boşanıyorum :(

Yorumlara genel oolarak baktim. Sadik ve evine bagli bir adam olduğunu soylemissiniz kocanizin. Bu devirde boyle adam bulmak ne kadar zor haberiniz var mi ? Site aldatilanlardan, kocasından dayak yiyenlerden kırılıyor. Cinsel isteksizliğin sebebinin psikolojik olduğunu ddüşünüyorum. Geçmişteki kotu bir ani yada yetiştirilme biciminize bagli bu konuda içe kapanmis olabilirsiniz. Ve tedavisi mutlaka vardır. Bir ölümün çaresi yok bu hayatta. Boşanmak son karariniz olmali..

TAMAMDA EŞİNEDE YAZIK DEGILMI? ONUN CİNSELLİĞİ DOYASIYA YASAMAK HAKKI HAYILISI ISE BENCE BOSANIN

yardımlarınız ıcın teşekkur ederım sanırım çokta zorlamanın bı anlamı kalmadı 1 saatır dusunuyormda onada hak verıyorum bosanmak en doğrusu...
arkadaşım sen kendini eşinin yerine koysan nasıl bi tavır sergilerdin cinsellik boşanmaların en başında geliyor eşin gidip kadınlık görevini yerine getirmiyor tedavi olmayı da kabul etmiyor dediğinde neden diye sorulduğunda ne cevap vereceğini merak ediyorum açıkçası birde daha önce de böyle miydi yani evlendikten sonra mı farkettin açıkcası biraz tuhaf geldi tedavi olsam da düzeleceğini sanmıyorum demen eşinle mi alakalı hoşuna gitmeyen birşeyler mi var eşinde genelde böyle olan insanların geçmişinde bi sorun var mı diye bakılır taciz, travma vesaire diye yine de yuvanı yıkma eşine de yazık arkadaşım

Hakim insaflıysa sizin tedavi olmanıza ve aile terapistine gitmenize teşvik edebilir eşinizi, hakkınızda hayırlısı olsun

Arkadaşım, bir hastalığın varsa da sen tedavi edip onu düzeltmek için çaba harcıyorsan ve eşinde bu çabanı önemsemeyip senden boşanmak istiyorsa, tamam haklısın boşansın, bırak o adamı, destek değil sana deriz. Ama burda durum tam tersi, eşin sana her yolu göstermiş, sabretmiş ama sen hiç bir yaklaşımda ve çözümde bulunmamışsın. Eşinde sende bir çaba göremeyince adamın aklına her türlü şey gelir. Aynısını kocalarımız yapsa aklımızdan kırk türlü şey geçer. Yani bir şeyleri telafi edebilirsen et, çok seviyorsan bırakma peşini düş peşine eşinin. Yalvar yakar, başka yapacak bir şey yok.

Sizin derdiniz bu hastalığı yenmek değil ki eşinizi boşanmaktan nasıl vazgeçireceğinizi düşünüyorsunuz sadece. Zaten 4 yıldır çaba göstermeyen birinin şimdi göstereceğini düşünmek saçma. Çok bencilsiniz. Cinsellik yaşamayalım, başıma buyruk olayım beni böyle kabul etsin.. yok öyle bir dünya. Özveride bulunamıyorsanız rahat bırakın adamı..

Adam haklı tedavi olmuyorsanız boşanın bu evlilik bu şekilde yürümez.
Sonunda aldatılırsınız.

ya tedavi olacaksın
yada boşanacaksın
başka seçenek yok
bu durumda hakimde boşar cinsellik boşaması için sebep

4 yıldır düşünmemiş 1 saat düşünmüş eşini haklı bulmuş tebrikler konu sahibi.
Bu arada size sinir oldum.

Konuyla alakalı değil ama kimliğinizi çok net bir şekilde belirtmişsiniz hem de konunuz cinsellikle ilgili Elbette ki kendi tercihiniz ama aklınıza gelmemiş de olabilir, uyarmak istedim
Ben yazcaktim aynisini, biraz dikkat etmek lazim gercekten. Bu kadar rahatlik nerden yani ?

Evli bir bayanin baska bir evde yatili kalmasi pek yakisik almaz.

Ozel durumlar haricinde tabiki. Akrabam demissinizz, abim ablam filan deseniz hadi neyse

onlar kararı bana bıraktılar annemle kalıyorum babam bılmıyor bu sebebı

Üstte alıntıladığım mesajlarınıza bakınca konu bana fakemiş gibi geldi. Hem anne babanız siz üç aylıkken ayrılmış siz baba görmemişsiniz hem de mesajınızda babanızın eşinizle aranızın kötü olduğundan ve boşanmak istediğinden haberi var ama sebebini bilmiyor gibi bahsetmişsiniz. Ayrıca avukatınız olduğunu söylemişsiniz ancak siz boşanmak istemiyorsunuz ama avukatınız size, evi terk etmenin size kusur olarak atfedileceğini ve karşı tarafın bunu dava da kullanabileceğini söylememiş! çok enteresan.

Esiniz avukata ozel durumunuzu soylesiyse olay bitmis bence. Adamin niyeti kesin, yoksa kimse kolay kolay ortaya soylenez boyle biseyi.

ya tedavi olacaksın
yada boşanacaksın
başka seçenek yok
bu durumda hakimde boşar cinsellik boşaması için sebep
Kesinlikle hem de kaç yaşında olursa olsun. Geçen gazetede bir haber çıktı.
70 yaşındaki adam karısı onunla birlikte olmuyor diye boşanma davası açmış.
Hani "yok artık" dersin ya.. hakim tek celsede boşamış.

sanırım yanlıs anlattım durumu.annem babam ayrı ama aynı ilçede yasıyoruz... evlenene kadar babamla pek görusmuyorduk ama düğünümde ufakta olsa bı yardımı olmustu... babam bosanma ıstegımı bılıor annem aramıs söylemıs ama ayrılma sebebımızı gecımsızlık olarak bılıyor yanı bu cınsel hayatı soylememıs annem...avukatım bana bunları söyledı hatta eşinizn cok gecerlı sebebplerı oldugunuda söyledı sadece ben kararsız oldgum ıcın burda yazdım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…