sevgili arkadaşım, hepimizin kızı,kardeşi var inan başına gelenleri okuyunca çok üzüldüm.daha yolun başında bunlarla karşılaşman inan ilk duyulduğunda tabiki çok kahredici ama işe birde şu yönden bak;eşin demicem ,senin gibi iyi olduğunu hissetdiğim kanımın kaynadığı bir insanın ruh eşi hayat eşi olamaz bu insan.kapılarına gidip yalvardığında o geri gelseydi işte o zaman senin hayatın bitmiş olurdu.sen en baştan bu çok büyük hatayı,afedersin hayvanlığı kabul etseydin daha sonraki yıllarda ne olacaktı biliyormusun elinde 2,3 çoçukla daha çok zalimce hatalarını kabul etmek zorunda kalacaktın.Ailende yokmuş arkanda duracak,çoçukları elinden almaya sana şiddet uygulamaya başlayabilirdi.canım arkadaşım kadın olduğumuz için belki doğunca 1-0 hayata yenik başlıyoruz.ama şunu hiç unutma bizim erkeklerden acı eşiğimiz kat kat daha fazla.bu ülkenin topraklarının adı ANADOLU bir kadın isterse yapamayacağı şey yoktur.Sen bir an önce yükseklisans için başvur o bölgeden ayrıl.onun sorun yokmuş gibi ortalıkta gezmesine hiç mi hiç aldırış etme.son gülen iyi güler.hakkını da maddi manevi almak için uğraş.ne kadar yüce bir mesleğin, sen dimdik ayakta duracaksın ki bizim kızlarımız seni örnek alacak 'bizim ne gururlu öğretmenimiz vardı dimdik durdu ezdirmedi kendini hakkını savundu ' diyecek.o kasabada herkes konuşuyor diyorsun konuşanlar birgün kendilerinin de konuşulacağını bilmeyip gaflete düşüyorlar.sen onları Allaha havale et.Bu sürede kendini öğrencilerine ve yeni hayatında neler yapacağına ver.Bundan sonra ki hayatında Allah yardımcın olsun iyi niyetli insanları karşına çıkarsın inşaallah...
bi nevi kavga ederek konuşma bu konuşmalar daha sakın yuzyuze olsa ne guzel olurdu. belkide barışırdınız. cocuk varmı
kızlar duruşma taihim belli oldu. 10 nisan daymış. eşim yazmış. dayanamıyorum.öyle öfkeli ve üzgünüm ki.hiç gücüm kalmadı artık. ama şuna karar verdim. benim bu adamdan bi an önce kurtulmam gerekiyor.bana seviyemizi düşürmeyelim. beni nasıl seviyorsun. bu saatten sonra bana yaptıklaını unutamam. beraber olsak da yazmış. benim böyle olmam gerekirken o niye böyle. bi de senin annen baban olmadığın için sevgi nedir bilmiyordun benim annemin bana sevgisini kıskandın yazmış. kafayı yiyeceğim. ablam geldi seni hastaneye yatıalım balloş dedi. ilaç vermeye çalıştı. doktorumun kriz için verdiğini. bardağı fırlattım. beni yatırdı. uyudum sandı gitti. ama içim içimi yiyor. bana bi akıl verin. ne yapacağım ben. eşim bana diyo ki sen bana o...pu çocuğu anneme o...pu dedin. o kadar ısrarcı ki. demedim kızlar. unutmuşsundur sinir anında söyledin diyo. insan böyle bişeyi dediğini unutur mu. ben çok rahatım. sen böyle bana çektirmeye çalıştkça daha da rahatlıyorum diyor. Ben kendimden nefret ediyorum artık. sen haksızsın benden hiçbir şey talep etmeye hakkın yok. eşyalar benim helal paramla aldığım eşyalar diyor. senin ne yapmaya çalıştığını biliyoum intikam almaya çalışıyorsun. acı çektirmeye çalışıyorsun. ben bunları görünce daha çok rahatlıyoum iyi ki kurtulmuşum diyorum diyor.
sen cektirecek ne yapıyorsun ki
tazminat davası açtım canım onun için öyle diyor.
kızlar duruşma taihim belli oldu. 10 nisan daymış. eşim yazmış. dayanamıyorum.öyle öfkeli ve üzgünüm ki.hiç gücüm kalmadı artık. ama şuna karar verdim. benim bu adamdan bi an önce kurtulmam gerekiyor.bana seviyemizi düşürmeyelim. beni nasıl seviyorsun. bu saatten sonra bana yaptıklaını unutamam. beraber olsak da yazmış. benim böyle olmam gerekirken o niye böyle. bi de senin annen baban olmadığın için sevgi nedir bilmiyordun benim annemin bana sevgisini kıskandın yazmış. kafayı yiyeceğim. ablam geldi seni hastaneye yatıalım balloş dedi. ilaç vermeye çalıştı. doktorumun kriz için verdiğini. bardağı fırlattım. beni yatırdı. uyudum sandı gitti. ama içim içimi yiyor. bana bi akıl verin. ne yapacağım ben. eşim bana diyo ki sen bana o...pu çocuğu anneme o...pu dedin. o kadar ısrarcı ki. demedim kızlar. unutmuşsundur sinir anında söyledin diyo. insan böyle bişeyi dediğini unutur mu. ben çok rahatım. sen böyle bana çektirmeye çalıştkça daha da rahatlıyorum diyor. Ben kendimden nefret ediyorum artık. sen haksızsın benden hiçbir şey talep etmeye hakkın yok. eşyalar benim helal paramla aldığım eşyalar diyor. senin ne yapmaya çalıştığını biliyoum intikam almaya çalışıyorsun. acı çektirmeye çalışıyorsun. ben bunları görünce daha çok rahatlıyoum iyi ki kurtulmuşum diyorum diyor.
Canım benim hakkında hayırlısı olsun..Duruşma günün belli oldu demek.Eşin sana mesaj falanmı attı da bunları söyledi? Canım sen tazminattan vazgeçesin diye "sen böyle yaptıkça ben rahatlıyorum" diyor.Aksine bence.Sakın seni oyuna getirmesine izin verme.Yaptıklarını unutamam da ne demek? Sen ne yaptın ki...O sana hakaret içerikli mesajlar attı imalı fotolar yayınladı.Asıl senin için rahat olsun canım.Bırak ne hali varsa görsün.Dialoğada geçme.Üzme artık kendini lütfen yaaa.Bak bende senin durumundayım 4 gün sonrada benim mahkemem var.Canım böyle üzülür düşünürsek olan bize olur sağlığımızdan oluruz.Daha beter durumda olan insanlar var.Sen suçlusun, sen şöyle yaptın, sen böyle yaptın diyerek senin dahada kötü olmanı sağlamak istiyor vicdanen seni rahatsız etmeye çalışıyor nitekim başarıyorda.Neden buna izin veriyorsun?Bırak ne düşünürse düşünsün? Sen davanı açtın şimdide dimdik davanın arkasında dur canım.Hep aklımdasın inan.Dualarım seninle canım benim..
kaçan kovalanır düşüncesindeyim. sen ne tepki veriyorusn bu durmlara o yazılara. buda cok onemli
mesaj attı canım banaben de cevap verdim yine. olay sen şöyle yaptın ben böyle yaptıma döndü. sağol canım ben de senin için dua ediyorum . Allah yardımcın olsun.çok yıprandım. bitse hayırlısıyla kurtulsam. bugün Allah'a dua ettim Allahım benim hala umudum var eğer hayırlısı değilse ne olur şu mahkeme bir an önce olsun bitsin. çok yoruldum dedim. mailimi bi açtım eşim duruşma tarihini yollamış bi de mesaj yazmış işte. çok üzüldüm bi yandan . çünkü allahım onu ıslah et yuvamı kurtar diye dua edip duruyodum. ama zaten bu şartlar altında bu insanın hayırlı olmadığı kabak giibi belliydi. benimki hayırsızı istemekti.
Sen yazdın tekrar o yazdı değilmi? Bence hiççç dialoğa geçme.Çünkü bu seni üzer.Seni vicdanen rahatsız etmeye çalışıyor.Yazmayabilirdide sana.Duruşma tarihini avukatın sana bildirebilirdi.Canım dediğim gibi seni üzmeye çalışıyor.Lütfen aklını karıştırmasına, seni üzmesine izin verme...
İyi de ailesi neden durup dururken sana hakaret ediyor? Kocan da hiç tepki vermeden seni kovuyor? Adam durup dururken neden şeytana dönüşüyor? Bence eksik anlatmışsın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?