bosaniyorum

Her vurmasına düzelir diye susarsan olacağı budur.
Al tavayı geçir tepesine. Öyle değil böyle vurulur diye sonra da çek git.
Pislik herif!

Arkadaşım darp raporunu al sen önce bu kocan olacak adamda anlasın nasıl oluyormuş

Yagina körükle gitmeyim ama sanki sucluluk psikolejisi gibi, siz artik acikca söyleyince yakalandim korkusuna sizi azarlayarak ve döverek üste cikmaya ugrasmis.... Aldatma yoksa bile siddette afedilecek bisey degil hemde kisa sürede iki defa vede burnunuz kirilacak sekilde... Insallah rapor almissinizdir... Diger kadinda iyi akillar vermis esinize... Artik önünüzebakin bu adamdan ne koca nede baba olur...

Ellerin titriyo suan yazarken annemde dio darp raporu alalm diye napcami sasirdm ya

Bn evladima ne diyecem cahil bi insan olsam anlarim hata yapsam anlarm ama bu sekilde davranisi hic bir kadin haketmez

Bu adam o kadınla işi pişirmiş, gidecek yeri var ki sana böyle davranıyor gibi geldi bana. Ama yine de kocanı sen tanırsın biz burdan sadece yazılanlara bakıp yorum yapıyoruz. O kadınla ev tutup beraber yaşamaya başlarsa şaşırmayacağım.

O kadin evli canim ya eger ole birsey varsa oglunun yuzunu asla goremez

O kadin evli canim ya eger ole birsey varsa oglunun yuzunu asla goremez
Evli kadınlar da kocalarını aldatabiliyor. İnşallah öyle bişey yoktur. Çocuğunu göstermemezlik yapma bence. Babası sonuçta. Öküz de olsa çocuğunun babası yapacak bişey yok.

Çocuklar etkileniyor düşüncesi o kadar yanlış ki..
Keşke benim annem de babamdan boşansaydı. Bizi düşünmeseydi..

Bu boslukta napcam bilmiorum psikolijim harap olmus durumda su çocuğum olmasa aklima kotu kotu seyler gelio su bayram arefesi bze cektirdiklerini allahtan bulsun

Elleri kırılsın inşallah darp raporu alın mutlaka kullanmasanız da elinizde bulunsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…