- Emoji Skoru
- 17
- Puanlar
- 13
- Konu Sahibi yenihayatimmerhaba
-
Durum çok zor ama tam anlatmamışsınız neler olduğunu..
tabi arada sevgi yoksa bence hiç bir şey yok demektir..
arada çocuk var boşanmak yerine aile büyüklerini topla şikayet et o da çeki düzen versin kendine cnm inan çocuklar arada kalıo
ailenizin evine gittiğinizde herşey yoluna girecek mi peki ? o zaman gidip en azından kısa bi süre kalın. belki aklı başına gelir. yani sizin de arkanızda bi ailenizin olduğunu düşünmeyip böyle davranıyo olabilir. yani daha avam bi tabirle "sizi sahipsiz sanmış" olabilir. hele ki ailenizle aranız kötüyse. gerçi esas sahip olması gereken kişi tabiki eşiniz ama ne bileyim. boşanma durumunda yalnız olacağınızı düşünüp kendisinden boşanamayacağınızı söylüyor olabilir. biraz göz korkutma işe yarar belki..bosanip annemin evine gitmek istiyorum
Güven sarsılması ciddi bir mesele.
Ancak kızınız için arkadaşlarında tavsiye ettiği gibi bir kereye mahsus aile buyuklerinden veya bir uzmandan yardım isteyebilirsiniz.
Kaybolan güven ve saygıyı yerine getirmek zor iş ancak eşiniz çabalarsa devam edin. Baktınız çaba göstermiyor o zaman bırakın biraz da o düşünsün.
Kızınız babasına çok düşkün olabilir ancak büyürken sürekli kavga dövüş ve annesine edilen hakaretlerin olduğu bir ortam ne derece etkiler kişiliğini siz düşünün.
Demem o ki, olacak gibi değilse elbette boşanabilirsiniz. Kızımı babasından ayırmayayım derken mutsuz bir çocukluk geçirmesine sebep olmamak önemli olan.
Öncelikle sakin olun ve acele kararlar vermeyin. Bazen öfke ve o an ki nefret duygularımızla yanlış kararlar alabiliyoruz..
Eşinizin söylediği yalanlardan bahsetmişsiniz, örnek verebilir misiniz mesala?
Eşinden küfür, hakaret işiten çok kişi var malesef.. (bende dahilim buna) Duygularınızı ölçüp tartın tabi ama pişmansa hatasını anladıysa ve tekrarlamayacağına ikna olursanız tekrar deneyebilirsiniz... Ama şu anda iki tarafın ailesinininde duymamasına dikkat eden derim.
tabii ki yaNe yazikki aslinda ilk baslardaki catirdamalar simdi cok buyuk problem. Zamaninda yapdigi hatalar artik 0 guven durumunu aldi. Adam dogru soyluyor olsa bile inanmiyorum. Bir seferinde okeyde bir kizla konusmusluunu yakaladım hemde benin sirket hattimdan. Sordugumdada dogum gunuymus vs ama kadinla bi sekilde konusdum asla yanlos bi durum yok ama evli oldugunu soylemedi dedi uzun sure kendime gelememisdkm psikolojik destekde almisdim o donem. Ama somut kotu hicbirsey yapmamisdi yani farkli cunleler gorusme vs ama o bilr bana yrtmisti. Sonrada zaten guvenmedikce daha cok yalanlarini yakaladim. Artik zaten guvenmiyorumgerci evli oldugunu soylememek bir kizla gizli konusmak bile buyuk bi HATA
ailenizin evine gittiğinizde herşey yoluna girecek mi peki ? o zaman gidip en azından kısa bi süre kalın. belki aklı başına gelir. yani sizin de arkanızda bi ailenizin olduğunu düşünmeyip böyle davranıyo olabilir. yani daha avam bi tabirle "sizi sahipsiz sanmış" olabilir. hele ki ailenizle aranız kötüyse. gerçi esas sahip olması gereken kişi tabiki eşiniz ama ne bileyim. boşanma durumunda yalnız olacağınızı düşünüp kendisinden boşanamayacağınızı söylüyor olabilir. biraz göz korkutma işe yarar belki..
tabii ki ya
bence sen en iyisini bilirsin ama ben geçen bir konu açtım yalancılık çok kötü bir hastalık..
ben yalandan asla haz etmem ve bence bu yalan söylemeyi sizin kocanız konuşmak, uymak, su içmek ,yemek yemek gibi bir alışkanlık haline getirmiş..
işin zor arkadaşım
hem sana bir soru kızın sürekli böyle sorunlar arasında sence mutlu olacak mı?
bilemedim ben onu...