boşanıyorum

canım benım uzuldum ama şunu unutma ASLA YUVA YIKANIN YUVASI OLMAZ 3 gun gulerler 4 gun kavga 5 gun illaki bir rezıllık çıkar sen ALLAHA bırak​

Yaşadıklarını okuyuncu çok üzüldüm annemin bir lafı etle bulgur dünyası ,etme bulma dünyası .......uzun saçlının ahı tutar............bazı erkeklere erkek demeye şahit lazım, zamanla sen de mutlu olacaksın sabırlı ol ,avukatına güven, artık o kara cahil kadınlar yok, en çokta tuafıma giden esra eroldakinleri görmüyorsun dediği bu adam zaten planlı şekilde bunları yapmış tez zaman cezasını bulacak,karektersiz!

Evli Çiftlerde Boşanmanın Duygusal Etkileri
1. evre Şok

2. evre İnkar

3. evre Öfke

4. evre Suçluluk

5. evre Rol yapma

6. evre Depresyon:2:

7. evre Kabullenme :92:

8. evre Uyum

herşey geçtikten sonra ancak kendine geliceksin ve en sonunda diyeceksin ki eski eşine:,,,,,
kalbimde kalbine yok bile kinim bence artık sende herkes gibisin....olacak emin ol insanoglusun alışacaksın ve unutacaksın belki 1 yıl belki 5 yıl ama bitecek..yeniden sevecek güvenecek aşık olup evleneceksin çocukların olacak unutacaksın sadece yaşadıkların bir ders olarak kalacak...unutma karanlıgın en karardıgı an aydınlıga çıktıgı andır..şimdilik başka ugraşlar bul kendine çeyizin falan sadakan olsun..tazminatıda alırsan tatile çık ye bir güzel çivi çiviyi söker

Allah yardımcın olsun arkadaşım,gerçekten çok zor yaşadıkların..sana kuzenimin hikayesini anlatayım belki acını hafifletir..
Kuzenim hemşire,öğretmen bir çocuğun ailesi görücü gelmiş..tanışmışlar,anlaşmışlar..tabi nişanlılık dönemi de oldu birbirlerini daha iyi tanımak için..ama çocuğun ailesi ytam bir paragözmüş..kuzen hemşire ya..kendi yakınlarına bizim gelin altın yumurtlayan tavuk diyorlarmış,tabi biz sonradan duyuyoruz bunları..neyse kuzenimle evlendi bu çocukla..kuzenim işe gidiyordu,çocuğun işi yoktu,kpss'ye hazırlanıyordu..çocuğun ailesi kışı geçirmeye kuzenime gelmişler daha yeni evli oldukları zaman,3-4 ay kalmışlar..kuzenim hem işe git hem evin işiyle ilgilenmekten bitap düşmüştü..artık nasıl oldu bilmiyorum kaynana bir kavga çıkarıyor,kuzen de dayanamıyor cevap veriyor..kuzeni evden kovuyolar..bir tane kıyafetini bile almadan,ayrıca kuzenim 4 ay hamileymiş..aldıramıyo da çocuğu..tek başına doğurdu çocuğunu..babası gelmedi bile..hala da gelmiyor..
sen şükret haline canm,ya hamile kalsaydın ve bu adamın gerçek yüzünü öğrenseydin..nolacaktı? şükret haline..silkin biran önce,kendine gel..ne güzel bir işin var,seni seven öğrencilerin var..onların yüzündeki gülümseme,senin yaralarını kapatır zamanla,,hakkında hayırlısı olsun..

kuzenine çok üzüldüm arkadaşım. Allah evladının yüzüne baksın. yardımcısı olsun. hayat çok zor. Bu insanlar neden böyle. bu dünya her şeyiyle berbat bir yer gibi geliyor artık bana. hayırlısı olsun. bu işin okumayla falan alakası yokmuş onu anladım. insan olması önemliymiş. dinle minle de alakası yok. benimkiler çok dindardı. kayınbabam imamdı da ne oldu. beni 8 aydır eşimle görüştürmediler siz artık dinen evli değilsiniz başbaşa konuşamazsınız diye. bu dünyada kime güvenilir ki. çok yoruldum kızlar. 2012 kıyamet haberleri gerçek olsa da kurtulsak diyecek duruma geldim. hoş o da kurtuluş sayılmaz. bunun kabir azabı var bunun cehennemi var. psikolojim o kadar bozulmuş ki. olumlu hiçbir şey düşünemiyorum.

Ballos nasılsın canım? Varmı bir gelişme?

Allah yardımcın olsun senin için dua ediyorum cnm..
Ben şu açıdan düşünmeni istiyorum.
En azından bir işin var ayakların üstünde durabiliyorsun.
Maddi açıdan Allahın izniyle kimseye muhtaç değilsin.
Hakkında hayırlısı olsun.
Ama şunu unutma herkesin ama herkesin bu hayatta bi sınav dönemi oluyor.
Rabbim sevdiği kullarını da bu sınavlara tabi tutuyor.
Azıcık sabret bak gör ondan sonra Allahın sana verdiği güzellikleri

malesef yok canım. kafayı yemek üzereyim.her gece kabuslarımda eşimin başkasıyla evlendiğini görüyorum. sen nasılsın. heyecanlı mısın davaya az kaldı.

Canım iyiyim bende napıyım.Ev dershane arası işte.Düşünme bukadar tatlım ya offff kendine ediyorsun olan sana oluyor.Adamların umurunda değiliz.Benim eski eşim eşinden ayrılmış çocuklu bir bayanla berabermiş.Hatta kadınıda biliyorum kuafördü.Düşün yanii boşanmayı bekleyemiyorlar bile.Bu karaktere sahipler..Oyüzden kendimizi üzmemizin bir anlamı yok canım.Üzülsek, ağlasak, yalvarsak herşey düzelicekmi? HAYIR...Evet canım duruşmaya tam 18 gün var.Ve duruşmaya katılmayı düşünmüyorum.Avukat tutmamış adam kendi gelicekmiş.10 ay aradan sonra onun yüzünü görüpte sinir olmak gerilmek istemiyorum.Bu yüzden gitmeyeceğim canım.Bence sende artık çok kafaya takma.Başka uğraşlar bul kendine canım.Yıpranan biz oluyoruz.Onlar hayatlarına devam ediyor.Sizin noldu? Duruşma günü belli oldumu?

sizin ewinizde sizin aldığınız çeyizinizi ailesiyle birlikte kullanıyor....buna nasıl iizin veriyorsunuz ve maddi yerine ilk önce manevi tazminat açıyorsunuz:26:hayatta kaybettiklerinize değil eşiinizin kazanacaklarına adapte etmişsiniz kendinizi....bence eşinizi kendinizden fazla sewmişsiniz ve ve 18 günlük ewliyken sizi ewden atan bu adamı hala kendinizden çok sewiyorsunuz....öncelikle kendinize saygı duyun ve size hayatı zehir edenleri sınayın eşiniizn ilerde mutlu olup olmamasını değil siz bu saatten sonra nasıl mutlu olursunuz onu düşünün....

kendınızı zayıf hıssetdıgınızde bu yazıyı okuyun..

zalimler için yaşasın cehennem!
en çok kafanıza takılan o kişilerin şuan mutlu olması,
ve daha sonra da evlenip mutlu mutlu hayatını sürdüreceğini düşünmeniz,
sanki siz hiç yokmuş gibi..

şunu söliyim belki eşiniz evlenicek ailesi de evlendiği kişiyi sevicek,
belki çocukları olucak ama asla mutlu olamıycak
belki siz bunu hiç bi zaman bilmiceksiniz ama
yaptıkları bi şekilde bu dünya da karşısına çıkıcak...
Allah'a havale edin..bundan sonra onun mutlu olup olmamasını düşünmeden,
kendi mutluluğunuzu isteyin Allah'tan...
en çok üzüldüğüm şey dindar olduğunu iddia! eden o ailenin
YETİM HAKKIndan bi haber olması...yaptıklarını elbet bulurlar...
Rabbim yolunu bahtını açık etsin..

Allah hepinizden razı olsun. umarım başarabilirim kendimi düşünmeyi. o kadar yoruldum ki. hayattan her şeyden bıktım usandım artık. Allah affetsin ama ben öleyim onlar ne yaparlarsa yapsınlar dünya onların olsun kazan kaynatsınlar. ama ben yaşarken onların mutlu olduğunu görmek istemiyorum. bunun bedeli de kendi mutsuzluğum oluyor

tatlım lütfen hemen derhal bir psikologa git mutlaka ama mutlaka .... kasabada yoktur belki olsun merkeze git ama git....
bana da eşim neler etti aç bak konularıma ama ben onu artık hiç düşünmüyorum kendimi ve çocuğumu düşünüyorum o ne olursa olsun biz mutlu olacağız diyorum...
ha bana sorarsan o vicdansızlar mutlu olamazlar zaten al hakkın olan herşeyi ve yoluna bak...

en son eşim benim için utanmaz arlanmaz açgözlü düzenbaz yazmıştı tazminat davası açtığım için. bazen sinirlenip inşallah Allah onu gerçek bir utanmazla karşılaştırır da benim kıymetimi anlar diye dua ediyorum, ama sonra vazgeçiyorum kimseyle olmasın, başkasıyla bi hayat kurmasın. benim hayatımı mahvetti. umutlarımı, hayallerimi mahvetti. onu mutlu etmek için saatlerce uğraşır yemekler yapmaya çalışırdım ben. nişanlıyken bile. ne derse yapardım. benim hayatımı mahvedip hiçbir şey olmamış gibi yoluna devam etmesini istemiyorum. biliyorum o bi an önce benden kurtulup yeni biriyle bir hayat kurmak istiyor. bunu başaramasın o çok sevdiği ailesiyle kalsın ömrü boyunca yuvası olmasın istiyorum. keşke balloşa bunları yapmasaydım mutlu olsaydık desin istiyorum. biliyorum çok şey istiyorum. olmayacak duaya amin demek bu. bu saplantıyla kendimi ateşe atıyorum. bu yüzden diyorum ki ben öleyim o ne yaparsa yapsın. ama Allah bana yaşarken onun bir yuva kurduğunu göstermesin. Benim içimde hep bir ukde kalacak. benim de doğru düzgün bir aile hayatım olsun. yalnız kalmayayım istedim. çocuklarım olsun yuvam olsun istedim. her şeyi mahvetti. artık bu saatten sonra ben bunları unutamam ki. yeniden birini sevebileceğimi bile sanmıyorum.

Offff canım ya neden bukadar karamsarsın? Dünyanın merkezi onlar değilki...Anlıyorum seni hemde çok iyi.Bende boşanıyorum bak mart 19 da duruşmam var.Benim arkamdan söylemediklerini bırakmadılar.Her türlü rezilliği yaşattılar.Sesimi kayıda alıp mahkemeye sunacak kadar basit bir adamla berabermişim.Canım onların sana yaptıkları kötülükleri düşün.Onların mutluluğu senin mutsuzluğun olmasın.Sevinki yolun başında gördün gerçek yüzlerini.Ya 5-10 yılını verdikten sonra bunu yaşasaydın?Herşeye olumlu yönden bakmaya çalış.Bende çok sıkıntı çektim çekiyorumda.Ama yapacak bişey yok.Düşünerek, üzülerek kendimizi yıpratıyoruz.Olan bize oluyor.Zannetmeki herşey onların yanına kalacak.Sen bol bol dua et.İlahi adalet var.Allah bir kapıyı kapatır bir diğerini açar canım.Zaman herşeyin ilacı.Acın hep taze kalmayacak.İnsanoğlu nelere göğüs geriyor.Allahım sabrını veriyor.Bak benim eşim evlenip ayrılmış çocuklu bir bayanla berabermiş.Bunuda duydum.Ama napabilirim.Herkes kendi tercihini yapıyor.Canı cehenneme diyorum artık.Beni sevmeyeni istemeyeni ben hiç istemem.Düşünmemeye çalış artık canım.Başka şeylere odaklan.Bak mesleğinde var ne güzel.Benim oda yok.Evdeyim.Çalışmıyorum.Yaşım 30 ve hayatımı yeniden düzene sokmaya çalışıyorum.Lütfen canım üzülme artık..

canım benim sen onların ekmeğine yağ sürüyorsun inan toparlan lütfen.... bir kez düştük diye yürümeyi bıraktık mı koşmadık mı tekrar tekrar mahkemeden sonra izin al bi yerlere git kafanı dinle tatil yap için açılsın ... kendini toparla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…