keşke şu eşyaların hepsini alsaydınız da gözünüzde kalmasaydı be. Ne maddiyatçı pis insanlarmışsınız siz. Keşke evi boşaltsaydınız.
Allah senden herşeyin hesabını soracak. Boşa giden 2 senemi de, aileme yaptığın hakaretleri de bana ettiğin eziyetleri de, verdiğim emekleri de, soracak. Göreceksin.
Bugün bunları yazmış kızlar. Seninle bir gün mutluluk yüzü görmedim yazmış
2 senem boşa gitti yazmış
çok üzülüyorumben bu denli berbat bir insan mıyım.
canım bi kere abdestli namazlı gezmenin her şey olmadığını anlamamı sağladı. Küfürlü küfürlü, lanlı lunlu falan konuşmalar, ağzından gerizekalı düşmezdi. Annesinin yengesinin yanıda pantolonu gösteren ütüdür,kadını gösteren g...tüdür tarzı konuşurdu, kuzeniyle falan yazışmalaını gördüm ben onun bunun çıplak fotolarını yollamışlar birbirlerine işte kadın dediğin uzunbacaklı olacak insanın belini iki defa saracak falan yazmıştı. Ben bunları okudum güvendiğim dağlara kar yağdı. Ekşi sözlük diye bi site var oraya girip neler neler yazmıştı. Ona bunlaı sorunca erkekler hep böyle muhabbet eder dedi. Beni ikna etti. Neyse biz benim buraya tayinim çıkmadan önce iyi anlaşıyordukk. Tek sorunumuz uzaklıktı. Sonra ben buraya geldim bu sefer bu bigün beni evlerine götürdü giderken dedi ki ailem sana ne hakaret ederse etsin cevap verme. Ben şaşırdım ilk defa diyodu o zaman. Gittik eve annesinin surat beş karış ben sarıldım öptüm. Kimsede çıt yok. Kadın birden bana bağırmaya başladı.resmi nikahımız vardı düğün yapmamıştık nişanlıydık o vakit. Siz boşanın ben oğlumu ateşe atamam. Benim bir oğlum zaten ateşe düştü. Oğlum eskiden bana sarılırdı şişko derdi her şeyini anlatırdı. Artık hiçbir şey yapmıyo siz ayrılın dedi. Ben nolur böyle yapmayın bir şey yaptıysam özür dilerim. Ben eşime sizinle konuşmaması için baskı yapmıyorum ki kendi konuşmuyorsa benim ne suçum var dedim. Eşim de ben seviyorum anne dedi. Barıştık. Kadın o gün eşime demiş ki bak bu bunları unutmaz. Demişkeşke o gün kapıyı çarpıp gitseymişim evime. ondan sonra en ufak bi tartışmada eşim hep nolacağını biliyosun, boşanırız olur biter dedi. Ben de hep alttan aldım. Ne derse yaptım. Ailesi de ne derse yaptım. Falan filan işte. Aptalın önde gideniyim ben. Gerçekten eşimi tepeme çıkarmışım onu hayatımın merkezi yapmışım. En büyük hatam bu oldu. öyle böyle düğün zamanına geldik. Işte sonra hoşgeldin meselesi falan çıktı. Ya işte böyle.
eşimi severek evlendim. ama ondan ayrılmak zorundayım. onun hiçbir şey olmamış gibi yaşamasına dayanamıyorum. bana yaptıklarından sonra böyle mutlu olmasına dayanamıyorum. onunla 1.5 sene nişanlı kaldık, severek evlendik.18 gün sonra hiçbir şey yokken beni evimden attı. şimdi ailesiyle benim evimde yaşıyor. çeyizlerimi bile vermedi. onun mutlu olmasına dayanamıyorum. manevi tazminat davası açtım biraz da o mutsuz olsun diye. ama bana mısın demiyor. ya hep mutlu olursa. bana onca yaptıklarından sonra. ya evlenirse çocukları olursa
yeni gördüm canım. nişanlıysan iyice tanı tamam mı. benim gibi olma. sonra çok sevme, ilgi gösterme. benim yaşadıklarımı yaşama. ben de açtım dava ama. çok mutsuzum. bu bekleyiş beni öldürüyor. bazen anlaşmalı boşanıp kurtulsa mıydım acaba diyoum. çünkü ben bu davayı biaz eşim pişman olsun diye açmıştım parası için değil. ama adamın umurunda bile değil. sorun şu ki canım benim güçlü görünmem de sefil olmam da onun umurunda bile değil. ben onun için bi an önce kurtulmak istediği bir şeyim. içimi en çok acıtan da bu. adam bana anlaşmayı boşanmayı kabul et git başka biriyle mi evleniyosun ne yapıyosan yap dedi. inşallah daha iyi biirini bulursun dedi bi deçok üzüldüm. nispet yapar gibi. ben kurtulayım ne yapıyosan yap dedi.
pislik kalleş herif... kanı 5 para etmez adam. malmısın kı sen sorun cıkmadan alcak sonra canı sıkılınca bırakcak..bak tatlım seni belki yanlış yönlendiricem ama donuna kadar al o serefsizin. sonra al gözünün önünde biryere bağışla gitsin. ama al mutlaka.. bosanma davası bıtsın bosan işte o zaman intiikam vaktin gelmiştir. şimdi acele etme güçlü görünmek zorundasın umrunda olmasada güçlü görün.. bak ben çok iyi niyetliyimdir hep içime atar susarım ama bir damarım vardır basıldımı anasından emdiği sütü getiririm burnundan . intikam almak kolayyy sen hele ki bı bosandaa gerisini hep beraber getiririz. arkadas olarak eklisin bende.. en ufak bı sıkıntında bıle msj atabılırsın bekliyorum. ay içimden ne küfürler geliyor anlatamam
allah yüzüne bakmş cnm benim sizi kaybettiğiiçin inanın buna çok pişman olcak bugün değilse yııllar sonra emin ol buna hiç üzülme cnm sen daha iyilerine layıksın .....
maraşlımısın tatlım merkezi iyi bilirimeşim kızdığı zaman gidip annemin koynunda yatarım diyordu. sanırım daha kötüsü eşin anneye aşık olması. arkadaşım pek yok burda canım. hepsi evliler. kendi hayatları var. bekar bir iki kişi var onlar da maraş merkezde oturuyorlar pek görüşemiyoruz. bir iki tane sokak kedisi var onları besliyorum onlarla oynuyorum arada sırada. beni çok seviyorlar. eşimden daha çok. beni görünce hemen yanıma koşuyorlar. birinin adını balloş koydum hatta. bal gibi sarı. bi de tavuklar keçiler falan var arada onlarla uğraşıyorum.
tamam yarın giderim. boş günüm yarın. inşallah bu sefer bırakmam sağol elfride. doktorum da maraşın en iyisi ama olmazsa adanada bi taneye gideyiim diyorum.
Aynen canım en basit örneği kiracımız...Benden 1 yaş büyük kadın.Bugün gelmiş diyorki nerde seni seven adam demekki hiç değerin yokmuş adamın gözünde.Benim kocam ben 1 saat evden gideyim bensiz yapamaz.Kırmak istemiyorum kimseyi aslında ama bazıları zorla beni kır diyor.Kimin başına ne gelir bilemiyoruz.Boşanmak içinde evlenmedik neticede.Ben herzaman Allahıma dua ederken "Allahım kim benim hakkımda ne düşünüyorsa onada onu yaşat diyorum" iyi yada kötü. kim ne düşünüyorsa artık.
Tabirimi Hoş görün lütfen.. Ben böylelerine "mahalle bayanı" diyorum.
Başkalarının mutsuzluğu ile mutlu oluyorlar.. Her fırsatta laf sokarak mutluluğu yakaladıklarını sana küçücük insanlar işte!
Ağızlarına laf vermemek için olumsuz hiç birşeyinden bahsetmemelisin. çünkü sağda solda da dedikodunu yaparlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?