- Emoji Skoru
- 2.493
- Puanlar
- 448
- Konu Sahibi yenihayatimmerhaba
-
Aynen durun kisacasi bu aslindahala icimde yara. Karsidaki kiz cok rahatti zaten yani herkesle obtarz konusurdu ona gore normaldi esime gorede ne var arkadasimizniste oldum ama dansa kaldirmalar sarhosken kac defa gozune gozune bakmalar hep icimde yara ((
Bende aşk evlılıgı yaptım.o sevdıgın adamı tabıkı kıskanırssın paylasamazsın...mezhebı ne genışmış.arkadasın ayrı kşr...ama sen eşinle diyelımkı barıssan 2.cocuga hamıle olsan yıne aynısını yasayacagını bılıyosun dımı...bdv boyle konularla kaynıyor...lutfen aşkı maşkı gec.adam senın kadınlıgını iplemıyor.tekmeyı bas gıt...cok sanslısın kı annen kapı gıbı arkanda.burda aılesı tarafından dıslandıgı halde bı cesaret boşanan ve sonra 2.evlılıgını yapıp mutlu olan cok kadın var.sen bır annesın.lutfen senın annene duydugun saygıyı da ılerde kızının sana gostermesını ıstıyorsan o serefsız herıften boşan..beklemen çok anlamsız
Merhabalar
Koskoca bir aşk nasik bu hale geldinasilda severdim oysaki nefesini duymak mutlu ederdi beni. Nasilda sarilirdik birbirimize. Nasil bir guvenim vardi hic bitemez bir aşkti bizimkisi yani ben oyle sanmıştım. Nasil taniyamadim diye yiyorum kendimi
3.yil nisan 4. Yil düğün ve bu zamana kadar toplam 10 yildir birlikte olduğum bir evliliğim var. Evliligimde ki ilk buyuk sarsintilar hamilelik sonunda basladi ve dogumdan 1 hafta sonra yaklasik 3 ay gibi bir sure ayri yaşadık resmen. Ama sonra yine barıştik . Fakat artik yuruyen bir evliligim yok surekli yalan soyledigi icin belli bir sure sonra tamamen guvenimi kaybettim eşime karşı artik doğru söylesede yalan olarak düşünüyorum. En son gecen hafta c8ddi boyutta kavga ettik. Etmedigi hakaret kalmadi. Kufur asagilama ve dahasi o sinirle kolumu ole bi sıktı ki kac gun kolum mordu. Ilk defa olmamisdi tartismamiz ama bu en büyük olaniydi. Ve 1 haftadir yuzune dahi bakmiyorum. Bosanmak istiyorum ve tek dusuncem bundan sonra ne yapicam o buyuk adimi nasil aticam. Esim olacak adamin umrunda degil bosanamayacagimi dusunuyor birde yuzsuzluk cabasi umrunda degil hibi davranuyor evden gitmiyor farkli bir rahatlikda berbat bi zaman gecirtiyor bana. Kizina cok duskun ve kizimda ona. Tek korkum kizimin zarar gormesi ama bu sekildede zarar gorecekokadar karisigim ki okadar uzgunumki bir umut bana yazilan 3 4 satir bile dusunmeme yardim eder duye umuyorum. Ozellikle bosanmis arkadaslar neler yasadiniz nasil toparladiniz
yani konunun içeriğini tam olarak bilmediğimden belki ama bana sanki kurtarılabilir bir evlilik gibi geldi.hiç mi şans yok?
Ben hala kavgaların başlangıç noktasını anlayamadım ve aynı zamanda yalanların da ne üzerine olduğunuilk paragrafi okuyunca icim yandi.. yasadiklarimi dusundum.. insan; onu sevmeye bi omur yetmez diyor o vakitler.. o yuzden aci veriyor bu gelinen hal..
bosanmis biri olarak; eger karariniz kesinse ve zihniniz net ise atlatmak biraz daha kolay oluyor Allah in izniyle.. yalniz sunu belirteyim, bosanmak son secenek olsun, duzelmesi icin bi isik var ise biraz daha cabalayin derim.. yalniz hic ihtimal kalmamissa, ki siz kestirebilirsiniz bunu az cok, 10sene dile kolay, agrisiz sancisiz kavgasiz dovussuz bitirmek daha mantiklidir..
bir de kararinizi icinizde olgunlastirmadan, cevrenizi haberdar etmeyin, dallanip budaklanmasin..
insaallah cok mutlu olursunuz..
Ben hala kavgaların başlangıç noktasını anlayamadım ve aynı zamanda yalanların da ne üzerine olduğunu
Kavga konularınızı ve yalan söylediği konuları yazsaydınız daha sağlıklı yorumlar yapabilirdik..
Mantık sizin söylediğinizi söylerBen okudum diğer cevaplardan çıkardım.
Arkadaşıma borç vereyim mi diye sormuş, konu sahibi bizim zor günümüzde lazım olur alamazsak
sorun yaşarız demiş izin vermemiş.
Tamam deyip gitmiş borcu vermiş ama başkasına verdim demiş eşi parayı da geri alamamış.
Şimdi konu sahibi o kişiye verdiğinden bile emin değil.
Onun dışında başka bayanlara ilgisi, bakışı kayıyor gibi güvensizlikler yaşıyor.
Aile terapisi almaya da sıcak bakmıyor çünkü bu tip yalanları normal görüyormuş kendisi.
Eşi kızına düşkün, iyi bir baba ama iyi bir eş, ev reisi olamıyor kısacası..
Gelelim benim yorumuma bana göre mutsuzluk, boşanma sebebi davranışlar..
Çocuk olduğu için terapi konusunda ısrarcı olsanız diyorum yine de.
Randevu alın ve hatrım için gidelim deyin, gelmiyorsa ve kendini düzeltmiyorsa ayrılık yoluna gidin.
İşiniz gücünüz mesleğiniz var mı?
bende ayriyim esimden yakinda mahkemem var ama cidden cok sancili bir surec bosanmak cok zor yani
Okurken çok üzüldüm. Başta yazdıgınız aşkınız, sevginiz, güveniniz eşinizin davranışlarıyla enkaza dönmüş resmen. Boşanın ya da boşanmayın demek zor ama bu enkazı yanınızda sürükleyerek evliliğinize devam etmeyin derim ben. Bi süre ayrı kalın gidin ailenizin evine. Eşiniz somut adımlar atana kadar da dönmeyin. Yani sürekli yalan söylemesi hakkında bi uzmana danışmak vb. Ya o toplasın bu enkazı ya da baktınız toplayamıcak o zaman gömün bu evliligi yeni bi hayata başlayın.
Hiç evlenmedim ama etrafımdaki insanlardan boşanma psikolojisini tahlil edebiliyorum. Bazı kadınlar birey olmaya yatkındır ve boşanmayı çok kolay atlatır.Bazı kadınlar için ise ciddi bir yıkım olur. Geçen sene bir arkadaşıma boşanmanın zorluklarını anlatıp durdum.Yapma dedim, çabala dedim.İnat etti, kararlıyım dedi, sözümden dönemem dedi ve boşandı. Çok üzüldü sonra. Şimdi yalnızlık ne zormuş diye dolanıyor.Maddi manevi sıkıntılar... Senelerce biriyle birlikte olmuş insan yalnızlığa öyle kolay alışamıyor. Hayatında bir de kızın olduğu için yeni limanlara yelken açmak zor oluyor.Etrafındaki bir çok insan hayatına karışmaya başlıyor.Bunların hepsiyle uğraşamayan çok kadın var. Bazı kadınlar da boşanınca "oh be" diyor.Bence "oh be, kurtuldum, hayat muhteşem" demeyeceksen BOŞANMA.Çaba sarf etmeden vazgeçme.
ilk paragrafi okuyunca icim yandi.. yasadiklarimi dusundum.. insan; onu sevmeye bi omur yetmez diyor o vakitler.. o yuzden aci veriyor bu gelinen hal..
bosanmis biri olarak; eger karariniz kesinse ve zihniniz net ise atlatmak biraz daha kolay oluyor Allah in izniyle.. yalniz sunu belirteyim, bosanmak son secenek olsun, duzelmesi icin bi isik var ise biraz daha cabalayin derim.. yalniz hic ihtimal kalmamissa, ki siz kestirebilirsiniz bunu az cok, 10sene dile kolay, agrisiz sancisiz kavgasiz dovussuz bitirmek daha mantiklidir..
bir de kararinizi icinizde olgunlastirmadan, cevrenizi haberdar etmeyin, dallanip budaklanmasin..
insaallah cok mutlu olursunuz..
Cocugun icin guclu durmalisin ..
Kizinda oyle saygi ve sevgi olmayan bir evlilikte mutlu olmayacaktir ..
En cok cocuklar etkileniyo, ve daha sonrasinda kalici hasar aliyorlar ...
Olmuyorsa zorlamanin bir anlami yok..
Kendine guven ve oyle karar ver..
Allah yardimcin olsun,.
Ben okudum diğer cevaplardan çıkardım.
Arkadaşıma borç vereyim mi diye sormuş, konu sahibi bizim zor günümüzde lazım olur alamazsak
sorun yaşarız demiş izin vermemiş.
Tamam deyip gitmiş borcu vermiş ama başkasına verdim demiş eşi parayı da geri alamamış.
Şimdi konu sahibi o kişiye verdiğinden bile emin değil.
Onun dışında başka bayanlara ilgisi, bakışı kayıyor gibi güvensizlikler yaşıyor.
Aile terapisi almaya da sıcak bakmıyor çünkü bu tip yalanları normal görüyormuş kendisi.
Eşi kızına düşkün, iyi bir baba ama iyi bir eş, ev reisi olamıyor kısacası..
Gelelim benim yorumuma bana göre mutsuzluk, boşanma sebebi davranışlar..
Çocuk olduğu için terapi konusunda ısrarcı olsanız diyorum yine de.
Randevu alın ve hatrım için gidelim deyin, gelmiyorsa ve kendini düzeltmiyorsa ayrılık yoluna gidin.
bosan veya bosanma diyemem.
benim evliligimde aldatma ve bu tarz yalanlar olmadi.
lakin bir noktaya geldik ki sevginin tamamen bittigini dusunmus ayrilmaya karar vermistim.
hatta kafada bitirmistik evrak isleri kalmisti.
1 ay ayri yataklarda uyuduk.
sonra nedense baristik.
su an yine tartisiyoruz yine sorunlarimiz var ama sevgimizin bitmedigini anladik.
simdi aksamlari birbirimize sarilarak ve sevgi duyarak uyuyoruz.
o sebeple sevgi bitti diye dusunup bosanmamak lazim.
sevgi buyuk kirilganliklar oldugunda bitmis gibi geliyor ama aslinda bitmemis olabiliyor.
Merhabalar
Koskoca bir aşk nasik bu hale geldinasilda severdim oysaki nefesini duymak mutlu ederdi beni. Nasilda sarilirdik birbirimize. Nasil bir guvenim vardi hic bitemez bir aşkti bizimkisi yani ben oyle sanmıştım. Nasil taniyamadim diye yiyorum kendimi
3.yil nisan 4. Yil düğün ve bu zamana kadar toplam 10 yildir birlikte olduğum bir evliliğim var. Evliligimde ki ilk buyuk sarsintilar hamilelik sonunda basladi ve dogumdan 1 hafta sonra yaklasik 3 ay gibi bir sure ayri yaşadık resmen. Ama sonra yine barıştik . Fakat artik yuruyen bir evliligim yok surekli yalan soyledigi icin belli bir sure sonra tamamen guvenimi kaybettim eşime karşı artik doğru söylesede yalan olarak düşünüyorum. En son gecen hafta c8ddi boyutta kavga ettik. Etmedigi hakaret kalmadi. Kufur asagilama ve dahasi o sinirle kolumu ole bi sıktı ki kac gun kolum mordu. Ilk defa olmamisdi tartismamiz ama bu en büyük olaniydi. Ve 1 haftadir yuzune dahi bakmiyorum. Bosanmak istiyorum ve tek dusuncem bundan sonra ne yapicam o buyuk adimi nasil aticam. Esim olacak adamin umrunda degil bosanamayacagimi dusunuyor birde yuzsuzluk cabasi umrunda degil hibi davranuyor evden gitmiyor farkli bir rahatlikda berbat bi zaman gecirtiyor bana. Kizina cok duskun ve kizimda ona. Tek korkum kizimin zarar gormesi ama bu sekildede zarar gorecekokadar karisigim ki okadar uzgunumki bir umut bana yazilan 3 4 satir bile dusunmeme yardim eder duye umuyorum. Ozellikle bosanmis arkadaslar neler yasadiniz nasil toparladiniz