Bosaniyorum

mutsuzprenses72

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Kasım 2015
22
3
1
30
Evet sonunda oldu... İki yildir mutsuzlukla ite kalka surdurdugum evliligimin sonuna geldim... Cocugumla annemin evindeyim .... Oyle gorunuyor ki bundan sonra hayat benim icin hicte kolay olmayacak

Dahaa ççok gençsin .
Umarım senın için hayırılısı olur.
Çocuğunla her daim mutlu mesut yaşarsınız ..

18 inde mi evlendin cnm
Şuanki yaşın bile çok genç daha

Böylesi erken evliliklerde bi beş yılda anca oturuyo evlilik
Birbirinizin huyuna anca alışılıyo
Sorun neydi ki biraz daha çabalıyamazmıydınız ikinizde

hiç öyle düşünme..kesin kararsa artık hayatın dahada güzel olacak...Rabbim hakkında hayırlısını versin..

Dua et ki annenin evindesin. Ben boşandığımda gidebileceğim bir anne evi bile yoktu. Dargındım annemle ve yine de herşeye rağmen aramasını beklerdim, aramadı. Anlayış ise boşandığım eşimden geldi. Boşandıktan sonra 1 yıl eşimin evinde kaldım. Sonra para biriktirip toparlandıktan sonra kendi evime çıktım. Yani "beterin beteri var"...

Hepinize tsk ederim yorumlariniz icin malesef bi cozum yolu bulamiyorum sevwrek evlendik ama annesinin koltugunun altindan cikamayan terbiye edilmemis saygisisz bir insan oldugu gec gosterdi bana ...

Cocugum icin katladim bu zamana kadar bu kacinci en son karakolluk olduk ve ipin ucu koptu dun geceden beri kapinin onunde bekliyor ama yapacagi hicbirsey sonucu degistirmez artik

Allah yardımcın olsun canım.bence hayatın sana neler getireceğini bilemezsin,yeni hayatını düzene koyduktan sonra,belki yeni bir aşk seni bekliyordur.ümitsiz olma bu kadar hayata karşı.güçlü ol evladın için.sonra kalp kırıklıklarını sarmaya başladığında hayat daha güzel gelecek gözüne.

En buyuk pismanligim onlarin sozunu dinlemeyerek evlenmek oldu ama onlar yinede evlerini yureklerini actilar bana bas taci ettiler.umarim annenle kirginligin bitmistir ??

Is ariyorum suanda ama oglumla yasit kiz kardesim var malesef onun gelisini kabullenemedi her yaptigina kizip bagiriyor bebegim iyice pursudu icine kapandi onu nasilbirakip calisacam butun dusuncem bu

Gecmıs olsun.. Hayat bıtmıs demek degıl en azından cocugunuz ıcın sıkıca hayata tutunmanız gerekecek.. Bir is bulup calısmaya baslayın Bırıkım yapmanız ve bı duzen olusturmanız sart.. Allah kolaylık ve sabır versın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…