bosaniyorum

Ailem destek oluyor ama bn kndimi cok kotu hissediyorm ellerm ayaklarm tutmuyor bugun calsmaya gittim kmseyle konusacak mecalim bile yoktu cocugum icin ayakta durmaya calisiyorm umarim becerebilirim cunku sevgilinden ayrilmiosun esinden cocugunun babasndan ayriliosun

allah yardimciniz olsun.
cocugunuz ve siz ins cok guclu ve mutlu huzurlu olursunuz.
sanslisin destek olan bir ailen para kazandigin bi isin var ( masallah) guclu olman icin sebepler.
tabi en onemlu sebebin evladin...
dik dur ne kendini ezdir nede evladini oyle bi adamin yaninda buyut. allah esini de islah etsin. diycek baska bisey bulamiyorum.
rabbim tasiyamayacagimiz yuk vermesin

Lanet olsun ki bole bi adamla ewlenmisim butun sorunlari astik diorum her hatasni affettim bugun yaptigi yetti bna vurmasi ilk degil o sahis dha 10 gun once burnuma vurdu ve kirdi oglumun hatrina sustum ama yetti yaptigi inanin

çok üzücü ama herşey geçecek emin olun olumlu düşünün cnm size el kaldıran bu erkek müsvettesinden de bir an önce boşanın...

Onur kırıcı bir durum ama sizin için değil eşiniz için . Eşiniz o kadar haysiyetsizmiş ki bu hareketi size yapmış.

siddet asla aff edilemez. Onceki konunu da hatirliyorum canim benim. Yaziklar olsun esine, ne hali varsa gorsun. Sen hayatini yeniden kurmaya bak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…