arkadaşlar ben boşanıyorum. Avukat masraflar için 3000 tl dedi. Bizde anlaşmalı dilekçemizi verdik. Sizce doğrumu yaptık masraflar artar mı?
Ayrıca ben şimdi ne hissedeceğim? Ne yapmalıyım, bununla ilgili terapi gruplarınız var mı? Ilk önceliğim ev bulup bir an önce taşınmak ama çok pahalı off... Ne olur azıcık moral verin bana..
bu psiloloji beni öldürecek. her yerde ansızın ağlayasım geliyor.. ne kadar sürecek bu böyle. huzur Allahım nolur biraz huzur..
canım öncelikle geçmiş olsun diyorum,
ama şükret haline. sırf burda bile o kadar çok kavgalı dövüşlü, tehditli, yıldıran bitiren o kadar çok boşanma aşamaları gördükki..
sen yine iyisin.. bunları yaşamıyorsun, dilerim hiç yaşamassın. kolayca olup biter herşey, sen üzülmeden..
ağlama, içini ferah tut. herşey olacağına varır. hakkında hayırlısı olsun canım.
çok teşekkür ederim canım. ama düşünmeden edemiyorum işte. bahçelievler tarafında kiralık ev bakıyorum bu aralar. ancak ev bakarak rahatlamaya çalışıyorum salı günü tam 8 saat yürüdüm durmadan hala ağrıyor bacaklarım. deli divane gibi yürüyorum ama neye nereye bilmiyorum. bir ev bulsam bir rahatlasam daha başka bişey istemeyecekmişim gibi geliyor..
canım bu psikolojideyken birde kendini yormasan, bir emlakçıya başvursan belki çok daha güzel ve bütçene uygun bir ev bulabilirsin.
hem fiziken hem de ruhen daha az yorulursun
Allahım bol sabır versin sizede boşanma aşamasında olanlara ve boşananlara çok zor bir durum karar vermesi kolayda uygulamaya geçince her kafadan bir ses çıkması herkese ayrı ayrı dert anlatmak insanı yıpratıyor çok iyi anlıyorum sizi bende boşanma aşamasında olan biri olarak..
çok şükür ki anlaşmalı boşanıyosunuz biraz daha şanslı sayılırsınız bana göre birde ben eşimle mücadele ediyorum, o boşanmam diye parçalıyor kendini yapmayacagım şey yok diye tehditler savuruyor ben yanlız başıma iki bebeğimle herkesle mücadele ediyorum...
kimsenin lafına aldırış etme herkes birşeyler söylüyor zaten sen kendi doğrundan eminsen kararlı ol duyma etrafı ağzı olan konuşuyor çünki..
Allahım güç kuvvet versin inş. evinide bulur daha rahat geçirirsin bu zor dönemleri ...
çok geçmişler olsun sana şükürki bizim çocuğumuz yok. nasıl yapardık bilemiyorum. iyice yıpranırdık. zaten ikimizde boşanmak istiyoruz sorun yok ama aileler mal paylamışında bizden daha sıkıntılı. biz onda da anlaştık ama onun ailesi bu bizim diyor benim ailem bunlar bizim diyor ve işte biz o zaman yıpranıyoruz.. keşke sadece biraz akıl verseler sonrada kenara çekilseler ama nerdeee... sana Allah daha büyük kolaylıklar versin. ben şimdi çok şükür sağlığımda yerinde çalışır kendime bakarım ama ya sen? ailenin yanınamı dönmek istiyorsun nasıl yapıcaksın bundan sonra?
insanları iç yüzü ortaya çıkıyor işte böyle kötü olaylarda. Allah yardımcınız olsun.
aynen öyle. kendi anne-babamı bile tanıyamamışım onu anlıyorum. diyorumki kalsın 3-5 hiçbişey umrumda değil. neden muhabbetini yapayım kavgasını edeyim. karşı taraf zaten hiçbişey vermek istemiyor istediğim sadece huzur diyorum ama onlar masanın bile lafını yapıyorlar.. inşallah bi an önce biterde kurtulurum. ailede herkesin ağlamaktan gözlerindeki yaşlar kurudu. zaten sevdiğimden ayrılıyorum birde bu yaşananlar beni iyice çökertti. bıraksalarda keşke acımı yaşasam, atlatsam, geçse. ama buna bile izin yok..
canım ilk boşanan sen olmadığın gibi son boşanan da sen olmayacaksın,
şu an duyguların taze, ama 1 ay sonra başka düşünceksn, 3 ay sonra daha iyi düşünceksin
1 yıl sonra hatırlamıcaksın bile.
bende çekişmeli boşanıyorum bitti sayılır Allahın izniyle, giden paraya bakma bence,
maddiyat düzeliyor da sen maneviyatını kurtarmaya bak, moralini bozma
şu durumda en sevdiğin ve gerçekten seni anlayan bir arkdşın var ise onu ara,
devamlı onla konuş, başka da bişey yapma zaten.
Kimsenin ahı kimsede kalmıyor, cennetde cehennemde bu dünyada aslında, Allah yardımcınız olsun. İlerde pişman olmayacak şekilde ilerlemeniz dileğiyle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?