kötü hissediyorum canım kendimi. pelte gibi yapıyo ilaçlar beni. mahkeme tarihi de belli oldu. artık bu işin dönüşü yok. sen nasılsın canım. iyi misin daha
10 nisanda duruşmam var kızlar. dua edin benim için. neredeyse 1 yıl olacak eşimden ayrı ama mutsuzluğumdan zerre eksilmedi. korkuyorum. ya hep böyle devam ederse diye. neden böyle oldu. ben mutlu olmayı haketmiyo muydum. bitsin bu işkence diyorum ama bitince nolacak. ellerim boş tek başıma mutsuz kalacağım. o ise hayatından memnun.
Canım nasılsın? Dualarım seninle.Bende bugün güne ağlayarak başladım.Eşimi gördüm rüyamda evimizdeyiz.Sarıldı bana falanBenimde 10 ay oldu ama lanet olsun şu gelgitler bitmedi.Çok istiyordu boşanmayı şimdi gitsin boşansında rahatlasın demiş Ama güçlü durmak zorundayız.Böyle olan bize oluyor malesef.Eşin mail falan atıyormu artık canım?
sayfaların hepsini okuyamadım ama canım Allah yardımcın olsun
hayır sandığınızda şer, şer sandığınızda da hayır vardır demiş peygamber efendimiz
üzülmeye hiç değmez boşver
18 günlükken bunları yapan evli kalsydınız seni daha da çok üzerdi emin ol
hayat onun üzerine kurulmadı ondan önce de vardı sonrası da olacak
dışardan konuşması kolaydır eminim ama bu şekilde düşünürsen
inan daha çabuk toparlanırsın
hem sen de mutlu ol ki o üzülsün ben kimi kaybettim diye
biraz da o senin mutluluğunla üzülsün
bu adamı mutlu etmek için her şeyi yaptım ben. neden mutlu edemedim.niye böyle oldu ki.bir gün bile mi mutlu etmedim seni Allah rızası için söyle yazdım. bir gün bile mutlu olmadım yazdı.
kızlar ben kaza geçirdim araba kazası. arabayı kredi çekip ben aldım. ama ablamın üstüne. eşim bana mesaj atmış
"bugün duydum geçmiş olsun,seviyorum dedin, hop bu kadar çabuk benden kurtulamazsın dedin yalan dolu dilekçenle dava açtın. kendini masum sanıyorsun ya en çok ona gülüyorum,şu mahkeme sürecini gözünün önüne getirsen, o dilekçeler yazdığın şeylerin bile yenir yutulur olmadığını bir anlasan aslında sen de kendinden nefret edersin. en basitinden arabam yok dedin Allah yüzüne vurdu. benim garibime giden ben en ufak bi kaza yaptığımda bugün köpek yarın geberirsin (inşallah) gibisinden mesaj yazıyorsun da senin zoruna gidiyor. empati yoksunusun.
mahkemede de kendince doğru sandığın yalanlarını sıralayacaksın ama Allah'ın huzurunda gerçekleri saklayamaycaksın. bana yaşattığın 1,5 senelik cehennemin hesabını Allah soracak sana. sen bana 1.5 sene işkence etmesen ben vaz geçer miydim sanıyorsun. kusura bakma ama benim sınırlarımı dahi zorladın. baksana beni mahkemelerde yalanlarla mücadele etmek zorunda bırakıyorsun bir de. bunları Allah sana bir bir soracak.
ben bir gün bile mutlu olmadım, askerliğimde bile daha mutluydum. bir düşün ya, ben kötü insan mıyım, sırf sana kötülük olsun diye seni bıraktığımı mı zannediyorsun, mutlu olsam vaz geçer miydim. Allah rızası için azıcık düşün. diye yazmış.
ben de madem mutlu değildin neden nişanlıyken ayrılmadın benden diye yazdım.
mutlu olmamak sevmemek anlamına gelmez, ama sevgi de bi yere kadar. bunu sen gayet iyi biliyorsun yazmış.
ballos senin kabahatin hiçmi yok canım eminmisin,daha önce de yazmıştım sana bunu...adam 1.5 yıllık cehennem diyo,askerde bile daha mutluydum diyo.ne yaşadıki bu adam bunu söylüyo... sen eminmisin bişey yapmadığına? keşke barışsanız canım ya,bu arada bence kocan hala seni seviyor...yoksa her fırsatta birşekilde haberleşmeye çalışmaz.
ne isterse yapmaya çalıştım canım, hep alttan aldım. elbet vardı bizim tartışmalarımız da. ama her ilişkide olan ufak tefek şeylerdi. beni sevdiğini sanmıyorum. davadan vazgeçmem için yaptığını düşünüyorum.
ne isterse yapmaya çalıştım canım, hep alttan aldım. elbet vardı bizim tartışmalarımız da. ama her ilişkide olan ufak tefek şeylerdi. beni sevdiğini sanmıyorum. davadan vazgeçmem için yaptığını düşünüyorum.
eşimin bi dediği bi dediğini tutmuyor kuzenime de ben balloşu sevmiyordum bu yüzden tartışmalara falan katlanamıyorum, her şey gözüme batıyordu demişti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?