Boşanıyorum..

Yaş aralığımız kaç?

• 20 yaş altı

OY: 0 0,0%
  • 40 yaş ve üstü

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    6
  • Anket Kapalı .

çok doğru söylemişsin ama işta yapamıyorum. onada kıyamıyorum. ben zaten onun çabuk toparlayacağına eminim hatta geçen konuşuyorduk dedim sen hemen evlenirsin diye. yok hayatta evlenmem, ben seni unutmam falan dedi. ama işte böyle konuşandan korkacaksın en çok. yinede olsun o mutlu olsun sıkıntı yaşamasım ben yaşarım.. çok saol tavsiyen için ama gördüğün gibi benim hala gözüm kör, kafamda kıt azıcık. aşkımdam başka hiçbişey düşünmüyorum. nasıl yaşayacaksam artık..

eşinizle siz barışırsınız aileler küserler gibi geldi, olay sizden çıkmış onların davası olmuş.

yok bizde barışmayız. davamız açıldı zaten. ama olay şuki ben bundan sonra hayatta onun ailesinin yüzünede bakmam. eğer böyle düşünüp bana iyi davranmışlarsa kendilerince ben onlara hakkımı helal etmiyorum varsa tabii. çünkü demekki bana oynamışlar. neyse ergeç gözürdümya buna şükür. benim ailemde az değilmiş tabi ama ben evlenirken 1 kuruş eksik etmediler herşeyimi aldılar. ne nişan ne düğün paramı istediler. evlendikten sonra bile annem bize para vermeye devam ediyordu. ayrılırken sorun çıkardı birazda hakkı onun emeği daha çok herkesten ve ben herşeyi bırakıp öylece gidiyorum..

Anlasmaliya göre pahalı tabi. Ben 2750 verdim. Çekişmeli açıldı, anlaşmaliya dondü. Eğer anlaşmalı olsayı direk 1000 lira daha ucuz olurdu. Avukat tutmak iyidir, herseyle o ilgilenir.

ben yinede son kez konuşurum tabii avukatla indirim için çünkü masraflarıda tek başıma ödüyorum. yüküm zaten ağır birde onun parası var offff. ne sıkıntılıymış boşanmak evlenmekten daha zormuş gerçekten.

piyonistcimm güzelim boşanma sebebinz ne tam olarak ?

tam olarak anlaşamamak. sürekli saçma şeylere kavga etmek. ama sürekli 1 günümüz huzurlu geçmiyordu. bana inanılmaz karışıyordu bende artık yalan söylemeye yada hiç söylememeye başlamıştım bazı şeyleri. bunlarda durup düşününce evlilikte çok yanlış şeyler. bu yüzden de karar verdim oda kabul etti boşanıcaz hayırlısıyla.

Son düzenleme:

sanada çok geçmiş olsun. inşallah sende tez zamanda kurtulursun. bende kusur olayında epey araştırmıştım ama benim durumum farklı kafanı bulandırmayayım bu sebeple. ama nafakayı kesin hakediyorsun gibi geliyor. davayı açan kusurlu diye bişey yok bence. aç hatta ihtiyati tedbir bile koydur kaçıramasın parasınıda malınıda..

tabii mutlaka okuyacağım. Allah hepimizin yardımıcısı olsun. erkeklerin ego konusuna katılıyorum o kadar çokki örnek bile bulamıyorum.. alanlarında tekler. evet boşanmada %80 kadın suçlu görülüyor ülkemizde erkek yaptığı için suçlu değil ama adın katlanmadığı için suçlu. benim ablam, abim, annem, bbam bile böyle düşünüyor hatta. nolucak affet her evde olur, o da bişeymi ben buna bile katlandım diye birde gururla anlatıyorlar.. neyse Allahtan mal mülk davasına düştülerde başka yerlere çalışıyor kafaları şu an.

veriliyor evet 3000 dedi bana baronun 4000 miş gösterdi ben fedakarlık yapıyorum dedi ama pazarlık yapacağım bende mutlaka şimdi. dilekçe verilince evden ayrılabiliyorsun ama mahkeme ne zmna gün verir bilinmez. Allah sanada banada hepimizede yardımcı olsun. çok zor çokkk

soguk kanli olarak bo$aniyorum diyorsun
ama a$kim diyorsun bide
uzuldum canim sevip ayrilmana
bo$anma i$lerini bilmiyorum
Allah yardimcin olsun

soguk kanli olarak bo$aniyorum diyorsun
ama a$kim diyorsun bide
uzuldum canim sevip ayrilmana
bo$anma i$lerini bilmiyorum
Allah yardimcin olsun

aynen öyle hom boşanmak istiyorum anlaşamıyoruz ve bir düzelme olmayacak çok iyi biliyorum. ama birde çok seviyorum. ama olmayacağını bile bile zorlamanın birbirimizi yıpratmanında bir anlamı yok. geçer zamanla dyorum. teşekkür ederim. Allah kimseyi, özelliklede sevenleri ayırmasın(

Sagol arkadasım ben de inş. kurtulurum en kısa yoldan bu ınsanı soytarıya cevırıp adam yerıne koymayan art nıyetlı ınsanlardan...benı bır zmnlar esıme ozunde ııyı, saygılı, efendı, kararlı, tuttugunu koparan, zeki, dirayetlı, kararlı v.s. 1 suru guzel huy atfedıp buralardan asılmaya calısırdım ona ve aılesıne ama sımdı ya ben bu hıc 1 seyın arkasında adam gıbı sıkıca durmayan, benı dıs dunyaya karsı koruyamayan, zayif, bencıl ve sıkıcı ınsanın nesıne saygı duyup guvenmısım dıyorum..ztn kadın-erkek ılıskılerınde kadının gozunde erkegınıı yucelten, ona saygı duymasını saglayan, kocam dedırten de erkegın kurdugu ve muhafaza ettıgı bu sımsıkı iktidar kalesi degıl mıdır? sorarım size? haa dıg. yandan ne vakitki kadın bu tavsan uykusundan uyanıp gerceklere ayar, işte o anda o her seyını adaıgı, sevdıgı erkegın gercek yüzü ve fer'ileriyle yüzleşir...yazık ya, lanet olsun aslında hıc degmeyen bu gölge adamlara harcadıgımız zamanlara, emeklere...sonucta bu hayatta kaybedilen saglık, zmn ve akıl ne yazıkki hıc bir surette yerine konamıyor....

yaa benım acım yeni; o yuzden hala tam toparlayamadım kendımı yedıgım kazıkları sındıremedım daha...gerçi çoğu geri donulemez sekılde ıcımde erıdı gıttı fakat kalanlarla savasıyorum, ugrastırıyorlar bıraz işte....

neyse 1 seyı meırak edıyorum arkadasım eger ıhtyatı tedbır koydurmazsam mal kacırma ıhtımalı gercekten yuksek mı? sonucta tapuda o devır işlemleri de cok pahalıya patlamaz mı bunlara? bır de sonucta yapılan o tarz işlemler acılan mal kacırma davası ıle ztn gunun 1ınde ıptal edılıp karsı tarafa iade olunmuyor muki? yani: bu ınsanlar hakıkaten bu kdr akılsız ve kallesce davranabılırler mı son kertede? benım eleman her ne kdr artık o kdrını apmaz gıbı gelse de ınatlasmak ıcın gıcıgına yapar mı dıye dusunmeye basladım artık 1 yandan içime 1 kurt dustu resmen....ve daha onemlısı ben daha av. bulamadım, karar vermedim

Deren82 hanim iyi aksamlar ortagim ve ben bosanma davalari ile ilgilenmekteyiz eger hala avukat bulamadiysaniz size yardimci olmak isteriz

hiç üzülme cnm bugünler de gecer....benim ablam da boşandı...neler yasadı neler...ama şimid 2. evliliğini yaptı ve coooookkk mutlu...her serde bi hayır vardır...

3000 bin tl anlaşmalı boşanma davası için biraz çok aslında tabi eğer çocuk vekaleti veya eşyaların paylaşması gibi durum varsa ayrı..

Gerçi normalde de 1500-2000 arasında değişir ücret.

Dilekçe, dava masrafları ve avukat ücreti değil mi 3000 bin lira canım?

İyi aksamlar son cevabi gorunce cevap vermeden duramadim cekismeli bosanma davalari avukatlari cok ugrastiran davalardir tek bosanma degil her davada avukatlar muvekkilleri icin emek harcamaktadir ancak nedense muvekkillere her seye verdikleri para az gorunur avukatin parasini vermeye gelince cok gorunur bu cok yanlis bir yaklasimdir sahis kendi adliyeye gitse mahkemenin bile yerini bulamazken hadi buldu diyelim kalemde ne yapacagini bilemezken ve islerini avukat vasitasiyla yuruturken tum sorumlulugu avukatlara verirken nedense avukatlarin emekleri az gorulmektedir neyse 3bin lira anlasmali bosanma icin normalin biraz ustundedir ama ayni para cekismeli bosanma icin normal sayilir her avukat isin yukune gore bir ucret talep etmektedir asiraya kacmadan tarafiniza soylenen her ucret avukatin yaptigi is icin azdir bile.

hiç üzülme cnm bugünler de gecer....benim ablam da boşandı...neler yasadı neler...ama şimid 2. evliliğini yaptı ve coooookkk mutlu...her serde bi hayır vardır...

inşallah hayırlısı canım. böyle şeyler gördükçede kendime güvenim artıyor. iyi şeylerin olduğunuda bilmek gerçekten güzel.

Çocuk yok, eşyalarıda biz paylaştık dilekçeye yazdık. 3000 biraz çok geldi ama yinede sağlık olsun huzurumdan önemli dğeil. Altta Deniz Hanım sanırım açıklama yapmış emek var diye katılıyorum kendisine. ben gidicem başvurucamda, takip edicemde vs vs. her işi uzmanından öğrenmek daha sağlıklı. deniz hanımla tanışmamız geç olmuş yoksa bende kendisinin tecrübelerinden faydalanmak isterdeim. ama olsun meslektaşına gittim oda kazansın o kadar dirsek çürütmüşler okul okumuşlar işlerini yapsınlar.

umarım Maral derdine çara kendisine yardımcı bulabilmiştir. birdaha hiç yazmamış ama..

boşanma kararı gerçekten verilmesi en güç olan kararlardan biri olsa gerek allah sanan güç kuvvet versin umarın bundan sonra hayatında cok cok daha güzel şeyler olur ve dahada çok mutlu olursun herşey için hakkında hayırlısı.....gönlünü ferah tutu...

teşekkür ederim. şu anda evimide tuttum ohh yerleştimde. çokta rahatım, huzurluyum. Allah evliliğinde mutluluğu bulamayn herkese huzur versin inşallah.

Bundan sonraki hayatın daha huzur,mutlu olur .
Hersey hayal ettigin gibi devam eder insallah.
Allah yardımcın olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…