Boşanıyorum.

Evet söyleyecek çok şey var da hem burası yeri değil, hem de anlayabilene:1no2:
BEN böyle mutluyum diyene kim ne diyebilir ki?
Ancak üniversite mezunuyum diyen Türk kadını olarak, DİNİ KULLANIP hemcinslerini ve kendilerini erkeklerden aşağı seviyede görmelerine şaşıyorum.
Aynı zamanda üzülüyorum.
Hani cahilim böyle yetiştirildim deseler bir derece.

canım o kadar çok üniv mezunu varki böyle.herkes rahatlıkla olabiliyor fakat onlar öğrenmiyor sadece öğretilen bilgileri geçici olarak ezberleyip okul bitiriyolar. mantıklı olan bir insan böyle saçma sapan düşünmez.öyle şeyler yazılırki burada donup kalır hiç bir şey yazamazlar. bazen dinide alet ediyorlar. şu günah bu günah sen bunu yapmassan kafirsin gibi şeyler. ya sen önce bir düşün bakalım senin mantığın alıyormu allah şiddet yapanı hiç taktir edermi? allahı öyle bi alatanlar oluyoki maşallah herşeye günah yazıyor.allah bu kadar zalim olamaz.allahını sevenler zaten mantıklı düşünen insanlardır.öyle düz,kalıplaşmış dşüncelerle hareket edenlere zaten sylicek bir şey bulamıyorum hala.acaba biz çok mu şanslıyız çok mu özeliz? çünkü en doğru en mantıklı şeyleri düşüncek kadar özel bir beynimiz var diyde düşünmüyor değilim. kusurabakmasın kimse ama çok sinirlendim böyle saçma düşüncelere tahammülüm yok!!!

ha ha ha çok komiksiniz valla size diyecek söz bulamıyorum valla ne haliniz varsa görün umrumda bile değilllllllllllhihoyyyt

Valla ben barı$tm canlarım, bi daha kavga edersnz diyenlere kulak asmyrm bile..Evliligim 4-4lük diyip hava atanlarıda görüyoruz..

sizin dininiz ne bilmiyorum ben müslümanım ve müslümanlıkta kadının aldatmaya hakkı yoktur ne dersniz deyin umrumda bile değil
istediğin kadar sinirlen sanki siz böyle düşünüyosunuzda toplum çokmu ilerliyo
buyrun devam edin yolunuz açık olsun
bir konuyu bu kadar saptırmak pes valla
alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

Valla ben barı$tm canlarım, bi daha kavga edersnz diyenlere kulak asmyrm bile..Evliligim 4-4lük diyip hava atanlarıda görüyoruz..

sonuna kadar arkandandayım arkadaşım
yolun açık olsun
kimseyi takma
emin ol daha mutlu olacaksın
eşini affettiğin için saygılar canım
vereliniortak

siz öyle zannetmeye devam edin umrumda değilsiniz valla

bir daha dayak yediğinde kocana hiç kızma. çünkü artık yediğin dayaklardan sen sorumlusun. kendine saygın bu kadarsa, kendini layık gördüğün muamele buysa kim ne diyebilir ki.

a.s
bir daha dayak yediğinde kocana hiç kızma. çünkü artık yediğin dayaklardan sen sorumlusun. kendine saygın bu kadarsa, kendini layık gördüğün muamele buysa kim ne diyebilir ki.

Aynen.

Glorya, burda kim ne söylediyse seni düşündüğü için söyledi.
Sonuçta senin hayatın, senin tercihin. Konu açtın yaşadıklarını anlattın biz de düşüncemizi söyledik.
Kulak asmıyorum demek doğru mu sence?
Yine de Allah yolunu açık etsin.a.s

ya arkadaşlar boşverin biz hala anlamayan, bunları sadece okumak için okuyanlara ne anlatıyoruz boş yere? tartışmayı kendi seviyemizdekilerle yapmalıyız.buraya tekrar tekrar yazmamız bile hata bence. onlar kendi bildikleri yolda ilerlesinler daha çok ilerler onlar:roflol: boşverin gerçekten yardıma ihtiyacı olanlara bakalım boş yere zamanımız gidiyo

Kimse kadının aldatma hakkı vardır demedi.lmaz: Kendin istediğin gibi algılamak istiyorsun.
Ben de müslümanım ama bedevi zihniyeti ile işim olmaz.
Sadece eşitliği savunuyoruz o kadar.
Senin itirazın varsa dilediğin gibi yaşamaya devam et.

ben kulak asmıyorum demesini şuna benzetiyorum. hani Türk filmlerinde olur ya. adam karısını evire çevire dövüyordur, evde kavga kıyamet. komşular kadını kurtaralım diye kapıya koşarlar. kapı açılır, kadın ne dese beğenirsiniz "size ne, kocamdır, sever de döver de".

arkadaş kendini düzeleceğine inandırmış, daha doğrusu inanmak istiyor. kendi kendini bile değişeceğine ikna edemediği için de burada gelip kararının savunmasını yapamıyor, sadece görmezden geliyor. bu durumda yapılabilecek birşey yok, sadece aklıma iki tane güzel söz geliyor.

En kolay şey insanın kendisini aldatmasıdır, çünkü bir insan genellikle istediği şeyin gerçek olduğuna inanır. (Demosthenes)

Duymak istemeyen kadar sağır adam yoktur. (İtalyan atasözü)

Haklısın. Zamanımız değerlia.s

HA ŞÖYLE SİZENE BENİM BU ŞEKİLDE YAŞAMAMDAN VE BAZI ARKADAŞLARIN BEN VE BENİM GİBİ DÜŞÜNENLERİN HAYATINDAN
BEN SADECE YAŞADIĞİM GERÇE
K OLAYLARDAN ÖRNEK VEREREK AÇIKLAMA YAPARKEN SİZ KONUYU NERELERE ÇEKTİNİZ
GLORYA ARKADAŞTA BELKİ EŞİNİ ÇOK AMA ÇOK SEVİYO VAZGEÇEMEYECE+K KADAR BELKİ SİZ NEDEN TUZ BİBER EKİYOSUBUZKİ
BARIŞMIŞLAR 0İŞTE NE GÜZEL BİR YUVA KOLAYMI KURULUYO SANIYOSUNUZ BIRAKIN DİLEDİKLERİ GİBİ YAŞASINLAR
KADIN BELKİ BİRAN BOŞLUĞA DÜŞTÜ VE BURDA BİR ÇARE ARAYIŞINA GİRDİ
SONRA KENDİ KENDİNE Bİ YOL BULDU VE BARIŞMAYI TERCİH ETTİ NİYE BUKADAR ÜSTÜNE GİDİYOSUNUZ ANLAMIŞ DEĞİLİM
SİZ ERKEKLERİ NEDEN BU KADAR HAFİFE ALIYOSUNUZ ONUDA ANLAMIŞ DEĞİLİM
BENDE HER ZAMAN EŞİTLİKTEN YANAYIM FAKAT BENİM DEDİĞİM ERKEK BİRAZ DAHA KADINDAN PIŞ PIŞLANMAK İSTER
BU ŞEKİLDE ERKEK YOLA GELEBİLİR
NEDEN AYRILMAK YERİNE BÖYLE BİTOL SEÇMEYELİMKİ
AMA TABİ BU EŞİNİ GERÇEKTEN AMA GERÇEKTEN VAZGEÇEMEYECEK KADAR ÇOK SEVEN KADINLAR İÇİN GEÇERL,İDİR ONUDA BELİRTİYİM.......:dance::dance:

glorya yazılarının cogunu okudum esinle barısmana cok sevindim. benim eşiminde bi farkı yok senin esinden ben daha 6 aylık evliyim öle tokat atmadı bekli hiç ama itti,savurdu kolumdan tutup fırlattı bunlarda siddettir bence.esimi piskolaga götürdüm ilac kullanmaya basladı biraz düzeldi derken yine aynı selri yasadık. aynı seninki gibi bagırıyo cagırıyo sonra özür diliyo. en son kavgamızı dün gece yasadık bugun aradı telle uzun uzun konustuk sonra sapkamı önüme alıp düşündüm bu adam sinirlenince onu ben sakinlestircegime daha cok tahrik ediyorum oda konusarak bastıramayınca bagırıo yine bastıramıyınca itiyo kakıyo bende karar aldım ne kadar bagırırsa bagırsısn onun eline koz vermicem kendini yesin beni diiil aklinialirimsmile

annemin bi lafı vardı ya bu deveyi güdersin ya bu diyardan gidersin :hulya:

bakalım deveyi gütmeye calısıcam allah yardımcımız olsun :Saruboceq:

sen ve senin gibi zihniyette olanlar herseyi hak ediyor. iyi dayak yemeler mutluluklar.

bende belirteyim bana gorede bu gurursuz onursuz kadinlar icin gecerlidir.dayak yer koca sover dover aglar zirlar sonrada cikar kocam beni dovuyor soyle yapar boyle yapar der sonrada pisman olur kocasiyla barisir. ha tam boyle kadinlar icin gecerlidir iste.
ayrica forumda buyuk harfle yazi yazmak yasaktir!!

sen ve senin gibi zihniyette olanlar herseyi hak ediyor. iyi dayak yemeler mutluluklar.

zihniyetinde ne varmıs arkadasım anlamadım...
dayak ii bişi diil kimseye yastmasın allah ama eski zamanlarda degiliz gloryanın kocası içip zıcıp karı kızla yatıp zil zurna gelip keyfi keder dövüyomus gibi konusmussun... tartısmıslar gerilmişler ve belkide bu sırada glorya cok tahrik etti kocasını nerden bilioruz ?
öle kapı carpıp cıkmak cok kolay degil? zaman ne gösterecek bilmiyoruzzz belki cok mutlu olucaklar belki 2 gün sonra yine aynı sey olacak ama hayat onların hayatı.

Bence o duruma getirmiceksin bu senin elinde yukardada yazdım bende benzer seleri yasıyorum ama saglıklı düşündügümde onun beni hırpalaması için kavga sırasında bu zemini birazda ben hazırlıyorum damarına basıyorum dahada sinirlendiriyorum..ama eger bu zemini hazırlamazsam o sinirliyken ben onun damarına basbazsam emnim o bunu cesaret edemicek. oyüzden canımızın yakılmasını istemiyosak ona bunun zeminini yasatmıcaz !!!!!! umarım anlatabilmisimdir düşüncelerimi??şutarafagitti

vay canına. canınızın yakılmasını istemiyorsanız, sesinizi çıkarmayacaksınız,hakkınızı savunmayacaksınız. yoksa yersiniz dayağı birde hak edersiniz . .anladık anladık sizi. açıklamaya gerek yok. susun alttan alın ,siz.aman adam ,kaçar maçar..buldumcuk ya onlar. devammm.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…