- 10 Kasım 2013
- 6.312
- 13.007
- 298
- Konu Sahibi sedefakin87
-
arkadaşım sen kendini eşinin yerine koysan nasıl bi tavır sergilerdin cinsellik boşanmaların en başında geliyor eşin gidip kadınlık görevini yerine getirmiyor tedavi olmayı da kabul etmiyor dediğinde neden diye sorulduğunda ne cevap vereceğini merak ediyorum açıkçası birde daha önce de böyle miydi yani evlendikten sonra mı farkettin açıkcası biraz tuhaf geldi tedavi olsam da düzeleceğini sanmıyorum demen eşinle mi alakalı hoşuna gitmeyen birşeyler mi var eşinde genelde böyle olan insanların geçmişinde bi sorun var mı diye bakılır taciz, travma vesaire diye yine de yuvanı yıkma eşine de yazık arkadaşımyardımlarınız ıcın teşekkur ederım sanırım çokta zorlamanın bı anlamı kalmadı 1 saatır dusunuyormda onada hak verıyorum bosanmak en doğrusu...
Pardon hangi hakla?boşanma davasını açmış ama ben bosanmamak ıcın dıretıcem bıraz daha
Hakim insaflıysa sizin tedavi olmanıza ve aile terapistine gitmenize teşvik edebilir eşinizi, hakkınızda hayırlısı olsunmerhaba iyi günler nette arastırma yaparken bu siteyi buldum.. adım sedef 27 yasındayım 4 yıllık evlıyım.. evliliğimizn ilk yılında bıle ufak tefek sorunlarımız başladı.. ama en önemlisi cinsel yasantımızdı.aşırı derecede istteksizim ilişkiye gırmeyı sevmedgımıde eşime söyledım zamanla düzelır dedı ama düzelen bısı yok sanırım firijitimeşim benden bosanmak ıstıyor böyle olmam davada nasıl bır etkısı olur yanı bunun yuzunden bosanmamız gerceklesırmı? ben bosanmak ıstemıyorum açıkcası
Neden tedavi olmuyormuş?Lütfen davayi uzatmayin. Sizin problemlerinizi kimse cekmek zorunda degil.
Tedavi olmuyorsaniz adamin yakasindan düşün.
Adam haklı tedavi olmuyorsanız boşanın bu evlilik bu şekilde yürümez.gercektende bılmıyorum hıc ılgılmı cekmıyor..bırlesme olsa bıle soguk davranıyorum hıc tepkı vermıyorum.. esımın bana söyledıgı sankı suan tecavuz edıyor hıssı yasatıyorsun bana dedı :'( ama dedıgım gıbı bunca zaman duzelen bısı olmadı
Ben yazcaktim aynisini, biraz dikkat etmek lazim gercekten. Bu kadar rahatlik nerden yani ?Konuyla alakalı değil ama kimliğinizi çok net bir şekilde belirtmişsiniz hem de konunuz cinsellikle ilgiliElbette ki kendi tercihiniz ama aklınıza gelmemiş de olabilir, uyarmak istedim
hadı yaaaçıkcası sadece problem bu da değil son zamanlarda bazı problemlerımızde olmaya basladı ... yalan konusmama gerek yok annem baabam ben 3 aylıkken bosandılar ve baba hıc görmedım bıraz basına buyruk yasadım bu evlenıncede pek deısmedı.mesela ben bı yere gıtmk kalmak ıstıyorum akrabama 1-2 gun esım yollamak ıstemezdı ama ben buna ragmen gıtmek ıcın dıretıyordum ... ama eşimide cok seviyorum :'(
hadı yaaaçıkcası sadece problem bu da değil son zamanlarda bazı problemlerımızde olmaya basladı ... yalan konusmama gerek yok annem baabam ben 3 aylıkken bosandılar ve baba hıc görmedım bıraz basına buyruk yasadım bu evlenıncede pek deısmedı.mesela ben bı yere gıtmk kalmak ıstıyorum akrabama 1-2 gun esım yollamak ıstemezdı ama ben buna ragmen gıtmek ıcın dıretıyordum ... ama eşimide cok seviyorum :'(
açıkcası esım bıkac kez teklıf ettı ama ben kulak ustune yattım belkı gecer zamanla dıye ama gercektende hıcbır zevk duymuyorumben bosanmak ıstemedıgımı avukatıma söyledım ama oda avukatına bu durumu söylemıs
onlar kararı bana bıraktılar annemle kalıyorum babam bılmıyor bu sebebı
Esiniz avukata ozel durumunuzu soylesiyse olay bitmis bence. Adamin niyeti kesin, yoksa kimse kolay kolay ortaya soylenez boyle biseyi.açıkcası esım bıkac kez teklıf ettı ama ben kulak ustune yattım belkı gecer zamanla dıye ama gercektende hıcbır zevk duymuyorumben bosanmak ıstemedıgımı avukatıma söyledım ama oda avukatına bu durumu söylemıs
Hem bosanmak istemiyorsunuz hem evi terkediyosunuzbosanmak ıstedıgını söyledıgı zaman evı terkeettım anneme gıttım 20 gundur annemde kalıyorum konusmayı denedım ama eşim artık konusmak dahi istemıyor..uzatmadan bıtırelım dıyor sureklı ama ben diretıyorum
Kesinlikle hem de kaç yaşında olursa olsun. Geçen gazetede bir haber çıktı.ya tedavi olacaksın
yada boşanacaksın
başka seçenek yok
bu durumda hakimde boşar cinsellik boşaması için sebep
sanırım yanlıs anlattım durumu.annem babam ayrı ama aynı ilçede yasıyoruz... evlenene kadar babamla pek görusmuyorduk ama düğünümde ufakta olsa bı yardımı olmustu... babam bosanma ıstegımı bılıor annem aramıs söylemıs ama ayrılma sebebımızı gecımsızlık olarak bılıyor yanı bu cınsel hayatı soylememıs annem...avukatım bana bunları söyledı hatta eşinizn cok gecerlı sebebplerı oldugunuda söyledı sadece ben kararsız oldgum ıcın burda yazdım...Üstte alıntıladığım mesajlarınıza bakınca konu bana fakemiş gibi geldi. Hem anne babanız siz üç aylıkken ayrılmış siz baba görmemişsiniz hem de mesajınızda babanızın eşinizle aranızın kötü olduğundan ve boşanmak istediğinden haberi var ama sebebini bilmiyor gibi bahsetmişsiniz. Ayrıca avukatınız olduğunu söylemişsiniz ancak siz boşanmak istemiyorsunuz ama avukatınız size, evi terk etmenin size kusur olarak atfedileceğini ve karşı tarafın bunu dava da kullanabileceğini söylememiş! çok enteresan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?