umutluyum_ben Canım Oğlum Kayıtlı Üye 27 Aralık 2012 352 179 133 İzmir 22 Ocak 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi piyonist #61 Konu sahibi Takip ettiğim kadarıyla çok mantıklı bir kadınsın,kendin için en doğrusuna karar verdiğine eminim,herşey gönlünce olsun.
Konu sahibi Takip ettiğim kadarıyla çok mantıklı bir kadınsın,kendin için en doğrusuna karar verdiğine eminim,herşey gönlünce olsun.
piyonist çokta umrumda.. Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 31 Aralık 2012 6.823 758 163 22 Ocak 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi piyonist #62 nurlum .!.: Bundan sonraki hayatın daha huzur,mutlu olur . Hersey hayal ettigin gibi devam eder insallah. Allah yardımcın olsun. Genişletmek için tıkla... umutluyum_ben .!.: Konu sahibi Takip ettiğim kadarıyla çok mantıklı bir kadınsın,kendin için en doğrusuna karar verdiğine eminim,herşey gönlünce olsun. Genişletmek için tıkla... çok teşekkür ederim her ikinizede. inşallah hepimiz çokça mutlu oluruz. dertlerimizi değil mutluluklarımızı paylaşırız :))
nurlum .!.: Bundan sonraki hayatın daha huzur,mutlu olur . Hersey hayal ettigin gibi devam eder insallah. Allah yardımcın olsun. Genişletmek için tıkla... umutluyum_ben .!.: Konu sahibi Takip ettiğim kadarıyla çok mantıklı bir kadınsın,kendin için en doğrusuna karar verdiğine eminim,herşey gönlünce olsun. Genişletmek için tıkla... çok teşekkür ederim her ikinizede. inşallah hepimiz çokça mutlu oluruz. dertlerimizi değil mutluluklarımızı paylaşırız :))