boşanıyorum

adanadaki düğünüm hafta içiydi. bi de bizim akrabalarımız hep uzakta, arkadaşlarım da şehir dışına atanmışlar uzakta çalışıyorlardı. çok az kişi gelebilmişti. baba tarafım hiç yoktu zaten. ben üzüldüm kimse gelmedi diye biraz gözlerim doldu. eşim de beni teselli etmişti boş ver yeter demişti. şimdi şu mahkeme aşamasında ne yazdı biliyo musunuz . ben ablam beni annesine karşı doldurduğu ve kışkırttığı için hırsımdan ağlamışım o kadar üzüldüm ki. nasıl böyle şeyler düşünür. beni o gün güzel güzel teselli eden sevdiğim adam nasıl bu kadar değişebili. benim bunlaı düşüneceğimi nasıl düşünür.

keşke böyle yapmasalardı. keşke karşılarına alıp konuşsalardı bi dertleri vardıysa. bunları yapmadılar. en çok üzüldüğüm nokta bu. kestiip attılar. ablam bana balloş psikolojin kaldırmaz manevi tazminatı istersen anlaşmalı boşan kardeşim dedi. hayır abla belki pişman olur dedim. eşim ne yazsa beğenirsiniz açgözlü yaratıklar sizi bu tazminat davası fikri ablanındı değil mi. parayı alıp yersiniz dedi.

kızlar benim derdimi dinlediğiniz için çok teşekkür ederim. o kadar kötü oluyoum ki bazen. kendimi suçluyoum devamlı. acaba şöyle deseydim böyle olur muydu. şöyle yapsaydım böyle olur muydu diye. ne yapalım olduğu kadar olmadığı kader. iyi geceler kızlar sağolun.

canım hiç boşuna öyle yapsaydım böyle yapsaydım diye düşünme böyle bir adama değmez. iyikide yapmamışsın her ne düşünüyorsan.. umarım biraz için rahatlamıştır anlatırken dinleyerek yada cevap yazarak seni biraz rahatlatabildikse ne mutlu bize.. iyi geceler

Olanlar geçmişte kaldı..geriye bakarak ilerleyemezsin...önünde çok güzel bir hayat var...o adamdan biran önce ayrıl ve yeni hayatına başla...sende git o şehirden..yeni biryerde yeni bir yaşam kur...yeni dostluklar yeni arkadaşlıklar kur...tabikide seveceksin yeniden sevileceksin...hatta öyle bir zaman gelecekki o adamı hatırlamak dahi istemiceksin..miden bulanıcak...sil at hepsini...biran öncede boşan..yeni hayatına başlamak için geçmişi temizlemen lazım...eskiyi düşünme artık..eşinle ilgilide faceye falan bakma..onunla ilgili şeyleri öqrenmeye çalışma..ne gereqi var...silip at artık yeter....sende silkelen kendine gel...gün doqmadan neler doqar Allah ne günler gösteriri insana..tevekkül et..Allah yardımcın olsun...

arkadaşım bu soruları sormayı bırakmalısın bazen nasılı niyesi olmuyor...
sadece sana zarar...
eşini de engelle her yerden, bekleme...
sen bekledikçe sadece kendi hayatını erteliyorsun...
sen eşini istemiyorsun, sen mutluluk istiyorsun, hayallerin yıkıldığı için bunu düzeltebilecek tek şey bu olarak düşünüyorsun.
ama öyle değil...
acı çekme diyemeyiz sana, ama acı çekiyorum diye hayatını erteleme...
kendi hayatının dümenindesin yine...
böyle düşün...
ya bu adamdan çocuğun olsa ne yapacaktın...
ancak kendi kendini kurtarabilirsin bundan...
ve buraya yazmak seni rahatlatıyorsa yaz...
biz seni dinliyoruz......

Son düzenleme:

ah be guzelım sana bukadar kotulugu dokunan ınsan ıcın nıye bukadar uzuyosun kı kendını aileside cok cırkefmıs ay nasıl kotu ınsanlarmıs ole canım benım kurtulmussun bence sevınmen zıl takıp oynaman lazım canım bellı saf temız bır kızsın ALLAH KALBINE GONLUNE GORE VERSIN COK MUTLU OL INSALLAH CANIM BENIM KESKE IZMIRDE OLSANDA SENINLE ARKADAS OLSAK NEGUZEL OLURDU

artık üzülme güzel kardeşim,ablalarım var yeğenlerim var diyorsun, onlara bağlan sırtını kimseye dönme.Düşman çatlat, çünkü kötülükler cezasız kalmayacak bunu herkes biliyor.Rahatla artık,sabredelim HEP BİRLİKTE BEKLEYELİM GÖRELİM.Eşinden yana istediği kadar yalan söylesin ancak kendilerini kandırırlar ve içlerini rahatlatarak kendilerini haklı göstermeye çalışırlar:ama MEVLAMI KİMSE KANDIRAMAZ.

10/69- De ki: “Allah hakkında yalan uyduranlar asla kurtuluşa eremezler.”

10/70- Onlar için dünyada (geçici) bir yararlanma vardır. Sonra dönüşleri bizedir. Sonra da, inkâr etmekte olduklarına karşılık onlara şiddetli azabı tattıracağız.

11/18- Kim Allah’a karşı yalan uydurandan daha zalimdir? İşte bunlar, Rablerine arz edilecekler ve şâhitler de, “Rablerine karşı yalan söyleyenler işte bunlardır” diyeceklerdir. Biliniz ki, Allah’ın lâneti zalimler üzerinedir.

11/93- “Ey Kavmim! Elinizden geleni yapın. Şüphesiz ben de (elimden geleni) yapacağım. Rezil edici azabın kime geleceğini ve kimin yalancı olduğunu yakında bileceksiniz. Gözleyin. Şüphesiz ben de sizinle beraber gözlüyorum.”

tek umudum birgün Allahın onlara gereken cezayı verecek olması. çok teşekkür ederim.

Tatlım bende bır arkadasa ıhtıyac duyuyorum nebıleyım aynı sehırlerde olmasakta canın ıstedıkce yaz bana olurmu dertlesırız

canım çok özel olmassa kocanın soyadı neydi merak ettim :26:

canım yaaa...Allah yardımcın olsun. çok üzüldüm gerçekten...

iyi haberlerini de duyarız inşallah buradan

tazmınat davası aç.. sakın bunu onun .. onların yanına bırakma .. içim acıdı yazdıklarına vıcdansızlar yaa
soruna bak ablan bıze hosgeldın demedı ne sacma bısey ayrıca aslı astarıda olmayan bı durum...
delırmıs olmalılar.. normal ınsanlar deıller..
tazmınatını al ve ordan cek gıt.. ama bu arada mutlu gıbı davran onlara koz verme ..
esın delırsın arama sorma.. sadece davanı aç ve tum ıctenlıgınle anlat herseyı .
eger gurur yapıp sessızce ceker gıdersen onun hayatından.. yıllarrcaaa acı cekersın keskelerden basını kadıramazsın...
guclu ol ve gerekenı yap..!

canım eşine kızdım ama bir okadar da sana kızdım.
Bukadar insan tam 20 sayfa olmuş sana birşeyler anlatıyor yardımcı olmaya çalışıyor.
Sonuç hiç gelişme yok.
Bak o acı içinden uzun bir süre çıkmayacak bir kere bunu kabullen herşeyden önce.
Eski kocanla ilgilenmeyı bırak belkıde cok mutlu olacak bu dunyada bırsey cekmesını oturup bekleme.
Yani okadar konu okudum ıyılesme surecıne senın kadar dırenenını gormedım.
bu anlattıkların benım basıma gelse bana ne yapmamı onerırsen onları yapmaya basla.Aklın yolu bır.

toparlan artık ya uzerınden zaman gecmıs bır mıktar.
Oyle beklemekle unutulmaz yasananlar.Sert olduysa kusura bakma cok kızdım sılkelenmen lazım zaten senın acıl.
Sen boyle bıtık davranırsan adamda boyle yapar tabı
kardesı sunu demıs,ablan bunu dedı fılan bunları aynen mahkemeyede tası bu saaten sonrası kalbını susturup aklını kullanma zamanıdırl
utfen sabah kalk suslen,puslen bıseyler yap hatta arkadas edın cevrenden.
Avukatını ara son durumu ogren.burda burcu dıye avukat bır arkadas vardı sor bakalım evden atma ıle ılgılı napılabılır belkı avukatının eksıgı vardır.
az canlarını yak bak nasıl dagılıyorlar.dusun adam okudugunu bılerek neler yazıyor bunlarıda soyle avukatına hatta lehıne bırsey cıkar belkı.sakın tekrar ıletısım hatasına dusme.donuna kadar derler ya sen donunu bıle al.bunlara haktır ne derlerse desınler allah onlara eltının bın bıterı ıle sınayacak gorursun.
bu tarz hıkayelerde hep bız kazanırız kk da ... cunku bız kadınız...gucluyuz...anneyız..
.

balloş neden bilmiyorum ama seni çok sevdim inan hergün sana dua ediyorum.birde küçük kızım var ben dua ederken ammiiin diyor Allah yardımcın olsun.

sevgili arkadaşım, hepimizin kızı,kardeşi var inan başına gelenleri okuyunca çok üzüldüm.daha yolun başında bunlarla karşılaşman inan ilk duyulduğunda tabiki çok kahredici ama işe birde şu yönden bak;eşin demicem ,senin gibi iyi olduğunu hissetdiğim kanımın kaynadığı bir insanın ruh eşi hayat eşi olamaz bu insan.kapılarına gidip yalvardığında o geri gelseydi işte o zaman senin hayatın bitmiş olurdu.sen en baştan bu çok büyük hatayı,afedersin hayvanlığı kabul etseydin daha sonraki yıllarda ne olacaktı biliyormusun elinde 2,3 çoçukla daha çok zalimce hatalarını kabul etmek zorunda kalacaktın.Ailende yokmuş arkanda duracak,çoçukları elinden almaya sana şiddet uygulamaya başlayabilirdi.canım arkadaşım kadın olduğumuz için belki doğunca 1-0 hayata yenik başlıyoruz.ama şunu hiç unutma bizim erkeklerden acı eşiğimiz kat kat daha fazla.bu ülkenin topraklarının adı ANADOLU bir kadın isterse yapamayacağı şey yoktur.Sen bir an önce yükseklisans için başvur o bölgeden ayrıl.onun sorun yokmuş gibi ortalıkta gezmesine hiç mi hiç aldırış etme.son gülen iyi güler.hakkını da maddi manevi almak için uğraş.ne kadar yüce bir mesleğin, sen dimdik ayakta duracaksın ki bizim kızlarımız seni örnek alacak 'bizim ne gururlu öğretmenimiz vardı dimdik durdu ezdirmedi kendini hakkını savundu ' diyecek.o kasabada herkes konuşuyor diyorsun konuşanlar birgün kendilerinin de konuşulacağını bilmeyip gaflete düşüyorlar.sen onları Allaha havale et.Bu sürede kendini öğrencilerine ve yeni hayatında neler yapacağına ver.Bundan sonra ki hayatında Allah yardımcın olsun iyi niyetli insanları karşına çıkarsın inşaallah...

balloş neden bilmiyorum ama seni çok sevdim inan hergün sana dua ediyorum.birde küçük kızım var ben dua ederken ammiiin diyor Allah yardımcın olsun.

Allah razı olsun canım. Allah bana ettiğin duaların mislini fazlasıyla sana versin. evladını sana bağışlasın. duaya o kadar ihtiyacım var ki. Rabbim inşallah senin ve evladının sesini duyar da beni ve bu durumda olan onlarca insanı selamete çıkarır. kimsenin hakkını kimsede bırakmaz inşallah.

Aminnnnnnnnnnnnnnn:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…