BOSANIYORUM :(((

Bazi erkekler vardir iyi bir es olmadiklari gibi iyi bir babada degildirler....Bu cinsten hayir gelmez

Ancak bazilarida iyi bi es degildir ama ilgili bi babadir... iste burda annelik araya giriyo..... ben ortadan kalkar artik herseye KIZIM ICIN denir

oncelikle alah yatdimcin olsun cocuktan sonra degismis hersey qcaba o zaman bir ihnal durumu falan mi oldu esinize

Valla bence kendinize yeni geliyorsunuz, dipten sıçrayış halindesiniz çok mantıklı dile getiriyorsunuz sorunlarınızı ve ne yapmak istediğinizi ben bu evliliği hakediyor muyum sorusunu sorabiliyorsanız kendinize işte tam burda bütün kapılar açılıyor..

bu aralar çok okudum çocuk olduktan sonra daha bi saçmalayan erkek
bitanesi de benim başımda
baba olmayı mı kaldıramıyor bekarlığı mı özlüyor diye düşünüyorum
bazıları da çocuk var nasılsa artık boşanamaz diye salıyor belki kendini içindeki öküz çıkıyor ortaya
yaşadıklarımız benziyor kısmen bizde küfür şiddet yok ama yalanlar o biçim bi rahatlık bi umursamazlık ne olacaksa olsun tavırları...
sanki bitsin desem dünden razı gibi ama çıkmıyor bi türlü ağzımdan belki düzeltiriz ümidi var hala çünkü

çocuk olmadan önceki 4 yıllık evlilik hayatımda düşünmedim boşanmayı çocuğum varken düşündürttü bana o derece yordu yıprattı
kızımın hatrına sabrediyorum en katlanamayacağım saçmalıklara katlanıyorum ama doğrumu yapıyorum emin değilim
kırgınlıklarımı unutamam ama şu ara düşünmeme modundayım
kızım için gücümün yettiği kadar uğraşıcam düzeltmeye ama
en ufak bir darbede de düşecek gibiyim
berbat bir psikoloji ne hale getiriyorlar insanı
tam da bir aile olduk derken neler yaşatıyorlar

bir yardımı olmadı yazdıklarımın farkındayım
sadece anlıyorum tesellisi belki

yıpranmıs bır ewlılık ve aıle hayatı cok kotu,kızınız kac yasında

Konunun beni yıllar önce yaşadığım bir ilişkimde karşı tarafın bana söylediği yalanları yakaladığım dönemleri hatırlattı öncesinde yalan söylemeyen bir insan neden yalan söyler diye sorguladığımda kendimi aslında karşı tarafa çok baskı yaptığımı, hoşuma gitmeyen birşey yaptığımda hemen olay çıkardığımı iyi niyetli davrandığımı sandığımda aslında karşımdaki insanı kendi kararlarını veremeyen bir insana çevirdiğimi görmüştüm uzun zaman sonra. Tabi yalanları öğrenince ayrıldık ancak önemli olan şu var ki (beni düşünmeye iten asıl sebep de buydu.) hiç bir ilişki tek taraflı bitmez, hiç kimse tek taraflı değişmez ilişkilerde her hata karşılıklıdır. Acaba siz de eşinize çok baskı kurmuş olabilir misiniz? Mesela ailenizin hep yanınızda olduğundan bahsetmişsiniz ancak onun ailesinin biz boşanıyoruz dediğinizde sadece çocuğunuz var boşanmayın dan başka hiçbir şey demezler demişsiniz ya ailesinin bu tavrı dolayısıyla kendini ezik, değersiz hissediyor olabilir mi? Bir de bu arkadaşınız konusunda sizinde hatalarınız var ne yazık ki eğer o kadar rahat bir insansa nasıl ailece görüştünüz o kişiyle daha doğrusu o tarz insana nasıl arkadaşım dediniz tabi bu eşinizin hareketlerini haklı çıkarmaz ama bu tarz bir insanla özelliklede alkollün olduğu bir ortamda bulunmak ve bu kişiyi daha öncede çok rahat tavırlar sergilediğini bile bile arkadaş olarak görüşmek en başta kendinize çok büyük bir saygısızlık bence. Tabi eşinizin bu yakın tavırları dolayısıyla en büyük hata onda orası ayrı. Kendiniz için en güzelini yapmış ve o kişiyle bir daha asla görüşmemişsiniz. Bir de annenizle babanızın boşanma sebebi nedeniyle güvensizlik yaşayıp yaşamadığınızı düşündünüz mü hiç?

olsun cocuktan sonra degismis hersey qcaba

aynen hersey cocukdan sonra hatta hamılelıgımde degısmeye basladı

Aslında cok ıyı bır tanımlama yapdınız gercekden artık olaya objektıf bakabılıyorum. Sevgı olmadıgından mı kızgınlıklarım bana gerceklerı gosterdıgındenmı bılemıyorum ama sankı baskasının ılıskısını elestırır gıbı duz ve tek sekılde elestırıyorum bu ılıskıyı.

Kol sıkma vs bır yana en kotusude duygusal sıddetler sızınde dedıgınız gıbı asagılanma zaten en kotusu

Allah yardımcınız olsun. NE demek yardımcı olamamak sıkıntılar dertler paylasdıkca azalıyor gercekden. Umarım esınız duzelır ve mutlu mesut bır yasamınız olur

Bana gore yalan asla sevketmedır sudur budur olamaz. Tabı kendı dusuncem. Cunku ben cıdden ASLA AMA ASLA esıme yalan soylemedım tek bır kelıme dahı bunca yıldır bunca yalanlarına ragömen ben hep kızılcagını bılsemde dogruları konusdum bu hayatta. tek esıme degıl herkese bu boyleydı. Onun ıcın ben sorun cıkarırım dıye yalan soylemesını anlamıyorum. bır ınsanın aılesınden degerlı ne olabılırkı bu hayatta. Insan karısı ıle evde oturup muhabbet etmek varken nıcın sureklı dısarı kacma ıstegı yapar ve bunları yalana cevırır bunun acıklaması cıdden yok. Aılesı ıle ılgılı bır ezıklıgı yok yanı ınanın dunya yansa esımın bır copu yanmaz benım o kadar rahattır.
Arkadas olayına gelınce ılk basta kendım zaten abarttıgımı dusundum kendıme yedıremedım kocama nasıl bu sekılde benzetme yapabılırım dıye o surectede ısrarla gorustum yanlıs anlamamı duzeltmek ıcın. Ama ne zamankı ok yaydan cıkdı ıste ozaman tum bagşarımı kopardım. Benım ıcın arkadasımda suclu. arkadasımın sucsuz olması ıcın esımle hıc bı sekılde sakalarına vs karsılık vermemesı lazımdı. Esımdekı sucta ne olursa olsun bı ınsan bır erkek bır kadınla ozellıklede esının arkadasıyla bu kadar samımı olmamalı !!!
Annemle babamda aldatmadan bosandılar. Babamın baska bır bayanla gorustugunu duydugu an bıtırdı annem

bir çocuk veya 2 çocuk veya daha fazlası sizin evliliğinizi kurtarmaz,
siz sağlıklı bir birey olun ki sağlıklı evlatlar yetiştirin, kavga gürültülü
bir aile hayatında bi çocuk nasıl mutlu olabilir ki, kimse için kendinizi
mutsuz etmeyin, eşinizin size saygısı yoksa zaten bişeyler beklemeyin artık..
bende boşandım ama toparlanıyo insan..çocukla daha zor tabiki..
Allah yardımcınız olsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…