boşanıyorum

Sağol canım Allah gönlüne göre versin. ben şu anda inan ki öyle bi durumdayım ki hiçbir şey düşünemiyorum. içimi, kalbimi, kafamı bişeyle sıkıştırıyorlar sanki devamlı. çok sinirliyim, devamlı ağlıyorum. öğrencilerim beni çok severlerdi bazen istemeden onlara da kızıyorum. Allahım ya onların da hakkını yiyorsam böyle yaparak. Kul hakkına giriyorsam.
Benim annem kanserdi 6 ay yatalak kalmış. kör oldu kanserden. çığlıkları ta sokağın başında duyulurmuş teyzem de aynı sokakta oturmasına rağmen hiç gitmezmiş yanına. annem onu sorarmış ablam gelmedi mi nerde diye. şimdi aradan neredeyse 20 sene geçti. teyzem kanser. son aşamasında. ağrılarından çığlık atıp duruyormuş. evlatlarından hiçbiri arayıp sormuyor. Annannem anlatıyor bunları bana. etme bulma dünyası kızım diyor. Teyzem de kötü bir insan değildir. Aksine dini bütün ve çok iyi bir insandır. ona çok üzülüyorum. herkes ettiğini çekiyormuş. bunu anladım da . keşke böyle olmasaydı. öğrencilerimin bazıları biliyor durumu çok üstüme gelmiyorlar. bazen beni ağlarken görüyorlar lavaboya giderken falan. kendilerince beni teselli ediyorlar. hocam keşke sizin gibi olsak. çok şanslısınız falan diyorlar. bilmeyenler de hocam eşiniz nerde, siz bi ara evlenmiyor muydunuz falan diye soruyorlar. çok dengesizim, mutsuzum. ilaçlarıma yeniden başlayacağım. bu hafta doktora gidip. ne yapalım olmuyo ilaçsız. hepiniz çok sağolun. çok mutlu olun inşallah. Allah hepimizi beterinden korusun kimseyi sağlıkla sınamasın. çünkü insan sağlığını kaybedince gözü ne evlat görüyomuş ne eş. bunları söylüyoum da inşallah dilimden kalbime ve aklıma dagötürmeyi başarırım

canım inan seni içten içe çok sevdim ama artık kızıyorum sana... yeter artık canına yazık sağlığından olacaksın......!!!!
akli dengene bir şey olursa işsiz de kalırsın o zaman nolacak???? bu benim sevdamdan hasta oldu diye o adam mı bakacak sana ailesi mi sahip çıkacak.. doktoruna git ilaçsa ilaç terapiyse terapi.. alışveriş yap tatile git. kafanı dağıt lütfen.... yepyeni ve tertemiz bir hayat kur.. ben karnımda bebğimle aldatıldım ömrümün en güzel anları zehir oldu şükret haline ve toparlan çabuk

kızlar duruşma taihim belli oldu. 10 nisan daymış. eşim yazmış. dayanamıyorum.öyle öfkeli ve üzgünüm ki. hiç gücüm kalmadı artık. ama şuna karar verdim. benim bu adamdan bi an önce kurtulmam gerekiyor.bana seviyemizi düşürmeyelim. beni nasıl seviyorsun. bu saatten sonra bana yaptıklaını unutamam. beraber olsak da yazmış. benim böyle olmam gerekirken o niye böyle. bi de senin annen baban olmadığın için sevgi nedir bilmiyordun benim annemin bana sevgisini kıskandın yazmış. kafayı yiyeceğim. ablam geldi seni hastaneye yatıalım balloş dedi. ilaç vermeye çalıştı. doktorumun kriz için verdiğini. bardağı fırlattım. beni yatırdı. uyudum sandı gitti. ama içim içimi yiyor. bana bi akıl verin. ne yapacağım ben. eşim bana diyo ki sen bana o...pu çocuğu anneme o...pu dedin. o kadar ısrarcı ki. demedim kızlar. unutmuşsundur sinir anında söyledin diyo. insan böyle bişeyi dediğini unutur mu. ben çok rahatım. sen böyle bana çektirmeye çalıştkça daha da rahatlıyorum diyor. Ben kendimden nefret ediyorum artık. sen haksızsın benden hiçbir şey talep etmeye hakkın yok. eşyalar benim helal paramla aldığım eşyalar diyor. senin ne yapmaya çalıştığını biliyoum intikam almaya çalışıyorsun. acı çektirmeye çalışıyorsun. ben bunları görünce daha çok rahatlıyoum iyi ki kurtulmuşum diyorum diyor.

bi nevi kavga ederek konuşma bu konuşmalar daha sakın yuzyuze olsa ne guzel olurdu. belkide barışırdınız. cocuk varmı

sen cektirecek ne yapıyorsun ki

tazminat davası açtım canım onun için öyle diyor.

o kadar pişmanım ki . bu adamı bu hale ben getirdim. her istediğini yapmakla, haklı olsam da özür dilemekle, hep alttan almakla, çok sevmekle, bana onca hakaretine rağmen hala yapıcı olmaya çalışıp barışmak için uğraşmakla ben getirdim onu bu hale. şimdi çok pişmanım.

iyiki cocuk yok . bırak semerini gitsin. ooo artık gururlu adam olsa eşyları istemz. utanmıyo yani düştü eşyaların peşine . kızım bırak ya adam boşanmayı senden ayrılacağını değil parayı düşünyo.

Canım benim hakkında hayırlısı olsun..Duruşma günün belli oldu demek.Eşin sana mesaj falanmı attı da bunları söyledi? Canım sen tazminattan vazgeçesin diye "sen böyle yaptıkça ben rahatlıyorum" diyor.Aksine bence.Sakın seni oyuna getirmesine izin verme.Yaptıklarını unutamam da ne demek? Sen ne yaptın ki...O sana hakaret içerikli mesajlar attı imalı fotolar yayınladı.Asıl senin için rahat olsun canım.Bırak ne hali varsa görsün.Dialoğada geçme.Üzme artık kendini lütfen yaaa.Bak bende senin durumundayım 4 gün sonrada benim mahkemem var.Canım böyle üzülür düşünürsek olan bize olur sağlığımızdan oluruz.Daha beter durumda olan insanlar var.Sen suçlusun, sen şöyle yaptın, sen böyle yaptın diyerek senin dahada kötü olmanı sağlamak istiyor vicdanen seni rahatsız etmeye çalışıyor nitekim başarıyorda.Neden buna izin veriyorsun?Bırak ne düşünürse düşünsün? Sen davanı açtın şimdide dimdik davanın arkasında dur canım.Hep aklımdasın inan.Dualarım seninle canım benim..

kaçan kovalanır düşüncesindeyim. sen ne tepki veriyorusn bu durmlara o yazılara. buda cok onemli

mesaj attı canım bana ben de cevap verdim yine. olay sen şöyle yaptın ben böyle yaptıma döndü. sağol canım ben de senin için dua ediyorum . Allah yardımcın olsun.çok yıprandım. bitse hayırlısıyla kurtulsam. bugün Allah'a dua ettim Allahım benim hala umudum var eğer hayırlısı değilse ne olur şu mahkeme bir an önce olsun bitsin. çok yoruldum dedim. mailimi bi açtım eşim duruşma tarihini yollamış bi de mesaj yazmış işte. çok üzüldüm bi yandan . çünkü allahım onu ıslah et yuvamı kurtar diye dua edip duruyodum. ama zaten bu şartlar altında bu insanın hayırlı olmadığı kabak giibi belliydi. benimki hayırsızı istemekti.

Sen yazdın tekrar o yazdı değilmi? Bence hiççç dialoğa geçme.Çünkü bu seni üzer.Seni vicdanen rahatsız etmeye çalışıyor.Yazmayabilirdide sana.Duruşma tarihini avukatın sana bildirebilirdi.Canım dediğim gibi seni üzmeye çalışıyor.Lütfen aklını karıştırmasına, seni üzmesine izin verme...

bulamadım bu sabah gördüm bana para teklif etmiş ne istiyorsan vereyim. boşanalım kurtulalım mahkemeye çıkmıyalım diye. ben de ben senin paranda değilim o mahkemeye çıkıp yaptıklaının bedelini ödeyeceksin bu bile sana ceza dedim

İyi de ailesi neden durup dururken sana hakaret ediyor? Kocan da hiç tepki vermeden seni kovuyor? Adam durup dururken neden şeytana dönüşüyor? Bence eksik anlatmışsın.

Son düzenleme:
Sakin ha sakin, özel hayatinla ve calisma hayatini birbirine karistirma.
Senin yardimina, egitimine muhtac olan o cocuklarin önünde ne aglamana gerek var, nede onlari özel problemin var diye yipratmaya.
Ne mutlu sana, o zor sartlar altinda anneannen seni okutmus ve ögretmen olmussun, simdide 18 günlük buna evlilik bile diyemiyorum olaya burda bu kadar yaygara cikarmana gerek yok.
Millet 2 veya 3 cocuguyla ayriliyor, bazilari 10 sene 15 sene evli olanlar ayriliyor seninki cocuk oyuncagi gibi birsey olmus.

sanırım artık kurtulma zamanın geldi ballos özgür ve hür bir bayan olacaksın gencecik ve umutları olan... önünde uzun bir yol ve yasanacak güzel günleri olan bir bayan dik dur herşey gececek

İyi de ailesi neden durup dururken sana hakaret ediyor? Kocan da hiç tepki vermeden seni kovuyor? Adam durup dururken neden şeytana dönüşüyor? Bence eksik anlatmışsın.

Arkadaşım bu işler durup dururken olmuyor,benim başımdada var bir kaynana, kocamla bir huzur vermedi bize eşim 42 yaşında ama yinede körpem benim diye sever,eşim 16 aylık bebeğimi annesinin yanında sevemiyor o kadar kıskanç bir kadın.Ve Devamlı eşimi dolduruyor.evlenince körpecik ogullarını paylaşamıyorlar.Sende yaşa da anla dicem ama ALLAH KİMSEYE VERMESİN.Ben balloşu anlıyorum.Eksik neresindemi bu anlattıklarımın Sevgililer gününde bile tepemize binerler eşimin ailesi evlendiğimize pişman ettiler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…