Boşanıyorum..

Yaş aralığımız kaç?

• 20 yaş altı

OY: 0 0,0%
  • 40 yaş ve üstü

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    6
  • Anket Kapalı .
sevdiğimden ayrılıorum demişsin. özel değilse neden ayrılıorsun. bende ayrılma noktolarına gelmiştim. ama sevdiğimden dolayı ayrılmadım.şimdi oturdu sanki evlilik. ne kadardır evlisin. erkek değişmio demişsin. erkeğin değişmesi öenmli tabi

siz anlaşmalı olarak başvurmuşsunuz aileler neyin kavgasını yapıyıor anlamadım. Herkes kendine ait olan eşyalarını alsın, ortak bi yatırım varsada katılıma göre paylaşırsınız.

hemde çok çok çok yorucu. lanet olsun diyorum hepsine ya. ne eşya ne mal mülk bunlar bana ne verebilirki. hepsini yeniden alabilirim ama ya ben ya yaşadıklarım bunlar kimsenin umrunda değil. hiçbişey almadığım için aptal muamelesi görüyorum ama aslında aldığımda her baktığımda onu hatırlayacağım için almıyorum. yoksa bu iş çoktan çekişmeliye giderdi ama hiçbiri umrumda değil. Allah bana sağlık versin hepsi kazanılır alınır. hem onunda ihtiyacı var biliyorum ben borçlarımız vardı onları ödiycek. ama ailem diyorki sanane sen kazandığını al bu eve. vicdan ya vicdan.. Allahım nolur sen bu aileleri bizden uzak tut ya Rabbim en azından boşanana kadar.. en çokta benim ailemi. çünkü kırıcam biliyorum..

yakın bi arkadaşımın boşanmasına şahit oldum. eşini sevmiordu. yıllardırda boşancam diorduu. güçlü bi kızdı. kolayda boşandı. ama ciddi sarsıldı. hiç düşünmezdim onun sarsılacağını.

kolay değil demek ki dedim. Allah yardımcın olsun. geçicektir ama. sabır lazım

evet sevdiğimden çok seviyorum ama aynı evde anlaşamıyoruz. dilekçemizi verdik sonrada sabaha kadar mesajlaştık. görüştük sarıldık, öpüştük. çok seviyoruz birbirimizi ama aynı evde anlaşamıyoruz. olurmu demeyim biliyorum çok saçma ama birbrimizi inanılmaz kırıyoruz. yıldızlarımız hiç barışmıyor. ilk başlarda hep alışıcaz dedik, nazar dedik, şu sorundan bu psikolojiden dedik. 3.5 yıl geçti çocuk yapmaya cesaret edemedi. böylece sona geldik işte. hayırlısı inşallah ama çok üzülüyorum hala. keşke böyle olmasaydı..

canım benimki en başta yanlış bir evlilikti, eni topu 40 günlük evlilikten bahsediyoruz. Konularımı okursan zaten anlarsın.
MAddiyatçı insanlar için boşanmak sorundur, seninkiler masayı bile sorun etmişler baksana, boşandığım şahıs 1 tl.yi
arayan biri, beterin beteri var yani. keşke anlaşmalı boşanmasaydın, tazminat , nafaka , altınların şu bu alsaydın
ilerde keşke şunu da yapsaydım demezdin en azından. Hak edene hak ettiğini vermek gerekiyor, onlar bu dilden anlıyorlar.
ben telimi değiştirdim, arkdş çevremi değiştirdim, samimi 1 arkdşım var. kimsede başımı ağrıtmıyor.
kul olan herkesin başına herşey gelebilir canım, Allah'a sarıl

"Hasbünallahu ve nimel vekil, nimel mevla ve nimen nasıyr" de, devamlı, faydasını görüceksin

siz anlaşmalı olarak başvurmuşsunuz aileler neyin kavgasını yapıyıor anlamadım. Herkes kendine ait olan eşyalarını alsın, ortak bi yatırım varsada katılıma göre paylaşırsınız.

biz paylaştık ama onlar benim az aldığımı düşünüyorlar. gerçektende öyle az aldım ama kp benimle pazarlık yapmaya başladı o kadar seviyesizleştilerki anlatamam. yemin ederim ailece bittiler gözümde. ben normalde inanılmaz çirkef biriyim hakkımın kalmasını yediremem ama o kadar zoruma gittiki yapılan hareketler, konuşmalar.. dedim lanet olsun alın 3-5 i sizde kalsın benden uzak olun. iyiki olmuşta tanımışım o aileyi. yoksa kendi kendimce saygı duymaya devam edicektim el pençe olacaktım değmeyen insanlara..

çok yeni değilmiş. olmayınca olmuyor bazen. bizde hala kavga edioruz belli konularda ama ben bazen o kavga halini seviorum. bi enerji boşalıo gibi. sonrası daha ii oluyor gibi gelior.

sen yaşadığını daha ii bilirsin tabi. 3 yılı aşmış artık. çocuk da istemiorsa bölesi daha ii tabi.

ah birde çok seveni düşünün.. sevileni düşünün. ikimizde yıkıldık. boğazımdan yemekelr geçmiyor suyla yaşıyorum 4 gündür. ama yemekte istemiyorum. kötü bi niyetim yok ama hasta olursam ailemde görsün istiyorum üzülüyorum ve mal hiçbişeyden benden hzurumdan sağlığımdan önemli değil diye. ama hiç sanmıyorum..

işte maddiyatçı olduklarını belli ettiler. Onlara ait olanları değilde kendine ait olanları almalıydın bence ihtiyacı olanlara dağıtırdın, hem senide hatırlamamış olurlardı.

Allah razı olsun canım. benim ailemde onun aileside paragözün önde gidenleriymiş. insaln 1 tavayı ararmı annem o tavayı ben almıştım sana diyor ötekiler o battaniyeyi ben aldım diyor. ya nedirki bunlar.. bizde garibimle ikimiz şimdi biz yarım olarak ansıl yaşıycaz diye düşünüyoruz. ben eşime sorun çıkarmak istemedim ödeyecek olan yine o. ailesi ödese inanın söke söke almasını bilirdim de eşimi seviyorum onu yıpratmaya değmez. sonra onunda üstüne gidecekler, yeterki ona bişey olmasın..
arkadaş çevremi bende dğeiştireceğim ama biliyorum..

çocuk konusunda yanlış yazmışım beraber istemedik. ben isterken o istemedi o isterken ben. sonrada ikimizde vazgeçtik. iyikide öyle olmuş pişman değilim. Allah senin evliğini huzurunu bozmasın inşallah

işte maddiyatçı olduklarını belli ettiler. Onlara ait olanları değilde kendine ait olanları almalıydın bence ihtiyacı olanlara dağıtırdın, hem senide hatırlamamış olurlardı.

baktıkça hatırlasınlar inşallah. hatırlasınlarda huzursuz olsunlar..

ailen sanki bu durumu daha önceden bekliyorlarmış gibime geldi, tava bile söz konusu olmuş:) Hey Allahım neler var.
eşine de bu kdr acıma ilerde acınacak hale düşersin. Madem seviyordu seni biraz kendini toplardı, hatta boşandıktan sonra
bakmışın o hayatını doldurmuş biriyle sen baka kalırsın, vay be ben bundan böyle mi ayrıldım diye, kimseye güvenme
eşini sevdiğin için böyle düşünüyorsun. Biraz acımasız oldu bu yorumum ama durum böyle. Kadınlar acılarının arkasında duruyorlar ama
erkekler o mahkemeden çıkınca aşklarından ölmüş gebermiş bile olslar kadınlardan daha çabuk yeni bir hayata başlıyorlar.
Genel durum böyle. Kendinden başkasını değerli görme şu aşamada.

eşinizle siz barışırsınız aileler küserler gibi geldi, olay sizden çıkmış onların davası olmuş.

piyonistcimm güzelim boşanma sebebinz ne tam olarak ?

Anlasmaliya göre pahalı tabi. Ben 2750 verdim. Çekişmeli açıldı, anlaşmaliya dondü. Eğer anlaşmalı olsayı direk 1000 lira daha ucuz olurdu. Avukat tutmak iyidir, herseyle o ilgilenir.

CANIM BİLMIYORUM BENIM KONU BASLIĞIMI GORDUN MU (BİR DERDİM VAR VE EŞ VE AİLESİNE DAİR SORUNLAR KÖŞELERİNDE VAR) BEN DE BOSANMAK UZEREYIM..DURUM ÖZETLE AŞAĞIDAKİ GİBİ..BURADAN BEYA OZELDEN YARDIMCI OLABILIRSEN COK SEVINIRIM.

5 Yıllık evliliğim bitti. İkimzde ayrıyız bosanmayı daha cok o ıstıyor evi terk ettı ben de su an aılemın yanındayım ıkımız de gecen 20 gunde hıc haberlesmedık daha kusurlu gozukeyım dıye davayı benım acmamı ıstıyor evlilik ıcınde bir ev bir araba aldı ve bankada birikmişi var.(benımle hıc bır seyını maıl, facebook sıfresı dahıl maası bankadakı parası v.s. paylasmazdı emınım parasının bır kısmını da annesının hesabına aktardı) neyse ben calısmıyorum sdce kıra gelrım var aılemın maddı durumu ıyı sayılır bu durumda benım haklarım ve takıp etmem gereken prosedur nedır yardımcı olabılecek varsa cok sevinirim bir turlu ıyı bır av. bulamadım nolur ankarada acılen bir bosanma avukatı referansı ıstıyorum tum forum bayanları......

Anlaşmalıda para verılıyor mu avukata,dılekce verılınce 1 haftada bıtmıyor mu ,neden 3 ay beklenıyor kı ?
neden bosanıyorsunuz anlatır mısın?ben de 3 aydır ayrıyım bosanacagım ..cok kötu bır asama gercetekn yaa

evet size katılıyorum hep degısım ve fedakarlık kadından beklenıyor erkeklerın fazla sısırılmıs bır egoları var ve her konuda durumda zeytınyagı gıbı uste cıkıverıyorlar.... bu ulkede evliliklerde kadının kendını ezdırmemek ıcın madden manen hayata karsı durusunun cok guclu olması gerekıyor ve de bır seylerı sıneye cekemedıgı artık özveride bulunamadıgı noktada da ilişkı de en kısa vade de sona erıyor ve de ondan kabahatlısı kotusu olmuyor ...yanı kadının tahammul katsayısının yukseklıgı ıle dırekt bır dogru orantı var...ama bunların harıcınde sans faktoru de cok onemlı tabıı... benımki de ben boyleyım (kabacası yerse) kabul etmıyosan buyur kapı derdi bana şu an biz de bosanma asamasındayız...bılmıyorum ben evlilikten korktum bır kere sankı 2 deli el ele verip dıbını gormedıklerı 1 kuyuya atlıyor gıbı geliyor bana...ben zaten bır derdım var da ve esim ve aılesı kısımlarında konu actım benım olayım bastan sona fiyasko cnm istersen okuyabılırsın

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…