- 17 Aralık 2022
- 111
- 260
- 33
- 40
- Konu Sahibi laytralaylom
-
Psikolog desteği alabilirsiniz, daha evliliğiniz çok yeni. Aile danışmanına gitmeden boşanma kararı vermeyin derimMerhaba,
7 aylık evliyim, eşim geçen hafta evi terk etti, ben de kendime bir ev buldum ve gelecek hafta sonu kendime ait eşyaları alıp taşınıyorum.
Ailesiyle bazı problemler yaşadık. Genel olarak hatalı olan onlar. Sorunumuz onun ailesine olan aşırı düşkünlüğü ve hassaslığı, beni ailesine karşı savunamayışı; arkamda duramayışı, genel olarak hayatta pasif oluşu, benim ise öfke kontrol problemim; anlaşılmadığımda bağırmam,daha da ileri gidersem küfür ve hakaret etmem, çok tezcanlı ve aktif olmam.
Sevgiliyken ve nişanlıyken de benzer sorunlar yaşadık, bile bile lades dedik kendimiz ettik kendimiz bulduk diyelim.
Daha önce de evi terk ettiği olmuştu, evde kalmaya devam etmiştim. Sonra barıştık. Ama artık bu kadar olay üzerine, sürekli evi terk eden bir adamı evde oturup beklemeyi hazmedemediğim ve sorunların çözüleceğine inanmadığım için kendimi de sinir krizlerine girip yıpratmak istemiyorum. Evi terk edişinin ertesi günü kendi evimi tuttum.
Yapı olarak ben önce üzülen sonra yoluna devam eden birisiyim. O da önce vurdumduymaz davranıp sonra acısı çıkanlardan. Bilmiyorum belki de mantığım bu iş olmayacak dediği için onun yumuşamasını, adım atmasını beklemeden yolları ayırmak istedim. Yaşadığımız semt benim hiç istemediğim, sevmediğim ama borçlar bitene kadar oturmamızı rica ettiği bekarlık eviydi zaten. O nedenle evden ayrılma fikri zor gelmedi.
Şimdi eşyalarımı topluyorum ama çok zorlanıyorum. Annem yapıyor her işi. Pek elimi sürmek istemiyorum. Bir yanım gitmeyi istemiyor yani.
Bu süreci daha önce yaşayanlardan yorum ve öneride bulunmalarını rica edebilir miyim?
Sevgiler.
Pişman oldu mu eski eşiniz? Ben pişman olsun istiyorum daNe kadar çok varmışız yahu.
Alın benden de okadar aynı şeyleri yaşadım ancak 8 ay dayanabildim bunlara en sonunda şiddet de olunca boşandım.
Geçmez denilen ne varsa insan alışıyor artık ilk etkisi gibi can acıtmıyor.
Terapi aldık, bu aldığımız hali. :) çok yorgun ve kırgınım, mücadele de ettim, eşimi de seviyorum ama bir yere kadar.Psikolog desteği alabilirsiniz, daha evliliğiniz çok yeni. Aile danışmanına gitmeden boşanma kararı vermeyin derim
Aslında bu öfke halı ve eşinizin sorunlarla baş edemeyip kaçması her ilişkide ( iş, sosyal) problem. Tülay kök un videolarini dinlemenizi tavsiye ederim. Ayrilsaniz bile sizin iyi olmaniz lazimTerapi aldık, bu aldığımız hali. :) çok yorgun ve kırgınım, mücadele de ettim, eşimi de seviyorum ama bir yere kadar.
o kadar içim acıyor kiNe kadar çok varmışız yahu.
Alın benden de okadar aynı şeyleri yaşadım ancak 8 ay dayanabildim bunlara en sonunda şiddet de olunca boşandım.
o kadar içim acıyor kiNe kadar çok varmışız yahu.
Bazen görüşmemek daha iyi sanırım. Bende psikolojik olarak çok etkilendiğim için görüşmeme kararı aldım. Şuan daha iyiyimBen de benzer sorunlar yaşadım.neler getirdiler başıma anlatsam roman olur. Bi de ailemden kaç saat uzağa gelin geldim kimsem yoktu.baktim ciddi anlamda hasta olucam.eşimin ailesi istemiyolardi en bastan beni. Bi gün karşıma aldım eşimi dedimki ben kimseyle görüşmek istemiyorum sen istersen git. Tamam dedi. Ben gitmeyince onun da gitmeleri azaldı. Artık ben zorla gönderiyorum sırf kafam rahat olsun diye. Her seyi tek basima koca sehirde yalniz hallediyorum anam babam kardeslerim uzakta. Tek de olsam su an psikolojim cok iyi. Eşim arkamdaydi hep. Cok denedik. O da bakti ailesi durmuyor kararima saygi duydu.Hakkında hayırlısı olsun canim benim. Neler yaşadığını tahmin edebiliyorum. Inşallah bundan sonra çok mutlu olursun
Kesinlikle öyleBazen görüşmemek daha iyi sanırım. Bende psikolojik olarak çok etkilendiğim için görüşmeme kararı aldım. Şuan daha iyiyim
Onu hangi insan istemez ki.Pişman oldu mu eski eşiniz? Ben pişman olsun istiyorum da
Kuzum benim ya anlıyorum seni aynı evrelerden geçtim ha arada yokluyor ama geçiyor geçecek yeniden olur o istediğin yuva ama bu defa doğru adamla buna inan ☘o kadar içim acıyor ki
ben zannetmiştim ki beni kızı yerine koyacaklar
mutlu olacağım bir yuvam olacak
eşime sarılacağım tv karşısında birlikte uyuyacağız
yavrularım evlatlarım olacak
kalbime iğneler batıyor
İş hayatımda asla bu kadar öfkelenmiyorum. Çok başarılı bir iş hayatım var. Mesleğim, gelirim eşime oranla katıyla iyi. Özel hayatım hep sorunluydu. Belki de biraz da ısrarla yanlış tercihler yaptığım için. Tülay kök’ü çok severim. Yeni evime taşınınca tekrar izleyeceğim. TeşekkürlerAslında bu öfke halı ve eşinizin sorunlarla baş edemeyip kaçması her ilişkide ( iş, sosyal) problem. Tülay kök un videolarini dinlemenizi tavsiye ederim. Ayrilsaniz bile sizin iyi olmaniz lazim
46 yaşına geldiği halde hala bunları mı söylüyor? Yok, bunlar gerçekten değişmez... benim eşim sanki ona seçim yap diyen varmış gibi iki taraftan birini kaybedersem mutsuz olacağım derdi. Zamanı gelince gözden çıkardığı ben oldum ama Böyle anne bir eş çok diyen birisi değildi. Ama eminim içten içe onun da düşüncesi budur. Çok acı gerçekten... umarım her şey istediğiniz gibi olur. Yolumuza devam edeceğiz.Ben şöyle düşünüyorum konu sahibi
aynı süreçlerden geçiyoruz ben de 6 aylık evliyim 2 aydır evde yok aynı dertten muzdaribim ailesi sülalesi yüzünden bana boşanma davası açtı
anne ve babasi yaşlı bir ayakları cukurda kv 70 kayınpeder 77 yaşında
kızkardeşi istanbulun diğer ucunda evli
anne baba vefat edince
herkes kendi kapısını kapatacak
yapayalniz kalacak 46 yaşında..ben 33 yaşındayım..
pişman olacak babam da böyle söylüyor ama pişman olduğunu dile getirrmeyecek kafayı yiyecek yalnızlıktan
pişman olsa dahi affetmeyeceğim onu
anne bir eş çok diyen adam..annesiyle uyuyan adam sıfatını hak etmeyen ruh hastası varlık..
siz kendi hayatınıza kariyerinize hobilerinize odaklanın
geçmiş olsun
Bizimkiler 10 saatlik mesafede. Eşim de hep uzaktalar ne zararları var aramıyorlar bile der. Yok sayılmak da bir tepkidir. Eşimin tepkisizliği de onların yok sayıyor oluşlarını bir onaylamadır. Aileler istediğini konuşup yapsın, mesele eşlerimizde bitiyor. Eşim bana hak verebilen arkamda durabilen bir canlı olsaydı ailesinin tavrı pek umrumda olmazdı... olay erkekte bitiyor.Bizim ülkemizde bence herkes kayınvalide ve pederle aynı dili konuşmayan biriyle evlenmeli. Kendi kardeşimin evliliğine bakıyorum, sürekli karışmayın diyorum görüntülü konuşmada bile karşı tarafın işine karışıyorlar. Aileler en uzaaaaaaak mesafede olmalı.
Geçmiş olsun.
Çok üzüldüm, başınız sağolsun. Sizin acınız yanında benimki nedir allah bilir...Onu hangi insan istemez ki.
Ama bi yerden sonra olsun veya olmasın pek fark etmiyor gözünde insanın.
Ben bu sene ocak ta 5 aylık evladımı kaybettim, mart ayında ayrıldım haziran da tamamen boşandım, ay olmuş Aralık ev hala olduğu gibi duruyor bilmiyor çünkü napacağını.
Ama ben şiddeti ve babamın o boşanma avukatına giderken önde düşünceli bir şekilde yürüyüşünü asla unutmam.
Bana böyle acıları yaşatan adam isterse kapıda it olsun neye yarar? çektiğim acılar mı yok olacak ozaman..
İşin özü şuan yoğun duygular sebebiyle böylesin ama bil ki aynı tazeliğinde kalmayacak ekmek gibi düşün bayatlayacak bu acılar da ve zaman yerine mutluluklar ekecek
İş hayatımda asla bu kadar öfkelenmiyorum. Çok başarılı bir iş hayatım var. Mesleğim, gelirim eşime oranla katıyla iyi. Özel hayatım hep sorunluydu. Belki de biraz da ısrarla yanlış tercihler yaptığım için. Tülay kök’ü çok severim. Yeni evime taşınınca tekrar izleyeceğim. Teşekkürler
inanır mısınız bekarken dal gibiydim, kendime bakardım. Evlendim 15 kilo aldım, kendimi saldıkça saldım. Genel olarak hayatta pek mutlu olabilen birisi değilim, pesimist bir yapım var ama bekarken en azından sinir krizlerine girmiyor, kendimle ilgileniyordum.Bakın bu erkekler insanı sinir hastası eder gozunuzdeki yaşama ışıltısını alır sonrasında geçer bir kenara çok bagriyor çok sınırlı öfke dolu derler .kadın delimi en ufak bir şeye ofkelensin bagirsin bizi bu hale onlar getiriyor bu seviye artık sizin tukendiginiz patladiginiz noktadır . Bekarken gozzlerime her bakan gözünün ici gülüyor derdi bırakın ışıltıyı gözümün ferini bile aldılar . yol verin gitsin defolsunlar
Allah razı olsun,Çok üzüldüm, başınız sağolsun. Sizin acınız yanında benimki nedir allah bilir...
eşim asla şiddete meyilli birisi değil, ben öyleyim, o değil.
Görenler çok efendi derler hep, bu konu dışında da pek sorunumuz olmadı. Birkaç kişi çok şaşırdı böyle bir adamdan boşanıyor oluşuma. Şiddeti, aldatması olmadığından, sadece aile meselesinde bu kadar pasif olduğu için boşandığım için umarım pişman olmam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?