aynen öyle. kendi anne-babamı bile tanıyamamışım onu anlıyorum. diyorumki kalsın 3-5 hiçbişey umrumda değil. neden muhabbetini yapayım kavgasını edeyim. karşı taraf zaten hiçbişey vermek istemiyor istediğim sadece huzur diyorum ama onlar masanın bile lafını yapıyorlar.. inşallah bi an önce biterde kurtulurum. ailede herkesin ağlamaktan gözlerindeki yaşlar kurudu. zaten sevdiğimden ayrılıyorum birde bu yaşananlar beni iyice çökertti. bıraksalarda keşke acımı yaşasam, atlatsam, geçse. ama buna bile izin yok..
Öncelikle kolaylıklar diliyorum sana.
Eşya konusundada bence ailenle konus geri adım atsınlar sende istediklerini al ve cık git boşanma gibi önemli bir durumda eşya muhabbeti heleki aileler tarafından yapılması cok saçma ve yorucu.
sevdiğimden ayrılıorum demişsin. özel değilse neden ayrılıorsun. bende ayrılma noktolarına gelmiştim. ama sevdiğimden dolayı ayrılmadım.şimdi oturdu sanki evlilik. ne kadardır evlisin. erkek değişmio demişsin. erkeğin değişmesi öenmli tabi
ya evet saolasın. herkes öyle diyor ilk anlarda sana zor gelecek, sonradanda eşine zor gelecek diyor. ona zor geldi bile ben biliyorum ama bunun geri dönüşü yok. olayınca olmuyor. erkek hiçbi zaman değişmiyor. bayan yine fedakarlık yapıyor ediyor ama erkek bildiğin aynı erkek.. zorlamaya gerel yok.
çekişmeli istemedim bende oda istemedi zaten. arkadaşlarım var ama kimse anlamıyormuş gibi geliyor. herkes evli yuvasında kim anliycakki beni.. o yüzden buraya yazmak istedim boşanan başka bayanlar ile konuşmak istedim rahatlamak için. sizin neden çekişmeli oldu peki? neden anlaşamadınız?
siz anlaşmalı olarak başvurmuşsunuz aileler neyin kavgasını yapıyıor anlamadım. Herkes kendine ait olan eşyalarını alsın, ortak bi yatırım varsada katılıma göre paylaşırsınız.
evet sevdiğimden çok seviyorum ama aynı evde anlaşamıyoruz. dilekçemizi verdik sonrada sabaha kadar mesajlaştık. görüştük sarıldık, öpüştük. çok seviyoruz birbirimizi ama aynı evde anlaşamıyoruz. olurmu demeyim biliyorum çok saçma ama birbrimizi inanılmaz kırıyoruz. yıldızlarımız hiç barışmıyor. ilk başlarda hep alışıcaz dedik, nazar dedik, şu sorundan bu psikolojiden dedik. 3.5 yıl geçti çocuk yapmaya cesaret edemedi. böylece sona geldik işte. hayırlısı inşallah ama çok üzülüyorum hala. keşke böyle olmasaydı..
yakın bi arkadaşımın boşanmasına şahit oldum. eşini sevmiordu. yıllardırda boşancam diorduu. güçlü bi kızdı. kolayda boşandı. ama ciddi sarsıldı. hiç düşünmezdim onun sarsılacağını.
kolay değil demek ki dedim. Allah yardımcın olsun. geçicektir ama. sabır lazım
biz paylaştık ama onlar benim az aldığımı düşünüyorlar. gerçektende öyle az aldım ama kp benimle pazarlık yapmaya başladı o kadar seviyesizleştilerki anlatamam. yemin ederim ailece bittiler gözümde. ben normalde inanılmaz çirkef biriyim hakkımın kalmasını yediremem ama o kadar zoruma gittiki yapılan hareketler, konuşmalar.. dedim lanet olsun alın 3-5 i sizde kalsın benden uzak olun. iyiki olmuşta tanımışım o aileyi. yoksa kendi kendimce saygı duymaya devam edicektim el pençe olacaktım değmeyen insanlara..
canım benimki en başta yanlış bir evlilikti, eni topu 40 günlük evlilikten bahsediyoruz. Konularımı okursan zaten anlarsın.
MAddiyatçı insanlar için boşanmak sorundur, seninkiler masayı bile sorun etmişler baksana, boşandığım şahıs 1 tl.yi
arayan biri, beterin beteri var yani. keşke anlaşmalı boşanmasaydın, tazminat , nafaka , altınların şu bu alsaydın
ilerde keşke şunu da yapsaydım demezdin en azından. Hak edene hak ettiğini vermek gerekiyor, onlar bu dilden anlıyorlar.
ben telimi değiştirdim, arkdş çevremi değiştirdim, samimi 1 arkdşım var. kimsede başımı ağrıtmıyor.
kul olan herkesin başına herşey gelebilir canım, Allah'a sarıl
"Hasbünallahu ve nimel vekil, nimel mevla ve nimen nasıyr" de, devamlı, faydasını görüceksin
çok yeni değilmiş. olmayınca olmuyor bazen. bizde hala kavga edioruz belli konularda ama ben bazen o kavga halini seviorum. bi enerji boşalıo gibi. sonrası daha ii oluyor gibi gelior.
sen yaşadığını daha ii bilirsin tabi. 3 yılı aşmış artık. çocuk da istemiorsa bölesi daha ii tabi.
işte maddiyatçı olduklarını belli ettiler. Onlara ait olanları değilde kendine ait olanları almalıydın bence ihtiyacı olanlara dağıtırdın, hem senide hatırlamamış olurlardı.
Allah razı olsun canım. benim ailemde onun aileside paragözün önde gidenleriymiş. insaln 1 tavayı ararmı annem o tavayı ben almıştım sana diyor ötekiler o battaniyeyi ben aldım diyor. ya nedirki bunlar.. bizde garibimle ikimiz şimdi biz yarım olarak ansıl yaşıycaz diye düşünüyoruz. ben eşime sorun çıkarmak istemedim ödeyecek olan yine o. ailesi ödese inanın söke söke almasını bilirdim de eşimi seviyorum onu yıpratmaya değmez. sonra onunda üstüne gidecekler, yeterki ona bişey olmasın..
arkadaş çevremi bende dğeiştireceğim ama biliyorum..
Arkadaşlar ben boşanıyorum. Avukat masraflar için 3000 TL dedi. Bizde anlaşmalı dilekçemizi verdik. Sizce doğrumu yaptık masraflar artar mı?
Ayrıca ben şimdi ne hissedeceğim? Ne yapmalıyım, bununla ilgili terapi gruplarınız var mı? ilk önceliğim ev bulup bir an önce taşınmak ama çok pahalı off... Ne olur azıcık moral verin bana..
boşanma davası açmanın malıyetı 250 tldır. avukatı ıçıne kendı ucretınıde ekleyıp size soylemış anlayacağınız. bu arada anlaşmalı boşanacaksanız boşuna para vermeyın avukata. haklarınızı koruyan bır protokol hazırlayın olur bıter. eğer mal varsa zaten gereklı bu.
bunun dışında davayı açarsınız kaleme gıdıp gun ıstersınız on gun ıçınde boşanırsınız
hukukı sorularınıza cevap verebılırım
ya evet saolasın. herkes öyle diyor ilk anlarda sana zor gelecek, sonradanda eşine zor gelecek diyor. ona zor geldi bile ben biliyorum ama bunun geri dönüşü yok. olayınca olmuyor. erkek hiçbi zaman değişmiyor. bayan yine fedakarlık yapıyor ediyor ama erkek bildiğin aynı erkek.. zorlamaya gerel yok.
çekişmeli istemedim bende oda istemedi zaten. arkadaşlarım var ama kimse anlamıyormuş gibi geliyor. herkes evli yuvasında kim anliycakki beni.. o yüzden buraya yazmak istedim boşanan başka bayanlar ile konuşmak istedim rahatlamak için. sizin neden çekişmeli oldu peki? neden anlaşamadınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?