Ya sen gerçekten psikoloKKKK musun? Çünkü o psikoloG diye yazılır. Kendi mesleğini yanlış yazan ve imla kurallarından bi haber bir sözel bölüm mezunu hiç görmedim ben. Bizi yiyor olmayasın ?
en az bir sene, herşeyin gerçekten değiştiğine emin olmadan sakın çocuk falan yapmayın, çocuğa yazık olur.
Sizin böyle mutlu olduğunuz ve önerdiğiniz için tepki almadınız.
Din konusunu gündeme getirdiğiniz ve dinimizce erkek üstündür dediğiniz için tepki aldınız.
Bunu bir türlü anlamak istemiyorsunuz.
Uydurma hadislerden burada fetva vermeye çalıştınız.
Yazdıklarınızı dönüp okuyun unuttuysanız.
kızlarrrr :) eşimle barıştık! geçen akşam geldi seni seviyorum nolur yapma etme fln zemuszemus bundan sonra değişecekmiş! olumunekankayizsmile
3.5 yıllık evliliğim sonrası boşanıyorum ve acaip üzgünüm,çünkü hala çok seviyorum,ama çok sevdiğim halde barışmıyorum çünkü bi 3.5 yıl değil 35 yıl daha evli kalsam yinede değişen bişey olmayacak biliyorum :sinifsinif: çok üzülüyorum. konuşup dertleşmeye çok ihtiyacım var,yakınlarımada belli etmek istemiyorum :çok üzgünüm:
boşananlar varsa bunu nasıl başardılar nolur bana söylesinler çok ihtiyacım var.. :a015:
kızlarrrr :) eşimle barıştık! geçen akşam geldi seni seviyorum nolur yapma etme fln zemuszemus bundan sonra değişecekmiş! olumunekankayizsmile
işin kötü tarafı o,hep biliyordum ama kabul etmek istemiyordum.bu işi bitirmezsem,bi ömür boyu yıpranacam,çünkü ilk şiddet uyguladığına yalvardı yakardı affettim ve oda böylece bunu fırsat bildi,hep yaptı.Anlamıyorum delimi acaba? kavganın hemen ardındanda karşıma geçip ağlıyor yalvarıyor,tıpkı çocuk gibi.insan psikolojik baskı altına giriyor.Ama ne olursa olsun şiddeti kaldıramıyorum.Sanki çift kişilikli,sakinken bambaşka sinirliyken bambaşka.Ama bi ömür boyu katlanamam..
sana katılıyorum yazdıkların çok doğru bence psikolog arkdaş çok saçmalamışsın bu sebeplerden dolayı ayrılınırmı yaaa ,ayrılınca çok daha mutsuz olacaksın ,ii günler aklına gelecek ve keşke ayrılmasaydım deyip eşini çok ama çok özeleyeceksin emin ol ,ne dertlerden dolayı ayrılanlar var sen bunlardan dolayı ayrılırsan çok ayıp sana ,kendine hakim ol ,aklını başına topla olgun insan gibi hareket et ,fedakarlık yap ,bi kere de sen uzatma sus affetmeyi de öğren ,evlilik denge işidir annene babana hiç altttan almıyormusun onları kırmamak için susuyorsundur da peki eşine neden böyle davranmıyorsun çok yanlış çok eşin sana annenden daha da yakın aslında ama farkedemiyor bunu çoğu insan
valla hiç uğraşamıyacam artık çünkü beni anlamıyosunuz
ben fetva falan vermedim hatta dedimki hocalar bile vetfa vermeye çekinirler günahtır diye benim ne haddime dedim
ama siz anlamadınız maledef ben sadece bir yol gösterdim ayrıca ben dayak konusunda demiştim din konusunu bi arkadaş yazmıştıda aldatan kadın bile dövülmez diye ben ona sinirlenip böyle yazmıştım
aldatan kadına toplum bile iyi gözle bakmıyoki din buna müsade etsin soruyorum size varmı toplumda yada dinde aldatmak serbesttir diye bişey ben onu vurgulamaya çalıştım sadece
zaten glorya arkadaşta eşiyle barışmış ALLAH mutluluklarını daim etsin ne diyim ALLAH ım bir daha başlarını bozmasın inşallah:Saruboceq:
ya sen bizim dinimizi neden bu kadar çirkinleştirmeye çalışıyorsun? sen kendinde kadınsın.bir tek kadınlarmı aldatınca toplumda iyi bakılmıyor? erkeklerden hiç bahsetmemişsin.burdanda anlaşılıyorki sen ve senin gibi insanlar yüzünden bizim toplumumuz ilerleyemiyor malesef.sizin yüzünüzden bizim topluma yobaz,cahil gözüyle bakılıyor.bu nasıl düşünce böyle? yani sen bir tek kadını vurgulamışsın.bu demek oluyor ki sizde kadın erkek ayrımı var.kimsenin kimseyi dövmeye hakkı yoktur. istediği kadar aldatsın o onun ayıbıdır. asıl bizim dinimizde şiddet günahtır.allah böylelerini sevmez asıl. mantığa bak ya. güzel allahım sen bana sabır ver. böylelerini görünce acayip sinirleniyorum. hayır söylicek çok şey var ama burası uygun değil malesef!!!valla hiç uğraşamıyacam artık çünkü beni anlamıyosunuz
ben fetva falan vermedim hatta dedimki hocalar bile vetfa vermeye çekinirler günahtır diye benim ne haddime dedim
ama siz anlamadınız maledef ben sadece bir yol gösterdim ayrıca ben dayak konusunda demiştim din konusunu bi arkadaş yazmıştıda aldatan kadın bile dövülmez diye ben ona sinirlenip böyle yazmıştım
aldatan kadına toplum bile iyi gözle bakmıyoki din buna müsade etsin soruyorum size varmı toplumda yada dinde aldatmak serbesttir diye bişey ben onu vurgulamaya çalıştım sadece
zaten glorya arkadaşta eşiyle barışmış ALLAH mutluluklarını daim etsin ne diyim ALLAH ım bir daha başlarını bozmasın inşallah:Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?