Bosaniyorum

Ne kadar kırıldıgını cok ıyı anlayabiliyorum. Bir ailenin şüpheyle bakması cok acıtır. Barştın mı peki görüşüyor musun şu an ailenle?
Şuan görüşüyoruz, bir sorun yok gibi gözüküyor ama ben eskisi gibi olamıyorum. Barıştıran sonra 1 ay yanlarında kaldım, sonra tekrar evime döndüm. Döndükten sonra eski eşi nüfustan ikametten çıkardım, esyalarını da çöpe attım. Açıkça söylüyorum ki üst katımda oturan, beni aldattığı -başkasıyla evli çocuklu- metresini kabul eden kayınvalide yi evinden kaçıp gidene kadar çabaladım (şükür evini satıp gitti:)).

Ha aklımdayken ben ilk bu olayları yaşadığımda kk da eski eşimin metresi akıl almak için bir sürü konu açmış (buldum onu:)). Kk kadınları sağolsun bir güzel haklamışlar onu:)). Hem başkasıyla evli, hem ben evimde işgalciymişim, hemde beni bu evden Nasıl çıkaracağı konusunda yığınla şey yazmış. Sonuç olarak kkya yaşamayan bilemez yazmış.

Barışmana sevindim. Benim annem de farklı kanallarla bana ulaşmaya barışmaya çalışıyor ama ben istemiyorum cunku ben de eskisi gibi olamayacagımı biliyorum. Hem barışsam da hep kızgınlıgımı kinimi kusucam bunu da biliyorum o yuzden grek yok onlar bana acı cektırdı sımdı onlar acı ceksın diye dusunuyorum. Bu arada metres ilginçmiş yani Allah ona yaşatır ne yaşattıysa merak etme..

Mutsuz prenses dilerim artık mutlu prenses olursun .Acın zamanla hafifleyecek ve iyimi boşanmışım diyeceksin
Ziraa ben 16 yılımı değmeyen insana verdim.çok geç olmasına rağmen neden daha önce boşanmamışım diyeceksin.Şimdi 3 kişilik bir hayatımız var ve ben çok mutluyum.Kızım oğlum ve ben öpüyorum minik bebişini Allah ım kolaylıklar versin...

Hakkınızda hayırlısı olsun güçlü olmaya çalışın Allah yardımcınız olsun.

Tsk ederim yorumlariniz icin bes gundur durmadan arayip yalvariyor ne istersen o diyor ise baslayacam ben arrik dedim geri adim atti sesi sedasi kesildi .. Yasattugi bunca guvensizlige ragmen birde calismayacam

Binadaki hicbir dairenin tapusu henuz cikmamis

tapu çıkmamasının sebebi nedir, bilginiz var mı? toki evlerinde mı oturuyorsunuz? ya da bir kooperatifte mi? imarı çıkmadığı için mı tapu henüz yok? bunun pek çok detayı olabiliyor açıkcası bu konunun, sizin durumunuzu pek anlayamadım, ama sadece bilgilendirmek için şöyle söyleyebilirim,
idari bir işlem olduğu için evin tapusu yoksa hiç bir şekilde aile konutu şerhi çıkartamazsınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…