boşanıyorum

cnm başından beri okudum hikayenii sıkma canını...ya aile büyükleri dediğin yapıcı davranır ya bunlar nasıl insan..yok efendim ablan hoşgeldin dememiş...dese ne olacatı bu kadar aptal bi bahane duymadım ben...sıkma canını Allah çektirir kimsenin yanına kalmaz emin ol ...

blöf yapıyor.senin ona kötü şeyler yazmanı istiyor.açık açık seni tahrik etmeye çalışıyor sonrada mahkemede hepsini delil diye kullanacak.düşme bu tuzaklara.

bu kadın resmen psikopatmış,valla resmen allahın sevgili kuluymuşsun bunlardan kurtulmuşsun.

KAYNANAMDA İSTEDİĞİ ŞEYİ YAPMADIĞIMIZ ZAMAN SİNİR KRİZLERİ GEÇİRİR KENDİNİ YERLERE ATAR,SONRADA BOŞATACAM SİZİ DİYE ÜZERİMİZE BAĞIRIR.EŞİM 2 GÜN KÜSER BANA, SONRA HİÇBİR ŞEY OLMAMIŞ GİBİ ESKİ HALİMİZE DÖNERİZ."BENİM ANNEMDE BÖYLE NEYAPAYIM HAYATIM" LAFINA ÇOK ALIŞTIM.

BÜTÜN KAYNANALARDAN NEFRET EDİYORUM

AMA HEPSİYLE SAVAŞACAK GÜCÜM VAR.

ALLAH HERKESE YARDIM ETSİN.

boş ver o seni istemiyorsa unut gitsin hayat güzel sen güzel o ister mutlu olsun ister mutsuz yol ver gitsin şeker sıkma canını çeyiz dediginde ça çaput deilmi sana daha iisini alanları bul inşallah boş ver o onlarla zengin olsun

Canım nasılsın? Ne var ne yok? Benimde yarın değil öbür gün ilk celsem var.Eşin mail falan atıyormu artık?

pislik kalleş herif... kanı 5 para etmez adam. malmısın kı sen sorun cıkmadan alcak sonra canı sıkılınca bırakcak..bak tatlım seni belki yanlış yönlendiricem ama donuna kadar al o serefsizin. sonra al gözünün önünde biryere bağışla gitsin. ama al mutlaka.. bosanma davası bıtsın bosan işte o zaman intiikam vaktin gelmiştir. şimdi acele etme güçlü görünmek zorundasın umrunda olmasada güçlü görün.. bak ben çok iyi niyetliyimdir hep içime atar susarım ama bir damarım vardır basıldımı anasından emdiği sütü getiririm burnundan . intikam almak kolayyy sen hele ki bı bosandaa gerisini hep beraber getiririz. arkadas olarak eklisin bende.. en ufak bı sıkıntında bıle msj atabılırsın bekliyorum. ay içimden ne küfürler geliyor anlatamam

sağol canım. ilk davamı bekliyorum heyecanla. Allah cümlemizin yardımcısı olsun.

Canım memursan eğer, mahkeme kararıyla ailenin yanına tayn isteyebiliyorsun sanırım. Burda huzurumu kaçırıyorlar, kasabada kimsenin yüzüne bakamıyorum filan dersen belki.. Allah yardımcın olsun..

CANIM BİR FAKİR BUL SADAKA VER.UCUZ KURTULMUŞUM RABBİM DE DUA ET.18 GÜNLÜK EVLİYKEN SENİ SOKAĞA ATABİLEN BİR ADAM VAR KARŞINDA.karaktersizz....en azından çocuğun yokmuş daha.
ÇOK GÜÇLÜ OL ÇÜNKÜ,ÖNÜNDE DAHA ÇOOOOOOOOOOK UZUN YILLARIN VAR.
ÇOK GÜÇLÜ OL ÇÜNKÜ, SENDEN BİR TANE DAHA YOK.
ÇOK GÜÇLÜ OL ÇÜNKÜ,BU DURUMDA OLAN PEK ÇOK KADINDAN DAHA ŞANSLISIN,SENİN BİR İŞİN VE SARILABİLECEĞİN ÇOCUKLARIN VAR
ÇOK GÜÇLÜ OL ÇÜNKÜ SENİN ALNIN AÇIK,O NEDEDİ BU NEDEDİ SANANE???SÖYLEYENLER ONLARIN AYIBINI SÖYLÜYOR.SAKIN UTANMA ,ONLAR UTANSIN.

allah yüzüne bakmş cnm benim sizi kaybettiğiiçin inanın buna çok pişman olcak bugün değilse yııllar sonra emin ol buna hiç üzülme cnm sen daha iyilerine layıksın .....

allah yüzüne bakmş cnm benim sizi kaybettiğiiçin inanın buna çok pişman olcak bugün değilse yııllar sonra emin ol buna hiç üzülme cnm sen daha iyilerine layıksın .....

teşekkür ederim hepiniz çok sağolun. inşallah pişman olur canım bi gün Allah adaletlidir pişman olacağından kuşkum yok. inşallah çok mutlu olurum o umurumda bile olmaz.

maraşlımısın tatlım merkezi iyi bilirim

Tabirimi Hoş görün lütfen.. Ben böylelerine "mahalle bayanı" diyorum.

Başkalarının mutsuzluğu ile mutlu oluyorlar.. Her fırsatta laf sokarak mutluluğu yakaladıklarını sana küçücük insanlar işte!

Ağızlarına laf vermemek için olumsuz hiç birşeyinden bahsetmemelisin. çünkü sağda solda da dedikodunu yaparlar.

Aynen canım tabirin güzel :) Ama ben bunu hergün yaşıyorum kırmakta istemiyorum.Aynı şahız bana diyorki nafakanı alda yemeğe götür bizi.Sanki ne parası.Yuvam yıkıldı kadın boğaz derdinde.Hatta gekip sürekli kocasıyla mutluluğundan bahsseder.İyi olsunlar zaten ben kimsenin yuvası dağılsın istemem ama kimin ne garantisi var? Bunları düşünemeyecek kadar beyni küçük işte.Acıyorum tatlım böyle insanlara.Onun yanında asla konuşmuyorum zate.Biri bin eder konuşur orda burda.

çok canını sıkarsa ver ağzının payını..

herkes yerini ve haddini bilsin.

hatta sen kadına açıkça "bakın filanca hanım, yerinizi ve haddinizi bilin, benim yuvam yılıyor siz yemek derdindesiniz, ayıp olmuyor mu biraz?" diye geçir lafını..

eğer görüşmeme şansın varsa hiç görüşme, yavaş yavaş arayı aç. bir anda görüşmeyi kesersen mazallah onu kıskandığını filan zanneder..

Ay okudum sınır oldum aynı şey ablamın basına geldi onunda cocuğa vardı eve eşyaları almaya gittik bu bizim diye ablamın eşyalarınızda aldılar diğer ablam ağzına geleni söyledi sonra neyse aldık bir kısmını eşyaların özel el yapımı yatak odası yaptırmıştı annem ibreti alem için dağıttı bir tanesini eve sokmadı bide çocuğuda istemediler ki onlara kim cocuk bırakıyordu..neyse o konuda islerine geldi bıraktılar bize...senin sahibin anan baban yokum...ibreti alem için alırım eşyaları kapının onunda veririm ateşe gözlerinin önünde alır tayinimizde başka yere giderim...hiç üzülme bir pislikten kurtulmussun lafım ediyorlar Allah'ın adaleti çok güzel çalışıyor..ablama laf edenlerin hepsinin ya kendisi ya cocuğu boşandı...

kötü hissediyorum canım kendimi. pelte gibi yapıyo ilaçlar beni. mahkeme tarihi de belli oldu. artık bu işin dönüşü yok. sen nasılsın canım. iyi misin daha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…