boşanıyorum

adam yazarken satır aralarında onun canını sıkan şeyleride bilmeden yazmış zaten.mahkemeyle uğraştırıyorsun yazmış,arabandan bahsetmiş ve benzeri.Artık bazı şeyleri bukadar görmezden gelemezsin.Bu adamın tek derdi mahkeme ve para başka bir derdi yok bence şunu kafana koy ki asla geri dönmeyecek hatta fırsatını bulsalar seni yakalayıp ailecek sana işkence yaparlardı.aç artık gözünü.mahkemeye az kaldı.

kızlar yarın duruşmam var. lütfen dualarınızda bana da yer verin. Kuran-ı Kerim okumasını bilen benim için Fetih suresini okuyabilir mi. çok korkuyorum. bana destek olmak içn annannem ve teyzem de geldi. annannem evimin halini görünce çok üzüldü. eşime beddua etti. eşim de dün mesaj atmış nasıl bir insan olduğun intikam almak için sülaleni getirmenden belli diye. nerden duyduysa. neden beni böyle şeytan gibi görüyor. zavallı annannem mahkemeye bile gelmeyecek. sadece destek için geldi. 96 yaşında kadın okulunun müdür yardımcısı var eşimin çok yakın arkadaşı ona demiş ki sana hiç acımıyorum, o kızı mahvettin. demiş o da haklısın demiş utanmış gibi yapmış. sonra da durup bana bu mesajı atmış. çok üzüldüm. eşimi anlayamıyorum. nolur dua edin kızlar. yarın benim için çok zor bir gün olacak

Canım yaaaa hakkında hayırlısı olsun.Dimdik git o mahkemeye.İçinde fırtınalar kopsada belli etme.Eşinde ne yapmaya çalıştığını bilmiyor bence.Gelgitler içinde.

Böyle bir eş için asla üzülme ondan kurtulmaya bak, yolun başındayken böyle davranan eşle uzun yola devam edemezsiniz.

ben de bazen öyle düşünüyorum ama insan yine de üzülmeden edemiyor. hayallerim her şeyim mahvoldu.

Mahvolan hayallerini düşünme artık... Yaşandı bitti. Şimdi yeni hayatın için hazırlan, daha çok gençsin. Herşeye yeniden başlayabilirsin ve başlamalısın da... Ne güzel elinde bir mesleğin var, ayrıca meşgul ol, hiç boş vakit bırakma kendine. Zamanın ne kadar çabuk geçip nasıl bu kadar çabuk unuttuğuna hayret edeceksin ama yeter ki bir yerden başla.

canım sorun neydi niye attı seni evden

bazen bişey olur, dünya başımıza yıkılır, eyvah napıcam şimdi deriz; zaman geçince hayatımızda önem verdiklerimiz değişşir, öncekiler önemsizleşir, bu sefer niye o kadar üzülmüşümki deriz. iyi kötü herşey geride kalıyo, öyle de olmak zorunda, sen onla ilgili düşüncelerini, başka düşüncelerle değiştirmeye çalış, geçmiş olsun

Allah yardımcın olsun,inşallah hakkında hayırlısı olur.umarım onu kalbinden söker atarsın.

arkadaşım konunu okudum Allahım hakkında herşeyin hayırlısını versin. mutlu olmaya çalış bende nişanlıydım ayrıldım kötü günler geçiryrm ,güçlü olmaktan başka çaremiz yok .
Bugünde davan varmış umarım iyi geçmiştir.

baştan itibaren okumaya çalıştım .çok üzücü bir durum. Allah zulum edenlerin yanına bırakmaz elbet hiç bir şeyi. mahkemde ne oldu çok merak ediyorum .

Yaşadıklarını okudum çok üzüldüm. Seni çok iyi anlıyorum, neler hissettiğini. Benzer şeyleri ben de şu anda yaşıyorum. Ben de evleneli daha 5 ay oldu ve son 3 4 aydır da eşim boşanmak istiyor hem de sudan bir sebepten. Onu tanıyamıyorum artık, ya da hep yanlış tanımışım onu. Biz 3 buçuk yıldır birlikteydik, geçen yıl nişanlanmıştık, sonra bir nikah yaptık, bu temmuzda düğünümüz olcaktı, ben şu an ağlamıyor olcaktım, gelinliğimi seçip evimi kuruyor olcaktım ama tüm hayallerim yıkıldı, en kötüsü onu kaybettim. Onun sesini duymadan geçirdiğim bir gün bile yokken şimdi kaç aydır ondan haber dahi alamıyorum. İkimiz de öğretmeniz ama uzak yerlerde en azından siz aynı şehirdeymişsiniz, inan ki uzak bi şehirde olup bihaber olmak o kadar zor ki... Biz üniversitedeyken tanışmıştık, bir arkadaşımız tanıştırmıştı bizi. Çok sevmiştim onu, çok ta güvendim kendisine. O kadar farklı tanıtılmıştı ki bana, ben onun anlatılan karakterine aşık olmuşum ,ilk başlarda her şey güzel gidiyordu, neler neler yapmıştı benim için. Hep farklı şehirlerdeydik, o her zaman gelirdi yanıma nerde olursam olayım, otogarlarda yatardı, tüm devamsızlık hakkını yanıma gelmek için kullanırdı, harçlıklarımıızı otobüs biletlerine verirdik o biletleri saklardık. Ailemi karşıma alarak onla nişanlandım. Eskisi kadar iyi gitmiyordu, uzak mesafeler ilişkiyi çok yıpratıyor gerçekten. Hep kıskançlıklar, bi de güven duygusunu yitirince her şey laçkalaştı. Baktık olmuyor attık nişanı. Ben doğuda ücra bir yere atanınca peşimden geldi sırf ben ağladım nasıl yaşarım buralarda dedim diye. Ailesini geride bırakarak atandığım şehirde iş buldu, yerleşti. Ama kötü koşullarda kalıyordu ve doğunun karışık zamanlarıydı her gün bi olay oluyordu. Geri dönmesi için yalvardım ona bişi olmasın diye. Daha sonra kimse olmadan burda nikah yapmaya karar verdik. Ve deprem olmuştu o sıralarda burada, psikolojisi baya sarsıldı. Artık eskisi gibi değildi. Beni suçluyordu, benim yüzümden buraya gelmişti, ölümle burun buruna gelince anlaşılan bazı şeyleri çok derin sorgulamaya başladı. zaten son zamanlarda sorunluydu ilişkimiz, ondan sonra tamamen koptu birden o kadar değişti ki. Hiçbir arkadaşına evlendiğimizi dahi söylemedi, ben iş yerini arayıp kendimi eşi olarak tanıtınca üstüne bi de kıskançlık yapınca bitti bu iş dedi ve bi daha da geri dönmedi. Beni o kadar seven, onlarca yolları aşıp yanıma gelen, ailesiyle benim yüzümden bozuşan adamın sevgisi her ne olduysa birden bitti. Bu kadar kolay mıydı diye her gün düşünüyorum, ben bunları hakkettim mi diye? Ona sorduğumda söylediği tek şey biz nişanı attıktan sonra zaten her şeyi bitirmiş o, ama sorumluluklarını yerine getirmek için kandırıp kendini yanıma gelmiş te evlenmiş benle. Sırf kendini kandırmak içinmiş. Peki ya ben? Ben kandırılmadım mı? O biliyordu kendini kandırdığını ama ben kandırıldığımı bilmiyordum? Nasılsa evleneyim vicdanımı rahatlatayım sonra boşanırım demiş o hep kendine. Sağolsun beni yarı yolda bu şekilde bırakmamış oldu vicdanı çok rahattır şimdi. Numarasını değiştirmiş, facebooktan beni engellemiş, boşanma davası açmış. Kısacası hayatından beni tamamen çıkarmış ama bunu yapmak için vicdanı rahat olsun diye yalandan evlenmeyi tasarlamış.

Şimdi ise aldığım sakinleştiriclerle ayakta durmaya çalışıyorum. Dengesiz bir ruh halim var. Her gün ağlıyorum ama belli etmemey çalışıyorum kimi zaman ise çok ta saklayamıyorum. Ve şu anda onun hayatında birinin olduğunu hissediyorum ve bunu düşünmek bile beni çıldırtıyor ama elim kolum bağlı.

konu sahibi arkadaş kaç gündür ortada yok bende hergün takip ediyorum konuyu inşallah iyi şeyler olmuştur.

yaşadıklarınız çok zor Allah kolaylık versin ama salmayın kendinizi hayatta ne acılar var beddua etmeyin o kişiye Allah'a havale edin sadece ve üzülmeyin hiçbişey sizden önemli değil bu hayatta ya sağlığınza bişi olsa kim üzülür size sizden başka

yaşadıkların çok zor ama Rabbim sağlık verdikten sonra hersey aşılır
umarım bundan sonra hersey istediğin gibi olur
Allah karşına hayırlı insanlar cıkarsın hep mutlu ol

Son düzenleme:
bence ise ona artik esim diye hitap etmemekle baslamalisiniz. konunun tamamini okudum size onca hakaretler eden adam hakkinda hala esim soyle yapti esim boyle yapti diyorsunuz. onun artik sizin esiniz olmadigini kabullenmelisiniz. es demek yoldas demektir, o sizin yoldasiniz olmayi hic hak etmemis. dunya boyle pisliklerle dolu kendinizi mazlum ve magdur rolunden cikarin artik. kendinizi neden bu kadar degersiz goruyorsunuz? hayat guzelliklerle dolu. bir cok kisi size tavsiyelerde bulunmus ama hepsine kulaklarinizi tikamissiniz, evet zor bir surec atlattiniz size kotuluk yapan biri ile yollarinizi ayiriyorsunuz ama siz caninizi sokakta mi buldunuz? neden hic kendinize deger vermiyorsunuz. hayatinizin odagini degistirin, sizin icin onemli olan "siz" olmalisiniz artik..

soyle yapsaydim degisirmiydi boyle yapsaydim deisirmiydi demissiniz.. emin olun sonuc yine bu olurdu, o adam daha en basindan kafasina koymus size bunu yapmayi (daha dogrusu dayali doseli bir yerde ailesi ile yasamayi) yani sizin yerinizde baskasi da olsa eminim ona da bunlari yapacaklardi, sizi sahipsiz ve gucsuz gorup daha rahat ortaya cikarmis ic yuzunu

kendini eve kapatik o bana boyle yapti ben bunlar hakedecek ne yaptim cok mutsuzum vs vs vs diyerek hayati kacirdiginizin farkindasinizdir umarim, hayat boyle uzuntulerle ugrasmak icin cok kisa.. evet tabi ki uzuluruz onca hayalkirikligina ama 8 ay diyorsunuz, yapmayin artik, once bi disaridan kendinize bakin herkesin size zavalli gozuyle bakmasi hosunuza mi gidiyor? yoksa vay be ne guclu kadin demelerini mi tercih ederdiniz?

bu sizin elinizde. siz kendinize ne kadar deger bicerseniz cevrenizdeki insanlar da size o kadar deger verirler.. neyse biraz fazla yuklenmis olabilirim kusura bakmayin, umarim kimsenin size bunlari yasatmaya hakki olmadigini idrak edip hayata katilirsiniz bir an once..

Arkadaşlar yorumlarınız için teşekkür ederim. mahkemem oldu. ön inceleme duruşmasıymış. hakim sadece beni ve onu dinledi. ben her şeyi anlattım. eşim olacak o adam da öyle kötü şeyler söyledi ki. ben onunla tayin için evlenmişim, o boşanmak istememiş, ben daha fazla üzülmeyeyim, ailesiyle aynı ortamda kalmayayım diye beni ablamlarla eve göndermiş. sonra aramış boşanmayalım diye.ben bu iş bitti demişim. yolladığı mailleri de şifresini çalıp ben yollamışım kendisine. ve daha pek çok şey. ben ona bi sürü mesaj atmıştım ayrılmayalım diye. aveadan o mesajları istetmişti avukatım. ama onlar da mesajın içeriğini veremiyorlarmış. avukat dedi ki artık şahitlere kaldı her şey dedi. eşim gülerek çıktı mahkemeden çok soğudum ondan. bu kadar yalan söyleyeceğini tahmin etmiyordum. onun anlattığı şekliyle ben bir düzen kurmuşum tayin için evlenmişim, sonra 18 gün kavga çıkarıp evi terketmişim, sonra altınları alıp bozdurup parasını almışım. sonra da tazminat davası açmışım gözümün içine baka baka yalan söyledi. Allah ıslah etsin. Allah doğru yola getirsin. tek gelmişti mahkemeye. gülüşü aklımdan hiç çıkmıyor. bi de gidip twitter'a "kesin yalan söyler demiştim, haklı çıktım insanları iyi tanıyormuşum:):)" yazmış. Aklım almıyor. mantığını, düşünme şeklini aklım almıyor.

kızlar tayin istemeden önce ona demiştim ki benim okulum çok güzel sen urfaya gel demiştim. çok ısrar etmiştim. bana hayır oranın halkı iyi değil. burası ikimizin de memleketine yakın. sen gel demişti. nasıl yapar bunu anlamıyorum.

Bizim avukata da soracam da aranızda bilgisi olan varsa bu maillerin hangi ıp numarasından yollandığı ortaya çıkabilir mi bana söyler misiniz. benim için çok önemli.mailleri onun yolladığını nasıl kanıtlayabilirim acaba.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…