havanın güneşli olmasından nefret ediyorum, sürekli düğün dernek olmasından nefret ediyorum, kadınların her ortamda sürekli eşlerinden ve çocuklarından bahsetmelerinden nefret ediyorum, her türlü kötülüğü yapıp yapıp insanların mutlu mesut yaşamalarından nefret ediyorum, edenin bi türlü bulmamasından nefret ediyorum, 8 aydır dua edip edip hiçbir halt olmamasından nefret ediyorum, her yeni güne uyanmaktan nefret ediyorum, insanları görmekten nefret ediyorum, gezmekten tozmaktan nefret ediyorum her gün olumlu bir şey olacak diye uyanıp sonra hiçbir şey olmamasından nefret ediyorum, belirsizlikten nefret ediyorum, ne olacağını bilmeden beklemekten nefret ediyorum, elimin kolumun bağlı olmasından nefret ediyorum her şeyden nefret ediyorum, kendimden de nefret ediyorum. kimbilir kime ne yaptıysam zamanında bunları çekiyorum.
havanın güneşli olmasından nefret ediyorum, sürekli düğün dernek olmasından nefret ediyorum, kadınların her ortamda sürekli eşlerinden ve çocuklarından bahsetmelerinden nefret ediyorum, her türlü kötülüğü yapıp yapıp insanların mutlu mesut yaşamalarından nefret ediyorum, edenin bi türlü bulmamasından nefret ediyorum, 8 aydır dua edip edip hiçbir halt olmamasından nefret ediyorum, her yeni güne uyanmaktan nefret ediyorum, insanları görmekten nefret ediyorum, gezmekten tozmaktan nefret ediyorum her gün olumlu bir şey olacak diye uyanıp sonra hiçbir şey olmamasından nefret ediyorum, belirsizlikten nefret ediyorum, ne olacağını bilmeden beklemekten nefret ediyorum, elimin kolumun bağlı olmasından nefret ediyorum her şeyden nefret ediyorum, kendimden de nefret ediyorum. kimbilir kime ne yaptıysam zamanında bunları çekiyorum.
arkadaşlar ben çok kötü bir şey yaptım. yine çok üzgündüm. onun internetten paylaştığı şeylere baktım . çok üzüldüm hiç umurunda olmamasına mutlu olmasınavicdansız pislik diye mail attım. ona ettiğim tek hakaret bu. çok pişman oldum sonra. bi de işin mahkeme boyutu var. ya mahkemede kullanırsa aleyhime. ne yapacağım şimdi ben. bi de bu davayı kaybedersem iyice bunalıma girerim. zaten adamın vurdumduymazlığı beni kahrediyor. işleri tıkır tıkır yolunda gidiyor. dayanamıyorum. sürünsün istiyorum bazen. ama ben böyle diledikçe kendim sürünüyorum. sonra o mu haklı diyorum. onun için mi ben bu denli çekiyorum. ama düşünüyorum düşünüyorum bana yaptıklarının haklı bir tarafını bulamıyorum. kafayı yiyeceğim. ben tazminat davası açtım diye o...lar parayı sever diye bişey paylaşmıştı. kızkardeşi altına yorum yapmıştı"ayy öyle demeyin yazık yaa dicem ama neyine yazık yaaa " diye yazmış eşim de beğenmiş. aklıma geldikçe Allahım onlara neden ceza vermiyorsun diye düşünmeden edemiyorum günaha giriyorum. bir yandan yuvam dağılmış ona üzülüyoum bir yandan da bunların sevincini görüp kahroluyorum. ben ne olacam kızlar. Allah bu dünyada onların da cezalarını çektiğini gösterecek mi.
Bu durumu sindirememenizi cok iyi anliyorum.. Ben de olsa ayni seyi yasardim.. konduramiyorsunuz.. hayatinizi mahvettigini dusunuyorsunuz.. ve duygusal acidan bakilinca o kadar da haklisiniz ki..
ama bu ise soyle bir aklinizi basiniza toplayip bakacak olursaniz boylesine bir insandan ayrildiginiz icin yatip kalkip sukretmeniz gerek.. gercekten.. insanlar islerine gelince dini, dindarligi bile bahane ediyor ki bu en sefil insan sekli bence.. onun icin birakin ALlah'indan bulsun.. Bence de derhal bir psikologa gidin ve bu sureci daha kolay atlatma yollarina bakinin.. kendinize hic degmeyen birisi icin yazik etmeyin.. adamin umurunda degilsiniz belli ya da sirf sizi iste tam da bu duruma sokmak icin bilerek yapiyor.. bence siz onu umursamayarak cezalandirin..
ogretmensiniz ve birsey bilmeyen, yol yordam bilmeyen insan degilsiniz. onun icin size ilk tavsiyem hemen bir psikologa gidin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?