ailen sanki bu durumu daha önceden bekliyorlarmış gibime geldi, tava bile söz konusu olmuş:) Hey Allahım neler var.
eşine de bu kdr acıma ilerde acınacak hale düşersin. Madem seviyordu seni biraz kendini toplardı, hatta boşandıktan sonra
bakmışın o hayatını doldurmuş biriyle sen baka kalırsın, vay be ben bundan böyle mi ayrıldım diye, kimseye güvenme
eşini sevdiğin için böyle düşünüyorsun. Biraz acımasız oldu bu yorumum ama durum böyle. Kadınlar acılarının arkasında duruyorlar ama
erkekler o mahkemeden çıkınca aşklarından ölmüş gebermiş bile olslar kadınlardan daha çabuk yeni bir hayata başlıyorlar.
Genel durum böyle. Kendinden başkasını değerli görme şu aşamada.
eşinizle siz barışırsınız aileler küserler gibi geldi, olay sizden çıkmış onların davası olmuş.
Anlasmaliya göre pahalı tabi. Ben 2750 verdim. Çekişmeli açıldı, anlaşmaliya dondü. Eğer anlaşmalı olsayı direk 1000 lira daha ucuz olurdu. Avukat tutmak iyidir, herseyle o ilgilenir.
piyonistcimm güzelim boşanma sebebinz ne tam olarak ?
CANIM BİLMIYORUM BENIM KONU BASLIĞIMI GORDUN MU (BİR DERDİM VAR VE EŞ VE AİLESİNE DAİR SORUNLAR KÖŞELERİNDE VAR) BEN DE BOSANMAK UZEREYIM..DURUM ÖZETLE AŞAĞIDAKİ GİBİ..BURADAN BEYA OZELDEN YARDIMCI OLABILIRSEN COK SEVINIRIM.
5 Yıllık evliliğim bitti. İkimzde ayrıyız bosanmayı daha cok o ıstıyor evi terk ettı ben de su an aılemın yanındayım ıkımız de gecen 20 gunde hıc haberlesmedık daha kusurlu gozukeyım dıye davayı benım acmamı ıstıyor evlilik ıcınde bir ev bir araba aldı ve bankada birikmişi var.(benımle hıc bır seyını maıl, facebook sıfresı dahıl maası bankadakı parası v.s. paylasmazdı emınım parasının bır kısmını da annesının hesabına aktardı) neyse ben calısmıyorum sdce kıra gelrım var aılemın maddı durumu ıyı sayılır bu durumda benım haklarım ve takıp etmem gereken prosedur nedır yardımcı olabılecek varsa cok sevinirim bir turlu ıyı bır av. bulamadım nolur ankarada acılen bir bosanma avukatı referansı ıstıyorum tum forum bayanları......
evet size katılıyorum hep degısım ve fedakarlık kadından beklenıyor erkeklerın fazla sısırılmıs bır egoları var ve her konuda durumda zeytınyagı gıbı uste cıkıverıyorlar.... bu ulkede evliliklerde kadının kendını ezdırmemek ıcın madden manen hayata karsı durusunun cok guclu olması gerekıyor ve de bır seylerı sıneye cekemedıgı artık özveride bulunamadıgı noktada da ilişkı de en kısa vade de sona erıyor ve de ondan kabahatlısı kotusu olmuyor ...yanı kadının tahammul katsayısının yukseklıgı ıle dırekt bır dogru orantı var...ama bunların harıcınde sans faktoru de cok onemlı tabıı... benımki de ben boyleyım (kabacası yerse) kabul etmıyosan buyur kapı derdi bana şu an biz de bosanma asamasındayız...bılmıyorum ben evlilikten korktum bır kere sankı 2 deli el ele verip dıbını gormedıklerı 1 kuyuya atlıyor gıbı geliyor bana...ben zaten bır derdım var da ve esim ve aılesı kısımlarında konu actım benım olayım bastan sona fiyasko cnm istersen okuyabılırsın
Anlaşmalıda para verılıyor mu avukata,dılekce verılınce 1 haftada bıtmıyor mu ,neden 3 ay beklenıyor kı ?
neden bosanıyorsunuz anlatır mısın?ben de 3 aydır ayrıyım bosanacagım ..cok kötu bır asama gercetekn yaa
soguk kanli olarak bo$aniyorum diyorsun
ama a$kim diyorsun bide
uzuldum canim sevip ayrilmana
bo$anma i$lerini bilmiyorum
Allah yardimcin olsun
sanada çok geçmiş olsun. inşallah sende tez zamanda kurtulursun. bende kusur olayında epey araştırmıştım ama benim durumum farkyı kafanı bulandırmayayım bu sebeple. ama nafakayı kesin hakediyorsun gibi geliyor. davayı açan kusurlu diye bişey yok bence. aç hatta ihtiyati tedbir bile koydur kaçıramasın parasınıda malınıda..
Sagol arkadasım ben de inş. kurtulurum en kısa yoldan bu ınsanı soytarıya cevırıp adam yerıne koymayan art nıyetlı ınsanlardan...benı bır zmnlar esıme ozunde ııyı, saygılı, efendı, kararlı, tuttugunu koparan, zeki, dirayetlı, kararlı v.s. 1 suru guzel huy atfedıp buralardan asılmaya calısırdım ona ve aılesıne ama sımdı ya ben bu hıc 1 seyın arkasında adam gıbı sıkıca durmayan, benı dıs dunyaya karsı koruyamayan, zayif, bencıl ve sıkıcı ınsanın nesıne saygı duyup guvenmısım dıyorum..ztn kadın-erkek ılıskılerınde kadının gozunde erkegınıı yucelten, ona saygı duymasını saglayan, kocam dedırten de erkegın kurdugu ve muhafaza ettıgı bu sımsıkı iktidar kalesi degıl mıdır? sorarım size? haa dıg. yandan ne vakitki kadın bu tavsan uykusundan uyanıp gerceklere ayar, işte o anda o her seyını adaıgı, sevdıgı erkegın gercek yüzü ve fer'ileriyle yüzleşir...yazık ya, lanet olsun aslında hıc degmeyen bu gölge adamlara harcadıgımız zamanlara, emeklere...sonucta bu hayatta kaybedilen saglık, zmn ve akıl ne yazıkki hıc bir surette yerine konamıyor....
yaa benım acım yeni; o yuzden hala tam toparlayamadım kendımı yedıgım kazıkları sındıremedım daha...gerçi çoğu geri donulemez sekılde ıcımde erıdı gıttı fakat kalanlarla savasıyorum, ugrastırıyorlar bıraz işte....
neyse 1 seyı meırak edıyorum arkadasım eger ıhtyatı tedbır koydurmazsam mal kacırma ıhtımalı gercekten yuksek mı? sonucta tapuda o devır işlemleri de cok pahalıya patlamaz mı bunlara? bır de sonucta yapılan o tarz işlemler acılan mal kacırma davası ıle ztn gunun 1ınde ıptal edılıp karsı tarafa iade olunmuyor muki? yani: bu ınsanlar hakıkaten bu kdr akılsız ve kallesce davranabılırler mı son kertede? benım eleman her ne kdr artık o kdrını apmaz gıbı gelse de ınatlasmak ıcın gıcıgına yapar mı dıye dusunmeye basladım artık 1 yandan içime 1 kurt dustu resmen....ve daha onemlısı ben daha av. bulamadım, karar vermedim
hiç üzülme cnm bugünler de gecer....benim ablam da boşandı...neler yasadı neler...ama şimid 2. evliliğini yaptı ve coooookkk mutlu...her serde bi hayır vardır...
3000 bin tl anlaşmalı boşanma davası için biraz çok aslında tabi eğer çocuk vekaleti veya eşyaların paylaşması gibi durum varsa ayrı..
Gerçi normalde de 1500-2000 arasında değişir ücret.
Dilekçe, dava masrafları ve avukat ücreti değil mi 3000 bin lira canım?
boşanma kararı gerçekten verilmesi en güç olan kararlardan biri olsa gerek allah sanan güç kuvvet versin umarın bundan sonra hayatında cok cok daha güzel şeyler olur ve dahada çok mutlu olursun herşey için hakkında hayırlısı.....gönlünü ferah tutu...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?