BOSANIYORUM :(((

Sanırım hayır demeyi, baskı altında doğru karar vermeyi beceremeyen biri eşiniz.
O parayı ilk bahsettiği arkadaşına vermiş olması kuvvetle muhtemel. Siz karşı çıktığınız için de yalan söyleyerek durumu kurtarmaya çabalıyor.
Eminim kendisine bu sorulsa, " eşim anlayışsız, bu yüzden yalan söylemek durumunda kalıyorum" diyecektir.
Hepimiz yalan söyleriz evet. Ancak yaptığının sonucundan kaçmak için her seferinde yalana başvurması karakterinde zayıflık olduğunu gösteriyor. Yetişkin insanlardan beklenen sorumluluk almalarıdır.
Sorumsuzluk ile evlilik bağdaşmayan olgular. Ve dahi babalık.
Hakkınızda hayırlısı olsun, düzelme ihitmali görüyorsanız bir kere daha deneyin.
Ama böyle gelmiş böyle gidecekse ki ben o şekilde görüyorum, bir an evvel kendi hayatınızı kurmanız yararınıza olacaktır.

Önce bir aile büyüklerini mi araya soksanız? Böyle devam ederse ayrılacağınızı KV-KP'e söyleseniz? Ne gibi konularda yalan söylüyor mesela? Çok üzücü, 3 yıl nişanlı kaldığınız dönemde böyle biri değildi sanırım.

küçük ama emin olun onda şuan derim yaralar açıyorsunuz
ben çocukların her şeyi hisettiğine inanıyorum..

Ne yazikki bende oyle görüyorum. Duzelmez duzelemez hayati yalan. Bana ne yazikki o parayi geri alamayacak yada gitti yedi dicem ama nasil yicek oyle aliskanliklarida yokdur. Fakat yapmisda olabilir. Dusunun ne kotu durumdayim hersekilde supheci kiskanc ve irdeleyen biri oldum ama inanin boyle birid egildim ona gore kiskanc abartan buyuten irdeleyen herseye karisan biriyim

KV ile konusmaya gerek yok onlar zaten pek ilgilenmezler ilgilencek olsalarda bosanmayin cocugunuz var derler yani oyle aman oglumu duzeltelimle ugrasmazlar rminim bundan. 3 yil sevgiliydik 3. Yil sonunda nisanbyapip 4. Yilda evlendik inan hic taniyamadim. Taaki doğumuma kadar

aa peki böyle bir babanız olmasını tercih edermiydiniz
yada sürekli kavga eden bir çiftin çocugu olmayı

Aslaaa. Zaten annem aninda bosadi babami aldattigini duydugu an niyr hep bizim icin Bende onurlu gururlu davranip kurtulucam diyorum Sadece su donem cok zor geliyor evini birak ayril yeni hayata basla (

Babasi kizina karsi muhtesem her konuda ama bu sekilde rvde 3 kisi yasayamiyoruz. Yani babasi ile ayni evi paylasamiyorum nefret ettim resmen

Merhaba. Eşinizin neden yalana başvurduğunu sorguladınız mı hiç? Ya da eşiniz yalan karşısında sizin neler yapacağını biliyor mu? Yalan güvensizliği getirir, güvensizlik de şüpheyi... Sonra acabalarla yaşamaya başlarsınız. Eşinizle çok severek evlendiğinizden bahsetmişsiniz. Size küfür etmesi, yalan söylemesi vs kaldırılır gibi değil. Ancak yıllarınızı verdiğiniz ve bir çocuk sahibi olduğunuz adamı bırakmak da kolay olmasa gerek. Eşinizi gerçekten tanıyorsanız, bu durumları beraber halledeceğinize inanıyorsanız ya da eşiniz de sizinle eskisi gibi mutlu olmak istiyorsa boşanma fikrini kafanızdan atın. Eşinizle oturun uzun boylu konuşun. Mesela arkadaşına borç vermiş. Güzel bir dille izah edin. Yani kısaca size yalan söylemesine fırsat vermeyin. Ancak... Eğer işin içine aldatma girdiyse işler çok değişir. Neden bir kadınla konuşma gereği duymuş. Açıkca bunu da sorun. Evinde neyi bulamamış da dışarıda onu aramış?

Nedir bu anlamıyorum. Evlenir evlenmez çocuk baskısı yapan erkek de çok var mesela. Çocuktan sonra kadın cepte mi görülüyor acaba? Boşanmadan bir süre ayrı kalsanız, işin ciddiyetini anlar pişman olur mu ki? Aileniz yanınızda mı? İstediğiniz takdirde gidip annengillerde 2-3 ay kalabilir misiniz?

İnsanlar etkiye- tepki verir. Eşiniz böyle davranmasaydı, siz de bu hale gelmezdiniz.
Karşımızdakinin 3 lafından 2si yalansa ve bunu sürekli farkediyorsak zaten güven beklemek, karışılmamasını beklemek ütopik olur.
Şahsen ben sizin yerinizde olsam bende hep altında birşeyler arardım sözlerinin. Size kusur bulamıyorum açıkcası.
Kaldı ki işin içine şiddet de girmiş ucundan.
Nereden tutsan elinde kalan bir konu bu. Sanırım cevabı az çok belli, siz ikna edilmek istiyorsunuz.

Yalan söylemeyisinin tk bir sebebi var oda kendi istegini yapmak. Ama ben hic yalan solemedigim bu iliskide bana nasil yalan sokeyebilir. Tepkimi bildigi icin soylememesi lazimken aksine davraniyor. Ben cok konusdum esimle. Resmen terbiyesizlik safhasinda naparsan yap dicek kadar kuculdu gözümde

Aynen ikna da degil sadece ne yapacagimi bilmiyorum. Etrafimda hrp guclu mutlu hrrseyi kendi yapan hatta bu tarz sorunlarda ilk gelinen kisiyim. Bana arkadaslarim hep bu tarz sorunlarda kosarlar nr yapalim diye. Ama ben herkese akil verip mutlu etmeye calisan ben kendime yardim edemiyorum

valla hanımefendi eğer ki beyninizde bu işi bitirdiyseniz bırakın buraya yorum yazmayı adliyeye gidin ve boşanma dilekçenizi verin..hakkınızda hayırlısı olsun.

Rahatlikla kalirim ancak ozaman direk ailem anlar yani ozamanda annem demeye baslayacak bu kacinci neyi bekliyorsun diyem amnem bu tarz konularda direk sonuc isteyen biri. Tamamen benim iuiligim icin yazik degilmi niyr kendine bunu cekuuorsun diyecek. Zaten annem degil siddet kufuru duysa kaldirir ortaligi

Rabbim bozmasin hep mutlu olun inşallah

`