kızlar kimse bana cevap vermedi üzülüyorum amaballos gerçekten durumun için dua edicem. ilaç kullanma konusunda ben de bu sıralar ikilemdeyim ancak sadece passiflorayla idare ediyorum, sabah öğlen akşam, ilaç içtikçe kendimi hasta gibi hissettiğimden ilaç içmeyi uygun bulmuyorum.. bence sizin ilaçlara karşı durumunuz da buna benzer bişe ...kişi ilaç içtikçe daha da hastaymış da ilaca bağımlıymış gibi hissediyor,,,biraz irade biraz mantık biraz bilinç...aslında başka bişe değil...
balloş benim sana dediğim şey doktora tekrar görünmen. kafana göre ilaca başlayıp ilacı kesemezsin. lütfen bu ciddi bir şey. doktora sormadan ne ilacı kes ne de ilaca başla. sen en yakın zamanda doktora tekrar görün.
eşim kızdığı zaman gidip annemin koynunda yatarım diyordu. sanırım daha kötüsü eşin anneye aşık olması. arkadaşım pek yok burda canım. hepsi evliler. kendi hayatları var. bekar bir iki kişi var onlar da maraş merkezde oturuyorlar pek görüşemiyoruz. bir iki tane sokak kedisi var onları besliyorum onlarla oynuyorum arada sırada. beni çok seviyorlar. eşimden daha çok. beni görünce hemen yanıma koşuyorlar. birinin adını balloş koydum hatta. bal gibi sarı. bi de tavuklar keçiler falan var arada onlarla uğraşıyorum.
teşekkür ederim. kelin merhemi olsa kendi başına sürermiş canım.ben sana ne desem boş. sadece bi arkadaşım var 6 senelik bi ilişkisini erkek arkadaşı bitirdi. o da bana aynı şeyleri söylüyordu. balloş ben de sanki boşanmış gibiyim. gözümü onunla açtım. şimdi çok kötü hissediyorum diyordu. bi süre antidepresan kullandı. 2 sene falan geçti. şimdi yeni biriyle birlikte. bi öğretmenle. nişanlanacaklar yakında. eski erkek arkadaşı da doktor oldu. aradı yalvardı. ne olur çok pişman oldum diye. ama arkadaşım dönmedi.
annem vefat etti ben küçükken, babam da başka biriyle evlendi. Görüşmedik 10 senedir. Annannem büyüttü okuttu bizi
teşekkür ederim. kelin merhemi olsa kendi başına sürermiş canım.ben sana ne desem boş. sadece bi arkadaşım var 6 senelik bi ilişkisini erkek arkadaşı bitirdi. o da bana aynı şeyleri söylüyordu. balloş ben de sanki boşanmış gibiyim. gözümü onunla açtım. şimdi çok kötü hissediyorum diyordu. bi süre antidepresan kullandı. 2 sene falan geçti. şimdi yeni biriyle birlikte. bi öğretmenle. nişanlanacaklar yakında. eski erkek arkadaşı da doktor oldu. aradı yalvardı. ne olur çok pişman oldum diye. ama arkadaşım dönmedi.
biri bana bunun şaka oldugunu söylesin ya... 18 gunluk geline bu yapılırmı? allahımm ne insanlar var yarabbim. tatlım sana ne desem teselli olmaz ben nişanlıyım su an hayal bıle edemıyorum o durumu.. allahım seni korusun. donuna kadar al o serefsizin... boylelerıne anne sütü bile helal olmaz. haram zıkkım olsun senden aldıgı maddi seyler.. otekı dunyada karsına cıkacak canım merak etme.. orda anlasmalı bosanma kagıdıda yollayamıyacak. anasıda oda cayır cayır yanacaklar.. kendını toparla ve cok güçlü görün. yap makyajını süslen püslen .. baska arkadas ortamlarına gir... ewe kapatma kendını. güçsüz görünme sana acımasınlar... tanıdıgımın basındanda gectı bole bişey. o birde kız getirdi ustune öle kapıya koydu.. allah korumus yıne canım
canım bir arkadaşım vardı 5 yıl çıktılar. çocuğu yolda görsen başını kaldırıpta bir kıza bakmaz. hepimiz ne şanslısın ne kadar efendi dürüst biriyle berabersin diye imrenirdik. ama aslında sinsinin önde gideniymiş. arkadaşımı kendi arkadaşının sevgilisiyle aldattı o şerefsiz. hem arkadaşına hem sevgilisine ihanet etti. sonra o kız utanmadan arayıp sevgilin benim peşimde koşuyor dedi arkadaşıma. arkadaşımda doğruluğunu araştırdı ve ayrıldı. onu en çok üzen hem yılları ama yıllarından daha çok efendi dürüst görünümlü bir insanın bunu yapmasıydı. epey bir süre o bile yaptıysa kime güvenicem diye düşünüp hayata küstü. destek olduk ona. doktora götürdük. çok ta güzel bir kızdı. 1 ay sonra beni arada ve ben ne yapıyorum ya o şerefsiz için hayata neden küstüm yarından itibarn kendime temiz bir sayfa açıyorum dedi. gerçektende öyle yaptı. yeni ortamlara girdi yeni insanlarla tanıştı. kurslara gitti. kendine zaman ayırdı. en sonunda karşısına öyle biri çıktı ki şuan evliler ve çoooook mutlular :):) şuan o günleri hatırlamak bile istemiyor. gülüp geçiyor ağladığı günlere.
canım bizim düğün günü eve dönerken ablalaımla vedalaşayım dedim hayır dedi bana bağırdı. senin ablan düğünde benim anneme hoşgeldin dememiş annem söyledi. dedi. senin ailen gerizekalı dedi. ben de ağlamaya başladım. bağırdı çağırdı. ben onlar benim yanımda hoşgeldin dediler zaten bi masa vardı gittiler yanlarına konuştular herkes elinden geleni yaptı dedim. benim annem demedi diyor dedi. ablamı aradım ağlaya ağlaya. onlar da geldi. eşim özür diledi. barıştık. sonra ilk bir haftamız çok güzel geçti. ikinci hafta balayına gittik annesigil her gün aradı. annesi, abisi, dayısı, babası, kızkardeşi. benimkiler de bizi rahatsız etmemek için hiç aramadılar. kızkardeşi telefonda lan keşke evlenmeseydin dedi eşime. ben de üzüldüm niye böyle söylüyor dedim. eşim de kızdı. bunda ne var dedi. sonra balayından dönerken arabada bana ailem sana ne hakaret ederlerse etsinler cevap verme dedi. ben de bana hakaret ederlerse odama kapanırım dedim. döndükten hemen ertesi günü eve geldiler. herşey güzeldi. işte gayet iyi davandılar bana. ben de onlara. iyi anlaşıyoduk. ama eşim bana kötü davranmaya başladı birden. sen gerizekalımısın, nasıl kadınsın, dolabın kapısını kapamayı akıl edemiyo musun, ben bekarken böyle değildim. ben kızdım küstüm ona. ertesi gün de işte görümcem bana gerizekalı dedi. ben de neden öyle dedin ben size ne yaptım dedim. kayınvalidem seni geçte senin o...pu ablana noluyo bize bi hoşgeldin bile demedi dedi. eşim yan odada her şeyi dinledi yanıma gelmedi. odaya kapadım kendimi ağladım gelip özürdiler benden gönlümü alı sandım. eniştemi aramış gelin kardeşinizi alın biz ayrılıyoruz haberi yok diye. öyle işte. sonra da beni evden gönderdiler.ahhhhhhhhh canım benım ya kıyamam ben sana ama elın oglu kıyıyor ıste canım acsana bıraz konuyu 18 gun evın ıcınde nasıldınız sana karsı tavırları nasıldı aynı evın ıcınde yakınmıydınız karı koca oldunuzmu nebılım ya 18gunde anlasamadık demek cok sacma evlılık kolaymı ole ınsanlar ne sorunlarla karsılasıyolarda yıllarca duzelırmı dıye sabredıyorlar 18gundemı anlamıs anlasamadıgını allahın cezası herıfcanım merak etme allah çooooooooooooooooooooooooooooooooooook buyuk kımsenın ahı ınan kımsede kalmıyor bunu sende goreceksın evlenırmıkı baskasıyla falan demıssın ya evlenır ama ole kotu bırıne denk gelırkı senı mumla arar sana gerı donmek ıcın kapında yatar ama sen genede umutlanma tatlım cunku allah korkusu olmayan vıcdansız ınsanlarmıs kendıne daha ıyı bır ınsan bul bence donsede ısteme o pıslık adamı
Allahım mutluluk huzur sağlık versin, darısı başıma inşallah ama bilmiyorum, herkes birçok mutluluk hikayesi anlatıyor ama inanamıorum 2 sene geçmesine rağmen... bu arada, benim şerefsiz de benden sora işini gücünü parasını evini barkını haysiyetini herşeyini kaybetmiş,, tek tek haberleri geldi bana, en azından bu da teselli etti beni, ağlayanın malı gülene yar olmaz işte, etme bulam dünyası bana parasıyla eviyle ve de zenginliğiyle atıp tutardı, benden zenginini bulamazsın derdi hatta,,, zaten yaptıklarını burda anlatsam türkiye ayağa kalkar da işte, Allahım kurtardı beni dualarda salavatlarla kurtuldum , Allahtan tek dileğim bir gün ölümünü görebilmek...
canım bizim düğün günü eve dönerken ablalaımla vedalaşayım dedim hayır dedi bana bağırdı. senin ablan düğünde benim anneme hoşgeldin dememiş annem söyledi. dedi. senin ailen gerizekalı dedi. ben de ağlamaya başladım. bağırdı çağırdı. ben onlar benim yanımda hoşgeldin dediler zaten bi masa vardı gittiler yanlarına konuştular herkes elinden geleni yaptı dedim. benim annem demedi diyor dedi. ablamı aradım ağlaya ağlaya. onlar da geldi. eşim özür diledi. barıştık. sonra ilk bir haftamız çok güzel geçti. ikinci hafta balayına gittik annesigil her gün aradı. annesi, abisi, dayısı, babası, kızkardeşi. benimkiler de bizi rahatsız etmemek için hiç aramadılar. kızkardeşi telefonda lan keşke evlenmeseydin dedi eşime. ben de üzüldüm niye böyle söylüyor dedim. eşim de kızdı. bunda ne var dedi. sonra balayından dönerken arabada bana ailem sana ne hakaret ederlerse etsinler cevap verme dedi. ben de bana hakaret ederlerse odama kapanırım dedim. döndükten hemen ertesi günü eve geldiler. herşey güzeldi. işte gayet iyi davandılar bana. ben de onlara. iyi anlaşıyoduk. ama eşim bana kötü davranmaya başladı birden. sen gerizekalımısın, nasıl kadınsın, dolabın kapısını kapamayı akıl edemiyo musun, ben bekarken böyle değildim. ben kızdım küstüm ona. ertesi gün de işte görümcem bana gerizekalı dedi. ben de neden öyle dedin ben size ne yaptım dedim. kayınvalidem seni geçte senin o...pu ablana noluyo bize bi hoşgeldin bile demedi dedi. eşim yan odada her şeyi dinledi yanıma gelmedi. odaya kapadım kendimi ağladım gelip özürdiler benden gönlümü alı sandım. eniştemi aramış gelin kardeşinizi alın biz ayrılıyoruz haberi yok diye. öyle işte. sonra da beni evden gönderdiler.
ben eşimi seviyoum dedim ağladım. ablam burası benim kardeşimin de evi gitmiyoruz dedi. onlar da gidin bizim evimiz dediler. ben fenalaştım duramadım. götürmek zorunda kaldılar beni. şimdiki aklım olsaydı hemen jandarmayı çağırırdım. ama ne benim ne ablamla eniştemin onu düşünecek hali yoktu. onlar şoktalardı. eşim her şeyi planlamış. beni evden attığı gece oturmuş facebooka girmiş ilişkisi yok yazmış. benimle ilgili her şeyi silmiş. bi de dini olarak nasıl dönüşü olmamak üzere boşarım diye araştırmışcanım bizim düğün günü eve dönerken ablalaımla vedalaşayım dedim hayır dedi bana bağırdı. senin ablan düğünde benim anneme hoşgeldin dememiş annem söyledi. dedi. senin ailen gerizekalı dedi. ben de ağlamaya başladım. bağırdı çağırdı. ben onlar benim yanımda hoşgeldin dediler zaten bi masa vardı gittiler yanlarına konuştular herkes elinden geleni yaptı dedim. benim annem demedi diyor dedi. ablamı aradım ağlaya ağlaya. onlar da geldi. eşim özür diledi. barıştık. sonra ilk bir haftamız çok güzel geçti. ikinci hafta balayına gittik annesigil her gün aradı. annesi, abisi, dayısı, babası, kızkardeşi. benimkiler de bizi rahatsız etmemek için hiç aramadılar. kızkardeşi telefonda lan keşke evlenmeseydin dedi eşime. ben de üzüldüm niye böyle söylüyor dedim. eşim de kızdı. bunda ne var dedi. sonra balayından dönerken arabada bana ailem sana ne hakaret ederlerse etsinler cevap verme dedi. ben de bana hakaret ederlerse odama kapanırım dedim. döndükten hemen ertesi günü eve geldiler. herşey güzeldi. işte gayet iyi davandılar bana. ben de onlara. iyi anlaşıyoduk. ama eşim bana kötü davranmaya başladı birden. sen gerizekalımısın, nasıl kadınsın, dolabın kapısını kapamayı akıl edemiyo musun, ben bekarken böyle değildim. ben kızdım küstüm ona. ertesi gün de işte görümcem bana gerizekalı dedi. ben de neden öyle dedin ben size ne yaptım dedim. kayınvalidem seni geçte senin o...pu ablana noluyo bize bi hoşgeldin bile demedi dedi. eşim yan odada her şeyi dinledi yanıma gelmedi. odaya kapadım kendimi ağladım gelip özürdiler benden gönlümü alı sandım. eniştemi aramış gelin kardeşinizi alın biz ayrılıyoruz haberi yok diye. öyle işte. sonra da beni evden gönderdiler.
ne garip, benimkisi de doktor, ben de öğretmenim, severek ayrıldım ve de,, çok iyi bikaç insan war ve hiç güvenemiyorum, tanışırken bile yine bu beni kullanır atar diye düşünüyorum
canım üzüldüm yaşadıklarına zor bir durum hemde çok zor.. ama anlamadığım şey 18 günlük evlisin ve eşin seni evden atıyor bunun için çok geçerli bir sebebi olması lazım sana söylediği yanlızca anlaşamıyoruzmu? bu kadar olduğunu düşünmüyorum açıkcası üzgünüm..[/QUOT
ben de sordum nedenleini önce sevemedim zamanla seveiim sanmıştım olmadı annemin üzerine yemin edeim dedi
sonra anlaşamadık dedi
sonra sen anneme cevap verdin dedi
sonra senin ablan hoşgeldin dememekle evliliğimizin köküne dinamit koydu dedi
en son olarak ablanla teyzen bizi ayırdı dedi. hadi ablama hoşgeldin demedi diyorsun dedim teyzemin ne suçu var. teyzem de annesine hataya ne zaman taşınıyorsunuz diye sormuş. kadın zaten annesini hepi topu iki kez gördü biri nişanda biri düğünde. o da teyze niye sordun dedim. kızım başka muhabbet konusu yok ki ne bulursam konuşmaya çalışıyordum dedi. işte böyle. ben de anlamadım yani.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?