boşanıyorum

teşekkür ederim. kelin merhemi olsa kendi başına sürermiş canım. ben sana ne desem boş. sadece bi arkadaşım var 6 senelik bi ilişkisini erkek arkadaşı bitirdi. o da bana aynı şeyleri söylüyordu. balloş ben de sanki boşanmış gibiyim. gözümü onunla açtım. şimdi çok kötü hissediyorum diyordu. bi süre antidepresan kullandı. 2 sene falan geçti. şimdi yeni biriyle birlikte. bi öğretmenle. nişanlanacaklar yakında. eski erkek arkadaşı da doktor oldu. aradı yalvardı. ne olur çok pişman oldum diye. ama arkadaşım dönmedi.

tamam yarın giderim. boş günüm yarın. inşallah bu sefer bırakmam sağol elfride. doktorum da maraşın en iyisi ama olmazsa adanada bi taneye gideyiim diyorum.

canım benim de kedim var. kediler insanın stresini alırlar bilimsel olarak ta kanıtlanmıştır. kedilerle hayvanlarla ilgilenmen kafanı dağıtır. tahminimce çok vicdanlı ve duygusal bi insansın. keşke yanında olabilsem destek olabilsem çok sevinirdim. bence süslen püslen kendini bırakma o seni böyle gördükçe çıldıracaktır. sen onu mutlu sanıp nasıl çıldırıyosun oda seni öyle görsün. sevindirme onları. mesleğinde varmış ne güzel. taliplerin çıkacak ve o şerefsiz bunları duydukça delirecektir.

benim hiç erkek arkadaşım olmamıştı üniversitede. şimdiki aklım olsa biraz daha gözümü açardım. evlenmeden önce tanırdım en azından
eşim bana o kadar hakaret etti o kadar kötü davranışını gördüm hala bu adam benim tanıdığım adam değil diyorum. pişman olacak düzelecek. bana dönecek mutlu olacağız diyorum. bu kadar saftirik olur bir insan anca

annem vefat etti ben küçükken, babam da başka biriyle evlendi. Görüşmedik 10 senedir. Annannem büyüttü okuttu bizi

ahhhhhhhhh canım benım ya kıyamam ben sana ama elın oglu kıyıyor ıste canım acsana bıraz konuyu 18 gun evın ıcınde nasıldınız sana karsı tavırları nasıldı aynı evın ıcınde yakınmıydınız karı koca oldunuzmu nebılım ya 18gunde anlasamadık demek cok sacma evlılık kolaymı ole ınsanlar ne sorunlarla karsılasıyolarda yıllarca duzelırmı dıye sabredıyorlar 18gundemı anlamıs anlasamadıgını allahın cezası herıfcanım merak etme allah çooooooooooooooooooooooooooooooooooook buyuk kımsenın ahı ınan kımsede kalmıyor bunu sende goreceksın evlenırmıkı baskasıyla falan demıssın ya evlenır ama ole kotu bırıne denk gelırkı senı mumla arar sana gerı donmek ıcın kapında yatar ama sen genede umutlanma tatlım cunku allah korkusu olmayan vıcdansız ınsanlarmıs kendıne daha ıyı bır ınsan bul bence donsede ısteme o pıslık adamı

ne garip, benimkisi de doktor, ben de öğretmenim, severek ayrıldım ve de,, çok iyi bikaç insan war ve hiç güvenemiyorum, tanışırken bile yine bu beni kullanır atar diye düşünüyorum

canım bir arkadaşım vardı 5 yıl çıktılar. çocuğu yolda görsen başını kaldırıpta bir kıza bakmaz. hepimiz ne şanslısın ne kadar efendi dürüst biriyle berabersin diye imrenirdik. ama aslında sinsinin önde gideniymiş. arkadaşımı kendi arkadaşının sevgilisiyle aldattı o şerefsiz. hem arkadaşına hem sevgilisine ihanet etti. sonra o kız utanmadan arayıp sevgilin benim peşimde koşuyor dedi arkadaşıma. arkadaşımda doğruluğunu araştırdı ve ayrıldı. onu en çok üzen hem yılları ama yıllarından daha çok efendi dürüst görünümlü bir insanın bunu yapmasıydı. epey bir süre o bile yaptıysa kime güvenicem diye düşünüp hayata küstü. destek olduk ona. doktora götürdük. çok ta güzel bir kızdı. 1 ay sonra beni arada ve ben ne yapıyorum ya o şerefsiz için hayata neden küstüm yarından itibarn kendime temiz bir sayfa açıyorum dedi. gerçektende öyle yaptı. yeni ortamlara girdi yeni insanlarla tanıştı. kurslara gitti. kendine zaman ayırdı. en sonunda karşısına öyle biri çıktı ki şuan evliler ve çoooook mutlular :):) şuan o günleri hatırlamak bile istemiyor. gülüp geçiyor ağladığı günlere.

yeni gördüm canım. nişanlıysan iyice tanı tamam mı. benim gibi olma. sonra çok sevme, ilgi gösterme. benim yaşadıklarımı yaşama. ben de açtım dava ama. çok mutsuzum. bu bekleyiş beni öldürüyor. bazen anlaşmalı boşanıp kurtulsa mıydım acaba diyoum. çünkü ben bu davayı biaz eşim pişman olsun diye açmıştım parası için değil. ama adamın umurunda bile değil. sorun şu ki canım benim güçlü görünmem de sefil olmam da onun umurunda bile değil. ben onun için bi an önce kurtulmak istediği bir şeyim. içimi en çok acıtan da bu. adam bana anlaşmayı boşanmayı kabul et git başka biriyle mi evleniyosun ne yapıyosan yap dedi. inşallah daha iyi biirini bulursun dedi bi de çok üzüldüm. nispet yapar gibi. ben kurtulayım ne yapıyosan yap dedi.

peki o şerefsize noldu? şuan hayatında kimse yok ve deli divane oldu arkadaşımı kaybettiği için. ne yaptıysa arkadaşım dönmedi ona. şuan arkadaşımın mutluluğunu gördükçe duydukça hastalanıyor. ama emin ol ki arkadaşım hayata küsseydi hala onu düşünseydi bu şerefsiz yaptığı hatayı hiç farketmeyecekti.

Allahım mutluluk huzur sağlık versin, darısı başıma inşallah ama bilmiyorum, herkes birçok mutluluk hikayesi anlatıyor ama inanamıorum 2 sene geçmesine rağmen... bu arada, benim şerefsiz de benden sora işini gücünü parasını evini barkını haysiyetini herşeyini kaybetmiş,, tek tek haberleri geldi bana, en azından bu da teselli etti beni, ağlayanın malı gülene yar olmaz işte, etme bulam dünyası bana parasıyla eviyle ve de zenginliğiyle atıp tutardı, benden zenginini bulamazsın derdi hatta,,, zaten yaptıklarını burda anlatsam türkiye ayağa kalkar da işte, Allahım kurtardı beni dualarda salavatlarla kurtuldum , Allahtan tek dileğim bir gün ölümünü görebilmek...

canım bizim düğün günü eve dönerken ablalaımla vedalaşayım dedim hayır dedi bana bağırdı. senin ablan düğünde benim anneme hoşgeldin dememiş annem söyledi. dedi. senin ailen gerizekalı dedi. ben de ağlamaya başladım. bağırdı çağırdı. ben onlar benim yanımda hoşgeldin dediler zaten bi masa vardı gittiler yanlarına konuştular herkes elinden geleni yaptı dedim. benim annem demedi diyor dedi. ablamı aradım ağlaya ağlaya. onlar da geldi. eşim özür diledi. barıştık. sonra ilk bir haftamız çok güzel geçti. ikinci hafta balayına gittik annesigil her gün aradı. annesi, abisi, dayısı, babası, kızkardeşi. benimkiler de bizi rahatsız etmemek için hiç aramadılar. kızkardeşi telefonda lan keşke evlenmeseydin dedi eşime. ben de üzüldüm niye böyle söylüyor dedim. eşim de kızdı. bunda ne var dedi. sonra balayından dönerken arabada bana ailem sana ne hakaret ederlerse etsinler cevap verme dedi. ben de bana hakaret ederlerse odama kapanırım dedim. döndükten hemen ertesi günü eve geldiler. herşey güzeldi. işte gayet iyi davandılar bana. ben de onlara. iyi anlaşıyoduk. ama eşim bana kötü davranmaya başladı birden. sen gerizekalımısın, nasıl kadınsın, dolabın kapısını kapamayı akıl edemiyo musun, ben bekarken böyle değildim. ben kızdım küstüm ona. ertesi gün de işte görümcem bana gerizekalı dedi. ben de neden öyle dedin ben size ne yaptım dedim. kayınvalidem seni geçte senin o...pu ablana noluyo bize bi hoşgeldin bile demedi dedi. eşim yan odada her şeyi dinledi yanıma gelmedi. odaya kapadım kendimi ağladım gelip özürdiler benden gönlümü alı sandım. eniştemi aramış gelin kardeşinizi alın biz ayrılıyoruz haberi yok diye. öyle işte. sonra da beni evden gönderdiler.

canım boşver allah cezasını vermiş zaten. umarım bunları unutturacak çok iyi biri çıkar karşına ve çoook mutlu olursun. gerçekten böyle mutlu hikayelerde var. umarım hikayede başrolde sen olursun. buraya da yazarsın hepimiz çok seviniriz. benim bir yöntemim var. bir derdim olduğu zaman çok takarsam aklıma daha kötü durumda olanları getiriyorum sonra böyle düşününce kendimin ki dertmiymiş diye kendimi avutuyorum işe yarıyor ama. inan çok kötü şeyler yaşadım bende ailemde bazı sorunlar oldu. ama öyle düşününce haline şükrediyosun.

canım böyle bi insana sakın geri dönme kendisi de aileside beş para etmezmiş. terbiyesiz insanlar. sen çok değerlisin kimseye ezdirme kendini. ailenin olmamasına çok üzüldüm. belki de annen baban başında yok diye böyle ezmeye çalıştılar seni. ne olursa olsun dik dur. bir kere ezdirdin mi hep ezmeye kalkarlar. allah kurtarmış seni canım.

ben eşimi seviyoum dedim ağladım. ablam burası benim kardeşimin de evi gitmiyoruz dedi. onlar da gidin bizim evimiz dediler. ben fenalaştım duramadım. götürmek zorunda kaldılar beni. şimdiki aklım olsaydı hemen jandarmayı çağırırdım. ama ne benim ne ablamla eniştemin onu düşünecek hali yoktu. onlar şoktalardı. eşim her şeyi planlamış. beni evden attığı gece oturmuş facebooka girmiş ilişkisi yok yazmış. benimle ilgili her şeyi silmiş. bi de dini olarak nasıl dönüşü olmamak üzere boşarım diye araştırmış

ne garip, benimkisi de doktor, ben de öğretmenim, severek ayrıldım ve de,, çok iyi bikaç insan war ve hiç güvenemiyorum, tanışırken bile yine bu beni kullanır atar diye düşünüyorum

herkes bir deildir kızlar bence hayatınıza girmek isteyenlere şans verin ama bu sefer daha dikkatli olun. sizi mutlu edecek el üstünde tutacak insanlar muhakkak ki var.

canım üzüldüm yaşadıklarına zor bir durum hemde çok zor.. ama anlamadığım şey 18 günlük evlisin ve eşin seni evden atıyor bunun için çok geçerli bir sebebi olması lazım sana söylediği yanlızca anlaşamıyoruzmu? bu kadar olduğunu düşünmüyorum açıkcası üzgünüm..

eşim bana nişanlıyken de sürekli senin benden başka kimsen yok bak derdi. anlamazdım ablalarım var derdim. ama ablaların seni sevmiyor hiç birbiinize düşkün değilsiniz falan derdi. neden bunları yaptı bana bilmiyorum. ne istediler benden bilmiyorum. eltim düğünlerinde bunlaı evden kovmuş gidin yeni gelinin evinde ne işiniz var diye onun intikamını benden mi aldılar acaba. eltimin annesiyle babası çok zengin. kızlarının arkasındalar sürekli. eşim yengesi gibi olurum diye çok korkuyordu. bu yüzden biraz paranoyakça davranmış olabilirler mi acaba. benim adanadaki düğünümde zaten toplam 60 kişi vardı. benim yakınım olarak da teyzelerim ablalarım eniştelerim vardı. onlar da hepsi hoşgeldin dedi onlara. benim için onca koşturdular zaten Allah razı olsun daha ne yapsınlar. bilmiyorum gerçekten. eşim sürekli "bi düzen kurdular Allah da onlara cezalarını verdi" tarzı şeyler paylaşıyor. inanın kızlar şu düzen neymiş bi anlasam. ne diye sorunca sen daha iyi bilirsin diyor. ben bu işten hiçbir şey anlamadım.kendimi anlatmaya çalışıyorum anlatamıyorum eşime.

Eşin olacak gerizekalı kusura bakmada böyle yazdığım için ne dediğini bilmez tam bir gerizekalıymış piskolojisi normal değildir bu tür insanların sen kurtulduğuna şükret bence ileride allah korusun sana zarar filan vermeye çalışırdı dengesiz manyak ayy çok sinir oldum yaa :S sen Allahın sevgili kuluymuşunki en kısa sürede kurtarmış bu deliden seni hayat uzun daha neler gösterecek sana o mutluysa sende mutlu ol sen neden onun mutluluğuyla üzüyorsun kendini bırak o senin mutluluğunla üzülüp gebersin geberesice ayy hırsım geçmiyo yahu deliriyorum böyle manyakca sudan sebepler sunan yüzsüz arsız insanlara..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…