marifet sinir anında dayak yememekte değil, tartışınca bile bir kadına el kaldıracak acizliğe düşmeyecek ,kaba kuvvete güvenmeyecek, karşısındaki kadını kendisinden aşağıda görmeyecek biriyle evlenmekte.
Karşılık veren kadın dayak yer öyle mi, bu sizin gibi düşünen yetişen insanlar için gerekli. Ben evleneceğim insandan korkmamalıyım,korkuyla evlilik mi olur. Kişilikleri karakterleri hayat görüşleri birbirine uyan birbirini seven ortak bir hayat kurmak isteyen insanlar evlenir.
Okypetenin dediği gibi bekarların bir ailesi yok mu.Benim annem babam 35 senelik evli. Hiç mi tartışmadılar ,hiç mi annem babama karşılık vermedi?? dayak atmak ne kelime??Elini bile kaldırmamıştır,kaldıramaz.Ne annem babamı üstün görür ne de babam annemi aşağıda görür. Bu sitede bir bayan yazmıştı ,evlenmeden önce özellikle sinirlendirdim bakalım çok sinirlendiğinde bile bana karşı nasıl davranıyor ,ağzından hakaret çıkıyor mu ,şiddete eğilimi var mı,hareketleri nasıl vs diye...Öyle evliliğe kararını vermiş
marifet sinir anında dayak yememekte değil, tartışınca bile bir kadına el kaldıracak acizliğe düşmeyecek ,kaba kuvvete güvenmeyecek, karşısındaki kadını kendisinden aşağıda görmeyecek biriyle evlenmekte.
Karşılık veren kadın dayak yer öyle mi, bu sizin gibi düşünen yetişen insanlar için gerekli. Ben evleneceğim insandan korkmamalıyım,korkuyla evlilik mi olur. Kişilikleri karakterleri hayat görüşleri birbirine uyan birbirini seven ortak bir hayat kurmak isteyen insanlar evlenir.
Okypetenin dediği gibi bekarların bir ailesi yok mu.Benim annem babam 35 senelik evli. Hiç mi tartışmadılar ,hiç mi annem babama karşılık vermedi?? dayak atmak ne kelime??Elini bile kaldırmamıştır,kaldıramaz.Ne annem babamı üstün görür ne de babam annemi aşağıda görür. Bu sitede bir bayan yazmıştı ,evlenmeden önce özellikle sinirlendirdim bakalım çok sinirlendiğinde bile bana karşı nasıl davranıyor ,ağzından hakaret çıkıyor mu ,şiddete eğilimi var mı,hareketleri nasıl vs diye...Öyle evliliğe kararını vermiş
slm.canım öncelikle düşüncene saygı duyuyorum ama kesinlikle katılmıyorum.dayak konusunda deyil ama yanlız şunu söyleyebilirim aldatan kadın bile dövülmez emişsin ama yanılıyorsun bir kadın asla erkeyini aldatamaz bu dinimizdede böyle yani dinimiz kesinlikle kadına dayağı yasaklamıştır ama aldatan kadın uslanmıyorsa kocaya bu aldatma konusunda buna müsade ediyo ama başka şekilde asla....
ayrıca gelelim susmak konusuna unutmaki idarecilik her zamnan kadına düşer çünkü bizler anneyiz kadınız yani erkeğimize bir şekilde sahip çıkmalıyız kendimizden ödün vererek.
birde susan kadın çok dayak yer demişsin asla bence daha mutlu olur 5 yıllık evliyim ve hayatımı kocama sesimi yükseltmryerek ona saygı duyarak ve onu üstün görerek devam ettiriyorum.susuyorum ama daha mutluyum karşılık verince daha mutsuz oluyorum
ve yine susuyorum 5 senedir bir fiske dayağını yediğim yoktur
bunu unutmaki karşılık veren kadın karşısındakini kışkırtır ve dayak yer
ama susunca karşındaki yaptığına pişmanlık duyar anlıyomusun beni
şimdi sen bekar olduğun için anlayamazsın bunları evlen ozaman beni anlar ve bana hak verirsin ozaman canım......SAYGILAR
dedikleriniz bi çoğuna katıldım evet
bekarların da evlilikten anladıı erkeğin şiddete başvurmasının yanlış oldu,
cvp verilince şidete başvurulmasının ne kadar yanlış olduğu
ama marifet şöyle şöylee insanla evlenmekte cümlesine hiç katılmadım
evet kimi insanlar anlaşılır anlaşılmaya çalışılır amaa bu bizim elimizde değil
çokçokk iyi kibar el pençe duran sinirlerine hakim biri gibi görünüp
sonrada ufacık bişeye parlayan vurup kıran bir adam olabilir
bunu gözlerimle gördüüümm hemde akannehir
o yüsden bu bi marifet değil şans bence arkadaşım şans
kumar gibi bişey evlilik zarı attın 6 6 geldii geldi
ben öyle düşünüyorum çünkü insanların diğer yüzlerinide çok gördüüm
valla okuyunca oyyyyyyyy dedim
canım sen ne yaptın yaaa
ben 5,5 yıllık evliyim ama kocamla bağıra bağıra kavga ettiğim oldu
kukla değilimki hep susayım
ne olursa olsun şiddete karşıyım
şiddetin sebebi olamaz asla
heleki bir kadına
burdaki bayanı örnek vermiştim bununla ilgili. Bir insanı çok sinirlendiğinde eğer o tarzda bir insansa bu belli olur. Nereye kadar rol yapabilir?? Durup dururken güzel bir günde anlayamazsınız tabi;ama bir tartışma çıksa çok sinirlense bakalım o eli kaldırıyor mu, vurup kırıyor mu .İnsan sinir anında belli oluyor bence. Ağzından çıkan kelimeler içinde öyle. Küfür ederse sinirlenip bu o anlık değildir,yine sinirlense yine edebilir. Ben niye küfür etmiyorum ,ben niye çok çok sinirlendiğim de vurup kırmıyorum , hadi beni de geç bayanım diye bu örnek olmaz diyebilirsiniz, abim var babam var?? kaba kuvvete güvenen insan kadını dövmeye kalkar, gücüne inanır ,acizdir bence
arkadaşım bunu bende tasdikledim saten acizdir hemde tam acizdir
ama dediğin gibi sinirli anlarda kavgada belli olmuyor bazılarının
öyle bir rol yapıolar ki en iyi oyunculara taş çıkarıyorlar hemde
çevremde bunun örneğini çok gördüm
ama dediniz gibi o gibi rollerin içine girmeyip doğal olan insanlarda var
benm eşim öyleydi mesela neyse o neye tepki veriosa en başından şimdiye kadar
hep aynı tutup içerisinde...
şiddet hiç görmedim çook şükür evet avaz avaz tartışmıs muhakkak olmuştur
ama şiddte hiç içine başvurmadı ufacık bi tepkiyede bu şekilde
ama dediğim gibi herkes kendini göstermiyor
bu şekilde evlennelerinkide şanssızlıktır işte
demekki siz hiç görmediniz ama ben çok gördüm evlendikten sora
u dönüşü içine girip 360 derece deişen insanlar :sinifsinif:
valla iyi tanımadan hep çiçekler böcekler şeklinde kısa sürede evlilik yapanlarda görülebilir. Ben hiç görmedim çok sinirlenipte doğru düzgün bağırmayan bir adamın evlenince höyt diyip bir tane çakan adama dönüştüğünü
ben anlatamıorum galibaa akannehir
atbikide çiçekler böcekler şeklinde değil ama şiddte başvurabilecek
o şekilde çığırından çıkabilecek gibi durmuolar tabikide tatışmalarda bağırmalar olblr
ben bile bayan halimle bağıorum kendimi tutamıorum
hiç beklemediğiniz bi şekilde değişebileceği anladınızmı akannehir
ben de anlatamıyorum galiba ,rol yapabilir diyorsunuzda ben de nereye kadar rol yapar ki diyorum ,uzun bir tanıma evresinde birkaç kere tartışma yaşansa hadi birinde tuttu kendini 2 de 3 te belli eder diyorum , gerçekten hiç duymadım görmedim önceden tartıştığında sakin olan bir insanın evlenip karısı olunca onu dövdüğünü. Ses yükselebilir ama ben hakaret ve dayak konusunu yazmıştım .
slm.canım öncelikle düşüncene saygı duyuyorum ama kesinlikle katılmıyorum.dayak konusunda deyil ama yanlız şunu söyleyebilirim aldatan kadın bile dövülmez emişsin ama yanılıyorsun bir kadın asla erkeyini aldatamaz bu dinimizdede böyle yani dinimiz kesinlikle kadına dayağı yasaklamıştır ama aldatan kadın uslanmıyorsa kocaya bu aldatma konusunda buna müsade ediyo ama başka şekilde asla....
ayrıca gelelim susmak konusuna unutmaki idarecilik her zamnan kadına düşer çünkü bizler anneyiz kadınız yani erkeğimize bir şekilde sahip çıkmalıyız kendimizden ödün vererek.
birde susan kadın çok dayak yer demişsin asla bence daha mutlu olur 5 yıllık evliyim ve hayatımı kocama sesimi yükseltmryerek ona saygı duyarak ve onu üstün görerek devam ettiriyorum.susuyorum ama daha mutluyum karşılık verince daha mutsuz oluyorum
ve yine susuyorum 5 senedir bir fiske dayağını yediğim yoktur
bunu unutmaki karşılık veren kadın karşısındakini kışkırtır ve dayak yer
ama susunca karşındaki yaptığına pişmanlık duyar anlıyomusun beni
şimdi sen bekar olduğun için anlayamazsın bunları evlen ozaman beni anlar ve bana hak verirsin ozaman canım......SAYGILAR
senn ne dediğini anladım arkadaşım
siz görmemiş olabilirsiniz ama ben gördüm
insanların nasıl değişebileceğini
kii görmemişsieniz burda bi çok konu var buna örnek
evlenmeden önce şukadar yıl birlikteydik
birbirimizi deli gibiseviyorduk ilgli aşk dolu bana hayatta kıyamaz biriydi vs.
ama sonra beni aldattı vurdu kırdı diye çoook konu okudum
okumama grek yok gördümde saten
siz görmediyseniz eski konulara doğru yol alın
muhakkkak karşılaşırsınız
CANIM SENİN FİKRİNDE GÜZEL AMA BİZ KADINLARA HEP F-EDAKARLIK DÜŞÜYOR İNANIN BU BÖYLE BÖYLE DÜŞÜNEN İNSAN KAZANIR YANİ KENDİMDEN ÖRNEK VERİYORUM BEN BENİM EŞİMDE ASABİ Bİ İNSANDIR HEP BENİM DEDİĞİM OLSUN DİYENLERDENDİR AM BEN YOLUMU DEDİMYA SUYUNA GİDEREK VE POHPOHLAYARAK BULDUM İNANIN KAYBETMİYOSUNUZ EŞİNİZİ VE MUTLULUĞUNUZU KAZANIYOSUNUZ BÖYLE YAPINCA İNANIN BANA ZAMANLA O SŞİZE DÖNÜYO ZATEN ERKEK MİLLETİ KENDİNİ, KADINLARDAN HEP ÜSTÜN GÖRÜR VE BU BÖYLEDİR ERKEK HERZAMAN KADINDAN Bİ ADIM ÖNDEDİR YADA BEN KOCAMI ÇOK SEVDİĞİM İÇİN BÖYLE DÜŞÜNÜYORUM AMA İNANIN BANA İNSAN KENDİNDEN BİRAZ ÖDÜN VERDİMİ KAZANBIYOR BEN BÖYLE KAZANDIM ÇÜNKÜ BOŞANMAK GERÇEKTEN ÇÖZÜM DEİL....lmaz:
Merak etmeyin konulara hakimim...
insanlar aşkla görmek istemiyor sonra değişti zannediyor,ben de bunu savunuyorum.
Gecenin 2 olması dolayısıyla çıkıyorum
Mutluluga giden yol bir degildir...her insan icin farklidir bence.:hulya:
Formülü yok bunun, böyle yaparsan mutlu olursun söyle yaparsan mutsuz olursun....neticede insanlar farkli farkli oldugu icin herkez icin bu yolda farklidir.
Bazi kadinlar gerek yapilari, gerek yetistirilmeleri, gerek cevrelerinin katkisi ile kavga esnasinda susmayi tercih eder, haklida olsalar susarlar, ortaligi daha fazla kizistirmamak icin, sinirler yatistiktan sonra daha sakin bir anda konusabilmek icin....
Erkegi her zaman bir adim önde görürler....ve iliskilerini ona göre ayarlarlar.....bu dogrumu yanlismi? Bence ne dogru nede yanlis.....o insan böyle yasamaktan mutlu ise esi ile huzurlu ise kime ne!!
Her insan bir degil, her kadin karsinda bagiran cagiran siniri gözlerinden fiskiran bir erkege karsi durabilecek kadar güclü ve özgüvenli olamaz....
ama siz ne dediniz bi şekilde belli eder değilmi
istediği gibi görmeye çalışsın gözüne girdimi o fevrilik
deişiklik şiddet nasıl aşk meşk görülmüyor
ama ki dediğim gibi olnca güven duyuluo asla yapmaz cümlesi kafasına
yerleşiyor insanın sonuç hüsran oluyor...
gecenn 2 si olmasndan dolayı iii gecelr
ben hala burdayım ama hihoyyyt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?