adanadaki düğünüm hafta içiydi. bi de bizim akrabalarımız hep uzakta, arkadaşlarım da şehir dışına atanmışlar uzakta çalışıyorlardı. çok az kişi gelebilmişti. baba tarafım hiç yoktu zaten. ben üzüldüm kimse gelmedi diye biraz gözlerim doldu. eşim de beni teselli etmişti boş ver yeter demişti. şimdi şu mahkeme aşamasında ne yazdı biliyo musunuz . ben ablam beni annesine karşı doldurduğu ve kışkırttığı için hırsımdan ağlamışımo kadar üzüldüm ki. nasıl böyle şeyler düşünür. beni o gün güzel güzel teselli eden sevdiğim adam nasıl bu kadar değişebili. benim bunlaı düşüneceğimi nasıl düşünür.
kızlar benim derdimi dinlediğiniz için çok teşekkür ederim. o kadar kötü oluyoum ki bazen. kendimi suçluyoum devamlı. acaba şöyle deseydim böyle olur muydu. şöyle yapsaydım böyle olur muydu diye. ne yapalım olduğu kadar olmadığı kader. iyi geceler kızlar sağolun.
kızlar benim derdimi dinlediğiniz için çok teşekkür ederim. o kadar kötü oluyoum ki bazen. kendimi suçluyoum devamlı. acaba şöyle deseydim böyle olur muydu. şöyle yapsaydım böyle olur muydu diye. ne yapalım olduğu kadar olmadığı kader. iyi geceler kızlar sağolun.
canım bizim düğün günü eve dönerken ablalaımla vedalaşayım dedim hayır dedi bana bağırdı. senin ablan düğünde benim anneme hoşgeldin dememiş annem söyledi. dedi. senin ailen gerizekalı dedi. ben de ağlamaya başladım. bağırdı çağırdı. ben onlar benim yanımda hoşgeldin dediler zaten bi masa vardı gittiler yanlarına konuştular herkes elinden geleni yaptı dedim. benim annem demedi diyor dedi. ablamı aradım ağlaya ağlaya. onlar da geldi. eşim özür diledi. barıştık. sonra ilk bir haftamız çok güzel geçti. ikinci hafta balayına gittik annesigil her gün aradı. annesi, abisi, dayısı, babası, kızkardeşi. benimkiler de bizi rahatsız etmemek için hiç aramadılar. kızkardeşi telefonda lan keşke evlenmeseydin dedi eşime. ben de üzüldüm niye böyle söylüyor dedim. eşim de kızdı. bunda ne var dedi. sonra balayından dönerken arabada bana ailem sana ne hakaret ederlerse etsinler cevap verme dedi. ben de bana hakaret ederlerse odama kapanırım dedim. döndükten hemen ertesi günü eve geldiler. herşey güzeldi. işte gayet iyi davandılar bana. ben de onlara. iyi anlaşıyoduk. ama eşim bana kötü davranmaya başladı birden. sen gerizekalımısın, nasıl kadınsın, dolabın kapısını kapamayı akıl edemiyo musun, ben bekarken böyle değildim. ben kızdım küstüm ona. ertesi gün de işte görümcem bana gerizekalı dedi. ben de neden öyle dedin ben size ne yaptım dedim. kayınvalidem seni geçte senin o...pu ablana noluyo bize bi hoşgeldin bile demedi dedi. eşim yan odada her şeyi dinledi yanıma gelmedi. odaya kapadım kendimi ağladım gelip özürdiler benden gönlümü alı sandım. eniştemi aramış gelin kardeşinizi alın biz ayrılıyoruz haberi yok diye. öyle işte. sonra da beni evden gönderdiler.
tek umudum birgün Allahın onlara gereken cezayı verecek olması. çok teşekkür ederim.artık üzülme güzel kardeşim,ablalarım var yeğenlerim var diyorsun, onlara bağlan sırtını kimseye dönme.Düşman çatlat, çünkü kötülükler cezasız kalmayacak bunu herkes biliyor.Rahatla artık,sabredelim HEP BİRLİKTE BEKLEYELİM GÖRELİM.Eşinden yana istediği kadar yalan söylesin ancak kendilerini kandırırlar ve içlerini rahatlatarak kendilerini haklı göstermeye çalışırlar:ama MEVLAMI KİMSE KANDIRAMAZ.
10/69- De ki: Allah hakkında yalan uyduranlar asla kurtuluşa eremezler.
10/70- Onlar için dünyada (geçici) bir yararlanma vardır. Sonra dönüşleri bizedir. Sonra da, inkâr etmekte olduklarına karşılık onlara şiddetli azabı tattıracağız.
11/18- Kim Allaha karşı yalan uydurandan daha zalimdir? İşte bunlar, Rablerine arz edilecekler ve şâhitler de, Rablerine karşı yalan söyleyenler işte bunlardır diyeceklerdir. Biliniz ki, Allahın lâneti zalimler üzerinedir.
11/93- Ey Kavmim! Elinizden geleni yapın. Şüphesiz ben de (elimden geleni) yapacağım. Rezil edici azabın kime geleceğini ve kimin yalancı olduğunu yakında bileceksiniz. Gözleyin. Şüphesiz ben de sizinle beraber gözlüyorum.
ah be guzelım sana bukadar kotulugu dokunan ınsan ıcın nıye bukadar uzuyosun kı kendını aileside cok cırkefmıs ay nasıl kotu ınsanlarmıs ole canım benım kurtulmussun bence sevınmen zıl takıp oynaman lazım canım bellı saf temız bır kızsın ALLAH KALBINE GONLUNE GORE VERSIN COK MUTLU OL INSALLAH CANIM BENIM KESKE IZMIRDE OLSANDA SENINLE ARKADAS OLSAK NEGUZEL OLURDU[/Q benim de akadaşa ihtiyacım var. ortam değiştir diyor herkes. ama benim yeni bir başlangıca gücüm yok henüz.
canım çok özel olmassa kocanın soyadı neydi merak ettim :26:
balloş neden bilmiyorum ama seni çok sevdim inan hergün sana dua ediyorum.birde küçük kızım var ben dua ederken ammiiin diyorAllah yardımcın olsun.
Allah razı olsun canım. Allah bana ettiğin duaların mislini fazlasıyla sana versin. evladını sana bağışlasın. duaya o kadar ihtiyacım var ki. Rabbim inşallah senin ve evladının sesini duyar da beni ve bu durumda olan onlarca insanı selamete çıkarır. kimsenin hakkını kimsede bırakmaz inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?