iyi düşünüp öyle karar ver... neyin doğru olduguna inanıyorsan onu yap. boşanırsam, düzenim sarsılır, dünya başıma yıkılır diye düşünme. bunu boşanmanı desteklediğim için söylemiyorum. sadece karar verirken, böyle şeyler etkilemesin seni. düzen kurulur, hayat devam eder bir şekilde... soruna odaklanıp karar ver. onemli olan, onunla beraberken mi daha çok yıpranacaksın yoksa ayrılınca mı? böyle gideceğinden,değişmeyeceğinden ve mutlu olamayacağından eminsen, boşanman gerekiyordur bence,sonuçta boşanma bir alışma süreci olacak, bir gün bu acı geçecek, ama öbür türlü ömür boyu... ama diyorsan ki onunla beraberken mutsuz geçirdiğim süreler, mutlu geçirdiklerim yanında hiçbişeydir, sevgisi katlanmama değer diyorsan (ama onun sana olan sevgisinden bahsediyorum,sadece senin sevmen birşey ifade etmez) o zaman devat ettirirsin. karar senin canım,Allah yardımcın olsun...
boşanma kararı sinir anında ikimizin verdiği karardı,ama daha önceleride,hani barışıkken birbirmize bu böyle gitmez,galiba biz severek ayrılanlardan olucaz diyorduk.Valla hakketten çok zormuş,eskiden ben boşanan çiftlere bakıpta nasıl dayanıyorlar,acaba hiç hatırlamıyorlarmı die düşünürdüm.Herşey insanlar için...
Kendinde soyluyorsun
Saglikli bir karar almamissiniz
Sevginiz, askiniz tamamen duygusal degil bence
Birbirinizi secmenizde bir mantik vardir
Guzel gunlerinizde cok olduysa 3.5 yil icinde
Coook iyi dusunmen lazim
Siddet meselesini tam anlamadim
Yani asiri sinir mi var
Yoksa gercekten kabalasip el kaldirdimi sana?
Eger siddet yoksa sinir aninda kendine hakim olamayip kabalasiyorsa
Terapiye girebilir
'Anger management' deniyor burda belki duymussundur
Turkcesi gelmedi simdi aklima
Isin icinde cok asiri problemler yoksa, aldatma, siddet vs. gibi
Cozum arayabilirsiniz..
Veya bi sure karar alip ayri yasayabilirsiniz
Eminim bu sure icinde kafanizi daha iyi toparlarsiniz, ozlersiniz birbirinizi..
maalesef şiddet vardı..yani hayatımda ilk kez, hayatımı severek birleştirdiğim,bir ömür boyu gözüm kapalı güvenebileceğimi sandığım adamdan "dayak" yedim......gelde ölme :1no2: söylerken bile utanıyorum...
kızlar şu konudada yardımınıza ihtiyacım var çünkü fıttırmak üzereyim.Evim ailemle yanyana ve artık orda kalmak zorundayım,inanılmaz bi baskı altındayım çünkü,ortalığı yıkıp yok etme aktivitesi var ailemde şu an (ör:bahçede eşimden kalan şeyler vs.) ve benim orda kalmam gerek,ve inceden inceye evliliğimin bi hata olduğu bana hissettiriliyor.bunalıyorum çünkü etrafımdaki olaylar hızla,daha ben ne olduğunu anlamadan gelişiyor...fıttıracam ALLAHIM! senağlama
Kim kimin eşyalarını atıyor anlamadım ben..
Ailenizin şu anda size tam destek vermesi gerekir..
Gerekirse aileniz psikoloğa başvurup yardım alsın..
İnanın faydası çok olur..
örnek vereyim...şu an ailem bahçede eşimden kalan şeyleri yok ediyor...2nci günden.psikoloğa gidin desem sen psikoloksun ya diolar...sinirlerim bozuldu cidden..
bide psikoloğum evet :a015: ama kendime söz geçiremiyorum. eşimle severek evlendim.hatta eşim bana çok aşık birisiydi,hala öyle. sorun en ufak şeylerden kavga ediyoruz.saçma sapan şeylerden.kavga ettiimizde çok çirkinleşiyor ve kabalaşıyor.o dereceki bana vuracak die bile korkuyorum,çokta seviyorum,çünkü barıştığımız zaman hemen pişman oluyor,birdaha yapmayacam diyor.ama bu 3 yıldır böle devam etti,her tartışmamızda yine aynısını yaptı..
ya canım benim durumuna çok üzüldüm valla akıl vermek gibi olmasınn ama biraz suyuna gitsen erkek milleti hep böyle çünkü benim eşimde aynı ama inan hep suyuna gidiyorum dikine gitmiyorum çünkü onu gerçekten çok seviyorum bide çocukllarım var onlar için susuyorum susuyorum ama inan çok mutluyum sadece sustuğum için inan inş. atlatırsın belki buda senin rabbimden gelen bi imtahanındır sabret birde bu yolu dene istersen acizane tavbsiyem bu benim allah yardımcın olsun canım:Saruboceq:
bazı aşklar can acıtıcı ve şiddetli olabilir bunu en iyi sen bilirsin.ama bu aşk evlilige dönüştüyse evlilikler bunu kaldıramaz artık ailesindir ve ömrünü o insanla geçirmeye kara vermisindir .durup düşünmen gerek bir ömür bu aşkı böyle sürdüre bilirmiyim yada yorulurmuyum diye dedigin gibi degişen bişe olmıyacak çünkü nasıl başlarsa öyle gidiyor.ve o el bir kere kalktımı ve affedildimi sonu gelmiyor.eger çocugun yoksa.boşanma kararı almadan kendini ondan mahrum et ve biraz uzaklaş biyerlere git.bi arkadaşında yada ailende kal.sen elinden geleni yap ve sensiz nasıl olcagının farkına varmasını sagla olmuyosada salla gitsin.
olurmu hiç,tavsiyen için çok teşekkür ederim.tavsiyenize çok ihtiyacım olduğu için burdayım.dediklerin belki doğru olabilirdi de,2 gündür ne arayan var ne soran...bakalım,hayırlısı.
CANIM MSJ.TAM ANLAYAMADIMN ARAMAYAN SORMAYAN KİM. BİDE BENİM DEDİĞİM YOLU HİÇ DENEDİNMİ ARKADAŞIMa.s.a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?