değ-mez!
bu insan için üzülmene değmez. bırak ne hali varsa görsün, kendini azad et ondan.
sen daha mutlu ol.
Allah yardımcın olsun arkadaşım,gerçekten çok zor yaşadıkların..sana kuzenimin hikayesini anlatayım belki acını hafifletir..
Kuzenim hemşire,öğretmen bir çocuğun ailesi görücü gelmiş..tanışmışlar,anlaşmışlar..tabi nişanlılık dönemi de oldu birbirlerini daha iyi tanımak için..ama çocuğun ailesi ytam bir paragözmüş..kuzen hemşire ya..kendi yakınlarına bizim gelin altın yumurtlayan tavuk diyorlarmış,tabi biz sonradan duyuyoruz bunları..neyse kuzenimle evlendi bu çocukla..kuzenim işe gidiyordu,çocuğun işi yoktu,kpss'ye hazırlanıyordu..çocuğun ailesi kışı geçirmeye kuzenime gelmişler daha yeni evli oldukları zaman,3-4 ay kalmışlar..kuzenim hem işe git hem evin işiyle ilgilenmekten bitap düşmüştü..artık nasıl oldu bilmiyorum kaynana bir kavga çıkarıyor,kuzen de dayanamıyor cevap veriyor..kuzeni evden kovuyolar..bir tane kıyafetini bile almadan,ayrıca kuzenim 4 ay hamileymiş..aldıramıyo da çocuğu..tek başına doğurdu çocuğunu..babası gelmedi bile..hala da gelmiyor..
sen şükret haline canm,ya hamile kalsaydın ve bu adamın gerçek yüzünü öğrenseydin..nolacaktı? şükret haline..silkin biran önce,kendine gel..ne güzel bir işin var,seni seven öğrencilerin var..onların yüzündeki gülümseme,senin yaralarını kapatır zamanla,,hakkında hayırlısı olsun..
Ballos nasılsın canım? Varmı bir gelişme?
malesef yok canım. kafayı yemek üzereyim.her gece kabuslarımda eşimin başkasıyla evlendiğini görüyorum. sen nasılsın. heyecanlı mısın davaya az kaldı.
sizin ewinizde sizin aldığınız çeyizinizi ailesiyle birlikte kullanıyor....buna nasıl iizin veriyorsunuz ve maddi yerine ilk önce manevi tazminat açıyorsunuz:26:hayatta kaybettiklerinize değil eşiinizin kazanacaklarına adapte etmişsiniz kendinizi....bence eşinizi kendinizden fazla sewmişsiniz ve ve 18 günlük ewliyken sizi ewden atan bu adamı hala kendinizden çok sewiyorsunuz....öncelikle kendinize saygı duyun ve size hayatı zehir edenleri sınayın eşiniizn ilerde mutlu olup olmamasını değil siz bu saatten sonra nasıl mutlu olursunuz onu düşünün....
Allah hepinizden razı olsun. umarım başarabilirim kendimi düşünmeyi. o kadar yoruldum ki. hayattan her şeyden bıktım usandım artık. Allah affetsin ama ben öleyim onlar ne yaparlarsa yapsınlar dünya onların olsun kazan kaynatsınlar. ama ben yaşarken onların mutlu olduğunu görmek istemiyorum. bunun bedeli de kendi mutsuzluğum oluyor
en son eşim benim için utanmaz arlanmaz açgözlü düzenbaz yazmıştı tazminat davası açtığım için. bazen sinirlenip inşallah Allah onu gerçek bir utanmazla karşılaştırır da benim kıymetimi anlar diye dua ediyorum, ama sonra vazgeçiyorum kimseyle olmasın, başkasıyla bi hayat kurmasın. benim hayatımı mahvetti. umutlarımı, hayallerimi mahvetti. onu mutlu etmek için saatlerce uğraşır yemekler yapmaya çalışırdım ben. nişanlıyken bile. ne derse yapardım. benim hayatımı mahvedip hiçbir şey olmamış gibi yoluna devam etmesini istemiyorum. biliyorum o bi an önce benden kurtulup yeni biriyle bir hayat kurmak istiyor. bunu başaramasın o çok sevdiği ailesiyle kalsın ömrü boyunca yuvası olmasın istiyorum. keşke balloşa bunları yapmasaydım mutlu olsaydık desin istiyorum. biliyorum çok şey istiyorum. olmayacak duaya amin demek bu. bu saplantıyla kendimi ateşe atıyorum. bu yüzden diyorum ki ben öleyim o ne yaparsa yapsın. ama Allah bana yaşarken onun bir yuva kurduğunu göstermesin. Benim içimde hep bir ukde kalacak. benim de doğru düzgün bir aile hayatım olsun. yalnız kalmayayım istedim. çocuklarım olsun yuvam olsun istedim. her şeyi mahvetti. artık bu saatten sonra ben bunları unutamam ki. yeniden birini sevebileceğimi bile sanmıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?