boşanıyorum

kötü hissediyorum canım kendimi. pelte gibi yapıyo ilaçlar beni. mahkeme tarihi de belli oldu. artık bu işin dönüşü yok. sen nasılsın canım. iyi misin daha

Canım bende bir ara ilaç kullandım çok uyku yapıyor ruh gibi dolaşıyordum etrafta.Keşke kullanmasan.Ama öylede kendini kötü hissediyorsun.Bende iyi saylırım canım ya.Ailem benden çok yıpranıyor tatlım.Anneme kalsa avukatına söyle karşı tarafın avukatıyla anlaşsın eşine iletsin takıların tutarını versin nafaka ve tazminattan vazgeç diyor.Babamda tam aksine kızım davanın arkasında dur diyor.Bir yola çıktın korkupta vazgeçti demesinler diyor.Ahh canım ya evet artık bu işin dönüşü yok.Benim eşimde avukat tutmuş.Celseye katılmamış.Bakalım 2. celseye bende katılacağım şahitlerim dinlenicekmiş.Bugün e devlet sitesinden baktım nafaka için avukatım icra dosyası açtırmış karşı tarafa tebliğ göndermişler.Aslında ben onun parasında pulunda değildim ama canını acıtmak istedim.Yanıldım galiba onun canını acıtayım derken benim daha çok acıyor

10 nisanda duruşmam var kızlar. dua edin benim için. neredeyse 1 yıl olacak eşimden ayrı ama mutsuzluğumdan zerre eksilmedi. korkuyorum. ya hep böyle devam ederse diye. neden böyle oldu. ben mutlu olmayı haketmiyo muydum. bitsin bu işkence diyorum ama bitince nolacak. ellerim boş tek başıma mutsuz kalacağım. o ise hayatından memnun.

sayfaların hepsini okuyamadım ama canım Allah yardımcın olsun
hayır sandığınızda şer, şer sandığınızda da hayır vardır demiş peygamber efendimiz
üzülmeye hiç değmez boşver
18 günlükken bunları yapan evli kalsydınız seni daha da çok üzerdi emin ol
hayat onun üzerine kurulmadı ondan önce de vardı sonrası da olacak
dışardan konuşması kolaydır eminim ama bu şekilde düşünürsen
inan daha çabuk toparlanırsın
hem sen de mutlu ol ki o üzülsün ben kimi kaybettim diye
biraz da o senin mutluluğunla üzülsün

Canım nasılsın? Dualarım seninle.Bende bugün güne ağlayarak başladım.Eşimi gördüm rüyamda evimizdeyiz.Sarıldı bana falan Benimde 10 ay oldu ama lanet olsun şu gelgitler bitmedi.Çok istiyordu boşanmayı şimdi gitsin boşansında rahatlasın demiş Ama güçlü durmak zorundayız.Böyle olan bize oluyor malesef.Eşin mail falan atıyormu artık canım?

yok canım artık atmıyor çok üzüldüm.ben de hep rüya görüyorum geçen gün gelinlikli halimi gördüm gelinliğim hep yırtılmıştı falan ağlıyodum niye böyle oldu diye. amaaan Allah bu günlerimizi aratmasın üzülme canım . geçer inşallah bu kötü günler.

sağol canım Allah razı olsun. ben malesef onun umurunda bile değilim ister mutlu olmuşum, ister mutsuz. kurtulmak istiyo sadece

güzel kardeşim ne zamandır yazamadım kızım hastaydı izinliydim.Evet 10 Nisana az kaldı dualarımız seninle .

canım lütfen kendini toparla seni düşünmüyo sevmiyo acımasız merhametsiz bi adam sen onu hala sevme.. bu onu sevmek değil kendini sevmemek gibi bişey... lütfen içindeki gücü hisset. ben ne kadar perişandım ama şimdi kendimi çok güçlü hissediyorum çünkü artık acaba demiyorum hepsini sil acabalar umutlar seni acıtan sil at o umutları.. yeni insanlarla yeni umutlar hayaller edineceksin unutma

kızlar ben kaza geçirdim araba kazası. arabayı kredi çekip ben aldım. ama ablamın üstüne. eşim bana mesaj atmış
"bugün duydum geçmiş olsun,seviyorum dedin, hop bu kadar çabuk benden kurtulamazsın dedin yalan dolu dilekçenle dava açtın. kendini masum sanıyorsun ya en çok ona gülüyorum,şu mahkeme sürecini gözünün önüne getirsen, o dilekçeler yazdığın şeylerin bile yenir yutulur olmadığını bir anlasan aslında sen de kendinden nefret edersin. en basitinden arabam yok dedin Allah yüzüne vurdu. benim garibime giden ben en ufak bi kaza yaptığımda bugün köpek yarın geberirsin (inşallah) gibisinden mesaj yazıyorsun da senin zoruna gidiyor. empati yoksunusun.

mahkemede de kendince doğru sandığın yalanlarını sıralayacaksın ama Allah'ın huzurunda gerçekleri saklayamaycaksın. bana yaşattığın 1,5 senelik cehennemin hesabını Allah soracak sana. sen bana 1.5 sene işkence etmesen ben vaz geçer miydim sanıyorsun. kusura bakma ama benim sınırlarımı dahi zorladın. baksana beni mahkemelerde yalanlarla mücadele etmek zorunda bırakıyorsun bir de. bunları Allah sana bir bir soracak.
ben bir gün bile mutlu olmadım, askerliğimde bile daha mutluydum. bir düşün ya, ben kötü insan mıyım, sırf sana kötülük olsun diye seni bıraktığımı mı zannediyorsun, mutlu olsam vaz geçer miydim. Allah rızası için azıcık düşün. diye yazmış.
ben de madem mutlu değildin neden nişanlıyken ayrılmadın benden diye yazdım.
mutlu olmamak sevmemek anlamına gelmez, ama sevgi de bi yere kadar. bunu sen gayet iyi biliyorsun yazmış.

bu adamı mutlu etmek için her şeyi yaptım ben. neden mutlu edemedim. niye böyle oldu ki.bir gün bile mi mutlu etmedim seni Allah rızası için söyle yazdım. bir gün bile mutlu olmadım yazdı.

bu adamı mutlu etmek için her şeyi yaptım ben. neden mutlu edemedim. niye böyle oldu ki.bir gün bile mi mutlu etmedim seni Allah rızası için söyle yazdım. bir gün bile mutlu olmadım yazdı.

bu adam senin yaptigin kazadan bile kendine pay cikartmis yaaa
sen ne kadar kotu olursan ol
geriye bakma bosa gitsin..
o bulundugun ilden tayin ol ayril
yeni biride karsina cikarsa sakin gorusmemezlik etme..

ballos senin kabahatin hiçmi yok canım eminmisin,daha önce de yazmıştım sana bunu...adam 1.5 yıllık cehennem diyo,askerde bile daha mutluydum diyo.ne yaşadıki bu adam bunu söylüyo... sen eminmisin bişey yapmadığına? keşke barışsanız canım ya,bu arada bence kocan hala seni seviyor...yoksa her fırsatta birşekilde haberleşmeye çalışmaz.

ne isterse yapmaya çalıştım canım, hep alttan aldım. elbet vardı bizim tartışmalarımız da. ama her ilişkide olan ufak tefek şeylerdi. beni sevdiğini sanmıyorum. davadan vazgeçmem için yaptığını düşünüyorum.

Okudum Okudum Bir Yere Varamadım..
Eğer Ortada Bir Ayrılık, Tartışma, Kavga v.s. Varsa,
Hepsi Karşılıklıdır..
Hatanın % 70'si Eşinizin, % 30'u Sizindir..
Ya da Tam Tersi.. Orasını Bilemem..

Ama Ben Hiç Bir Şey Yapmadım Diye Bir Şey Yok..
Herşey Karşılıklıdır..

Sevgiler..

ama sevmese böyle amacı sadece senden bıçak gibi kesip kurtulmak olsa her fırsatta mail atmaz gibi geliyor. allah yardımcın olsun ya.çok zor.

bence bu işin içinde başka bir kadın var,

adamın tek derdi beş kuruş para vermeden sizi boşamak.

umarım bir an önce kurtulursunuz bu manyaktan da,sevgisindende.

birşey sormak istiyorum

madem sizi çok suçlu görüyor ve siz bir suçum yok diyorsunuz,mahkeme dilekçesinde vardır heralde sizi suçladığı şeyler.

neyle suçluyor sizi??

öncelikle ben kendimi suçsuz görmüyorum ki kızlar.bizim beraberliğiimizde yaşadığımız şeyler sıradan tartışmalardı. mesela bi örnek vereyim. yanıma gel görüşelim diye yalvarırdım nerdeyse işim var gelemem derdi. aynı gün arkadaşı çağırdığı için gelirdi. ben de tabi ki buna karşılık benim için niye gelmiyorsun diye tartışırdım. sonra nişanlıyken devamlı gel bizde kal (annesigil) derdi. ben de istemezdim. zorlardı. neyse bi bayram gittim babası kızım senin ne işin var evine gitseydin daha iyi olmaz mıydı dedi. bu gibi şeylerden tartışırdık. tartışmaların sonunda hep ben özür dilerdim aramız düzelsin diye. o da ben 100 de yüz haklıyım sen haksızsın derdi. ya derdim hadi hatanın 90ı bende olsun yüzde on da mı sen hatalı değilsin yok ben yüzde yüz mükemmelim derdi.
neyse işte dilekçede de balloş annemi kızkardeşimin boyunu kıskanıyodu, balloş benimle tayin için evlendi, ben balloşu aradım yalvardım barışalım diye kabul etmedi, bu iş bitti dedi, balloşun ablası bizi kovdu diye yazmış.
arkadaşlar ben eşimi çok seviyordum. ona yalvardım. ne istersen yaparım dedim, istersen beraber psikoloğa gidelim, sorun varsa çözelim dedim. kapanmamı istiyorsan kapanırım bile dedim. işte böyle

eşimin bi dediği bi dediğini tutmuyor kuzenime de ben balloşu sevmiyordum bu yüzden tartışmalara falan katlanamıyorum, her şey gözüme batıyordu demişti.

eşimin bi dediği bi dediğini tutmuyor kuzenime de ben balloşu sevmiyordum bu yüzden tartışmalara falan katlanamıyorum, her şey gözüme batıyordu demişti.

Canım özel mesaj atmışsın cevap yazdım hemde okadar uzun yazdım kiii...Ama posta kutun dolluymuş gönderemedim Canım bu adamın derdi ne biliyormusun seni vicdanen rahatsız etmek.Sen kendi kendini sorgula ve mutsuz ol diye.Dediği gibi 1,5 yıllık chennem azabı yaşadıysa neden evlendi.Ozaman madem seviyordu evlendikten 18 gün sonramı canına tak etti.Offf yaaa hiç inandırıcı değil.Canım benim lütfen sana mail attğında cevap verme.Bırak ne düşündüğünü merak etsin.Cesareti varsa karşına çıksın konuşsun mail atmakta ne...Diyorum ya onun amacı seni vicdanen rahatsız etmek ve tazminattan vazgeçmeni sağlamak.Sakın canım sakın eşin çok akıllı senin zayıf noktanı biliyor çok üzüldüğünüde..Ve bunu kullanmaya çalışıyor.Lütfen maillerine cevap verme.İstediği kadar yazsın.Sen elinden geleni yaptıysan, vicdanın rahatsa problem yok.Biliyorum seviyorsun ama mantığımızla hareket etmeliyiz artık onlar gibi.Duygularımızla hareket ettiğimiz sürece üzülürüz.Posta kutunu boşalt canım.Ve lütfen sıkıldığında yaz.Bizler yanındayız unutma.Tlf numaranı bilseydim arayacakktım ama yok.Çok öpüyorum tatlım.metin ol lütfen...

canım adam oyun yapıyor neden anlamıyorsun... tazminattan kurtarmak amacı sakın vazgecme.. 1.5 yıl cehennem gibiymişde bu geri... lı neden evlenmiş ???? hadi evlenmiş 18 günde mi anlamış mutsuz olduğunu???? sakın ama sakın bu mailleri okuma cevap yazma bu adam sana her türlü zararı verdi ve şimdi sıra eşya para tek kuruş vermeden kurtulmaya geldi....... senin vicdanınla oynuyor ve sende lütfen artık bu oyunlara gelme lütfen kendini toparla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…