. Oğullarının mutluluğu önemli olsaydı bu şekilde davranmazlardı zira.

ben de hayret ediyorum bu olaydan nasıl buralara geldiğimize ama eşim mücadeleci bir insan değil, baktı ki olaylar büyüyecek, bir çözümü de yok, ailesini tercih etti. Ben ona ya ben ya ailen asla demedim, taraf olmasını istedim ama haklının tarafında olmasını. Taraf olmak da bir tarafı seçip diğer tarafı silmek değil benim açımdan.

Eşim sessiz, sakin, kendi halinde, herkesin uyumlu olmasını isteyen bir insan. Dengeyi sağlayamadığı gibi sağlayabileceğini de düşünmüyorum. Çünkü daha önce de benzer konularda krizler yaşadık ve ayrıldık. Her defasında yanımda olacağını söyledi ama olamadı. Benim de aşırı tepki vermem bu birikimin bir sonucu aslında. Keşke yapmasaydım, bitseydi yine ama yapmasaydım.

Seviyoruz evet, ama eminim o hala beni suçluyor, bense haklı-haksız aramayı bıraktım, ayrılığı kabullendim. Arayacağını düşünmüyorum, ben de asla aramayacağım. Çünkü tekrar tekrar aynı şeyleri yaşadığım için çok kırgın ve yorgunum. Demek ki birbirimiz için doğru insanlar değildik, beklentilerimiz bambaşka diyorum.

Yine de insan üzülüyor, keşke böyle olmasaydı diye…

Değerli yorumlarınız için çok teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…