- Konu Sahibi yenihayatimmerhaba
-
valla hanımefendi eğer ki beyninizde bu işi bitirdiyseniz bırakın buraya yorum yazmayı adliyeye gidin ve boşanma dilekçenizi verin..hakkınızda hayırlısı olsun.
Rabbim bozmasin hep mutlu olun inşallah
Merhabalar
Koskoca bir aşk nasik bu hale geldinasilda severdim oysaki nefesini duymak mutlu ederdi beni. Nasilda sarilirdik birbirimize. Nasil bir guvenim vardi hic bitemez bir aşkti bizimkisi yani ben oyle sanmıştım. Nasil taniyamadim diye yiyorum kendimi
3.yil nisan 4. Yil düğün ve bu zamana kadar toplam 10 yildir birlikte olduğum bir evliliğim var. Evliligimde ki ilk buyuk sarsintilar hamilelik sonunda basladi ve dogumdan 1 hafta sonra yaklasik 3 ay gibi bir sure ayri yaşadık resmen. Ama sonra yine barıştik . Fakat artik yuruyen bir evliligim yok surekli yalan soyledigi icin belli bir sure sonra tamamen guvenimi kaybettim eşime karşı artik doğru söylesede yalan olarak düşünüyorum. En son gecen hafta c8ddi boyutta kavga ettik. Etmedigi hakaret kalmadi. Kufur asagilama ve dahasi o sinirle kolumu ole bi sıktı ki kac gun kolum mordu. Ilk defa olmamisdi tartismamiz ama bu en büyük olaniydi. Ve 1 haftadir yuzune dahi bakmiyorum. Bosanmak istiyorum ve tek dusuncem bundan sonra ne yapicam o buyuk adimi nasil aticam. Esim olacak adamin umrunda degil bosanamayacagimi dusunuyor birde yuzsuzluk cabasi umrunda degil hibi davranuyor evden gitmiyor farkli bir rahatlikda berbat bi zaman gecirtiyor bana. Kizina cok duskun ve kizimda ona. Tek korkum kizimin zarar gormesi ama bu sekildede zarar gorecekokadar karisigim ki okadar uzgunumki bir umut bana yazilan 3 4 satir bile dusunmeme yardim eder duye umuyorum. Ozellikle bosanmis arkadaslar neler yasadiniz nasil toparladiniz
Bi an benm hayatimi anlatiyorsun zannettim.Bende iki ay once dogum yaptim ve bosanma asamasindayim.benim esimde hakaretler kufurler savurdu bana ve kolumu mosmor etti.suan vurdumduymaz davraniyor..Ama kalbim cok kirik ona karsi..asla affetmem affedemem.asktı sevgiydi dene.değistiler mi tam değisiyorlar.eski halleri gidiyor..Allah yardımcın olsun..
yani ben asla burdan sana şunu yap bunu yap diyemem, yani sonucu iyi olur ya da kötü olur vebali alamam ama en doğru kararı sen vereceksin. içinde olan sensin. kaldı ki biz senin hayatını bilemeyiz bilgisayar ekranından okuduğumuz kadarıyla biliriz yani.. inşallah senin ve çocuğunun hakkında hayırlı olan olur canım..Aslinda ailemi ozellikle annemi iyi tabir asla affetmeyecegini benide prenses gibi bakacagini. Aslinda kendisi ailesi ile yasayamaz ben im nasil arkamda olduklarijida cok iyi biliyir
neden boşanma konusunda kararlı değil misiniz , biz tabiki derdinize ortak olup üzülürüz,ama burdan size nasıl çareler üretebiliriz siz o çözüm yollarına ne kadar uyarsınız muamma...ha derseniz ki yok byullcuğum tam karar veremeim boşanma konusuna o zaman ben size evlilik terapistini öneririm nice üyeler evliliğini kurtardı bu yöntemle..şöyle söyleyebilirim eşiniz hep mi böyle itici biriydi,dışarda bağıran küfürler eden saygısız tahammülsüz ve de arsız...yoksa belli bir süreden sonra mı oluştu bu karakter yapısı...şayet bana yüksek ihtimal tahmin ettiğim gibi yok son 3-5 senedir böyle derseniz evlilik terapisti sizi kesin olarak kurtarır,ikinci baharınızı yaşarsınız kocanızla..ama derseniz ki hayır ben kararlıyım ama burda kafa dağıtıyorum boşanma dilekçesini vermeyip burda yazışacağım o zaman biz saygı duyarız tabiki..bu pozisyonlarda çocuklara üzülen biri olarak umarım evladınızın ya da evlatlarınızın göreceği zararı minimize edebilirsiniz temennilerimin başında..zira huzursuz bir ortamı ne kadar çok uzatırsanız ilerde evlatlarınızdan alacağınız verim bir o kadar düşecektir..Is o raddeye geldi buraya yaziuorum cunku buraya yazarken icimi bosaltiyorum. Yani oyle git adliyeye ver demek kadar kolay degil ne yazikki. Allah kimseye yaşatmasin
Kafanızda soru ısaretlerı kalmadıysa ıcınızde umut yoksa boşanın derım bu sekılde kendınıze yazık edersınız ama boşanmak son care olmalı cocukda var . Belkı bırlıkde aıle terapıstıne gıtsenız?
neden boşanma konusunda kararlı değil misiniz , biz tabiki derdinize ortak olup üzülürüz,ama burdan size nasıl çareler üretebiliriz siz o çözüm yollarına ne kadar uyarsınız muamma...ha derseniz ki yok byullcuğum tam karar veremeim boşanma konusuna o zaman ben size evlilik terapistini öneririm nice üyeler evliliğini kurtardı bu yöntemle..şöyle söyleyebilirim eşiniz hep mi böyle itici biriydi,dışarda bağıran küfürler eden saygısız tahammülsüz ve de arsız...yoksa belli bir süreden sonra mı oluştu bu karakter yapısı...şayet bana yüksek ihtimal tahmin ettiğim gibi yok son 3-5 senedir böyle derseniz evlilik terapisti sizi kesin olarak kurtarır,ikinci baharınızı yaşarsınız kocanızla..ama derseniz ki hayır ben kararlıyım ama burda kafa dağıtıyorum boşanma dilekçesini vermeyip burda yazışacağım o zaman biz saygı duyarız tabiki..bu pozisyonlarda çocuklara üzülen biri olarak umarım evladınızın ya da evlatlarınızın göreceği zararı minimize edebilirsiniz temennilerimin başında..zira huzursuz bir ortamı ne kadar çok uzatırsanız ilerde evlatlarınızdan alacağınız verim bir o kadar düşecektir..
siz eşinizin yalanlarını kabul etmediğini bahane olarak kabul etmeyin gidin randevu alın aile terapistinden gelsin sizinle onlar insan sarrafı kocanızda ışık görmezse bizim yapabileceğimiz bir şey yok bu adama boşanın derler zaten ki umut yoksa boşanın diyolar diye biliyorum..En başından beri boyle degildi. Amacim etrsfimda kimselerle paulasamadiklarimi burda paylaşmak. Bosanicam dememin sebebide niyeyse hic inanamiuorum duzelecegine ben
siz eşinizin yalanlarını kabul etmediğini bahane olarak kabul etmeyin gidin randevu alın aile terapistinden gelsin sizinle onlar insan sarrafı kocanızda ışık görmezse bizim yapabileceğimiz bir şey yok bu adama boşanın derler zaten ki umut yoksa boşanın diyolar diye biliyorum..
bir kadın zerre kadar umut kalmadığında gider sizde bunun farkındasınız bu sebeple bekliyorsunuz gideceksenizde geciktiriyorsunuz doğal olarak çözüm yok ortada yani fakat ben biliyorum bir kaç kişiden aile terapistinin sizin için umut yok ayrılın dediğini..bu kadar karamsar olmayın lütfen.Hic bi psikolog bosanin demez yine bize birakir zamaninda gittigim icin ama arastiricam yinede. Fakat boyle birisi icin bana bu kadar problemler yapan icin degermi muamma
KV ile konusmaya gerek yok onlar zaten pek ilgilenmezler ilgilencek olsalarda bosanmayin cocugunuz var derler yani oyle aman oglumu duzeltelimle ugrasmazlar rminim bundan. 3 yil sevgiliydik 3. Yil sonunda nisanbyapip 4. Yilda evlendik inan hic taniyamadim. Taaki doğumuma kadar
NE DEĞİŞTİ DOĞUMDAN SONRA?CİNSELLİK YAŞANMADIGI İÇİN GOZU MU KAYDI?AYRINTILI ANLATIRSANIZ DAHA Bİ DEŞERİZ KONUYU :)
Dogumdan once aslinda degisenler 1 kac aynoncesine dayaniyor. Bir srkadasimla fazla samimi oldu. Arkadasimda cok rahat davrandi ilk basta abarttigimi dusundum hamilelok horminlar vs. Ama ennsonunda cekdim resti cekdimde noldu bana bjnu nasil yakistirirsin diye kuyamrtler koptu. Ardindan borgun nosanicam diye enbyakin arkadasimi arayinca brnimle bu konuyu lonusdu. Benimde dikkayimi cekdi soyleyemedim sana tamam olan birsey uok ama esin anartti artik arkadadlik iliskisini vs dedi. Ve gercekdende oyle. Facede ayni takimlilar diye muhabbet etmeler birbyere gittigimizde dugrr arkadaşımın dahi ilgisini cekmis ona bakdigini ki bende 1 2 kere yalapamisdim sonra yalvarmalar ozurler kapandi konu. O arkadasimlada esim ni daha horusmedi tani kendimi yoparlamak icin bende. Hala hic suçum yok sacmaladin fln der. Evet ortada suc teskil edicek birsey yokdu ama mide bulandiran kuşku vardi. Zaten ondan sonrada surekli inisli cikisli bi iliskiye sahip oldum
ohaaaa !!! yaniii eğer eşiniz olacak midesiz karısının arkadasına yavsıyorsa(karsıdakı kadın ne kadar kalıtesız o ayrı konu) o adam yalanda soyler her b.ku yer arkadasım.sen sonuna kadar haklısın..boşuna mıden bulanmamıs.çok aşık oldugun için o hayvanın nasıl bırı oldugunu goremedın..ama artık annen gıbı guclu ol.. adlıyeye kadar zorlanırsın sonunda ınan bana ohh be dıceksın.keşkelerle yasanmaz canım ınan bana ruh hastası eder senı..cocuguna degıl kendıne hayrın olmaz.kendın ıcın ben boşan derım...