Senin neyin varBugün hayatımın en büyük darbesini yedim. Sindirmeye çalışıyorum.
O seni sokak ortasında döven insan müsveddesi için üzülme bile. Allah belasını versin.
Allahından bulsun..Donmek aklimin ucundan bile gecmio lanet olsun ewlendgim tanidigim gune diorum artik
Babamın sapık oldugunu ogrendim. Şüphelerim dogru çıktı diyeyim hatta.Sana ne oldu elune? Hayırdır?
Neeee? Canım ya yaz bana bi ara. Rahatlarsın. Ya da konu aç.Babamın sapık oldugunu ogrendim. Şüphelerim dogru çıktı diyeyim hatta.
Arkadaşın konusunu dağıtmayalım, anlatırım ben sonra
Arkadaşım ilk msj na dön ve msj düzenlemeden konuyu tam olarak anlat..Berbatotesi son durum cnm
Bu tipler DÜZELMEZZ!!!!Lanet olsun ki bole bi adamla ewlenmisim butun sorunlari astik diorum her hatasni affettim bugun yaptigi yetti bna vurmasi ilk degil o sahis dha 10 gun once burnuma vurdu ve kirdi oglumun hatrina sustum ama yetti yaptigi inanin
aaaaDemek ki dertlestigi Is Arkadasiyla cözüm bulmuslar...
Oğlunun hatırına bu evliliği sonlandırmalısın.Lanet olsun ki bole bi adamla ewlenmisim butun sorunlari astik diorum her hatasni affettim bugun yaptigi yetti bna vurmasi ilk degil o sahis dha 10 gun once burnuma vurdu ve kirdi oglumun hatrina sustum ama yetti yaptigi inanin
Evetaaaa
bu o hanım mı?
Yazıklar olsun. Elleri kırılsın. Çok üzüldüm inanın.Bz 2 yillik evliliyiz bole ara ara tartismalarimiz oluyodu ama bna asla el kaldirmamisti bi onceki konumda solemistim ya baska bi kadina derdini anlatio diye bn 10 gun once soledim bi erkekle bi kadin dertlesmez yakinlasma olur falan diye olmaz degil bak yakinlasirsiniz dedim o napdi sen bna iftira atiosun diye dha 1 yasindaki cocugumun onunde beni dovdu sonra cocugumun hatrina yuttum ses etmedim biliorum bosanmaya kalksam babam da gidecek benm kizima nasil vurursun deyip ona vurcak uzayacak o vurdugunda burnum kanamisti ertesi gun gityim doktora kirilmis bu bi yalvario keske elim kirilsa falan diye ama duzelir dedim bekledi hic sigara icmeyen adam bu 10 gundur sigara iciodu rahatsiz oldugumu belli ettim yatagi ayiririm dedim tamam icmeyecem dedi ve dun aksam yine kultablasi gbi eve geldi niye ictin dedigimde de gunun stresi falan dalga gecti icicem engel olamiacqn falan bnde ilk kustum bna demedigi kalmadi 1 sigara icin yaptigina bak adisin serefsizsin falan sabah oldu hicbirsey yokmus gbi gelio sarilio ama bn unutamadm solediklerini yaptigi hatayi dile getirince bu sefer eve gelmiec3m dedi bnde banka kartim sende o zaman kartimi ver dedim ve isyerine gittim ve sinirle grdim iceri ole karsima g3cmis siritiodu bnde dedim utan 1 sigara icin yaptigina deyince sus dedi ve isyerinde vuaya basladi bnde vurunca karsilik verdim asagi indi ve beni de cagirdi bn belki hatasini anlar dedim sustum bu sokaktada bna vurmaya devam etti iyilik yaranmaz sna falan is arkadasi yanimzdaydi o tuttu sonra da cekti gitti ne cehennem de bilmiyorm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?