- 4 Şubat 2009
- 3.972
- 943
- 363
ya sen bizim dinimizi neden bu kadar çirkinleştirmeye çalışıyorsun? sen kendinde kadınsın.bir tek kadınlarmı aldatınca toplumda iyi bakılmıyor? erkeklerden hiç bahsetmemişsin.burdanda anlaşılıyorki sen ve senin gibi insanlar yüzünden bizim toplumumuz ilerleyemiyor malesef.sizin yüzünüzden bizim topluma yobaz,cahil gözüyle bakılıyor.bu nasıl düşünce böyle? yani sen bir tek kadını vurgulamışsın.bu demek oluyor ki sizde kadın erkek ayrımı var.kimsenin kimseyi dövmeye hakkı yoktur. istediği kadar aldatsın o onun ayıbıdır. asıl bizim dinimizde şiddet günahtır.allah böylelerini sevmez asıl. mantığa bak ya. güzel allahım sen bana sabır ver. böylelerini görünce acayip sinirleniyorum. hayır söylicek çok şey var ama burası uygun değil malesef!!!
canım o kadar çok üniv mezunu varki böyle.herkes rahatlıkla olabiliyor fakat onlar öğrenmiyor sadece öğretilen bilgileri geçici olarak ezberleyip okul bitiriyolar. mantıklı olan bir insan böyle saçma sapan düşünmez.öyle şeyler yazılırki burada donup kalır hiç bir şey yazamazlar. bazen dinide alet ediyorlar. şu günah bu günah sen bunu yapmassan kafirsin gibi şeyler. ya sen önce bir düşün bakalım senin mantığın alıyormu allah şiddet yapanı hiç taktir edermi? allahı öyle bi alatanlar oluyoki maşallah herşeye günah yazıyor.allah bu kadar zalim olamaz.allahını sevenler zaten mantıklı düşünen insanlardır.öyle düz,kalıplaşmış dşüncelerle hareket edenlere zaten sylicek bir şey bulamıyorum hala.acaba biz çok mu şanslıyız çok mu özeliz? çünkü en doğru en mantıklı şeyleri düşüncek kadar özel bir beynimiz var diyde düşünmüyor değilim. kusurabakmasın kimse ama çok sinirlendim böyle saçma düşüncelere tahammülüm yok!!!Evet söyleyecek çok şey var da hem burası yeri değil, hem de anlayabilene:1no2:
BEN böyle mutluyum diyene kim ne diyebilir ki?
Ancak üniversite mezunuyum diyen Türk kadını olarak, DİNİ KULLANIP hemcinslerini ve kendilerini erkeklerden aşağı seviyede görmelerine şaşıyorum.
Aynı zamanda üzülüyorum.
Hani cahilim böyle yetiştirildim deseler bir derece.
ben aldatan kadını mı savundum.? siz buradan bunumu çıkardınız. bir kere din konusunuda girmenizi anlamıyorum. herkes sizle aynı dinde ve aynı dine bakış açısında olmak durumunda değil.
ben sizin gibi düşünmüyorum dini konularda. benim inancım, size uymak zorunda değil. ben kendi görüşümü , söyledim.
ben şiddetin her türlüsüne karşıyım. evet. vede aldatan erkek yada kadın.
bakın cinsiyet ayrımı da yapmıyorum. defolur gider. yol veririlir, ama şiddet . yok asla. hiç bir canlıya şiddet olmaz ,olmamalı.
bu lafıma sinirlenmişseniz buyrun dahada sinirlenin o zaman:hulya:.
evet aldatan kadını savunmam. yapana kızarım ,ama onun dövülmesine de karşıyım.
size iyi sinirlenmeler.
ya sen bizim dinimizi neden bu kadar çirkinleştirmeye çalışıyorsun? sen kendinde kadınsın.bir tek kadınlarmı aldatınca toplumda iyi bakılmıyor? erkeklerden hiç bahsetmemişsin.burdanda anlaşılıyorki sen ve senin gibi insanlar yüzünden bizim toplumumuz ilerleyemiyor malesef.sizin yüzünüzden bizim topluma yobaz,cahil gözüyle bakılıyor.bu nasıl düşünce böyle? yani sen bir tek kadını vurgulamışsın.bu demek oluyor ki sizde kadın erkek ayrımı var.kimsenin kimseyi dövmeye hakkı yoktur. istediği kadar aldatsın o onun ayıbıdır. asıl bizim dinimizde şiddet günahtır.allah böylelerini sevmez asıl. mantığa bak ya. güzel allahım sen bana sabır ver. böylelerini görünce acayip sinirleniyorum. hayır söylicek çok şey var ama burası uygun değil malesef!!!
Valla ben barı$tm canlarım, bi daha kavga edersnz diyenlere kulak asmyrm bile..Evliligim 4-4lük diyip hava atanlarıda görüyoruz..
canım o kadar çok üniv mezunu varki böyle.herkes rahatlıkla olabiliyor fakat onlar öğrenmiyor sadece öğretilen bilgileri geçici olarak ezberleyip okul bitiriyolar. mantıklı olan bir insan böyle saçma sapan düşünmez.öyle şeyler yazılırki burada donup kalır hiç bir şey yazamazlar. bazen dinide alet ediyorlar. şu günah bu günah sen bunu yapmassan kafirsin gibi şeyler. ya sen önce bir düşün bakalım senin mantığın alıyormu allah şiddet yapanı hiç taktir edermi? allahı öyle bi alatanlar oluyoki maşallah herşeye günah yazıyor.allah bu kadar zalim olamaz.allahını sevenler zaten mantıklı düşünen insanlardır.öyle düz,kalıplaşmış dşüncelerle hareket edenlere zaten sylicek bir şey bulamıyorum hala.acaba biz çok mu şanslıyız çok mu özeliz? çünkü en doğru en mantıklı şeyleri düşüncek kadar özel bir beynimiz var diyde düşünmüyor değilim. kusurabakmasın kimse ama çok sinirlendim böyle saçma düşüncelere tahammülüm yok!!!
Valla ben barı$tm canlarım, bi daha kavga edersnz diyenlere kulak asmyrm bile..Evliligim 4-4lük diyip hava atanlarıda görüyoruz..
bir daha dayak yediğinde kocana hiç kızma. çünkü artık yediğin dayaklardan sen sorumlusun. kendine saygın bu kadarsa, kendini layık gördüğün muamele buysa kim ne diyebilir ki.
sizin dininiz ne bilmiyorum ben müslümanım ve müslümanlıkta kadının aldatmaya hakkı yoktur ne dersniz deyin umrumda bile değil
istediğin kadar sinirlen sanki siz böyle düşünüyosunuzda toplum çokmu ilerliyo
buyrun devam edin yolunuz açık olsun
bir konuyu bu kadar saptırmak pes valla
alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
ya arkadaşlar boşverin biz hala anlamayan, bunları sadece okumak için okuyanlara ne anlatıyoruz boş yere? tartışmayı kendi seviyemizdekilerle yapmalıyız.buraya tekrar tekrar yazmamız bile hata bence. onlar kendi bildikleri yolda ilerlesinler daha çok ilerler onlar:roflol: boşverin gerçekten yardıma ihtiyacı olanlara bakalım boş yere zamanımız gidiyo
Kimse kadının aldatma hakkı vardır demedi.lmaz: Kendin istediğin gibi algılamak istiyorsun.
Ben de müslümanım ama bedevi zihniyeti ile işim olmaz.
Sadece eşitliği savunuyoruz o kadar.
Senin itirazın varsa dilediğin gibi yaşamaya devam et.
HA ŞÖYLE SİZENE BENİM BU ŞEKİLDE YAŞAMAMDAN VE BAZI ARKADAŞLARIN BEN VE BENİM GİBİ DÜŞÜNENLERİN HAYATINDAN
BEN SADECE YAŞADIĞİM GERÇE
K OLAYLARDAN ÖRNEK VEREREK AÇIKLAMA YAPARKEN SİZ KONUYU NERELERE ÇEKTİNİZ
GLORYA ARKADAŞTA BELKİ EŞİNİ ÇOK AMA ÇOK SEVİYO VAZGEÇEMEYECE+K KADAR BELKİ SİZ NEDEN TUZ BİBER EKİYOSUBUZKİ
BARIŞMIŞLAR 0İŞTE NE GÜZEL BİR YUVA KOLAYMI KURULUYO SANIYOSUNUZ BIRAKIN DİLEDİKLERİ GİBİ YAŞASINLAR
KADIN BELKİ BİRAN BOŞLUĞA DÜŞTÜ VE BURDA BİR ÇARE ARAYIŞINA GİRDİ
SONRA KENDİ KENDİNE Bİ YOL BULDU VE BARIŞMAYI TERCİH ETTİ NİYE BUKADAR ÜSTÜNE GİDİYOSUNUZ ANLAMIŞ DEĞİLİM
SİZ ERKEKLERİ NEDEN BU KADAR HAFİFE ALIYOSUNUZ ONUDA ANLAMIŞ DEĞİLİM
BENDE HER ZAMAN EŞİTLİKTEN YANAYIM FAKAT BENİM DEDİĞİM ERKEK BİRAZ DAHA KADINDAN PIŞ PIŞLANMAK İSTER
BU ŞEKİLDE ERKEK YOLA GELEBİLİR
NEDEN AYRILMAK YERİNE BÖYLE BİTOL SEÇMEYELİMKİ
AMA TABİ BU EŞİNİ GERÇEKTEN AMA GERÇEKTEN VAZGEÇEMEYECEK KADAR ÇOK SEVEN KADINLAR İÇİN GEÇERL,İDİR ONUDA BELİRTİYİM.......:dance::dance:
sen ve senin gibi zihniyette olanlar herseyi hak ediyor. iyi dayak yemeler mutluluklar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?