Boşanıyorum.

bence senin sinirlerin cok bpzulmus arkadasim cok kirilmissin eger gercekten bosanmayi kafana koysan seviyorum deyip pismanlik duymassin pisman olmadigin zaman kaybetmekten korkmadigin zaman bu iliski bitmistir bence bir daha denemelisin ayrica nihat hatipoglu solemisti dogrusunu Allah bilir Allah u tealanin en sevmedigi helallerden biri bosanmak demisti bende ilk zamanlar hep bosanicam diyordum bavulumu aliyordum biraz daha bekle zaman ver hersey kendiliginden gelisir beklentilerini azalt daha mutlu olursun

Son durum nedir?Esiniz aradi mi tekrar?
Siz daha iyi bilirsiniz ama kuzenimde bosanma asamasinddayken psikilogu ona esinizin iyi yonlerini ve kotu yonlerini bi kagida yazin..Hangisi fazla geliyorsa seciminizi oyle yapin demisti...Kuzenim iyi yonune tek birsey bile yazamamisti cunku o kadar sogumustu ve evliligi bitti..Bu olay olali 6yil oldu suanda tekrar evlendi ve esiyle cok mutlu...Ben size bosanin yada bosanmayin diyemicem ama iyi dusunun...
Hakkinizda hayirlisi..

Ya sen gerçekten psikoloKKKK musun? Çünkü o psikoloG diye yazılır. Kendi mesleğini yanlış yazan ve imla kurallarından bi haber bir sözel bölüm mezunu hiç görmedim ben. Bizi yiyor olmayasın ?

ya ne alaka yaa?! bide senin gibi sırf yazmak için yazanlarda var işte! seninle burda ne olduğumu mu tartışacam?! sanki senimi inandırmak zorundayım?!
amma saçmalamışsın..!

kızlarrrr :) eşimle barıştık! geçen akşam geldi seni seviyorum nolur yapma etme fln zemuszemus bundan sonra değişecekmiş! olumunekankayizsmile

canım Allah nazarlardan saklasın..inşallah bundan sonra birbirinizin kıymetini anlar bir daha hiç ayrılık yaşamazsınız..

güzel haberlerde görüşmek dileğiyle..:1hug:

sevgiler..a.s.

arkadaşım,
bu adam size daha önce de değişicem demişti değil mi? ama değişmedi. bu sefer ona inanmanızı sağlayacak ne söyledi?
- neler değişecekmiş, nerede hata yaptığını düşünüyormuş?
- değişebilmek için neler yapacakmış? yardım alacak mıymış örneğin?
size güvenilir teminatlar verdi mi yoksa yine kuru kuru değişeceğim mi dedi? umarım vermiştir. yoksa ben hiçbirşeyin değişeceğini sanmıyorum. umarım bu adam kafanızı gözünüzü patlatmadan aklınızı başınıza toplarsınız.
herşeye kulak tıkıyorsunuz ama umarım buna kulak verirsiniz. en az bir sene, herşeyin gerçekten değiştiğine emin olmadan sakın çocuk falan yapmayın, çocuğa yazık olur.

valla hiç uğraşamıyacam artık çünkü beni anlamıyosunuz
ben fetva falan vermedim hatta dedimki hocalar bile vetfa vermeye çekinirler günahtır diye benim ne haddime dedim
ama siz anlamadınız maledef ben sadece bir yol gösterdim ayrıca ben dayak konusunda demiştim din konusunu bi arkadaş yazmıştıda aldatan kadın bile dövülmez diye ben ona sinirlenip böyle yazmıştım
aldatan kadına toplum bile iyi gözle bakmıyoki din buna müsade etsin soruyorum size varmı toplumda yada dinde aldatmak serbesttir diye bişey ben onu vurgulamaya çalıştım sadece
zaten glorya arkadaşta eşiyle barışmış ALLAH mutluluklarını daim etsin ne diyim ALLAH ım bir daha başlarını bozmasın inşallah:Saruboceq:

kızlarrrr :) eşimle barıştık! geçen akşam geldi seni seviyorum nolur yapma etme fln zemuszemus bundan sonra değişecekmiş! olumunekankayizsmile

canım gerçekten çok sevindim barıştığına inşallah hep böyle devam edersin bence kendi düşüncelerinden şaşma
eşini seviyosan oda seni seviyosa birbirinize yeterde artarsınız bile
onu bunu boşver hayatını yaşamaya bak mutlu ol,,,,
ALLAH ım ayırmasın sizi bidaha tek dileğim bu canım hoşcakal
:gitme:

glorya canım söylediklerin birbirini tutmuyor geçen akşam geldi diyorsun ama dün ayrılık sözlerini yazdın açıkcası bazı şeylerine inanmıyorum kusura bakma

bunlari sen yazdigin halde bildigin halde esinin degiseceigim demesine inanmaya basladin birden oylemi. iyi ne diyelim mutluluklarr dileriz bizde.
unutmaki insan 7 sinde ne ise 70indede odur derler.
esinin karakteri buysa bu saatten sonra degismesi mucize olur.
ben inanmiyorum bu yuvanin mutlu surecigine.
bari birsure cocuk yapma.

çok sevindim canım.inşallah bi daha hep iyi şeyler yaşarsınız.allah bi ömür mutlu etsin.

ve hep yapmaya devam edicek.ve sen yine affetmeye devam ediceksin.
siddeti kaldiramiyorum diyorsun ama tekrar tekrar afediyorsun. nasil bir celiskidir bu.

mutfak robotu arkadaşım seni tebrik ediyorum güzel bir ayrıntıyı akalamışsın ....psikolok olmak değil önemli olan tecrübe bence ...
cnm pişman olacağın çok kesin oda zaten her tartışmadan sonra pişman oluyormuş bence bir sağlık sorunu var eşinin yada senin kimdeyse artık ortada bunu tespit ederseniz sorunu çözersiniz
mesela bnm eşim de yüksek şeker var ve anlık sinirlenip kızıma saldırır elinden zor alırız ama dediğin gibi 10 dk sonra çok pişman olur ..ve kendini mutlaka effettirir
..ki siz çok severek ve herkezi karşınıza alarak evlenmişsiniz bence yuvayı yıkmayın artı ve eksileriyle sevin ayrılsan hyatında hiç eksi olmayacakmı bence bu eksiler katlanıp dahada üstüne gelecek bu bnm fikrim yine yazarım cnm takip edicem seni allah kolaylık versin

Ben bazı yerleri atlamışım galiba, ben Glorya nın eşi ile geçinemediğini sık kavga ettiğini ve bazı kavgalarda eşinin ona el kaldırdığını sanıyordum, şiddet uyguladığını bilmiyordum...

Barismislar zaten...hakkinda hayirlisi olsun...Allaha buyuk konusmuyayim ama benim evliligimde affetmicegim iki sey:Aldatma ve kaba kuvvet...

ben aldatan kadını mı savundum.? siz buradan bunumu çıkardınız. bir kere din konusunuda girmenizi anlamıyorum. herkes sizle aynı dinde ve aynı dine bakış açısında olmak durumunda değil.
ben sizin gibi düşünmüyorum dini konularda. benim inancım, size uymak zorunda değil. ben kendi görüşümü , söyledim.
ben şiddetin her türlüsüne karşıyım. evet. vede aldatan erkek yada kadın.
bakın cinsiyet ayrımı da yapmıyorum. defolur gider. yol veririlir, ama şiddet . yok asla. hiç bir canlıya şiddet olmaz ,olmamalı.
bu lafıma sinirlenmişseniz buyrun dahada sinirlenin o zaman:hulya:.
evet aldatan kadını savunmam. yapana kızarım ,ama onun dövülmesine de karşıyım.
size iyi sinirlenmeler.

senin adına sevindim canım; bundan sonrası için biraz kendi haline bırak kocanı fazla ilgilenme erkekler ilgilenildiklerini anladıkları an geriye çekiliyorlar allah mesut etsin valla sevindimopuyorumnanaktan

ya sen bizim dinimizi neden bu kadar çirkinleştirmeye çalışıyorsun? sen kendinde kadınsın.bir tek kadınlarmı aldatınca toplumda iyi bakılmıyor? erkeklerden hiç bahsetmemişsin.burdanda anlaşılıyorki sen ve senin gibi insanlar yüzünden bizim toplumumuz ilerleyemiyor malesef.sizin yüzünüzden bizim topluma yobaz,cahil gözüyle bakılıyor.bu nasıl düşünce böyle? yani sen bir tek kadını vurgulamışsın.bu demek oluyor ki sizde kadın erkek ayrımı var.kimsenin kimseyi dövmeye hakkı yoktur. istediği kadar aldatsın o onun ayıbıdır. asıl bizim dinimizde şiddet günahtır.allah böylelerini sevmez asıl. mantığa bak ya. güzel allahım sen bana sabır ver. böylelerini görünce acayip sinirleniyorum. hayır söylicek çok şey var ama burası uygun değil malesef!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…